Buna ziua! Sunt mamica a unui baietel de 3 luni .Sunt in Concediu crestere copil Lucrez in Invatamant si citind Contractul colectiv de munca,an gasit un drept al mamicilor despre care nu stiam.Am intrebat si o alta mamica mi-a spus ca a insistat la scoala,cu legea in mana si i s-au acordat banii. As vrea sa stiu daca pot solicita acest drept,avand in vedere formularea din Contractul colectiv de munca,ART 36.,ALINIAT 3,LITERA a,din 2 noiembrie 2012.((3) ,,Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va face demersurile necesare pentru ca, în viitoarea lege a salarizării, să fie reglementate următoarele drepturi: a) un salariu de bază plătit mamei de către unitatea/instituţia de învăţământ prevăzută în Anexa nr. 4, pentru naşterea fiecărui copil;'' Voi ati solicitat asa ceva?Ati stiut?Este doar o promisiune sau alta lee care nu se aplica? |
||
garbo267052 Postat pe 3 Iunie 2013 12:50 |
||
---|---|---|
" VA FACE demersurile necesare pentru ca, în VIITOAREA lege a salarizării, să fie " - tie cum iti suna? Ca se aplica? Doar lucrezi in invatamint... unde invata copiii analiza unui text, nu? |
||
quasaria Postat pe 3 Iunie 2013 13:01 |
||
![]() |
||
|
||
garbo267052 Postat pe 3 Iunie 2013 20:38 |
||
![]() ....banii "tai" ii gasesti la Pos_ta sau pe la... Ene_t....:(.....stii tu....ala, Mos Martin ![]() O sa vezi tu bani din legea ceia, cand o "fata barbatu' fata" ![]() O zi cu speranta! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2013 09:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Barbat berbec vs Femeia Rac!!! | 12 | De la: garbo_472671 28 August 2017 16:14 |
ea capricorn el taur ???? | 5 | De la: Kristiania 6 Decembrie 2011 12:11 |
cum pot scapa de candida vaginala | 75 | De la: garbo_446242 8 August 2017 15:34 |
|
||
Am nevoie de un sfat. | 1 | De la: garbo034802 4 August 2009 22:55 |
Buna | 5 | De la: garbo_7611 15 Octombrie 2012 01:13 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an