Buna ziua! Sunt mamica a unui baietel de 3 luni .Sunt in Concediu crestere copil Lucrez in Invatamant si citind Contractul colectiv de munca,an gasit un drept al mamicilor despre care nu stiam.Am intrebat si o alta mamica mi-a spus ca a insistat la scoala,cu legea in mana si i s-au acordat banii. As vrea sa stiu daca pot solicita acest drept,avand in vedere formularea din Contractul colectiv de munca,ART 36.,ALINIAT 3,LITERA a,din 2 noiembrie 2012.((3) ,,Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va face demersurile necesare pentru ca, în viitoarea lege a salarizării, să fie reglementate următoarele drepturi: a) un salariu de bază plătit mamei de către unitatea/instituţia de învăţământ prevăzută în Anexa nr. 4, pentru naşterea fiecărui copil;'' Voi ati solicitat asa ceva?Ati stiut?Este doar o promisiune sau alta lee care nu se aplica? |
||
garbo267052 Postat pe 3 Iunie 2013 12:50 |
||
---|---|---|
" VA FACE demersurile necesare pentru ca, în VIITOAREA lege a salarizării, să fie " - tie cum iti suna? Ca se aplica? Doar lucrezi in invatamint... unde invata copiii analiza unui text, nu? |
||
quasaria Postat pe 3 Iunie 2013 13:01 |
||
Asa mi se pare si mie. dAR ,TOTUSI,o colega a obtinut banii,CHIAR CU ACELASI CITAT...DE ASTA VOIAM SA VAD DACA AU BENEFICIAT SI ALTI COLEGI.......DAAA si in invatamant de muult timp avem 4%din PIB(bip!!) si nu s-a respectat nicicand asta .Mie mi se pare ca trebuie sa apara acea Lege a salarizarii despre care se vorbeste. A SE VEDEA AICI CUM SUNA O PROMISIUNE DESARTA! ASA E POLITICA IN ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!! Va tin SI EU la crt daca mai aflu ceva! Cu drag |
||
|
||
garbo267052 Postat pe 3 Iunie 2013 20:38 |
||
....banii "tai" ii gasesti la Pos_ta sau pe la... Ene_t....:(.....stii tu....ala, Mos Martin O sa vezi tu bani din legea ceia, cand o "fata barbatu' fata" O zi cu speranta! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2013 09:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zodia taur | 7 | De la: nuti_vio 11 Februarie 2011 11:43 |
EA CAPRICORN EL RAC | 1 | De la: arnica 26 Noiembrie 2008 23:15 |
SAL | 6 | De la: aly_fab 7 Noiembrie 2010 21:59 |
|
||
DEPENDENTA DE LENTILE DE CONTACT :(:( | 9 | De la: dragos2012 18 Mai 2011 10:19 |
Un alt fel de zodiac-ZODIA PESTI | 1 | De la: raul27 21 Martie 2009 21:33 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice