Buna ziua ! Ma numesc Cosmina si sunt eleva in clasa a 11a . Am nevoie de raspunsurile dv. la urmatorul chestionar ,el fiind folosit ca material didactic la un proiect . varsta si sex ... 1. Ati trecut printr-un divort ? a. DA b. NU 2. Ce a reprezentat pentru dumneavoastra divortul ? ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 3. Care au fost cauzele divortului ? a. dependenta de alcool b. violenta (verbala/comportamentala) c. infidelitatea d. nepotrivirea de caracter e. alte cauze ( Care sunt acestea ? ) ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. 4. Ce ati simtit dupa ce ati divortat ? a. am suferit foarte mult b. nu m-a afectat deloc c. am fost fericit/a 5. Aveti copii? a. DA b. NU 6. In ce mod credeti ca divortul a afectat copilul dumneavoastra ? Argumentati raspunsul. ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 7. Ce sfaturi puteti da celorlalte persoane pentru a trece mai usor peste divort ? ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 8. Credeti ca exista vreo sansa de a va impaca cu fostul sot/fosta sotie ? a. DA b. NU Va multumim pentru timpul acordat ! |
||
garbo_389815 Postat pe 16 Noiembrie 2013 10:32 |
||
---|---|---|
Feminim, varsta nu conteaza 1. Ati trecut printr-un divort ? b. NU :) Si cu asta, am terminat chestionarul. |
||
bunicuta_creta Postat pe 6 Decembrie 2013 20:04 |
||
nici eu ! nici nu m-am maritat inca... ! eu iti doresc sa nu ajungi in situatia asta. la divortz ma refer. nu inteleg rostul chestionarului asta la clasa respectiva. era sa uit: sexul masculin ! |
||
|
||
barboneli Postat pe 6 Decembrie 2013 22:03 |
||
Daca toate acestea fi-vor invatate....restul o sa vina de la sine ...apoi/... | ||
mirelpiperea Postat pe 7 Decembrie 2013 12:47 |
||
Nu .Nu doresc nimănui așa-ceva , mai ales celor cu copii. Răbdare multă și comunicare . | ||
garbo203525 Postat pe 7 Decembrie 2013 20:54 |
||
AM trecut prin ...doua...Acum incerc sa ma refac !!!!!!!!!!!! | ||
mirelpiperea Postat pe 8 Decembrie 2013 12:21 |
||
varsta si sex ...38, feminin 1. Ati trecut printr-un divort ? a. DA 2. Ce a reprezentat pentru dumneavoastra divortul ? formalitati legale................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. 3. Care au fost cauzele divortului ? e. alte cauze ( Care sunt acestea ? ) .Nu il iubeam - "acestea" sint suficiente?................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 4. Ce ati simtit dupa ce ati divortat ? c. am fost fericit/a 5. Aveti copii? a. DA 6. In ce mod credeti ca divortul a afectat copilul dumneavoastra ? Argumentati raspunsul. N-a afectat. ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 7. Ce sfaturi puteti da celorlalte persoane pentru a trece mai usor peste divort ? ... 8. Credeti ca exista vreo sansa de a va impaca cu fostul sot/fosta sotie ? b. NU Va multumim pentru timpul acordat ! Cu placere. :-) [/quote] |
||
quasaria Postat pe 8 Decembrie 2013 12:30 |
||
Cos_m(i)na ....si nu tastez! Daca-ti bagai din start (limba'n gura) materialul meu "didactic" devenea proiect 100% pt. tine, ghine? Hm, pustoaicele astea, se joaca de-a profesoarele! |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 18:10 |
||
de cind se fac aseamenea chestionare in cls-a XI-a??? o avea vre-un prof/a in pragul divortului si nu stie cum sa reactioneze... asta da tema de cls-a XI-a |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 18:55 |
||
apropo de topic feminin, 39, maritata fara ginduri de divort |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 18:56 |
||
curios chestionar pentru asa o varsta . nu sint divortata si nu am de gand | ||
lllorena Postat pe 8 Decembrie 2013 19:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am nevoie urgent d un sfat,va rog | 95 | De la: dennysutza 2 Septembrie 2009 22:07 |
DIVORT.....CU NABADAI | 49 | De la: amarezza 8 Ianuarie 2010 16:47 |
Sa divortez, sa nu divortez, sa divortez... | 338 | De la: Luna_in_capricorn 10 Ianuarie 2016 18:34 |
|
||
imi iubesc sotul,dar el nu ma crede | 45 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:06 |
poezie...(Prelucrare dup� autor necunoscut) | 8 | De la: pustietate_in_floare 13 Octombrie 2011 22:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară