restul lumii. |
||
quasaria Postat pe 14 Ianuarie 2014 10:44 |
||
---|---|---|
vivacedonna Postat pe 14 Ianuarie 2014 12:05 |
||
cred ca ne-am dilit cu totzii!motive sunt multe...oricum nu mai suntem asa cum ne-a creat Dumnezeu decat doar la infatzisare si de multe ori nici la asta! | ||
|
||
garbo173229 Postat pe 16 Ianuarie 2014 09:09 |
||
nimic nu ramine la fel totul evolueaza sau... involueaza |
||
vivacedonna Postat pe 16 Ianuarie 2014 10:08 |
||
Cum adica v-a castigat ? Sunteti un obiect si v-a castigat la tombola ? Aveti si un fiu care avea examene importante de dat . Foarte greu , daca nu aveti minte nici la varsta asta . V-ati gandit ca cea care v-a " castigat " poate castiga in scurt timp alt barbat ? PACAT de dumneavoastra in primul rand ca nu aveti minte . |
||
Argentina_Malcea_1 Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:23 |
||
M-a impresionat aceasta poveste pina la la lacrimi.Asa sunt unii Casanova.... |
||
gavril Postat pe 19 Ianuarie 2014 08:19 |
||
Ma asteptam ca drept concluzie sa asortati lacrimilor o batista. | ||
garbo_1713 Postat pe 19 Ianuarie 2014 15:15 |
||
s-au inventat servetele. De unica folosinta. Din considerente igienice, dna. |
||
quasaria Postat pe 19 Ianuarie 2014 15:54 |
||
judecata proprie asupra unei situatii nu e nicidecum "la inaltime"..e usor sa ai o pereche de papuci mai mari si sa ti sa para ca se potriveste....nu sariti la gatul personajelor,judecati ca si cum ati fi voi ,acolo,in pielea lor.atunci sa va "vad"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Succes tuturor si GANDITI POZITIV,nu tot comentati inutil.Dati SFATURI UTILE,cand puteti ...si fiti buni cu persoanele care cer ajutor,chiar daca-si ascund numele ,alegand un pseudonym.Bafta tuturor,dragilor/gelor si contunuati sa faceti bine,ca asta e important,ca de...toti is in stare sa critice! |
||
vickybeaty Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:19 |
||
vyctorya symyoana, pseudonymul tau chiar "comenteaza inutil" pardon, ynutyl! |
||
quasaria Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:24 |
||
E bun şi un i! Q a spus deja... Mă mişc mai încet, ardeleancă... |
||
Axl_R Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:26 |
||
ah, da! CHYAR! (nu stiam unde am uitat I-ul...) |
||
quasaria Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:28 |
||
De la: garbo_392853, la data 2014-01-08 03:32:41 |
||
garbo252279 Postat pe 28 Ianuarie 2014 20:32 |
||
Pentru a-ti salva casnicia e mai bine sa nu ajungi in astfel de situatii. Nu orice salvare este functionala, apoi, te vei numi salvatoare/or in loc sa-ti dai seama ca traiesti cu adevarat. Eu sunt de parere ca e mai intelept/benefic sa contribui la bunul mers al casniciei si in mometul cand auzi/simti ca scartaie, sa o "ungi" o singura data cu ce-i prieste, si daca tot nu se schimba nimic lasi timpul sa rezolve problema pt. a nu lungi suferinta. |
||
pitiTa_ Postat pe 29 Ianuarie 2014 11:30 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-01-29 11:30:48Pentru a-ti salva casnicia e mai bine sa nu ajungi in astfel de situatii. |
||
garbo_395456 Postat pe 29 Ianuarie 2014 13:19 |
||
frumoasa si impresionanta poveste, important este ca mesajul sa fie luat in serios. | ||
bozolica Postat pe 1 Februarie 2014 19:08 |
||
lllorena Postat pe 2 Februarie 2014 11:43 |
||
Nu e de plans ... este de luat aminte si de inteles ca nimic nu ni se cuvine !!!!!!! doar pentru ca aducem banii in casa !Iar cand ne plictisim ne ducem oriunde !Deschide-ti ochii poate veti observa lucruri pe care le-ati uitat , ca cel , cea de alaturi este o fiinta are suflet , trebuie tratat cu respect , iubita , admirata si pretuita ca pe un mare dar de la DUMNEZEU !Caci daca intr-o zi dispare viata va fi foarte trista ! | ||
garbo_19362 Postat pe 3 Februarie 2014 20:22 |
||
Intr-adevar, intr-o relatie nu conteaza casa, masina, proprietatile, banii, insa din pacate majoritatea barbatilor care au o situatie materiala asa gandesc si asta pentru ca sunt multe femei care pot fi "cumparate", carora le fug ochii dupa barbatii cu avere (chiar daca acestia sunt luati deja) si-ti strica tie relatia ta cu barbatul tau pe care-l iubesti si pentru care faci tot ce-ti sta in putere ca sa mergeti inainte si sa va intariti iubirea si relatia. Unii barbati chiar sunt PROSTI RAU, nu mai vad ce femeie minunata au acasa, apleaca urechea la toti cei ce nu vor sa-l vada fericit si le urmeaza sfaturile meschine ale acestora, iar cel ce ajunge in prapastie este chiar el, distrugandu-si relatia si fericirea... dar ce sa-i faci, de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere! Si dragoste cu sila nu se face! In cazurile astea este cel mai bine sa-l lasi pe idiot sa se inece singur, atata timp cat nu ai ce scoate bun din el, oricum te va parasi cu prima ocazie ca sa-si faca de cap, chiar daca apoi revine si-ti spune mintind ca nu s-a intamplat nimic intre el si parasuta lui... Nu se merita sa-ti distruga linistea asemenea oameni, daca ai nimerit asa ceva lasa-l sa se duca pe pustii si uita-l! | ||
garbo057515 Postat pe 3 Februarie 2014 21:44 |
||
AI DREPTATE .... din pacate ....sa stii ca sunt si femei asa am cunoscut una a fost colega de liceu cu noi si s-a zbatut ani de zile , ea fiind turcoaica sa fie cu un om nemaipomenit , pana la urma a fost acceptata de familia lui , s-au casatorit au doi copii , toate bune , sotul ei un ardelean de casa face piata , mancare , ca ea nu stie sa gateasca romaneste .... ia copii de la gradi si de la scoala , face temele ... si ghici ce face ea .... ii cade cu tronc un alt coleg de-al nostru casatorit , tatal a doua gemene minunate ,SE lupta sa il desparta de sotia lui ! de asta ce zici ....? | ||
garbo_19362 Postat pe 4 Februarie 2014 12:33 |
||
De la: garbo057515, la data 2014-02-03 21:44:48Intr-adevar, intr-o relatie nu conteaza casa, masina, proprietatile, banii, insa din pacate majoritatea barbatilor care au o situatie materiala asa gandesc si asta pentru ca sunt multe femei care pot fi "cumparate", carora le fug ochii dupa barbatii cu avere (chiar daca acestia sunt luati deja) si-ti strica tie relatia ta cu barbatul tau pe care-l iubesti si pentru care faci tot ce-ti sta in putere ca sa mergeti inainte si sa va intariti iubirea si relatia. Unii barbati chiar sunt PROSTI RAU, nu mai vad ce femeie minunata au acasa, apleaca urechea la toti cei ce nu vor sa-l vada fericit si le urmeaza sfaturile meschine ale acestora, iar cel ce ajunge in prapastie este chiar el, distrugandu-si relatia si fericirea... dar ce sa-i faci, de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere! Si dragoste cu sila nu se face! In cazurile astea este cel mai bine sa-l lasi pe idiot sa se inece singur, atata timp cat nu ai ce scoate bun din el, oricum te va parasi cu prima ocazie ca sa-si faca de cap, chiar daca apoi revine si-ti spune mintind ca nu s-a intamplat nimic intre el si parasuta lui... Nu se merita sa-ti distruga linistea asemenea oameni, daca ai nimerit asa ceva lasa-l sa se duca pe pustii si uita-l! Exact acest lucru mi se intimpla mie de ceva vreme.Astazi am certitudinea.Nu ma mai simt femeie,ma simt ingrozitor,am plins toata ziua si nu stiu ce sa fac! Cred ca am incercat totul insa,acum ,sotul meu a cunoscut o moldoveanca (neaga cu vehementa ca nu-i asa si sunt nebuna) dar am gasit factura de hotel (2 persoane)si chiar in aceste conditii neaga spunind ca asa se factureaza in rep.moldova!!!Va imaginati la ce nivel ridicat al minciunii a ajuns?Sunt disperata.Cred ca nu mai pot face nimic! Inp lus,doreste sa ne extindem afacerea (culmea tupeului)adica eu sa continui sa muncrsc sa-i furnizez bani (cheltuie 1000 eur in 3 zile in moldova ,de 2 ori pe luna,deci faceti socoteala!!!) Oameni buni,chiar sunt prosti barbatii!Crede ca este iubit iar eu,nevasta lui nu-l inteleg! In fiercare zi ma intreb ce ar trebui sa inteleg? Muncesc toata ziua,seara ma ocup de casa si de el (cu anumite restrictii deoarece a um nu am voie nici macar sa-l mingii!E o nebunie viata mea! Dar ce este mai cumplit este faptul ca nixci nu-mi trece prin cap sa-l insel! Cred ca m-am prostit zau! Pling,sunt disperata si continui prostia de a suferiiiiiiiiiiiii.Credeti-ma ,nici macar nu arat prost.Sunt o femeie ingrijita,mi se spune des ca sunt sexi,nu sunt grasa,nici slaba,in fine,nu sunt de aruncat!Doamne,s-a intors lumea invers.Cre ca v-ati dat seama din felul in care am scris ca disperarea mea este la cote maxime.Sunt eu nebuna sau lumea a degenerat cumplit?! |
||
miky65 Postat pe 4 Februarie 2014 18:15 |
||
De la: garbo_19362, la data 2014-02-04 12:33:03AI DREPTATE .... din pacate ....sa stii ca sunt si femei asa am cunoscut una a fost colega de liceu cu noi si s-a zbatut ani de zile , ea fiind turcoaica sa fie cu un om nemaipomenit , pana la urma a fost acceptata de familia lui , s-au casatorit au doi copii , toate bune , sotul ei un ardelean de casa face piata , mancare , ca ea nu stie sa gateasca romaneste .... ia copii de la gradi si de la scoala , face temele ... si ghici ce face ea .... ii cade cu tronc un alt coleg de-al nostru casatorit , tatal a doua gemene minunate ,SE lupta sa il desparta de sotia lui ! de asta ce zici ....? O femeie care este capabila de asa ceva ,dupa mine este UN NIMIC. Viata este atit de complicata si atit de dificila,atit de incurcata incit,o femeie cu o familie linistita cu un sot care-o iubest,cu copii ar trebui sa se ocupe de tot ceea ce-i frumos pntru familia ei!Este oribil sa distrugi casncia altora!E mizerabil! Nici-un miracol nu ar mai putea opri decaderea umanitatii din prezent.Devenim niste degenerati,nu mai tinem cont de sentimente,de politete,de gesturi,de credinta,de absolut nimic.E groaznica lumea in care traim. |
||
miky65 Postat pe 4 Februarie 2014 18:21 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-01-29 11:30:48Pentru a-ti salva casnicia e mai bine sa nu ajungi in astfel de situatii. |
||
pinkrainbow Postat pe 4 Februarie 2014 21:34 |
||
De la: miky65, la data 2014-02-04 18:15:05 foarte bine - daca neaga, propune-i sa te duci cu el. Spune-i ca ai chef sa te plimbi. Sau suna-l pe videoconf in loc de audioconf, cind e acolo. Si suna-l tu. CInd vrei tu. Spune-i ooo, ce loc dragut, ia intoarce telefonul 360 de grade.... sa vad imprejurimile. Nu, nu te controlez. Esti nebun, eu admir peisajul.... |
||
quasaria Postat pe 4 Februarie 2014 22:23 |
||
micky65, pleaca singura in vacanta, lasa-l balta cu business cu tot. Te poti imbolnavi grav, am senzatia ca povestea ta cu dependenta sotului de internet e veche. Prin atitudinea ta de acum nu faci decat sa il indepartezi si mai mult. Pleaca de langa el o perioada, inteleg ca nu-i problema de bani, nu-ti fie frica. Ii spui ca ai nevoie de o vacanta avand in vedere cum stau lucrurile intre voi. |
||
Ea43 Postat pe 5 Februarie 2014 05:18 |
||
Scumpa mea prietena asta iti recomandasem si eu o pauza in care sa te regrupezi in jurul propriei persoane , sa iti gandesti la rece si detasat optiunile , pastreaza bonul de la hotel si alte dovezi si ia initiativa , nu sta , timpul nu lucreaza in favoarea ta nicidecum !!!!!!!!!!!!!!!intelege ca efortul depus la munca este in zadar , el va trage toate foloasele iar tu te distrugi , esti un om valoros nu te merita si nu meriti tu sa te pierzi asa degeaba pentru ca el este cum este !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cu tot dragul te sustin !!!! | ||
garbo_19362 Postat pe 5 Februarie 2014 15:13 |
||
miky, nu mai trai prin el si pt el. ti-am mai spus, TRAIESTE SI PT TINE |
||
vivacedonna Postat pe 5 Februarie 2014 16:29 |
||
o gluma pe aceeasi tema : FABULA UNUI... ZGARCIT Din lunga delegatie se-ntoarce un barbat. Nu stiu cum s-a facut de n-a telefonat nevestei, cum facea de obicei... N-a vrut sa cheltuiasca alti doi lei. S-a-nfiintat acasa, total neasteptat, cand ea dormea, de altul imbratisata-n pat. Iar omul nostru, fara tambalau, si-a insfacat valiza... s-a dus pe drumul sau... S-a asezat pe-un bolovan, chiar langa bloc. a tras dintr-o tigara... a tras din ea cu foc. Cotrobaind nadragii, dadu de telefon. Suna acasa: "Draga, te sun de pe peron... Voi fi cam intr-o ora acas', te pup, Ion !" Si ce crezi c-a gasit cand s-a intors acasa ? In cada, apa calda-l ademenea spumoasa, prosoapele de baie, halatul flausat... Mancarea aburinda il astepta pe masa iar vinu-n frapiera parea c-a transpirat... S-a scarpinat la ceafa barbatu' si a zis: "Hei ! Mai mai sa-mi pierd familia, ca sa salvez doi lei..." ei...? |
||
garbo_19362 Postat pe 5 Februarie 2014 17:25 |
||
ESTI unica Gabriela, desi ne cunoastem de cateva luni , mereu ma surprinzi , foarte tare si adevarata ......! A ras si sotul , dar cam manzeste .... | ||
garbo_392853 Postat pe 23 Februarie 2014 19:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va rog sa ma ajutati cu un sfat | 12 | De la: irina___ 30 Decembrie 2012 23:02 |
mama toxica!? | 9 | De la: garbo_1663 23 Martie 2014 20:08 |
VREAU | 8 | De la: betty37 26 Aprilie 2011 23:16 |
|
||
stiti cum se fac carnatii la fabrica din porcul intreg? | 2 | De la: daniilia 15 Septembrie 2014 19:51 |
parerea mea | 2 | De la: cricat 16 Mai 2011 08:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară