este foarte placuta si adevarata ! | ||
garbo_19362 Postat pe 16 Iulie 2013 20:38 |
||
---|---|---|
SUPERB AR FI CHIAR SA INVATAM SI SA NI LE INSUSIM! minunata aceasta experienta de a citi ceva ce cu siguranta si tu ai putea scrie doar concentrindu-te!foarte complexa insiruirea si foarte adevarata , dar invatam cu adevarat din greseli? | ||
garbo_19362 Postat pe 18 Iulie 2013 00:20 |
||
Si pentru ca este weekend, va scriu cateva versuri , dragii mei, care sa va bucure sufletul: "CE E IUBIREA? Dar cine poate sti? Atatea nume pentru ea s-ar potrivi! Si de le-am pune pe toate la un loc Ea poate fi pe rand: Si ura Si dragoste Si joc Si biruinta Si tandrete Si lacrima Si frumusete Si dor nebun Si gust amar Si fericire Si calvar Dar mai presus de toate, Iubirea este viata...si viata e iubire! Doar noi putem, s-o facem Sa respire...." |
||
|
||
Elly44 Postat pe 21 Iulie 2013 12:31 |
||
Cred ca lui Q i-ar fi de folos, ca ea confunda caca cu iubirea. De-asta-i si-asa murdara pe la gura | ||
magdabeauty Postat pe 21 Iulie 2013 12:37 |
||
Lume, n-o rezolva chiar nimeni pe nefoututa asta in camasa de noapte, cu vodca la cour, care e obsedata de scorpioni??? Mi-e mila de ea, saraca, nu de altceva. Se chinuie tare. Eu sint femeie si n-o pot ajuta.... oricit insista, tot nu pot.... Hai, vreun gigel dispus, ceva?? Unul care sa ii dea o mouie de ajutor? Dar scorpion neaparat! |
||
quasaria Postat pe 21 Iulie 2013 12:49 |
||
O simpla remarca mai am pentru un cap prost, ca tine : tu esti proasta sau schizofrenica?! Pe bune acum, intreb sincer...tot ce spui despre mine, exact aia faci...dar intr-una Tie nu ti-e frica de tine?! Cara-te acum ca ma plictisesti maxim! Sictir! SP! |
||
magdabeauty Postat pe 21 Iulie 2013 13:22 |
||
Esti femeie pe ma-ta! Ai vrea tu! |
||
magdabeauty Postat pe 21 Iulie 2013 13:23 |
||
Las-o sa se chinuie, asa-i trebuie daca s-o indragostit de cine ii e drag Iete na, si tauroaicele astea |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Iulie 2013 13:44 |
||
De la: magdabeauty, la data 2013-07-21 13:23:52Esti femeie pe ma-ta! q.e.d dp de vedere al acestei vite isterice nu sinte femeie, precis sint un alt nenorocit de barbat scorpion care minte ca sa n-o rezolve! Mare ti-e gradina, doamne... !! |
||
quasaria Postat pe 21 Iulie 2013 13:44 |
||
Plictisitoare esti si defecta!!! Din acest moment ai permisiunea sa ragi la luna, maimuta! Pentru ca eu nu te mai citesc! Da-i drumul cu spor, hai...la semnalul urmator! Amin! Am terminat, in sfarsit, cu proasta! |
||
magdabeauty Postat pe 21 Iulie 2013 13:49 |
||
AMIN! du-te invirtindu-te, vita! Hicc! |
||
quasaria Postat pe 21 Iulie 2013 13:54 |
||
Ghini, stai jos colo, respira adanc, bea un pahar in tihna ! ce-mi place linistea?! si florile imi plac! |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Iulie 2013 13:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia- Pesti, Barbatul- Scorpion | 1 | De la: Schatzybu 16 Ianuarie 2012 08:26 |
MA SIMT SINGURA.- MI-AS DORI UN SFAT DIN PARTEA DVS. | 76 | De la: Iulia_Pop_1 13 Iulie 2013 01:13 |
Viata alaturi de Dumnezeu | 247 | De la: Freya_ 22 August 2010 23:33 |
|
||
CUTREMURUL TECTONIC,SOCIAL,POLITIC,ECONOMIC | 2 | De la: quasaria 26 Februarie 2012 19:09 |
am nevoie de ajutor | 2 | De la: Micass 24 Octombrie 2009 07:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară