Sunt sau nu deciziile pe care le luati influentate de predictiile astrale ? | ||
Gabriela_Apostol_1 Postat pe 2 Ianuarie 2014 00:29 |
||
---|---|---|
As sti poate.....daca as citi horoscopul. | ||
Rotty Postat pe 2 Ianuarie 2014 08:50 |
||
daaa de unde... !!! decizile mele sunt influientate numai de nevasta-mea... ! predictii astrale ? ce-s alea ? adica astrii aia din cosmos, n-au alta treaba decat sa-mi influienteze mie decizile... ? fugi d'aci ! |
||
|
||
barboneli Postat pe 2 Ianuarie 2014 09:08 |
||
Asa gandim noi Barbo , dar sunt destui care nu-si incep ziua pana nu verifica ce le zic astrele. Ce oameni lipsiti de coloana.... | ||
Rotty Postat pe 2 Ianuarie 2014 09:20 |
||
si... ce-mi pasa mie ! cum naiba, niste bulgari mari de pamant sau roca sau din ce-or fi... care n-au alta treaba decat sa se invarta pe acolo, sus sau jos sau mai la dreapta... pot sa influienteze cu ceva in decizii, in dragoste, la sistemul financiar, etc. ? coloana zici ? eu cred ca le lipseste altceva... dar nici asta nu e treaba mea ! eu am raspuns la intrebarea lui Gabi, atat ! |
||
barboneli Postat pe 2 Ianuarie 2014 09:26 |
||
Iote parerea mea Gabriela: gasesc ca e un job ca oricare altu', care uneori contribue la influenta pozitiva sau negativa a individului/ei functie de interesul pe care-l prezinta fiecare asupra horoscopului. Unele pers. citesc din curiozitate, altele din obisnuinta ca sa nu le dispara "coloana" , altele gasesc ca ii amuzant cu ce li se prezice si stau cu mintea/ FIX si asteapta mom. sa le cada para.....si tat asa. ii un "mijloc de informare in masa" mas-media sa zicem, apeleaza uneori la serviciile lor si nu numai si politicienii o fac si vedetele....ei.....lasa, informativ doar. numa' ghini, sa vedem cat o mai tine, ca nu duce la infinit...... |
||
Fss_ssu Postat pe 2 Ianuarie 2014 12:03 |
||
astrele , sau mai bine zis interpretarea data vibratiilor planetelor de unii sau altii numiti astrologi predispun , in final omul decide in deplinatatea facultatilor lui mintale si cu asumarea consecintelor respective ! | ||
garbo_19362 Postat pe 10 Ianuarie 2014 23:19 |
||
" omul decide in deplinatatea facultatilor lui mintale si cu asumarea consecintelor respective !" Si atunci de ce mama _ului te faceai toata praf sa ti se spuna ce-o asteapta pe nepotzica cand s-a nascut ? Vrei sa te citez ? ...N-am chef la ora asta....Te contrazici fato....si nu numai |
||
Rotty Postat pe 10 Ianuarie 2014 23:53 |
||
De la: Rotty, la data 2014-01-10 23:53:21" omul decide in deplinatatea facultatilor lui mintale si cu asumarea consecintelor respective !" |
||
garbo_19362 Postat pe 11 Ianuarie 2014 00:08 |
||
E un forum "deschis" , asa ca avem dreptul sa ne dam cu parerea ...si eu nu ti-am cerut socoteala matracuco , ci doar am tras concluzii la ce ai scris tu . | ||
Rotty Postat pe 11 Ianuarie 2014 00:18 |
||
Na G , iar` te tragi pe cour cum itzi e obiceiul ? Banuiam..... | ||
Rotty Postat pe 11 Ianuarie 2014 00:49 |
||
Bravo ai reusit... cred ca te miri si tu ce de ce tare esti! nu auzisem expresia asta pana acum , m-a ferit Dumnezeu! numai bine ! |
||
garbo_19362 Postat pe 11 Ianuarie 2014 02:44 |
||
,,Nu crede in destin sau in prostii Care te fac mai putin responsabil sau mental relaxat Viata ta nu depinde de ce-i scris in stele In cafea sau carti tarot Fereste-te de ele ! ca sa citez pe Carla,s dream |
||
garbo220499 Postat pe 11 Ianuarie 2014 06:03 |
||
De la: garbo_19362, la data 2014-01-11 02:44:19 Bravo ai reusit... cred ca te miri si tu ce de ce tare esti! nu auzisem expresia asta pana acum , m-a ferit Dumnezeu! De desteapta ce esti , nu de alta......bine ca stii sa dai cp la tot felul de prostii |
||
Rotty Postat pe 11 Ianuarie 2014 16:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
consilier marital | 19 | De la: garbo261819 30 Ianuarie 2012 11:21 |
DESCIFRAREA VISELOR.. | 14 | De la: fleurdelis 22 Iulie 2010 19:19 |
Despartire | 21 | De la: garbo_7980 28 Octombrie 2012 23:30 |
|
||
s.o.s | 10 | De la: LADY_23_ 15 Martie 2011 15:43 |
De ce oare barbatilor nu le plac plac lucrurile spirituale,,,dar in schimb le plac lucrurile materiale fara munca si minciunile,,si sa faca dragoste cu mai multe femei,,nu le ajunge doar o femeie | 1 | De la: ingerasulluptator 13 Decembrie 2011 23:06 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural