Vreau sa divortez fara sa ma prezint la divort

o ,daaa!!!!!!
garbo117636
Postat pe 28 Aprilie 2013 16:59
De la: quasaria, la data 2013-04-28 11:53:01 evident, calitatea masculului de linga ea era incontestabila, deci singurul motiv care ar fi putut-o determina sa gaseascva altul erau BANII (altul inferior, evident ).
Ce ma uimeste este cum pot ramine indivizii astia la mintea de gradinita toata viata lor.

Ei bine, ghitza, varianta in care nevasta-ta gaseste unul care e tot ce tu n-ai reusit sa fii, si e mai barbat ca tine, si e mai destept ca tine, si foute mai bine ca tine, si il iubeste mai mult decit te-a iubit pe tine ma-ta, cum iti suna?

Q, ma ungi pe suflet!

Nu mai este nevoie sa spun nimic decat ca toti frusttratii astia precum Tzupoolica asta (laurentiu) si toate frustratele alea care au invatat si ele cuvantul "curva" de la "teveu" ca altfel habar nu aveau de asa ceva (ele pun mana pe putzulica cu batista, ele "este" niste doamne") posteaza pe aici asa ca sa se bage-n seama.
adeline
Postat pe 28 Aprilie 2013 18:30
da' tu te-ai uitat la tine ce poza de milfa expirata ai, ce sunci revarsate, tzatza lin sprijinite pe burdihan si copane-americane (adica bine umflate) ai?
tu te-ai gasit sa vorbesti?! ai stat tu la curu' ei sa vezi ce-i in casa lor, maiiiii, nonstopisto?
mai bine te-ai bucura, poate e loc liber pt tine, ca prea te-ai expus la vanzare pe taraba
garbo097157
Postat pe 28 Aprilie 2013 18:33

Irina pt. tine!

SI "daca poti sa mergi,oriunde, oricand,singur sau cu oricine, pamantul iti saruta talpile :) asa ne multumeste EL de fiecare data ca nu-l parasim".

... de ce nu vrei sa te prezinti la divort, ti-e teama de cineva/ceva?
Fss_ssu
Postat pe 28 Aprilie 2013 19:08

Adeline, misto costumatia! ;))
Fss_ssu
Postat pe 28 Aprilie 2013 20:24
Pai n-am vazut o singura poza aici in care sa se vada mai mult din ce are femeia si care sa tipe cat de curve sunt altele
Vremebuna
Postat pe 28 Aprilie 2013 23:29
ce importa...fiecare are dreptul sa-si organizeze viata cum vrea si numai cel care trece prin aceasta problema intelege...
elenita_2
Postat pe 28 Aprilie 2013 23:43
eh, daca ar fi gasit si el vreuna, eventual si cu bani, care sa-l bage in seama, probabil ca n-ar mai fi comentat asa!?

iar tanti copanista, interesant ca la primul ei mesaj posteaza asemenea ineptie, mai ales cu afisul la vedre!

totusi am mai vazut poza aia pe undeva,
cred ca la sectiunea intrebari... - tot cu ceva ineptii... deci e pe val si nu se dezminte!
ierati-o ca nu stie ce spune... sau o roade pizma ... sau cizma ...

iar taranusului gregar... nu ii mai dati atentie, ca se simte important si bagat in seama

cat despre divort, ca sa fiu si putin on-topic, se poate divorta si fara certificatul lui de casatorie... ca de aia s-a insurat omul sa aiba si el sa aia... si sa nu il dea din mana... sa arate in felul asta ca e barbat!
heartbit
Postat pe 29 Aprilie 2013 00:23
De la: Lauretiu, la data 2013-04-28 03:38:24 ai gasit un MOSULICA BATRAN cu bani multi si acum vrei sa divortezi asta ar fi motivul de divort?

si daca a gasit "un mosulica batran cu bani multi" care ar fi problema? te doare pe tine buzunarul? ii fix problema ei
Amor_Aeternus
Postat pe 29 Aprilie 2013 02:26
nu Laurentiu nu e batran ,e chiar mai mic cu3 ani ca mine si nu are nici bani asa multi......de ce oare barbati cred k o femeie cauta doar bogatii si averi,o femeie vrea sa fie iubita si respectata si sa aiba langa ea un barbat care sa o inteleaga si sa o0 iubeasca asa cu merita
yram
Postat pe 29 Aprilie 2013 08:48
mihaela daca tot ai dat un raspuns care probabil il dai din experienta,citeste te rog mai sus si vz ca e doar un copil care e major si nu doi cum scrii tu........si vezi ca undeva in josul mesajului e scris ceva de .......ABUZ DE LIMBAJ
yram
Postat pe 29 Aprilie 2013 09:03
Din 15 februarie MEDIEREA ESTE OBLIGATORIE, inainte de ate prezenta la judecatorie.
Sa mearga mama ta la un mediator in localitatea de domiciliu. Este ieftin si rapid.
Mediatorul poate lua legatura cu tine prin Skype sau orice alta modalitate video, telefon etc.
Daca mediatorul nu reuseste sa-l convinga pe sot sa accepte divortul, abia atunci poti face actiune in instanta.
Nu iti trebuie neaparat avocat, poti apela si la un jurist care probabil va fi mai ieftin.
Daca alegi divortul la notar sau la starea civila acesta se realizeaza prin ACORD, ori am inteles ca ex-ul nu vrea, ma gandesc ca poate nu neaparat ca te iubeste sau pt ca te vrea langa el, ci din gelozie ca tie bine, ca esti fericita etc.
Recomand intai mediator si apoi judecatorie (sunt destui avocati care sunt si mediatori).

Bafta si multa sanatate
luminitaolareanu
Postat pe 29 Aprilie 2013 09:08
Eu recomand mai intai un avocat, care sa initieze procedura (inclusiv cea de mediere, daca o va cere instanta, desi mediatorul nu poate da o hotarare judecatoreasca de divort).
Cu o procura, poate efectua actele de procedura, apoi te poate reprezenta si in instanta.
anakin
Postat pe 29 Aprilie 2013 10:28
O sa divortezi fara nici o problema,nu va fi pe cale amiabila la notar,ci din partea unuia dintre soti-adica tu,nu are nici o relevanta daca celalalt sot-adica el-inca sotul tau-,este de acord sau nu!
Asta-i legea si nimic nu-i mai presus de lege!
O zi faina si sanatate copiilor tai!
garbo162553
Postat pe 29 Aprilie 2013 13:12
Sigur ,poti divorta!
Un avocat se poate ocupa de tot .Daca ai nevoie poti apela !
garbo016417
Postat pe 29 Aprilie 2013 16:32
daca sunteti in alta tara si doriti sa introduceti actiune de divort impotriva sotului , pe motiv ca relatiile dintre dumneavoastra sunt iremediabil afectate si relatia nu mai poate continua , iar faptul ca nu doriti sa va prezentati in procesul de divort , in acest caz , dumneavoastra trebuie sa aveti rezidenta in tara respectiva . Asta in cazul in care v-a fost acordata.
In caz contrar sunteti obligata conf. c.p.c. sa va prezentati personal in instanta , regula in procesul de divort.Mai mult daca aveti calitate de reclamant,in caz contrar vi se va respinge actiunea ca nesustinuta.avocat. daca doriti mai multe detalii va stau la dispozitie .toate bune
LORDUTZ
Postat pe 30 Aprilie 2013 08:51
Din luna februarie a acestui an, legea te obliga ca inaintea unui proces in instanta sa te informezi cu privire la mediere (ca procedura prealabila). Mergi la un mediator sau ia legatura cu un mediator prin telefon si iti explica el tot. Ideea e ca poti divorta la mediator evitand sa platesti taxe de timbru, avocati ce te vor scurge de bani, etc. Gasesti mediatorii din toata tara pe site-ul Consiliului de mediere la tabloul mediatorilor autorizati. http://www.cmediere.ro/mediatori/
Te costa si aici ceva, insa mediatorul face toata treaba si in orice caz .... te costa mult mai putin decat suma ce o vei plati la instanta sau la notar. Mai mult, nici la notar si nici la oficiul starii civile nu poti divorta daca partile nu sunt de acord cu acest lucrru. La mediere totul e mult mai simplu, mai ieftin si mai elegant Bafta!
garbo228968
Postat pe 30 Aprilie 2013 09:05
Uite un site care explica mai multe despre divortul prin mediere
http://www.birou-mediere.com/divortul.html
garbo228968
Postat pe 30 Aprilie 2013 09:09
De la: LORDUTZ, la data 2013-04-30 08:51:32in acest caz , dumneavoastra trebuie sa aveti rezidenta in tara respectiva . Asta in cazul in care v-a fost acordata.
In caz contrar sunteti obligata conf. c.p.c. sa va prezentati personal in instanta , regula in procesul de divort.Mai mult daca aveti calitate de reclamant,in caz contrar vi se va respinge actiunea ca nesustinuta.avocat. daca doriti mai multe detalii va stau la dispozitie .toate bune

e necesar si suficient sa muncesti in tara respectiva cu forme legale ca sa poti dovedi ca n-ai cum sa te prezinti. Rezidenta si/sau cetatenia n-au nici o legatura aici.
quasaria
Postat pe 30 Aprilie 2013 10:47

Deschidem birou juridic ..
Ce scrie pe certificatul de nastere a gemenilor la tata ?(parca am inteles ca sunt minori?) Sau am beut toata berea din crasma avem di toatae? Si nu inteleg cum v,ne a doua familie. Fara suparare, nu sunt rautacioasa.
Ca daca exista ca si minori, domnii avocati si mediatori care bantuie pe aici ca sa isi faca o minima clientela probabil, trebuiau sa sesizeze si acest aspect.
Dar hai sa aruncam repede cu adrese unde putem fi contactati. Daca dam ajutorul, sa il dam pana la capat, daca il dam in doi peri, mai bine lipsa.
Sarikiz
Postat pe 5 Mai 2013 13:39
Si terminati bre cu copanele ca imi faceti pofte nebune acuma ! Ce va tot paruiti care e mai pitzi decat alta* Cu copanele nu este de glumit, sunt bune rau de tot, numa piele si os pe ele. Asa ca nu avem ce invidia bre :D
Sarikiz
Postat pe 5 Mai 2013 13:41
multumesc tuturor pentru raspunsuri.............da am rezidenta ,dar nu pot ajunge in tara pe motiv k bebelusii sunt foarte mici au 3 luni jumate si sunt pe numele sotului actual,precizez ca in tara in care sunt am obtinut foarte simplu certificatele de nastere al copiilor,aici sa gasit o modalitate de a ne incadra in registru de familie dar cu legile din romania e mult mai complicat ,am fost la consulat sa scoatem cerificate romanesti sa putem sa la facem rezidenta pentru ca nu putem sa luam o reteta de la medic k nu au rezidenta si au spus ca nu sa pate k nu suntem casatoriti si bla,bla,bla din romania astept de 3 luni un certificat de casatorie si nu mai ajunge ..................sunt foarte dezamagita cat de simplu am obtinut certificatele aici si cat de complicate sunt legile in tara

va multumes inca odata ptr raspunsuri
iar cu divortul voi astepta sa ajung in tara sa rezolv personal ,cred k asa e cel mai bine
aaaaa si incaceva, dar daca eu nu am posibilitatti materiale sa angajez un avocat ptr divort sau nu ma deranjeaza ca port un alt nume in cazul asta ce fac raman fara certificate la copii pana cand so da o lege in cpc
sau ce trebuie sa astept ¿?
yram
Postat pe 6 Mai 2013 11:07
nu stiu in ce tara esti tu, dar ai asistenta medicala peste tot in lumea asta CHIAR CA TURIST, cum adica nu poti sa iei o reteta ca n-ai rezidenta?! No sht? Si daca n-ai rezidenta ce, mori in drum??
Vorbesc de A PUTEA, nu de cit costa.

In al doilea rind - copiii nascuti pe teritoriul tarii respective din NEREZIDENTI pot fi rezidenti sau nerezidenti, in functie de tara se considera locul nasterii sau rezidenta parintilor - dar n-are nici o importanta pentru viza copiilor in tara respectiva daca parintii sint casatoriti sau nu!
quasaria
Postat pe 6 Mai 2013 11:27
sunt in spania si nu am zis ca nu mi se acorda asistenta medicala doar ca nu mai pot sa iau retete pe numele nostru trebuie sa fie reteta pe numele copiilor ,pana vor avea si bebelusi NIE cumparam siropele si altele le trebuie tarheta medicala care nu se da fara NIE
yram
Postat pe 6 Mai 2013 22:46
nu poti sa faci asigurari medicale fara excess? Ar costa mai putin. Noi ne-am facut dinainte de a fi rezidente, n-a fost nici o problema: e o taxa lunara si practic pentru alte pb medicale nu platim nimic. Si da, am avut si retete, pentru ca maj. medicamentelor se elibereaza doar pe baza de reteta.
quasaria
Postat pe 6 Mai 2013 22:49
Desi am zis ca nu o sa mai postez, nu ma lasa sufletul sa nu incerc sa ajut.
Special am intrebat de minori. Era mai greu daca erau pe numele actualului "sot", desi felul cum v-ati exprimat m-a dus la gandul ca sunteti bigama.
Aveti o posibilitate sa imputerniciti o ruda prin procura speciala la notariat sa va reprezinte in procesul d edivort. Dar nu va putea depune concluziile scrise.
Ori la dumneavoastra cazutl este foarte simplu.
Nu aveti nimic d eimpartit. Poate doar sa faceti referire la nume.
Se poate deschide actiune d edivort si fara acel certificat de casatorie daca aveti o copie a lui sa o depuneti prin mandatar (rufda dvs imputernicita).
Daca nici pe aceea nu o aveti, este mai greu, dar veti scrie in cererea de divort data casatoriei si unde, precum si faptul ca acel act sta la sotul dumneavoastra fara sa doreasca sa vi-l dea.
Daca se opune sa dea actul, ii puteti spune ca se poate face pasibil d efurt intre soti. İn fond, cand v-ati casatorit, ati primit un singur act de casatorie, nu doua ! Deci este si acela bun comun? Da. Deci v-a furat actul si poate primi amenda sau mai rau s afaca puscarie. Asa ca va fi nevoit sa scoata actul
Oricum, veti divorta din cate am inteles.
İncercati sa va exprimati mai clar referitor la soti, pentru ca legal aveti doar un singur sot si un concubin. Asta ca sa nu intelegem gresit ca ati fi bigama.
Va doresc succes.
Puteti incepe de pe acuma cu divortul.
Sarikiz
Postat pe 9 Mai 2013 15:05
pai poti sa iti faci cate un sot in fiecare tara...de parca ar conta un contract ..daca nu functioneaza cu un barbat,,altul..la rand
ingerasulluptator
Postat pe 11 Mai 2013 00:00
Referitor la domiciliu, puteti scrie in cerere, subsemnata, etc...cu domiciliu ales la ... (numele persoanei pe care o mandatati si adresa ei)...etc...
Deci acolo veti primi toate citatiile si comunicarile.
Tot in procura speciala, sa adugati si faptul ca acea persoana va putea sa va legalizeze hotararea de divort.
Succes inca o data. Ma bucur ca am putut s ava fiu de folos.
Pentru dvs am mai postat acuma, desi mi-e sila d eacest loc in care insulta si calomnia este la ordinea zilei, iar adminii nu fac nimic pentru a blolca un user (10470) care incita la violenta verbala.
La revedere, nu cred ca voi mai posta pe aici, este prea sinistru locul (parasit de administratori)
Sarikiz
Postat pe 11 Mai 2013 14:27
Ce spune legea in vigoare, Cod procedura civila, art. 920:

"În faţa instanţelor de fond, părţile se vor înfăţişa în persoană, afară numai dacă unul dintre soţi execută o pedeapsă privativă de libertate, este împiedicat de o boală gravă, este pus sub interdicţie judecătorească, are reşedinţa în străinătate sau se află într-o altă asemenea situaţie, care îl împiedică să se prezinte personal; în astfel de cazuri, cel în cauză se va putea înfăţişa prin avocat, mandatar sau, după caz, prin tutore ori curator."

Consider ca in cazul dvs. va aflati intr-o "alta asemenea situatie", cum este mentionat in textul de mai sus pe care l-am citat.

Aveti bebe si nu ii puteti lipsi de prezenta dumneavoastra.
Sarikiz
Postat pe 13 Mai 2013 08:50
multumesc mult de raspuns,iar referitor la bigamie poate sa ma judece cine cum vrea dar eu chiar daca sunt casatorita cu un alt barbat pe care nu il pot numi "sot"ptr mine doar pentru simplu fapt ca avem o hartie care de fapt o are el nu eu
nu il mai pot numi sot .Sot imi este barbatul actual chiar daca nu avem o hirtie care sa demonsteze asta ,cred dupa parere mea ca iubirea e mai presus de orice lege si hartie ,iar cuvantul concubin mi se pare prea urat si prea putin ptr barbatul pe care il iubesc ,poate era mai bine daca ma exprimam altfel "tatal bebelusilor"asa nu mai eram considerata bigama ,imi cer scuze dac v am dus in eroare cu bigamia mea dar asta sunt si asa gandesc
multumesc
yram
Postat pe 15 Mai 2013 09:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
divort 17 De la: garbo_407430 17 Decembrie 2014 19:48
DURERE SI RENASTERE! 61 De la: garbo230410 7 Ianuarie 2013 06:01
tristete 35 De la: garbo_5845 21 Septembrie 2012 16:40
Intrebare 8 De la: Lidiaolteanu 9 Martie 2011 16:52
Sunt plecat din tara si vreau sa divortez 96 De la: garbo_12502 14 Iunie 2018 16:24
Setari Cookie-uri