Buna ziua! Sunt mamica a unui baietel de 3 luni .Sunt in Concediu crestere copil Lucrez in Invatamant si citind Contractul colectiv de munca,an gasit un drept al mamicilor despre care nu stiam.Am intrebat si o alta mamica mi-a spus ca a insistat la scoala,cu legea in mana si i s-au acordat banii. As vrea sa stiu daca pot solicita acest drept,avand in vedere formularea din Contractul colectiv de munca,ART 36.,ALINIAT 3,LITERA a,din 2 noiembrie 2012.((3) ,,Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va face demersurile necesare pentru ca, în viitoarea lege a salarizării, să fie reglementate următoarele drepturi: a) un salariu de bază plătit mamei de către unitatea/instituţia de învăţământ prevăzută în Anexa nr. 4, pentru naşterea fiecărui copil;'' Voi ati solicitat asa ceva?Ati stiut?Este doar o promisiune sau alta lee care nu se aplica? |
||
garbo267052 Postat pe 3 Iunie 2013 12:50 |
||
---|---|---|
" VA FACE demersurile necesare pentru ca, în VIITOAREA lege a salarizării, să fie " - tie cum iti suna? Ca se aplica? Doar lucrezi in invatamint... unde invata copiii analiza unui text, nu? |
||
quasaria Postat pe 3 Iunie 2013 13:01 |
||
Asa mi se pare si mie. dAR ,TOTUSI,o colega a obtinut banii,CHIAR CU ACELASI CITAT...DE ASTA VOIAM SA VAD DACA AU BENEFICIAT SI ALTI COLEGI.......DAAA si in invatamant de muult timp avem 4%din PIB(bip!!) si nu s-a respectat nicicand asta .Mie mi se pare ca trebuie sa apara acea Lege a salarizarii despre care se vorbeste. A SE VEDEA AICI CUM SUNA O PROMISIUNE DESARTA! ASA E POLITICA IN ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!! Va tin SI EU la crt daca mai aflu ceva! Cu drag |
||
|
||
garbo267052 Postat pe 3 Iunie 2013 20:38 |
||
....banii "tai" ii gasesti la Pos_ta sau pe la... Ene_t....:(.....stii tu....ala, Mos Martin O sa vezi tu bani din legea ceia, cand o "fata barbatu' fata" O zi cu speranta! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2013 09:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre gemeni | 4 | De la: anaROBERT 25 Ianuarie 2011 00:53 |
nepasare | 2 | De la: Micass 12 Iulie 2009 10:00 |
eu balanta el capricon | 1 | De la: garbo031957 7 Mai 2011 00:47 |
|
||
ea peste el gemeni...are rost? | 14 | De la: DRAKUSOR 1 Ianuarie 2013 19:42 |
sentiment de vinovatie,de singuratate. | 153 | De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2011 22:15 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn