As dori... sa nu-mi fie cu "mai" suparare_, fara "Gogu"! ...doar strict pareri personale,K? -exista sau nu ? -cum se manifesta? -ce se poate face pt. a preveni aceasta "boala"? -tratamente adecvate..? Zi cu spor! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Noiembrie 2013 10:25 |
||
---|---|---|
cINE STIE !!!!!!!!!!!!!! | ||
mirelpiperea Postat pe 8 Decembrie 2013 15:12 |
||
Capu' la cutie daca nu stii! |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 17:51 |
||
http://www.doc.unifi.it/06_adhd.html http://www.istitutobeck.com/adhd-adulti.html daca nu te descurci, iti traduc mai tirziu |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 19:05 |
||
Merci Donna! nu asta voiam, sorry :( indiferent in ce limba ii scrisa, voiam: opinii, trairi, intamplari, experiente concrete.... ! Numai bine! |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 19:53 |
||
pai atunci sa-ti povestesc concret. boala incepe in copilarie, din pacate isi dau seama de ea doar cind copilul merge la scoala, daca are cine sa o vada. pt ca multi parinti nu vad si uneori nici profesorii de la scoala. copilul crescind asa se trezeste matur cu aceasta boala si intrebarea este: de unde a aparut? a avut-o dar nu si-a dat seama de ea. din pacate cunosc un astfel de copil, e coleg cu fiul meu. trist este ca uneori tratamentele nu isi fac efectul. copilul respectiv chiar este impins de la spate sub multe aspecte, e tinut foarte ocupat si ajutat sa-si foloseasca mintea , merge la citeva sporturi pt a avea o disciplina oarecum, pt ca altfel este un dezastru cu care nu te poti intelege daca l-ai scapat din mina, ... doar cind a intrat la scoala, o invatatoare si-a dat seama ce are, parintii au crezut ca e doar un copil zvapaiat si atit. |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 20:11 |
||
Extemporal la biologie!: Puiu' este OU Mara aRe coc gasca-i caprioara Lupu este Wolff Adult, stai jos, 10! cu ADHD! Vii matali la anu' si repeti examenul! Pana atunci, zvapaiata! |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 20:22 |
||
nu e "boala", dupa parerea mea, si nu e drak asa de negru cum pare. Am lucrat cu unii dintre ei, au alta dinamica si nu prea poti sa ii tii intr-un loc - in rest, sint lucruri si activitati care li se potrivesc perfect. N-ai sa vezi de ex. vreunul dintre ei contabil - dar poti sa il vezi in vinzari, de exemplu, sau in joburi care sint preponderent outdoor si presupun activitate fizica si un nivel mare de energie. | ||
quasaria Postat pe 8 Decembrie 2013 20:25 |
||
mai greu cu introvertitii , Supi |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 20:28 |
||
cum nu-i? da lipsa de concentrare nu-ti spune nimic? un astfel de simtom nu-ti "reteaza" elanul, te mai misti energic, mai ai viteza, sau parchezi in primul stalp ca n-ai vazut parcarea si n-ai nici pilot automat....? Pi mini chiar ma sperie rau!:( |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 20:36 |
||
depinde de caracterul fiecaruia, unii sunt mai zvapaiati altii mai inceti... daca nu ii cunosti nu iti dai seama totdeauna. se poarta oarecum normal. |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 20:46 |
||
ca tini, neatentoo! cred ca..... pi Japoneza, intalegi altfel... "ha o iot caca tio na tan pi puk biu" ntales? |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 20:54 |
||
ce sa fac daca eram cu capul in mai multe ferestre, plus un telefon... ma ierti de data asta |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 21:03 |
||
Nu-i rost de "iertare", nu-s popa. Revizuieste-ti personalitatea si fii mai consecventa, ma rog fr.! Trage aer in plamani si tine-l in tine, ghine! NB! maine, sa-mi spui cum ai @dormit |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 21:10 |
||
noapte buna |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 21:21 |
||
Nu iti reteaza nimic, nu iti face probleme. :-p Sint doar mai agitati, senzatia ca sint mereu in cautare sau ca se plictisesc - si probabil chiar se plictisesc, eu ADHD nu sint deci nu iti pot spune . Ce pot sa spun e ca nu sint "bolnavi", sint doar oameni cu anumite particularitati asa cum sintem toti. Ca simtim nevoia sa punem etichete, asta e altceva... Si, apropo, ADHD se amelioreaza in timp. In general, mosii/babutele nu sint ADHD :-) |
||
quasaria Postat pe 9 Decembrie 2013 04:02 |
||
Nu iti reteaza nimic, nu iti face probleme. :-p Sint doar mai agitati, senzatia ca sint mereu in cautare sau ca se plictisesc - si probabil chiar se plictisesc, eu ADHD nu sint deci nu iti pot spune . Ce pot sa spun e ca nu sint "bolnavi", sint doar oameni cu anumite particularitati asa cum sintem toti. Ca simtim nevoia sa punem etichete, asta e altceva... Si, apropo, ADHD se amelioreaza in timp. In general, mosii/babutele nu sint ADHD :-) |
||
quasaria Postat pe 9 Decembrie 2013 04:06 |
||
Sorry :-))) Mobilul meu, tot ADHD... :-))) | ||
quasaria Postat pe 9 Decembrie 2013 04:06 |
||
nici eu, desi uneori mi-as dori sa nu mai am mintea la 1000 de lucruri in acelasi timp . daca e trecuta ca boala in analele medicinei, asta este pt unii. |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 15:26 |
||
Iote, alt simtom - exceptia intareste regula. numa' bine! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Decembrie 2013 10:06 |
||
Bai Tristu ! Simptom .nu simtom . | ||
serono Postat pe 21 Decembrie 2013 05:05 |
||
garbo257938 Postat pe 21 Decembrie 2013 09:47 |
||
Zau? iote c-o simtit numai ghini! |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Decembrie 2013 10:38 |
||
Sereno, Tristu' tot scoate limba, da' ca să nu mă supere, acu' nu mai scrie nici litera :P Mai bine-l mâncă. M-am făcut avocat/ă pro bono, de dimi. Supi, ce-mi dai? |
||
Axl_R Postat pe 21 Decembrie 2013 10:48 |
||
-cel....fara "p" zaua buna! |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Decembrie 2013 11:03 |
||
"Cel fara p." ?? Nashpa.... Atunci n-are cum sa fie ziua buna. |
||
quasaria Postat pe 21 Decembrie 2013 11:23 |
||
O* Iar am pr cu genu'. :| |
||
Axl_R Postat pe 21 Decembrie 2013 11:28 |
||
hoatelor.... mai "ce-a cu p", merge o zi fara p & p ;)) tu, cu caRe ai probleme, cu p1 sau p2? sara! |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Decembrie 2013 18:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CINE VINE ASTAZI SPRE CONSTANTA?? | 27 | De la: pantera_neagra 10 Iulie 2011 19:31 |
Paste fericit! | 24 | De la: Delo 21 Aprilie 2009 13:02 |
va rog sa imi raspundeti la aceasta dilema daca stiti | 44 | De la: Dor_marunt 24 Iunie 2010 16:15 |
|
||
Vand bilete la concert Madonna | 3 | De la: micostesa 27 Iulie 2009 13:21 |
Sandra | 2 | De la: rcc 11 Noiembrie 2009 10:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară