soacra

De la: ingerasulluptator, la data 2013-05-26 15:08:49stii vorba aia pana la Dumnezeu te manca sfintii..

Pt ca viata este si in in functie cu ce doresti tu..
Pt ca chiar daca alegi sa crezi in Dumnezeu tu esti un om liber si viata ti-o faci asa cum vrei...Important sa iti doresti lucruri corecte si drepte.Nu sa iti doresti cum ar fii sa castigi la loto si sa nu muncesti..

Daca tu vrei ca soacra sa iti manance zilele Dumnezeu asa iti da,,pt ca asa doresti si tu..
Eu in locul tau mi-as dori ca sa ma ajute Dumnezeu sa fac lucrurle sa fie bine pt amandoua..

Cum ar fii eu sa plec si ea sa aiba liniste sa il ingrijeasca pe barbatsu in liniste fara nora..
noi suntem finite libere chiar daca credem in Dumnezeu si ceea ce ne dorim Dumnezeu ne ajuta daca este correct..Pt ca Dumnezeu este drept.
daca tu doresti sa suferi Dumnezeu te lasa sa suferi pt ca asa doresti tu..daca tu doresti sa ai o viata linistita cere-i asta lui Dumnzeu.
pt ca noi avem viata si care ne-o dorim..de aceea este bine sa te rogi sa citesti sa te informezi si sa stii ce sa iti doresti..
ingerasulluptator
Postat pe 26 Mai 2013 15:11

Sara!
-as, citatele tale is mai prielnice soacrei decat Alinei.....

Alina scumpo,cu rabdarea, treci marea si mananci in liniste pestele cu toata familia daca te sfatui cu sotul si luati deciziile impreuna

zi-i si tu: mama soacra, cate-am tras si nu m-am ras si de asta sa ma tund?..... ....da, de fiecare data, normal,sa aibe efect.....si se potoleste;) .....ai sa vezi ....o s-o cauti tu sa-ti mai dea prilejul........Off!
....incearca, dupa ce vine....stii tu de unde!
Succes!
Fss_ssu
Postat pe 26 Mai 2013 22:02
iti recomand o carte buna si usor de inteles.

Voi sunteti lumina

de Sri Vasudeva mai are inca o carte Divinitate launtrica tot de sri vasudeva este un om intelept si evoluat spiritual..ti-o recomamand pt ca si o citesc si si sunt multumita am avut multe de invatat roagate cand citesti ca sa o poti intelege si sa asimilezi ce este constructive..
sfaturile sunt bune numai ca trebuie sa le intelegi de aceea este bine sa te rogi cand citesti

numai bine va doresc si pace sufleteasca
ingerasulluptator
Postat pe 30 Mai 2013 00:39
Ingerasule , apreciez recomandarile facute , dar crezi ca fata noastra mai are timp si chef de filozofeli divine cand o apuca pe soacra-sa pandaliile ? Eventual sa-i arda una cu cartea in cap ...
Rotty
Postat pe 30 Mai 2013 08:27

Eu ced ca Alina ii deja ca o carte pemanent deschisa!

cu soacra, la dialog
cu sotul, la intelegere si luat decizii impreuna
cu copiii, la educatie, joaca si .....

.....daaa, isi incarca ea bateriile si tine piept tuturor lucrurilor provocate (din dragoste:D) de soacra
acra?
Mai, i-ai dat suc de kiwi?..C_e, poate vitamina asta o s-o oxigeneze pi unde are nevoie si ....se face blonda

Spor de nota 10!

...ce m-as amuza sa-mi zaci ca copiii i-o furat sucu;))
Fss_ssu
Postat pe 31 Mai 2013 14:38
pai acolo sunt invataturi spiritual in carte,,care te intaresc iti deschid mintea...
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iunie 2013 00:26
eu una daca m-as fii casatorit nu as fii acceptat sa locuiesc cu soacra.
oamenii practice ar fii trebuie sa isi formezeu un character atat barbatul cat si femeia apoi sa se casatoreasca pt ca altfel viata ar fii un chin.si uite de aceea apar bolile fizice din cauza stresului. supararile ...

ingerasulluptator
Postat pe 1 Iunie 2013 00:32

...adica io-s suparat findca nu mi-am format caracterul?
mai, tu te citesti oarecum?........

NB!
Fss_ssu
Postat pe 1 Iunie 2013 01:08
"oamenii practice ar fii trebuie sa isi formezeu un character "

Vaiiii Ingerasule.....Se spune "oamenile practice " ...etc....etc....
Rotty
Postat pe 1 Iunie 2013 09:33
De la: ingerasulluptator, la data 2013-06-01 00:32:05eu una daca m-as fii casatorit nu as fii acceptat sa locuiesc cu soacra.
oamenii practic ar fii trebuie sa isi formeze un character atat barbatul cat si femeia apoi sa se casatoreasca pt ca altfel viata ar fii un chin.si uite de aceea apar bolile fizice din cauza stresului. supararile ...

eu un nu m-as casatori cu un barbat fara carcater ca sa am certuri toata ziua sa ma enervez cu o soacra nebuna apoi sa ma imbolnavesc..Pt ca bolile apar de la suparari,spress certuri...

eu vreau sa ma raman sanatoasa si doresc sa raman sanatoasa..Pt ca nu vreau sa aranc banii pe doctori si medicamente.
De aceea nici nu stau de vorba cu oameni fara character care vor sa ma faca cu capul
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iunie 2013 23:39
De la: Rotty, la data 2013-06-01 09:33:45"oamenii practice ar fii trebuie sa isi formezeu un character "

vai ca repede mai vezi greselile tale..Dar pe alte tale cand o sa le vezi..
Am vrut sa scriu ca oamenii practice ar trebui sa isi formeze un character apoi sa se casatoreasca...dar daca tu atata stii nu se poate sa ma astept mai mult de la cineva ca tine.
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iunie 2013 23:43
De la: ingerasulluptator, la data 2013-06-01 23:43:08
De la: Rotty, la data 2013-06-01 09:33:45"oamenii practice ar fii trebuie sa isi formezeu un character "

vai ca repede mai vezi greselile altor oameni..Dar pe alte tale cand o sa le vezi.?.
Am vrut sa scriu ca oamenii practic ar trebui sa isi formeze un character apoi sa se casatoreasca...dar daca tu atata stii nu se poate sa ma astept mai mult de la cineva ca tine.
ingerasulluptator
Postat pe 1 Iunie 2013 23:45

din cate stiu eu, sarma se'ndoaie si se indreapta, linia se sterge si se reface, obiectele se reconditioneaza, dar......."soacra"....ii OM se'ndreapta??
Alina, tu stii ca greseala ii "rupta din rai"?....se apleaca:( ii batrana
NB!

o indreptare nu foloseste la nimic daca nu are cine sa o faca corect pt. ceva
motivat!
NB!
Fss_ssu
Postat pe 2 Iunie 2013 00:17
Ingeras , sa sti ca le vad si pe ale mele (greselile). Acuma io ce sa fac daca am fost sfatuita sa pap morcovi ? ....Vad tot...
Rotty
Postat pe 2 Iunie 2013 08:52

ioti cum ca si-o facut efectu'

....mai manancaaaa! AAAAAAAAAAA!
:*
Fss_ssu
Postat pe 2 Iunie 2013 14:16
stai putin...ingeras...vrei sa spui ca m-am casatorit cu un barbat fara caracter???
poate nu ai inteles...dar nu barbatul e probleme mea ...
si uneori in viata mai trebuie sa faci si scrificii.....iar cat despre soacra...stii tu ..vorba lui Eminescu ,,ce eval ca valul trece/ de te-ndeamna,de te cheama,tu ramai la toate rece,,
asa ca voi ramane rece...eh..cat o sa mai pot
Alina_30
Postat pe 2 Iunie 2013 17:50
Nu baga in seama Alina...asa bate campii ingerasul de obicei Ea numai una stie si nici aia nu-i buna
Rotty
Postat pe 2 Iunie 2013 18:04
da...sunt surprinsa sa vad in ce fel gandeste!!!!!
Alina_30
Postat pe 2 Iunie 2013 18:12
Mai stai pe aici si o sa te obisnuiesti
Rotty
Postat pe 2 Iunie 2013 18:14
Draga mea daca e casa e a lui soacra fara suparare dumneaei e stapina si pina tu iti faci casa tre sa taci din gura si sa-ti vezi de treaba . tu zici ca o sa fii soacra buna ,nu cred ca uite asa vine una peste tine in casa ta si se vrea stapina sa stii sunt stan patitul si eu am zis tot ca tine si cind imi spuneau fetele sa-mi vad de treaba sa nu fac casa la baiat cu mine in curte stii ce ziceam ca au ciuda pe mine dar am simtit pe pielea mea nora vrea sa fie stapina si daca se poate sa nu munceasca . Norocul meu stii care este ca nu le mai bag in seama fiecare cu p... masi la inceput ma enervam dar acum numai nu le convine .....USA .Scurt nu ma duc si sa nu-mi vina eu nu le pun sa ma iubeasca sa zica multam ca le-am facut de toate nu ma intereseaza ce fac desi eu sunt o femeie curata o femeie care poate in viata asta am muncit ,am cazut m-am ridicat si am luato de la capat am plins am sters lacrimile si am mers mai departe .Am crezut ca se dau dupa mine sa faca si ele pentru copii lor ce-am facut eu ca asa -i in Banat nu vor, toata ziua fumeaza maninca seminte sii o debandada casa lor isi fac masaje se intretin si stii ce zic in sine lor lasa ca moare hoasca si ramine averea la copii mei eu mai bine stau degeaba . Nu mor nu am de gind am numai 50 de ani dar am invatat un lucru sa nu ma amestec cu taritea ca ma maninca porcii .Imi cer scuze daca am fost dura dar m-am cam saturat sa tot citesc peste tot ca soacra e asa sau asa stii ceva nora mea are doi baieti as fi putut sa zic vreo data la suparare sa-i dea dz si ei nurori numai asa cum e ea dar nu am ziso ca doamne fereste chiar se intimpla . Pt sfirsit sa stii ca imi vad de treaba mea nu ma mai duc deloc pe la ele nu le mai dau nimic ma fac ca nu le vad eu am de toate nu-mi trebuie nimic de la ele si apropo ca ai zis ca soacra bea fiecare face ce vrea ce trebuie sa dau socoteala ce fac eu .Te rog sa nu te superi pe mine dar am simtit ca trebuie sa-ti scriu aceste lucruri si sa stii ca si eu am avut o soacra si am respectato si chiar am iubito ca mai ma ajutat din cind in cind cu cite ceva si chiar daca nu ma ajuta pentru simplu fapt ca a fost mama a facut pe baiat si la crescut trebuia respectata .Eu iti doresc toate cele bune si incearca sa discuti cu soacra sa vedeti ca gresiti amindoua poate soacra mai putin decit tine prin simplu fapt ca e in casa ei .
delly003506
Postat pe 2 Iunie 2013 18:21
Dar cine a zis ca nu-i sunt recunoscatoare...si apoi macar atat sa faca pt fiu-su...ca in rest la evenimentele cele mai importante din viata lui nu s-a deranjat sa-i fie alaturi...si de ce sa tac...adica ea sa vorbeasca in tote felurile sa ma faca in toate felurile si eu sa plec capul si sa zic,,da mama e cum zici tu!!,,?Nu..asta nu se va intampla..am si eu demnitatea mea...
si de ce am gresit? ca muncesc ca o proasta...pe langa faptul ca am serviciu...am grija si de taica-su....nu crezi ca macar sa ma lase in pace as merita?
a...in casa la mine nu e mizerie nu se mananca seminte...mai mare mizerie face cand vine ea...in mod intentionat..pai de ce sa nu munceasca alina?
stii care e problema?soacrele sunt geloase atunci cand,,baiatul mamei se insoara,,si mor de invidie sa
vada ca se descurca si fara mamica...
si daca a spus ca a facut casa pt fiu-su ar trebui sa ne lase in pace...eu una nu mi-as deranja copii...si ce daca va fi facuta de mine
eu ma rog laDumnezeu sa ma ajute sa le pot oferi copiilor tot ce e mai bun...ca pentru copii muncim nu crezi?
si daca odata ce se casatoresc, ei se inteleg, eu de ce m-as baga?
multumesc pt urari...o sa-mi fie bine!!!
Alina_30
Postat pe 2 Iunie 2013 19:04
..si da sa bea cat vrea...dar sa nu vina si sa-mi faca mie scandal..si mai ales de fata cu copiii mei
din partea mea poate sa bea pana intra in coma...
stii ceva soacrele astea sunt atotstiutoare...atentie nu vreau sa generalizez...dar in mare parte asa e...
Alina_30
Postat pe 2 Iunie 2013 19:08
Ei Alina , 506 o fi crezand ca toate nurorile sunt ca ale ei....Dar lasa ca trece vremea si va ajunge batrana si neputincioasa...Sa vedem atunci cine o ingrijeste ?
Rotty
Postat pe 2 Iunie 2013 19:10
ironia e ca atunci cand vor ajunge neputincioase au pretentia sa aiba grija de ele nurorile pe care le-au pupat....timp indelungat
cum sa nu...?avem grija ca ele-s buricul pamantului!!!
Alina_30
Postat pe 2 Iunie 2013 19:25
Fiecare asa cum merita .Multumesc lui D-zeu , soacra mea e ok......si de aia tot ma bucur ca e la 300 km distanta
Rotty
Postat pe 2 Iunie 2013 19:33
pai...soacra ta cred ca e destul de inteligenta incat sa pastreze distanta
mai rarut ca-i mai dragut,,
dar unele trebuie sa fie prezente tot timpul si sa vada daca e curatenie....daca feciorasul lor nu moare de foame...trebuie sa stie cat,cum si unde se fumeaza etc
Alina_30
Postat pe 2 Iunie 2013 19:43

Sara!
Alina, sorry, te-ai cam ofensat cu privire la ce-a scris soacra delly!
....in unele privinte, ca si comportament dai dovada de multa frustrare...stiu, sunteti femei si fiecare vede/simte/stie ce are pe langa casa dar vezi bine si tu, cand muncesti "dea'nboulea" si nu esti apreciata/satisfacuta(nu coteaza varsta)...ca apoi motivata, iti vine sa stai in cour si sa mananci seminte si sa bei ce-i mai prielnic......amarul si-l inneaca fiecare cum poate/stie....sigur nu-i o bucurie dar ii necazul unei fiinte umane care sufera
Si nu tin partea nimanui ca fiecare are dreptatea ei, insa fiind in alta etapa a varstei si delly si soacra ta dar in sit. diferite, tu ca nora si viitoare soacra nu esti la fel ca ele....nu ai cum...
prietenii stiu de ce :(
...esti motivata de copiii tai sa le oferi alt mod de viata,educatie si disponibilitati de care sa beneficieze mai tarziu, inteleg
treaba e ca pana vei ajunge tu soacra, vremurile se schimba si vei fi altfel "ne"motivata si pana atunci lupti....K!...
iar delly nu se apropie de o prapastie ca sa-si planga de ce-o fi cand o fi batrana si o felicit pt. ca este o femeie puternica!
Mare lucru intelegerea intre oameni in zilele noastre dar cred ca discutand pe bucatele cu pareri sanatoase ajungem totusi la o intelegere si mancam si seminte fara sa facem mizerie!
o seara fr. va doresc!
Fss_ssu
Postat pe 2 Iunie 2013 20:22

Miha, ....ingrijesti de multe ori si o pisica sau un catel, dapoi.....
chiar daca sunt in curtea alaturata sau la 300km distanta ...totul depinde de intelepciune si starea sufleteasca existenta in noi! :(

calti-va fetelor sufletul cu rabdare si scrasniti din dinti strangand din pumni cand intalniti situatii penibile, caci altfel" da viata cu voi de pamant" si nu mai ajungeti la batranete ca sa depindeti de nurori sau......feciori!
:(:(:(
Fss_ssu
Postat pe 2 Iunie 2013 20:29
ok...am inteles mesajul
nu vreau dacat sa fiu lasata in pace ..si sa-mi traiesc viata asa cum consider eu !!!
soacra sa o traiasca cum vrea ea!!!putin ma intereseaza ce vrea sa faca !!!
gata ca m-am saturat !!!
cine sa le mai inteleaga....offff!...
Alina_30
Postat pe 2 Iunie 2013 20:31

in traducere libera "a fi lasata in pace" inseamna sa ce??....la tine?:D
iote :-w ,na
Fss_ssu
Postat pe 2 Iunie 2013 20:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un mesaj frumos! 4 De la: Mihaela_Tudora_1 14 Iunie 2013 23:45
despre relatiea noastra de familie 35 De la: bluelight 28 Noiembrie 2009 16:34
Salut voios de pensionara! 136 De la: Maria802 9 Ianuarie 2017 08:47
nu este chiar asa cum credeti voi fetelor... 27 De la: rapsody33 22 Octombrie 2010 04:46
Cum poti pastra o relatie, sa fii un cuplu fericit ,chiar daca timpul a trecut si sa nu dam voie plictiselii si monotoniei sa ne cuprinda 31 De la: elodia 24 Aprilie 2010 20:23
Setari Cookie-uri