cum bag un video ca nu merge sau sint eu proasta | ||
Dangeros_Daniela_1 Postat pe 18 Iunie 2013 22:16 |
||
---|---|---|
se mai intampla! | ||
heartbit Postat pe 18 Iunie 2013 22:40 |
||
De la: Dangeros_Daniela_1, la data 2013-06-18 22:16:31cum bag un video ca nu merge sau sint eu proasta Bit glumeste... hai sa incerc eu sa-ti explic, cu toate ca nici eu, habar n-am cum ! eu fac asa: deschid youtube pe internet explorer, caut acolo ce vreau sa "bag"... si copiez, dupa ce apare clipul, adresa de sus.... ! nu cea care apare la "share". adica cea din fereastra de adrese. o vezi tu... e tocmai sus ! succes ! |
||
|
||
barboneli Postat pe 18 Iunie 2013 23:32 |
||
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3: 16) Cine crede in Fiul, are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul, nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu ramane peste el. (Ioan 3-36) Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23) |
||
garbo242980 Postat pe 29 Iunie 2013 15:31 |
||
980-ule , da despre bagatul de video ce zice ? | ||
Rotty Postat pe 29 Iunie 2013 18:22 |
||
Parca nu mai e chiar asa de enervant 980. Reuseste sa va starneasca, ceea ce e amuzant. :) | ||
mamamiamea Postat pe 29 Iunie 2013 18:57 |
||
Este la fel de enervant ca si o placa zgariata.......Iti vine sa o trantesti de totzi peretzii ... Doar bunul simt si admini te mai inpiedica. Si distanta | ||
Rotty Postat pe 29 Iunie 2013 19:02 |
||
Matei 5:27,28,29 Aţi auzit că s-a zis celor din vechime: „Să nu preacurveşti.” Dar Eu vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui. Dacă deci ochiul tău cel drept te face să cazi în păcat, scoate-l şi leapădă-l de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă. Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapăd-o de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă. Faptele Apostolilor 17:30-31 Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi…” |
||
garbo242980 Postat pe 30 Iunie 2013 21:26 |
||
Aha!...acu intzaleg io mai ghini,de ce uni' doct."simplifica" numarul organelor la OM ....dap', ce stiu eu?! o fi avut in plus......:-P ...stiu ca ei pun muzica sinfonica ....daaaa, a-9-a.....! NB! |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Iunie 2013 22:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu pot dormi:(nu am somn ce pot face???????? | 17 | De la: hermosa20 28 Decembrie 2012 00:25 |
amniocenteza | 2 | De la: Morena29 6 August 2010 12:41 |
casnicie | 6 | De la: garbo_3591 25 Decembrie 2013 13:55 |
|
||
Cum ar trebui sa-i educam pe copii nostrii in ziua de azi? Sa fie buni sau rai? | 75 | De la: ROSI_ES2005 1 Februarie 2017 00:02 |
Iubitul meu le povesteste prietenilor sai viata noastra intima... | 68 | De la: Vlad_Emil_Oz_1 26 Noiembrie 2015 06:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară