Stie cineva de unde as putea sa achizitionez rechizite, caiete si alte chestii legate de scoala mai ieftin si rapid ? Am tot umblat in magazine si ma gandesc foarte serios la site-uri gen Aoro sau Okazii insa nu stiu care ar fi mai sigur pentru tranzactii caci cu tehnologia sunt afona :). Multumesc | ||
Alina_Andrei Postat pe 30 Septembrie 2013 12:40 |
||
---|---|---|
De la librarie ! .....Bine ca nu ai intrebat de unde sa cumperi paine... | ||
Rotty Postat pe 30 Septembrie 2013 12:43 |
||
Aoro e un site de parfumuri, nu stiu cine ti l-a recomandat . si, by the way, parfumurile de la ei nu mai sunt demult originale (cumerau la inceput) Stii tu ceva in schimbm despre okazii, caci in fiecare an in perioada asta au o campanie ceva cu rechizite. Si pentru cineva ocupat care vrea doar sa dea click si sa primeasca pachetul acasa e super ok, Eu mi-am luat recent de la ei (mai exact prin ei, caci ei doar garanteaza tranzactia daca iti iei garantia de livrare) un WII si am fost foarte multumita si de departamentul lor de suport si de cum s-a desfasurat tranzactia. |
||
|
||
lobella Postat pe 30 Septembrie 2013 13:03 |
||
mergi draga la DIVERTA sau in orice librarie ! | ||
garbo_19362 Postat pe 7 Octombrie 2013 07:52 |
||
ai deschis un topic nou , felicitari ! | ||
garbo_19362 Postat pe 21 Octombrie 2013 22:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
farmece??? | 6 | De la: SAL 9 Ianuarie 2012 16:02 |
Mesaj disperat | 17 | De la: si_totusi 29 Septembrie 2009 21:49 |
Hoffman-copilul ingropat de viu | 40 | De la: tutankhamon 17 Octombrie 2009 18:09 |
|
||
nu poate sta langa mine dar nici fara mine | 11 | De la: Lady_Di 17 Februarie 2010 15:34 |
salutare | 6 | De la: garbo_2390 6 Mai 2012 20:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice