Buna, imi place sa ma uit la iubtul meu in timp ce face sex cu alta femeie

...comentariu scris de ilie georgeta despre acest subiect...
Ilie_Georgeta_1
Postat pe 11 Decembrie 2013 19:27
comentariu scris de ilie georgeta pe site garbo in legatura cu acest subiect...unde este ?eu scriu si voi stergeti ...asa ne-a fost vorba?vezi/de aia nare ursu coada!...este?
Ilie_Georgeta_1
Postat pe 11 Decembrie 2013 19:30
dumnezeu a umplut lumea cu ce a putut da cu prosti a batucit-o
garbo272476
Postat pe 16 Decembrie 2013 14:46
foarte greu de crezut aceasta poveste , este postata la misto....??????????????
garbo_19362
Postat pe 17 Decembrie 2013 11:48
deja vomit ...
garbo_392853
Postat pe 17 Decembrie 2013 13:06
Metoclopramid, Emetiral?
O pălincă?
Axl_R
Postat pe 17 Decembrie 2013 13:25
De la: garbo_392853, la data 2013-12-17 13:06:47deja vomit ...

vomiti cam des. Poate pentru sanatatea ta, daca tot esti o panseluta, ar trebui sa nu intri pe forumuri?
quasaria
Postat pe 17 Decembrie 2013 13:27
Esti bolnava! Punct!!!
garbo_12519
Postat pe 20 Decembrie 2013 04:19
un vechi proverb romanesc spune :omul din betie se trezeste,din prostie niciodata !!!!
garbo002407
Postat pe 20 Decembrie 2013 07:19
Hai s-o ,, '' impreuna si sa-l punem pe iubitul tau sa ne ,,jurizeze''
serono
Postat pe 21 Decembrie 2013 06:22
serono, esti neinteresant: n-ai citit ca ii plac fetele. Poate daca iti pui niste chestii si iti tai altele, sa o tenteze oferta: altfel... fara portjartiere...n-ai nici o sansa.
quasaria
Postat pe 21 Decembrie 2013 07:20
Omul e in lipsuri Q. Si incearca si el marea cu degetul
Rotty
Postat pe 21 Decembrie 2013 08:56
De la: Princess1990, la data 2013-12-07 22:26:57

Era normal sa fie pareri pro si contra si da cred ca majoritatea de aici sunt cu gandire limitata..sunt fata va asigur nu sunt barbat sau mai stiu eu ce ;)
se poate sa fie ceva anormal dar eu asta simt si asta fac ..poate si din cauza ca imi plac mai mult fetele decat baietii si atata timp cat exista libertate in cuplu fiecare e liber sa faca sau nu ceea ce ii cere partenerul , pt mine este ceva placut sa mi vad iubitul in diverse ipostaze cu alte femei si atata tot ...

majoritatea au fel de fel de gandiri dar nu toti o spun

cuvantul asta "majoritatea" ma deranjeaza... ! taie-l din vocabularul tau... nu se potriveste aici ! e ca si cum as spune: majoritatea femeilor au acest obicei ca al tau... ! care pe mine personal nu ma mira si nu ma deranjeaza... ! am auzit eu de anomalii mai grave ! am un prieten vechi, care avea un caine de vanatoare si care era pur si simplu fascinat cand ei, el si sotia... faceau dragoste in salon !!! pur si simplu nu misca... asa cum nu facea nici cand era la vanatoare cu stapanul ! stiti voi cum sta un caine de vanatoare cand stapanul pune pusca la ochi... ! probabil ca si in salon... el astepta nemiscat... ma rog, aici fiecare cu imaginatia lui !!!
barboneli
Postat pe 21 Decembrie 2013 09:27
Saraca.......
garbo134945
Postat pe 21 Decembrie 2013 10:57
"majoritatea au fel de fel de gindiri" - probabil exprimarea asta spune tot despre cit de elevanta e don'soara.
Si daca "nu toti o spun" de unde pana mea stii tu Vasilico, ca au "gindiri"? Ai luat tu asa si ai scanat "majoritatea" cu globul de cristal si ai avut vreo revelatie, cum ca ar "avea gindiri"?

E, uite minoritatii de mine nu ii plac femeile - si mi-ar fi pur si simplu S.I.L.A de ce faci tu. S-I-L-A. Pricepi termenul? Nu e "gindiri", e "simtiri", miss. Iar daca nu iti e clara notiunea de s.i.l.a si vrei sa fii si mai la bonton, incearca si alte delicatesuri: animale (vii sau putrezite), cadavre, punga in cap.... optiunile sint vaste. Din unele nu scapi viu, dar probabil asta si face lucrurile deosebite, nu?
quasaria
Postat pe 21 Decembrie 2013 11:18
foarte bine.nu te lasa condamnata de totiidioti.este alegerea ta nu cred ca are cineva dreptul sa te judece
garbo102124
Postat pe 21 Decembrie 2013 12:45
Alo! Mai pune tălică un punct pe i!
Axl_R
Postat pe 21 Decembrie 2013 12:53
ce pot face unii de plictiseala , probabil ca altceva mai bun nu ii duce mintea sa faca !...........
garbo_392853
Postat pe 21 Decembrie 2013 17:10
De la: Princess1990, la data 2013-12-04 00:27:15imi place sa privesc in timp ce iubitul meu face sex cu alta femeie in fata mea , s a mai intamplat de cateva ori cu femei diferite, e f important pt mine lucrul asta, suntem impreuna de 3 ani, eu 22 el 29, problema e ca acum el nu mai vrea , si la inceput a acceptat cu greu...spune ca ma iubeste si ii vine greu , m am gandit chiar sa l parasesc daca refuza, ce parere aveti ?

Daca vrei sa devii regizor si lucrezi la un film, trebi neaparat sa schimbi "actorul".
Indiferent cat ai forta nota,el, nu si nu.... risti sa strici toata "munca" si n-o sa mai ai aceasi placere de-a privi
numa' ghini!
Fss_ssu
Postat pe 21 Decembrie 2013 18:38
De la: quasaria, la data 2013-12-21 11:18:06Nu e "gindiri", e "simtiri", miss. Iar daca nu iti e clara notiunea de s.i.l.a si vrei sa fii si mai la bonton, incearca si alte delicatesuri: animale (vii sau putrezite), cadavre, punga in cap.... optiunile sint vaste. Din unele nu scapi viu, dar probabil asta si face lucrurile deosebite, nu?

Epic, Q, EPIC !!! Nota 10. m-ai binedispus pe ziua de azi cu post-ul asta :)) desi vad ca l-ai postat acu 2 zile, nu-i problema.

Uite ca minoritatea asta e mai mare decat crezi tu.. am intalnit si eu cateva fete cu preferinte similare oarecum cu ale tale, si nu le-am considerat intregi la cap cu mult inainte sa aflu ca au astfel de preocupari... deci nu e discriminare ci se vede de la o posta ca scrie mare pe fruntea voastra "DEFECT", oricat de urat ar suna.

Si e drept, avem libertate, dar exprimati-o in privat si nu abuza de oameni sinceri si nevinovati pentru fanteziile tale. Caci si prietenului tau i se par exagerate din moment ce a mai refuzat sa ti le indeplineasca...

Inca nu i-ai dat papucii bietului om ? Sau macar sa te fi lasat el pe tine... de-as avea nr lui de telefon, in clipa asta i-as zice eu vreo doua, sa ii bag mintile in cap, bietul om... imi pare tare rau de el.
whisperer
Postat pe 23 Decembrie 2013 00:53
NU POT SA INTELEG CUM DE EXISTA ASTFEL DE PERSOANE ...?
garbo_392853
Postat pe 23 Decembrie 2013 19:09
Tu tampita, daca iti plac mai mult fetele, fa-o cu fete! Ce faci tu este boala curata dar, este problema ta! Fa ce vrei, ce-ti place si ce iti permite tembelul ala care te asculta si numai barbat adevarat nu este. Deci este strict problema ta si, nu vad de ce vi tu aici sa ne oripilezi cu fanteziile tale bolnave?!! Fato, du-te unde vrei, fa ce vrei dar nu te ascunde in spatele spatiului virtual ca sa ne agresezi pe noi cu perversiunile tale! Esti o nesimtita sa ne pui astfel de probleme noua si imi pare rau ce cei de la revista au lasat sa apara postul tau. Mi-e scarba de tine si de toata discutia asta pe o tema aberanta! Hai, pa!
garbo_12519
Postat pe 25 Decembrie 2013 05:56
519, nu vad care e problema cu "boala": fiecare e liber ca pasarea cerului sa si-o traga cu fix cine vrea, cind vrea si in ce pozitie prefera atit timp cit "obiectul" trasului e responsabil si de acord. Punct.
Problema pe care o discutam noi aici e ca "objectul" sau "abjectul" nu e, prapaditul, de acord! (responsabil, nu stiu...) Iar santajul sexual e sub demnitatea oricarei fiinte umane.
quasaria
Postat pe 25 Decembrie 2013 08:53
salutare tuturora.....stiti cum e...fiecare cu pasareaua lui...

jeje2011
Postat pe 26 Decembrie 2013 13:43
Deabia acum am citit tot pentru a fi in tema, desi titlul imi sarea in ochi mereu. Tu, femeie, fata ce spui ca esti, afirmi ca faci parte din "majoritatea", dar iti spun ca este al doilea caz de care aud, primul cu vreo 25 in urma printre cunostinte, si al doilea povestea ta de "iubire". Sunt un om public si dupa cum spun, doua cazuri in milioane si milioanede cupluri, numai in Romania inseamna NIMIC. Daca vrei sa-ti protejeze guvernul genomul care a generat comportamentul tau infectios infiinteaza un ONG , in speranta ca in viitor nu veti disparea intr-o lume civilizata, de bun simt (se exclude cea a VIP-urilor si bolnavilor psihici). Iar barbatul care iti satisface capriciile cred ca este o bucatica din tine daca a acceptat macar pentru o singura data dorinta ta imperativa. Cred ca v-ati regasit unul in celalalt, altfel nu s-ar fi ajuns la o astfel de "iubire".
Corbec
Postat pe 26 Decembrie 2013 15:35
mie imi place sa ma uit la al meu in timp ce face sex cu cine vrea muschiul lui, atata timp cat imi da bani sa-mi iau rochite, posetute si fond de ten sa-mi smacuiesc frumosii mei ochi de vulpe, obrajii grosi si barbia patrata cu gropita
pinkrainbow
Postat pe 26 Decembrie 2013 18:05
De la: garbo_842, la data 2013-12-26 18:05:48mie imi place sa ma uit la sotul meu, in timp ce face sex cu amanta. pe ea o trage mai mult, dar tot pe mine ma iubeste

daca nu pui si cateva poze, in care sa se vada cum si de ce" o trage mai mult'', n-ai ambitie....zici tu ca te iubeste!!!....sa umplut pamantul de secaturi ca cea care a deschis topicul si ca tine multe altele!!!
ladyDY
Postat pe 26 Decembrie 2013 18:17
pai postez iubita.si sa stii ca ma iubeste ca nebunu, chiar si in timp ce se afla in actiune cu cealalta
pinkrainbow
Postat pe 26 Decembrie 2013 18:37
pana nu postezi, nu te cred, cat este de nebun!!! ...acuma ramane de vazut pana unde duce nebunia ta!!!
ladyDY
Postat pe 26 Decembrie 2013 19:37
cu regret trebuie sa spun dar... esti o panarama!!!
garbo_394077
Postat pe 26 Decembrie 2013 20:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau un sfat ! 18 De la: florin_c76 4 Mai 2010 22:57
Relatia cu Tatal Nostru Dumnezeu 17 De la: estela 30 Mai 2010 03:15
crezi in iubire vesnica? 327 De la: anisoaraf 27 Octombrie 2010 19:00
MIHAIM 19 De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 22:37
Question about.. 91 De la: roby_cado 30 Iunie 2010 21:07
Setari Cookie-uri