De la: Rotty, la data 2013-06-30 10:24:59Adeline , ai dreptate , am observat si eu asta. zi fumoasa si tie Rotty |
||
adeline Postat pe 3 Iulie 2013 00:19 |
||
---|---|---|
Ce doamne iarta-ma ai inteles? ca sunt acra?,ca soacra ii acra? | ||
anasiana Postat pe 3 Iulie 2013 04:48 |
||
Parinti art trebui ajutati , tolerati cu bune si cu rele binenteles la limitele normale , daca au nevoie cu adevarat nu si daca doar pretind ca ar avea nevoie si de fapt cauta sa-ti impuie acest lucru. Eu am avut o soacra intelegatoare , prea intelegatoare si niste parinti(adoptivi) posesivi , prea posesivi si la vremea respectiva noi nu am inteles si din respect ne-am lasat dirijati. Adevarul este ca ne-au ajutat cu copii , pe noi cat au putut insa cu mari pretentii si apoi au avut o batranete dificila, ni sau dus ani buni cu ingrijirea lor practic am platit dublul ajutorul dat. Cat priveste soacra , era la 500Km , mergeam de 2,3 sau 4 ori pe an , faceam ce puteam insa dupa ce nu a mai fost am inteles ca ar fi trebuit mult mai mult facut si-mi pare rau. Acum am si eu tot 2 baieti ca soacra si mi se pare ca viitoarele nurori sunt cam ca noi(nurorile soacrei mele) . Cred ca trebuie sa va apropiati de nora , fara pretentii sa o ajutati sa va inteleaga sa incercati sa ajungeti la nivelul ei. Poate ca este timida, ii este frica de dumneavoastra , daca are un caracter frumos( bine construit) va stii sa-si respecte soacra si s-o ajute la nevoie. Este minimum cerintei, restul( sa va iubeasca ca pe o mama) nu stiu, ar fi prea frumos , daca este respect si intelegere eu zic ca este bine. |
||
|
||
campan1maria Postat pe 6 Iulie 2013 15:01 |
||
multumesc pentru opinie, sotul meu isi doreste mult sa incerce sa fie in apropierea copiilor. Poate ai dreptate , nu o fi cea mai bun solutie. Nu stiu, intradevar de ce mamele baietilor sunt de cele mai multe ori privite cu asa mult dispret . Cred ca si fetele sunt educate tot de mame si sunt gresit sfatuite si crescute. Mama mereu imi spunea :vezi tu cand te vei marita o sa ajungi la o soacra care.... si asa eram de stresata de acest fapt. Drept este ca am si avut parte de o soacra parca desprinsa din povestile lui Creanga. Trei nurori si niciuna nu io fost pe plac. A fost o femeie rece, rece care nu a vrut in nici un fel sa se apropie de noi. . Degeaba o vizitam aveam senzatia ca sotul meu a fost luat de la orfelinat. Nici de nepoti nu se arata bucuroasa,apropiata. Dar acum eu nu as vrea sa patesc la fel, sa fiu considerata o statuie de gheata, dar daca vezi ca te resping si nu vor sa comunice fetele cu tine ce sa faci? |
||
anasiana Postat pe 12 Iulie 2013 10:40 |
||
anasiana Postat pe 12 Iulie 2013 10:43 |
||
Va asteptam cu reduceri de pana la 80% pe site-ul www.haine-casual.ro Odata cu venirea toamnei v-am pregatit reduceri la toate modele din magazinul nostru online. Intrati pentru a va face o idee despre preturi, reduceri si varietatea noastra de modele de dama si de barbat Va asteptam cu drag pe www.haine-casual.ro. Intrati si nu veti regreta. Multumim |
||
garbo_382378 Postat pe 29 August 2013 13:19 |
||
Parca ma regasesc in aceasta poveste, la partea cu parintii adoptivi! Sper sa am puterea de a gasi drumul cel bun! Cat despre doamna autoare a acestui subiect, nu pot decat sa spun ca o admir pentru ca incearca sa se apropie de nora!!! De la: campan1maria, la data 2013-07-06 15:01:11Parinti art trebui ajutati , tolerati cu bune si cu rele binenteles la limitele normale , daca au nevoie cu adevarat nu si daca doar pretind ca ar avea nevoie si de fapt cauta sa-ti impuie acest lucru. Eu am avut o soacra intelegatoare , prea intelegatoare si niste parinti(adoptivi) posesivi , prea posesivi si la vremea respectiva noi nu am inteles si din respect ne-am lasat dirijati. Adevarul este ca ne-au ajutat cu copii , pe noi cat au putut insa cu mari pretentii si apoi au avut o batranete dificila, ni sau dus ani buni cu ingrijirea lor practic am platit dublul ajutorul dat. |
||
GAMYCO Postat pe 12 Decembrie 2013 09:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am o soacra plangaciosa | 67 | De la: bellamy 11 Martie 2011 05:53 |
ce ai de facut atunci cind...? | 25 | De la: liaiedera 22 Martie 2010 21:21 |
Rugaciune puternica | 37 | De la: garbo_477838 11 Ianuarie 2018 17:37 |
|
||
ce sanse are casnicia mea sa reziste ajutati-ma | 14 | De la: dor72_ 25 Ianuarie 2012 16:14 |
relatie nepot -bunica | 10 | De la: garbo_1663 28 Mai 2012 00:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară