in ultimul timp nu stiu ce este cu el anturajul de la lucru la schimbat foarte tare .El zice ca o sa o lase mai moale,dar oare cand? Eu nu stiu cat o sa mai am rabdare. |
||
BABYBOGDY78 Postat pe 25 August 2013 08:08 |
||
---|---|---|
Cati ani ai avut rabdare pana acum ? | ||
Rotty Postat pe 25 August 2013 08:15 |
||
14 ani,am avut rabdare |
||
|
||
BABYBOGDY78 Postat pe 26 August 2013 15:17 |
||
Relatarea ta e cam superficiala....Ce vrei sa spui cu beutul ? Face scandal ? Bea de-si uita capul ? | ||
Rotty Postat pe 26 August 2013 16:25 |
||
De la: Rotty, la data 2013-08-26 16:25:13Relatarea ta e cam superficiala....Ce vrei sa spui cu beutul ? Face scandal ? Bea de-si uita capul ? relatia nu este superficiala,nu pot sa zic ca nu ne iubim,nu face scandal,dar ma deranjeaza ca bea,mai avem noi certurile noastre ca si toata lumea,dar ma deranjeaza bautul in fiecare zi poate si pe tine te-ar deranja |
||
BABYBOGDY78 Postat pe 26 August 2013 16:45 |
||
nu... capul nu poate sa si-l uite, ca fara el... cum naiba mai poate fac scandal ? eu altceva am inteles... fata a zis: "in ultimul timp"... ! crezi tu Rotty "ca ultimul" timp poate dura 14 ani ? fata a avut in general, de cand l-a luat, rabdare cu sau la el !!! BEBY are azi 35 de ani. sau poate maine... nu conteaza. deci s-a maritat cam taman acum 14 ani, la 21 de ani ! beutul e din "ultimul timp" doar... si daca e cum zice BABY, eu cred ca anturajul e de vina, 72,6% !!! restul, e ea de vina. ceva, ceva, nu merge ca uns intre ei. "rabdarea" asta a cam inceput sa iasa la suprafata si BOGDY s-a luat de beutura. e greu BABY sa-l faci sa lasa beutul, daca nu il ajuti si tu, sa-i fi mai apropiata, sa-l farmeci cumva ! eu unul va urez succes... ! nu BABY... Rotti nu a zis nimic de relatia intre voi... tocmai de aia ca nu stie nimic ce-i cu ea, a zis ca RELATAREA e cam superficiala... !!! nu RELATIA ! |
||
barboneli Postat pe 26 August 2013 17:05 |
||
Merci Barbo , ai dreptate . Am zis de relatare. Eu nu m-as grabi sa-i acord vina atat de repede. Si lasa filozofelile astea cum ca nu merge ceva intre ei....O sa vina destule filozoafe care vor arunca cu pietre De ce nu te gandesti ca dupa 14 ani intervine oarecum rutina ? Omul o fi sigur de sotzia lui , are incredere ca fata o fi toleranta si i iarta multe , si s-o fi gandit la inceput sa mai evadeze putin ...si inca putin....si a devenit obisnuinta. Ei Baby , normal ca si pe mine m-ar deranja sa-mi duhneasca toata ziua a beutura , chiar daca e bland ca un mielushel.... Banuiesc ca ai incercat sa stai de vorba cu el la modul cel mai serios... |
||
Rotty Postat pe 26 August 2013 18:23 |
||
De la: Rotty, la data 2013-08-26 18:23:21Merci Barbo , ai dreptate . Am zis de relatare. bine inteles am stat cu el de vorba atunci se linisteste o saptamina si pe urma parca a uitat toata discutia si vine "iarta draga mea promit ca am sa fiu cuminte ,imi aduce un iaurt cu fructe sau o ciocolata" dar oricum degeaba ii zic ca colegii lui sunt in anturajul lui,mai toata ziua,mie drag si nu pot sa spun ca este rutina linga noi ca m-ar bate dumnezeu,dar nu suport oamenii care beau am tras eu destul in familie,ma intelegi? |
||
BABYBOGDY78 Postat pe 26 August 2013 18:42 |
||
De la: barboneli, la data 2013-08-26 17:05:47 mersi |
||
BABYBOGDY78 Postat pe 26 August 2013 18:44 |
||
Da , te inteleg. Nu confunda rutina cu plictiseala . Rutina se instaleaza in orice casnicie , asta neansemnand ca nu va mai iubiti , sau ca v-ati plictisit unul de altul. In ce priveste problema ta , nu stiu ce sa zic. Nu sunt atat de intzeleapta sa dau sfaturi , dar parerea mea este ca ar trebui sa iesi si tu in vreo vizita atunci cand e el la berica cu colegii....sau la o cafea cu vreo prietena.Il informezi , ca asa-i frumos (sa nu creada altceva) , si iesi. I spui , "Gicule , azi dupa amiaza , sunt cu Getutza pe terasa la Flora "....de ex... Si exact acolo te duci. ...Sa nu dai loc la alte banuieli...Poate intr-o zi va prefera sa vina cu tine... |
||
Rotty Postat pe 26 August 2013 18:51 |
||
Ba eu, asa as zace: sa mearga dupa el unde isi are anturajul si sa vada cine-l indeamna la beutura, apoi sa-i iasa in cale sa mi-l ia putin di guler sa-l scuture....si sa vezi cum se mai potoleste. Spune-i: daca vrei sa bei, iti cumperi pt. acasa si bea pana cazi sub masa, dar sa te vad eu si poate cinstim impreuna! eu asa as zace, na Sara! ... dap, o cam tRecut si vaRa ;)) si se inchid terasele ! |
||
Fss_ssu Postat pe 26 August 2013 19:05 |
||
" dar sa te vad eu si poate cinstim impreuna! eu asa as zace, na " Super idee ! In felul asta nu-l va mai simtii mirosind a beutura . Gata cu terasele ? |
||
Rotty Postat pe 26 August 2013 19:54 |
||
Poate ca da, poate ca nu....depinde cat o s-o inteleaga si cat efort depune ea in a "duhni" la fel Ne spune BABY |
||
Fss_ssu Postat pe 26 August 2013 23:35 |
||
ok fetilii... aveti dreptate amandoua... ! mereu aveti dreptate ! eu mi-am depus filozoafele, o data cu diploma de filozof... si ma retrag ! |
||
barboneli Postat pe 27 August 2013 12:52 |
||
Si Supi e fetitza ? | ||
Rotty Postat pe 27 August 2013 12:59 |
||
MAI! hmm! |
||
Fss_ssu Postat pe 27 August 2013 14:14 |
||
Nu io am zis | ||
Rotty Postat pe 27 August 2013 16:40 |
||
m'da, poate nu se mai repeta! "s-o retras" |
||
Fss_ssu Postat pe 27 August 2013 16:44 |
||
De la: Rotty, la data 2013-08-27 16:40:12Nu io am zis io nici atata n-am zis... eu m-am adresat DOAR voua, BABY si tie...era destul de clar asta ! cel putin pentru mine... ! degeaba bagi fitile... pe aici sunt multi care stau pe praf de pushca... ! |
||
barboneli Postat pe 27 August 2013 17:49 |
||
Alcoolismul...este boala grea, Poate are nevoie de ajutorul unui medic! | ||
LLisa Postat pe 27 August 2013 17:59 |
||
De la: suparatu_, la data 2013-08-26 23:35:09 imi pare rau dar eu nu consum alcool,conduc 10-12 ore pe zi,si nici nu imi place,daca ar bea toti ca mine ar da fabricile de bauturi faliment |
||
BABYBOGDY78 Postat pe 27 August 2013 18:07 |
||
eu inca mai sper ca o sa isi revina,poate este si oboseala si stresul de zi cu zi,chiar nu mai stiu ce sa spun,oricum va multumesc tuturor care ati scris,incerc sa il aduc pe fagasul cel bun dar mai am de lucrat inca,si eu ma simnt destul de obosita | ||
BABYBOGDY78 Postat pe 27 August 2013 18:12 |
||
Mult succes , curaj si rabdare Baby Barbo.... Io nu bag fitile ca nici lampa nu am.....asa ma stii tu ? |
||
Rotty Postat pe 27 August 2013 18:18 |
||
Are noroc cu o asemenea femeie care inca-i mai sta alaturi....si care reuseste sa-i mai gaseasca si scuze, dupa atata amar de ani ! | ||
LLisa Postat pe 27 August 2013 18:18 |
||
Daca ar stii si el asta Lisa...... Buna |
||
Rotty Postat pe 27 August 2013 18:19 |
||
Stie Rotty, dar este egoist! Va constientiza si el asta doar atunci cand o va pierde! | ||
LLisa Postat pe 27 August 2013 18:22 |
||
De la: Rotty, la data 2013-08-27 18:18:21Mult succes , curaj si rabdare Baby nuuu... eu te stiu cu lampa ! la intrare... ! eu de fapt... am batut sheaua ca sa priceapa iapa... !!! e un fel de-a spune... fara rautate ! (asta-i pentru tine... sa nu se nasca confuzii, clar ? ) |
||
barboneli Postat pe 27 August 2013 18:37 |
||
si ce daca conduci? angajatii tai crezi ca nu beau alcool? nu ti-o venit nici unu beut...sau deloc? Lasa, stiu ci vrei sa zici:( dar cu rabdare si intelegere trebuie sa se schimbe ceva in bine si pt. tine! Am auzit io ca o sa dea multe faliment.... parca ar fi prima sau ultima?!.... sa nu dea coltu, ca in rest, toate cica merg bine! |
||
Fss_ssu Postat pe 27 August 2013 18:38 |
||
De la: LLisa, la data 2013-08-27 17:59:02Alcoolismul...este boala grea, Poate are nevoie de ajutorul unui medic! draga pantofior... alcoolismul nu e boala si nu e grea ! e o deprindere sau desprindere de obiceiuri bune... ! ca si drogurile, ca si tzigara, etc. ! dar ele proavaca boli, asta da... si abia aici poate sa intervina medicul ! ultimul fiind medicul... patolog !!! abia dupa ce am scris prima oara am vazut profilul si pozele lui BABY... ! frumoasa fata si frumushel baiat ! dar pare influentabil... ! asa il vad eu. si nu cred ca e deja acoolic... bea si el cu colegii, mai de distractie mai de plictiseala ! BABY pare carismatica... ea poate sa faca ceva. ori il cafteste ghine cand vine acasa baut, ori il ia cu blandetze... ! are si asta in ea... ! mai glumesc si eu... dar sunt sincer ! |
||
barboneli Postat pe 27 August 2013 18:51 |
||
Stiu ca glumesti Barbo'! Dar stii ca genele alcoolismului exista si ca sunt ereditare ca orice alta gena....eu consider alcoolismul o boala, sorry! | ||
LLisa Postat pe 27 August 2013 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Inselatul este o boala care se trateaza? | 345 | De la: creatzaely 30 Octombrie 2009 07:02 |
unsfat | 8 | De la: anastasya 25 Septembrie 2010 18:52 |
Feminismul | 1 | De la: hypeople 17 Februarie 2010 21:53 |
|
||
Probleme | 9 | De la: garbo_420921 24 Noiembrie 2015 15:52 |
ne iubim.. dar nu suntem impreuna | 106 | De la: Ioana007 20 Septembrie 2009 21:07 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară