cea mai buna metoda de a gestiona.... un stalker?

Numa` bine Q . N-ai pierdut mare lucru
Rotty
Postat pe 3 Ianuarie 2014 09:08
Q am mare nevoie de un sfat de la tine in legatura cu un stalker de aici de pe site !
garbo_19362
Postat pe 3 Ianuarie 2014 09:26
mda, eram foarte ingrijorata...

362, pe bune?? Cine e prea-fericitul?
quasaria
Postat pe 3 Ianuarie 2014 11:07
SERIOS NU ESTE DE RAS DELOC , VIOREL 40 S-A DESPARTIT DE O PRIETENA DE A MEA FOSTA ANTONIONI SI A CREEAT UN UTLIZATOR NOU GARBO _388579 UNDE I-A POSTAT FETII UNELE DIN MESAJELE PRIVATE DAR SI POZE INDECENTE ! ASTA DUPA CE A HARTUIT MULTE FEMEI IN SPERANTA DE A O GASI ! CE RECOMANZI TU ....? CA ESTI MAI VECHE PE SITE ???? AM NEVOIE URGENTA DE SFATUL TAU,
MULTUMESC !
garbo_19362
Postat pe 3 Ianuarie 2014 12:53
Buna G, acel individ cu id-ul viorel_40 m-a agasat si pe mine, e un tip insurat care gagicareste pe garbo si pe care eu l-am tratat doar cu ignore pentru ca garbo nu are nici o posibilitate de a bloca pe cineva sa nu mai trimita mesaje.
Pe alte site-uri la trei reclamatii se desfiinteaza contul, aici vad ca ...... le merge.
edelweiss_3881
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:18
bag seama ca garbo a ajuns site de agatat
normal ca le merge edel... daca unele femei pun botul la fraieri...
vivacedonna
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:26
Moderaţi coment. şi setaţi să nu mai primiţi mesaje. Mare lucru. Mai bine facem pe nevinovata/ele.
Axl_R
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:27
poti sa ii dai ignore daca vrei.
In ce priceste pozele si contul...voila.... cind trimiti poze cu tine vreunuia agatat asa ampoulea pe net(mai ales indecente ) te cam astepti. Iti asumi riscul. N-am inteles niciodata nici macar necesitatea de a-ti face poze indecente, cu atit mai putin de a le imprastia pe net. Asta e advertising... deci functioneaza ca advertising. Nu crezi?
quasaria
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:29
daca s-a apucat sa scrie mesaje '' indecente '' cu nenea... nu-i chiar nevinovata... sa-si traga ponoasele ca si le-a creat singura
vivacedonna
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:32
Am uitat ghilimelele...
Axl_R
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:35
din pacate specimene de astea sunt pe toate coclaurile, asa ca...... fiecare cum isi asterne, parerea mea......
edelweiss_3881
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:44
da, si-au trait momentele de femei curtate,
acum sa-si traiasca si deziluziile.
c'est la vie
vivacedonna
Postat pe 3 Ianuarie 2014 13:48
daca ar trebui sa afisez poze in fundul gol ca sa fiu curtata, ms frumos, mai bine m-as lipsi. Prefer sa imi traiesc momentele de glorie in alt mod.
In fine, e o optiune personala. Eu una nu sint exchibitionista, deci nu inteleg. Pe de alta parte, n-am nici o problema cu pozele nimanui, doar ca mi se pare de prost gust sa te mai scandalizezi dupa aia ca le vede lumea. Nu pentru aia le-ai facut, sa le vada lumea?!
quasaria
Postat pe 3 Ianuarie 2014 14:18
da .... foarte multumesc , sfaturi de mare valoare , ma scuzati ca v-am deranjat ! mult ajutor am primit !
fata chiar l-a crezut in inocenta ei era dupa un divort groaznic si dupa moartea tatalui si a fratelui ei , a crezut ca proasta ca si-a gasit sufletul pereche ! si au fost ceva timp impreuna , ce au facut sau nu faptul ca i-a permis s-o o pozeze este gresala si crucea ei dar cu ce drept judecati victima cand va cerusem ajutorul de a scapa de stalker...?
garbo_19362
Postat pe 3 Ianuarie 2014 18:00
Inocenţă...
Axl_R
Postat pe 3 Ianuarie 2014 18:05
Pozele deochiate fac parte din terapia de revenire dupa un divortz si doua decese ?
Rotty
Postat pe 3 Ianuarie 2014 19:41
G, ti se pare ca, daca iti spun ca:
e gresala ta, ai facut-o si trebuie sa ti-o asumi,
denota ca te judec , imi pare rau ca nu ai inteles ce trebuia.
vivacedonna
Postat pe 3 Ianuarie 2014 22:39
ti-am explicat: ignora-l. E singura solutie pe care o stiu
In rest, sa iti faci poze in courul gol mi se pare prostie, si da, toti avem diverse probleme in viata. Asta nu inseamna sa ne pozam partile intime pe internet si dupa aia sa ne mai si scandalizam ca le vede lumea. Normal ca le vede.... de aia faci fotografii, sa fie vazute, nu?!
quasaria
Postat pe 4 Ianuarie 2014 02:28
Q, cind te trezesti?
tu ai scapat cu un stalker, dar eu ce ma fac cu droaia care o am?

le dau si o poza sa le satisfac curiozitatile?
vivacedonna
Postat pe 8 Ianuarie 2014 19:43

lasa... mai bine mi-o dai mie, eu nu sunt curios... !
barboneli
Postat pe 8 Ianuarie 2014 20:13
vivacedonna
Postat pe 8 Ianuarie 2014 20:24
Poti sa faci plangere si online pe site-ul politiei romane unde sa descrii ceea ce s-a intamplat cu persoana in cauza si bineinteles sa completati datele dvs de identificare ptr a va contacta .
Sesizarile anonime nu sunt luate in considerare . Din ceea ce ai relatat pare sa fie vorba despre o infractiune la adresa dreptului de imagine.

Dispoziţiile Noului Cod Civil stabilesc că persoana ale cărei drepturi au fost lezate sau ameninţate poate cere oricând Instanţei de Judecată protecţia dreptului său la propria imagine.
leealeo
Postat pe 8 Ianuarie 2014 20:45
Astfel, conform art. 73 alin.1 Cod Civil „orice persoană are dreptul la propria imagine”. În exercitarea acestui drept, persoana poate cere oricând Instanţei de Judecată să interzică fapta ilicită, să împiedice reproducerea, în orice mod, a înfăţişării sale fizice sau a vocii sale.

De asemenea, Instanţa de Judecată poate să condamne intrarea sau rămânerea fără drept în locuinţa unei persoane sau luarea din aceasta a oricărui obiect fără acordul celui care o ocupă în mod legal, interceptarea unei convorbiri private sau utilizarea unei asemenea interceptări, difuzarea de ştiri, dezbateri, anchete, reportaje scrise sau audiovizuale privind viaţa intimă, personală sau de familie fără acordul persoanei în cauză.

Dreptul la imagine este protejat şi prin interzicerea difuzării de materiale conţinând imagini privind o persoană aflată la tratament, precum şi a datelor cu caracter personal privind starea de sănătate, probleme de diagnostic, inclusiv rezultatul autopsiei, fără acordul persoanei în cauză, iar în cazul în care aceasta este decedată, fără acordul familiei sau al persoanelor îndreptăţite.
leealeo
Postat pe 8 Ianuarie 2014 20:46
Sara faina,
sper ca te-am luminat.....in ce priveste problema unei femei fara minte...ca sa nu zic murdara pana in fundul .....fundului.....
este deranjant ca tot revii cu rahatul ei de problema.....crezi ca altceva nu a avem de facut?
leealeo
Postat pe 8 Ianuarie 2014 20:48
femeia s-a distrat fiind in deplinatatea facultatilor mintale....
si tu........ce?
esti avocata ei?
lasa oameni competenti sa se ocupe de mizeriile ei...

no...
atat am avut de zis,
leealeo
Postat pe 8 Ianuarie 2014 20:50
ooouuu,
tu cui i-ai scris aici??

vezi ca se cere nr de lege la parcarea masinilor pers cu handicap
vivacedonna
Postat pe 8 Ianuarie 2014 21:00
la cucoana
garbo19362
gabriela cred
leealeo
Postat pe 8 Ianuarie 2014 21:02
scuze....
nu stiu sa ii lipesc comentariile mele....
la rahatul ei de cerere catre noi....cum ca, cauta ajutor....sa...bla,bla,bla...
dar eu sper sa citeasca.....
sa sper sa inceteze si ea cu mesajle in privat....
leealeo
Postat pe 8 Ianuarie 2014 21:05
aaa ok, am inteles acum
vivacedonna
Postat pe 8 Ianuarie 2014 21:13
De la: leealeo, la data 2014-01-08 21:05:58scuze....
nu stiu sa ii lipesc comentariile mele....
la rahatul ei de cerere catre noi....cum ca, cauta ajutor....sa...bla,bla,bla...
dar eu sper sa citeasca.....
sa sper sa inceteze si ea cu mesajle in privat....

psss... ! avem si o avocata printre noi acum... ati vazut cum recita codul penal... ??? era sa cad de pe scaun. are talent fata, ce mai ! se stie la cine ma refer. semnez: barboneli
barboneli
Postat pe 8 Ianuarie 2014 22:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cine este de parere cu mine ca barbatii de pe garbo sunt niste ingerasi draguti si cumnti? 127 De la: alfheim 5 August 2011 23:36
cum sa pot castiga ceva bani de buzunar 0 De la: 30 Noiembrie 2010 16:34
ce telenovele v-au incantat in ultima perioada? 11 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 02:26
Exista retete in relatii? 126 De la: quasaria 7 Aprilie 2010 20:23
Mitingul lui Badea 386 De la: caleidoscop 17 Decembrie 2010 23:50
Setari Cookie-uri