![]() As dori... sa nu-mi fie cu "mai" suparare_, fara "Gogu"! ...doar strict pareri personale,K? -exista sau nu ? -cum se manifesta? -ce se poate face pt. a preveni aceasta "boala"? -tratamente adecvate..? Zi cu spor! |
||
Fss_ssu Postat pe 28 Noiembrie 2013 10:25 |
||
---|---|---|
cINE STIE !!!!!!!!!!!!!! | ||
mirelpiperea Postat pe 8 Decembrie 2013 15:12 |
||
![]() Capu' la cutie daca nu stii! ![]() |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 17:51 |
||
http://www.doc.unifi.it/06_adhd.html http://www.istitutobeck.com/adhd-adulti.html daca nu te descurci, iti traduc mai tirziu ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 19:05 |
||
Merci Donna! nu asta voiam, sorry :( indiferent in ce limba ii scrisa, voiam: opinii, trairi, intamplari, experiente concrete.... ! ![]() Numai bine! |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 19:53 |
||
pai atunci sa-ti povestesc concret. boala incepe in copilarie, din pacate isi dau seama de ea doar cind copilul merge la scoala, daca are cine sa o vada. pt ca multi parinti nu vad si uneori nici profesorii de la scoala. copilul crescind asa se trezeste matur cu aceasta boala si intrebarea este: de unde a aparut? a avut-o dar nu si-a dat seama de ea. din pacate cunosc un astfel de copil, e coleg cu fiul meu. trist este ca uneori tratamentele nu isi fac efectul. copilul respectiv chiar este impins de la spate sub multe aspecte, e tinut foarte ocupat si ajutat sa-si foloseasca mintea , merge la citeva sporturi pt a avea o disciplina oarecum, pt ca altfel este un dezastru cu care nu te poti intelege daca l-ai scapat din mina, ... doar cind a intrat la scoala, o invatatoare si-a dat seama ce are, parintii au crezut ca e doar un copil zvapaiat si atit. |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 20:11 |
||
![]() Extemporal la biologie!: Puiu' este OU Mara aRe coc gasca-i caprioara Lupu este Wolff ![]() Adult, ![]() ![]() Vii matali la anu' si repeti examenul! Pana atunci, ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 20:22 |
||
nu e "boala", dupa parerea mea, si nu e drak asa de negru cum pare. Am lucrat cu unii dintre ei, au alta dinamica si nu prea poti sa ii tii intr-un loc - in rest, sint lucruri si activitati care li se potrivesc perfect. N-ai sa vezi de ex. vreunul dintre ei contabil ![]() |
||
quasaria Postat pe 8 Decembrie 2013 20:25 |
||
![]() mai greu cu introvertitii , Supi |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 20:28 |
||
![]() cum nu-i? da lipsa de concentrare nu-ti spune nimic? ![]() ![]() Pi mini chiar ma sperie rau!:( |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 20:36 |
||
depinde de caracterul fiecaruia, unii sunt mai zvapaiati altii mai inceti... daca nu ii cunosti nu iti dai seama totdeauna. se poarta oarecum normal. |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 20:46 |
||
ca tini, neatentoo! ![]() cred ca..... pi Japoneza, intalegi altfel... ![]() "ha o iot caca tio na tan pi puk biu" ntales? ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 20:54 |
||
![]() ![]() ma ierti de data asta ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 21:03 |
||
![]() Nu-i rost de "iertare", nu-s popa. Revizuieste-ti personalitatea si fii mai consecventa, ma rog fr.! ![]() Trage aer in plamani si tine-l in tine, ghine! NB! maine, sa-mi spui cum ai @dormit |
||
Fss_ssu Postat pe 8 Decembrie 2013 21:10 |
||
![]() noapte buna |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 21:21 |
||
Nu iti reteaza nimic, nu iti face probleme. :-p Sint doar mai agitati, senzatia ca sint mereu in cautare sau ca se plictisesc - si probabil chiar se plictisesc, eu ADHD nu sint deci nu iti pot spune . Ce pot sa spun e ca nu sint "bolnavi", sint doar oameni cu anumite particularitati asa cum sintem toti. Ca simtim nevoia sa punem etichete, asta e altceva... Si, apropo, ADHD se amelioreaza in timp. In general, mosii/babutele nu sint ADHD :-) |
||
quasaria Postat pe 9 Decembrie 2013 04:02 |
||
Nu iti reteaza nimic, nu iti face probleme. :-p Sint doar mai agitati, senzatia ca sint mereu in cautare sau ca se plictisesc - si probabil chiar se plictisesc, eu ADHD nu sint deci nu iti pot spune . Ce pot sa spun e ca nu sint "bolnavi", sint doar oameni cu anumite particularitati asa cum sintem toti. Ca simtim nevoia sa punem etichete, asta e altceva... Si, apropo, ADHD se amelioreaza in timp. In general, mosii/babutele nu sint ADHD :-) |
||
quasaria Postat pe 9 Decembrie 2013 04:06 |
||
Sorry :-))) Mobilul meu, tot ADHD... :-))) | ||
quasaria Postat pe 9 Decembrie 2013 04:06 |
||
![]() nici eu, desi uneori mi-as dori sa nu mai am mintea la 1000 de lucruri in acelasi timp . daca e trecuta ca boala in analele medicinei, asta este pt unii. |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 15:26 |
||
![]() Iote, alt simtom - exceptia intareste regula. ![]() numa' bine! |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Decembrie 2013 10:06 |
||
Bai Tristu ![]() |
||
serono Postat pe 21 Decembrie 2013 05:05 |
||
![]() |
||
garbo257938 Postat pe 21 Decembrie 2013 09:47 |
||
Zau? iote c-o simtit ![]() ![]() numai ghini! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Decembrie 2013 10:38 |
||
Sereno, Tristu' tot scoate limba, da' ca să nu mă supere, acu' nu mai scrie nici litera :P ![]() ![]() ![]() M-am făcut avocat/ă pro bono, de dimi. ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 21 Decembrie 2013 10:48 |
||
![]() ![]() ![]() zaua buna! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Decembrie 2013 11:03 |
||
"Cel fara p." ?? ![]() Nashpa.... ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 21 Decembrie 2013 11:23 |
||
O* Iar am pr cu genu'. :| |
||
Axl_R Postat pe 21 Decembrie 2013 11:28 |
||
![]() hoatelor.... ![]() mai "ce-a cu p", merge o zi fara p & p ![]() tu, cu caRe ai probleme, cu p1 sau p2? ![]() sara! |
||
Fss_ssu Postat pe 21 Decembrie 2013 18:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre Capricorni? | 1 | De la: garbo027119 8 Decembrie 2009 21:40 |
va rog sa imi raspundeti la aceasta dilema daca stiti | 44 | De la: Dor_marunt 24 Iunie 2010 16:15 |
Voi cum faceti fata perioadei de doliu? | 62 | De la: vitan 5 Martie 2014 16:43 |
|
||
super | 7 | De la: 11 Decembrie 2008 11:37 |
Echipa Garbo va ureaza paste fericit! | 20 | De la: iulia_dibu 26 Aprilie 2014 00:07 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9