nu te-a interesat sa afli . ai dat acum peste un cataclism ca mine, si...iti gasesti raspunsurile |
||
vivacedonna Postat pe 24 August 2013 09:44 |
||
---|---|---|
daca asteptam sufletul pereche!!!am putea ramane doar cu noi.jumatate de cerc e mai bun decat un patrat? | ||
mariusboss Postat pe 24 August 2013 10:15 |
||
cauta-l tu, daca nu vrei sa-l astepti | ||
|
||
vivacedonna Postat pe 24 August 2013 12:23 |
||
si eu cred in "suflet pereche" nu in mai multeeee caci atunci expresia ar fi devenit "suflete pereche" | ||
Lavinia_Putinelu_1 Postat pe 25 August 2013 13:26 |
||
Intr-o viata , dupa parerea mea nu poti avea decat un singur suflet pereche. | ||
Gratiela_Dinu_1 Postat pe 25 August 2013 17:47 |
||
un singur suflet in viata asta ! intai trebuie sa suferi k sa ajungi la bn! E bn sa fii rational in viata si sa nu alegi doar cu inima....s-ar putea sa alegi gresit uneori ! Daca suferi o data de doua ori asta nu inseamna k s-a terminat.........atunci cand alesul va aparea s-ar putea sa-l respingi ..........dar nu da verdicte inainte sa cunosti persoana amanuntit! Trebuie sa fiti compatibil din punctul meu de vedere in 4 privinte: sa vedeti viata din aceiasi perspectiva ,sa existe incredere ,sa fiti compatibili sexual si sa va intelegeti reciproc nevoile si sa fiti uniti si la bn si la rau! | ||
Ioana_Dobre_1 Postat pe 26 August 2013 02:31 |
||
deci din patru (4) s-au facut cinci (5) conditii... ! si la bn si la rau, le-am bagat impreuna la a cincea conditie, ca sa nu iasa sase... (6) ! am notat totul, k sa nu uit... ! |
||
barboneli Postat pe 26 August 2013 13:06 |
||
Da, as vrea sa cred dar nu pot spune ca a fost o casnicie perfecta .Am mai avut certuri,suparari,momente cind trebuia sa insist mult sa faca unele lucruri dar daca ar fi sa o iau de la inceput.......tot pe el l-as vrea linga mine.Asta inseamna dragoste,suflet pereche? S-ar putea iar acum cind il vad cum se uita la desene animate cu nepoteii linga el imi spun : clipele fericite au fost mult mai multe decit cele descrise mai sus.N-am trait degeaba am vrut un barbat puternic , inteligent si care sa ma iubeasca.......il am .Nu l-am vazut niciodata plingind nici la moartea parintilor ,dar cind mi-a luat mina cu lacrimi in ochi si mi-a spus fa-te bine am inteles ca temerile mele nu-si au rostul. | ||
fengari Postat pe 29 August 2013 17:22 |
||
DA DESIGUR , Fengari sunt de acord cu tine si noi avem o casnicie de 30 de ani si grei si frumosi , si cu bune si cu rele .Cand ne-am casatorit nu ne dadea nimeni nici-o sansa , el a implinit 19 ani cand eu eram deja insarcinata dar anii au trecut , a trecut si gelozia , si nesiguranta si toate ; dar cand mi-a fost greu pe el am contat si nu vad cum ar fi viata mea fara el !avem doi copii mari iar in decembrie se va naste si nepotica si vom fi tae si mae ! nu stiu ce mi-as putea dori mai mult de la viata!Decat sanatate ! sa fiti iubiti si sanatosi , cu sinceritate G | ||
garbo_19362 Postat pe 22 Septembrie 2013 19:31 |
||
De la: mariusboss, la data 2013-08-24 10:15:16daca asteptam sufletul pereche!!!am putea ramane doar cu noi.jumatate de cerc e mai bun decat un patrat? asta n-as putea sa confirm, dar cred ca-i mai bun decat un triunghi! |
||
charmelen Postat pe 30 Septembrie 2013 15:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu 6 ani mai mic | 40 | De la: Dor_marunt 22 August 2010 09:00 |
Menage a trois | 5 | De la: anaROBERT 19 Decembrie 2010 23:14 |
INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE IN TERAPIA DE CUPLU SI FAMILIE: 22-23 OCT. 2010 | 2 | De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 05:20 |
|
||
cuplu | 37 | De la: _alexandra 9 Iunie 2009 11:08 |
cum sa fac sa slabesc din solduri? | 14 | De la: quasaria 24 Decembrie 2009 00:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară