Buna ziua ! ![]() ![]() varsta si sex ... 1. Ati trecut printr-un divort ? a. DA b. NU 2. Ce a reprezentat pentru dumneavoastra divortul ? ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 3. Care au fost cauzele divortului ? a. dependenta de alcool b. violenta (verbala/comportamentala) c. infidelitatea d. nepotrivirea de caracter e. alte cauze ( Care sunt acestea ? ) ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. 4. Ce ati simtit dupa ce ati divortat ? a. am suferit foarte mult b. nu m-a afectat deloc c. am fost fericit/a 5. Aveti copii? a. DA b. NU 6. In ce mod credeti ca divortul a afectat copilul dumneavoastra ? Argumentati raspunsul. ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 7. Ce sfaturi puteti da celorlalte persoane pentru a trece mai usor peste divort ? ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 8. Credeti ca exista vreo sansa de a va impaca cu fostul sot/fosta sotie ? a. DA b. NU Va multumim pentru timpul acordat ! |
||
garbo_389815 Postat pe 16 Noiembrie 2013 10:32 |
||
---|---|---|
Feminim, varsta nu conteaza 1. Ati trecut printr-un divort ? b. NU :) Si cu asta, am terminat chestionarul. |
||
bunicuta_creta Postat pe 6 Decembrie 2013 20:04 |
||
nici eu ! nici nu m-am maritat inca... ! ![]() |
||
|
||
barboneli Postat pe 6 Decembrie 2013 22:03 |
||
Daca toate acestea fi-vor invatate....restul o sa vina de la sine ...apoi/... | ||
mirelpiperea Postat pe 7 Decembrie 2013 12:47 |
||
Nu .Nu doresc nimănui așa-ceva , mai ales celor cu copii. Răbdare multă și comunicare . | ||
garbo203525 Postat pe 7 Decembrie 2013 20:54 |
||
AM trecut prin ...doua...Acum incerc sa ma refac !!!!!!!!!!!! | ||
mirelpiperea Postat pe 8 Decembrie 2013 12:21 |
||
varsta si sex ...38, feminin 1. Ati trecut printr-un divort ? a. DA 2. Ce a reprezentat pentru dumneavoastra divortul ? formalitati legale................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. 3. Care au fost cauzele divortului ? e. alte cauze ( Care sunt acestea ? ) .Nu il iubeam - "acestea" sint suficiente?................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 4. Ce ati simtit dupa ce ati divortat ? c. am fost fericit/a 5. Aveti copii? a. DA 6. In ce mod credeti ca divortul a afectat copilul dumneavoastra ? Argumentati raspunsul. N-a afectat. ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 7. Ce sfaturi puteti da celorlalte persoane pentru a trece mai usor peste divort ? ... 8. Credeti ca exista vreo sansa de a va impaca cu fostul sot/fosta sotie ? b. NU Va multumim pentru timpul acordat ! Cu placere. :-) [/quote] |
||
quasaria Postat pe 8 Decembrie 2013 12:30 |
||
![]() Cos_m(i)na ....si nu tastez! ![]() Daca-ti bagai din start ![]() materialul meu "didactic" devenea proiect 100% pt. tine, ghine? ![]() Hm, pustoaicele astea, se joaca de-a profesoarele! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 18:10 |
||
![]() o avea vre-un prof/a in pragul divortului si nu stie cum sa reactioneze... ![]() asta da tema de cls-a XI-a ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 18:55 |
||
apropo de topic feminin, 39, maritata fara ginduri de divort ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 18:56 |
||
curios chestionar pentru asa o varsta . nu sint divortata si nu am de gand ![]() |
||
lllorena Postat pe 8 Decembrie 2013 19:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sa divortez!!! | 97 | De la: garbo037037 25 Mai 2014 17:21 |
cum e mai bine, casatorit sau...pacsat? | 81 | De la: yanyacharberet 13 Septembrie 2009 13:15 |
simt ca nu mai pot | 469 | De la: ancutza_76 10 Ianuarie 2016 18:29 |
|
||
sotia a bagat acte pt divort eu nu am vr divortul | 30 | De la: garbo_406554 10 Ianuarie 2016 18:25 |
Un sfat, un ajutor si poate maine ma voi simti mai bine!!! | 41 | De la: Fgeorgiana 7 Februarie 2013 14:52 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9