Sunt nou pe acest forum si m-am gandit sa impartasesc putin cu voi despre relatia mea care in prezent a devenit insuportabila. Simt nevoia sa vorbesc cu cineva. Am 26 de ani si totul a inceput acum 8 luni de zile, m-am intalnit cu ea, s-a indragostit de mine insa eu nu am placut-o de la bun inceput, dar am ramas totusi cu ea (mentionez ca e frumoasa foc insa nu a fost acea scanteie). Au trecut vreo 2 luni si am inceput sa o vad altfel...a venit o perioada de o luna care a fost cea mai frumoasa de cand sunt cu ea dupa care au inceput certurile din varii motive. De vreo 2 luni incoace NU exagerez, va jur ca nu exista zi sa nu ne certam, nu exista! Nu se poate sa-mi dea cineva add pe facebook ca e teroare clar o vreo fufa care ma place si o plac si eu pe ea si ca o insel si bla bla bla. Acum sa va zic faza de ieri: era vorba sa ne intalnim in jurul orei 15:30. Ma suna pe la 15:00 si zice esti gata? Si i-am zis nu ca abia am iesit din dush si ca ne vedem la 15:30. Ea mi-a spus ca o sa coboare sa isi ia tampoane ca nu mai are si ca ma va astepta la ea la scara...buuuuun. Nu trec 10 minute ca ma suna si imi zice ca s-a intalnit cu X care in urma cu 3 zile o sunase sa coboare la o cafea cu el (tipul e indragostit de ea). Am zis ok. Am ajuns la ea la scara bineinteles ca era pe banca cu ala. Se urca in masina si plecam...am observat un comportament mai ciudat la ea, parea iritata de ceva ce nu am inteles. Din vorba in vorba o intreb despre tampoane daca si-a luat. Si a inceput: "dar ce faci acum ai inceput sa ma controlezi?" Si bineinteles ca tampoanele lipseau...am inceput sa ii reprosez faptul ca a iesit special cu 30 min mai devreme ca sa bea o cafea cu ala desi eu i-am spus ca nu accept asa ceva! A inceput sa ma injure sa ma faca in toate felurile se inrosise la fata si ii explodau venele de la cap! Sunt un tip calm si accept insulte si umilinte pana in momentul in care simt ca nu mai rezist psihic. Am explodat la un moment dat si am inceput sa urlu la ea si mai mai sa ii trag si o palma sa taca dracului din gura. Am intors masina si ajungand la scara i-am zis sa se dea jos ca nu o mai suport. Vine noaptea si incepe sa ma caute, ne intalnim si din start ii vine cheful de sex si aici incep problemele!!! De 2 luni de cand am inceput sa ne certam nu mai simt aceeasi atractie pentru ea, ma enerveaza. Erectia vine si pleaca... inainte sa ma intalnesc cu ea sunt constient ca ne vom certa si plec spre ea cu un fel de "chefless". Ea imi reproseaza mie ca de la un timp relatia sexuala nu mai e aceeasi si mereu incearca sa ma faca pe mine vinovat, DAR oare la ea nu se uita ? Ea cand e suspecta si are filmele ei eu trebuie MEREU dar MEREU sa ii vorbesc calm , dulce sa o tin in brate si sa ii explic ca e doar in mintea ei si atat si ca nu am nici o treaba cu fata X sau Y. Eu cand o intreb se transforma. M-am saturat de aceste fitze de kkt ale ei. Aceste lucruri pe mine ma lasa rece, iar interesu dispare treptat. Ea vrea sa ne mutam in 2-3 luni, la vara sa ne casatorim...eram entuziasmat de lucrurile astea in urma cu 2 luni insa nu stiu ce sa zic acum. Ma mai deranjeaza enorm o faza legata de facebook: ea detine in jur de 2500-3000 de prieteni, iar eu am vreo 80 pe care ii stiu personal (bineinteles si fete care le cunosc de ani de zile). O deranjeaza enorm cand schimb orice fel de vorbe cu vreo fata insa pe ea am prins-o de N ori vorbind cu fel si fel de baieti pe facebook despre relatia noastra, altii ii spuneau ca le e dor de ea, altii ii cereau nr de tel, unii o alintau ea se "gadila" de nu mai putea si imi spune mie ca asa e ea ca ii place sa fie admirata si eu trebuie sa accept asta :| Spuneti si voi e normal asa ceva? De ce sa fiu nevoit sa suport asa ceva? Una sa o discutie amicala alta e sa vb lucruri PRIVATE despre relatia noastra. Eu am probleme sau ea e de vina pentru toate fazele care le face? Sfatuiti-ma si voi ce sa fac ca eu sincer m-am cam saturat :) | ||
garbo_395084 Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:24 |
||
---|---|---|
2500-3000 de prieteni? E grele...Şi erecţia pleacă. | ||
Axl_R Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:32 |
||
Prietenash, mi se pare mie sau simt putin sarcasm in mesaju tau ? | ||
|
||
garbo_395084 Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:38 |
||
Eii, virtualu' şi riscurile. Scz, da' io chiar nu pot scrie nuvele aici! Scurt şi la obiect, io când mă satur, nu mai mănânc. Tu? |
||
Axl_R Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:43 |
||
Prietenash 084...mi se pare mie , sau esti inca tinerel ? | ||
Rotty Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:46 |
||
Mi-am spus off-urile in aceasta comunitate unde trebuia sa primesc niste raspunsuri la subiect si mai de "doamne ajuta" . Se pare ca m-am inselat. Si axl nu te pune nimeni sa scrii nuvele si cand am zis ca erectia vine si pleaca m-am referit strict cand vine vb de ea, NU in general! :) Oare de ce nu pot primi oamenii raspunsuri normale ? De ce trebuie sa raspundeti toti printr-o intrebare? | ||
garbo_395084 Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:51 |
||
Stai calm! Am înţeles. Ia citeşte tu din nou, ce am scris! Zilnic apar oameni cu asemenea pr...ceva nou? |
||
Axl_R Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:54 |
||
084 , din moment ce ti-ai pus problema "pe tapet" , asteapta-te la tot felul de raspunsuri. Ce vrei tu de fapt ? Sa fii periat , aprobat si giugiulit ? Sau sa primesti de "n" ori raspunsul pe care il stii deja...."paraseste-o" ? | ||
Rotty Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:59 |
||
Sunt convins ca zilnic apar oameni cu aceleasi probleme, dar spune-mi tu acum axl, de ce e acest forum ? pentru ce e facut? care e scopul ? cred ca stim amandoi la fel de bine :) Cand accepti sa iti spui greutatile pe un forum nu inseamna ca vei tine cont 100% de parerile celorlalti, stiu foarte bine ce am de facut, doar ca iti e greu sa iei acea decizie si vrei sa auzi si parerile celorlalti, ce ar fi facut daca ar fi fost in locul meu. | ||
garbo_395084 Postat pe 18 Ianuarie 2014 10:59 |
||
:) Io am zis tot. Poate mai apare cineva! |
||
Axl_R Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:06 |
||
O gramada. Stai numa` sa se trezeasca | ||
Rotty Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:08 |
||
Rotty, iote ca m-am trezit hai sa-i raspund baiatului copil drag abia acum incepi sa o vezi cu adevarat. vrei sa te casatoresti la vara??? NU te mai casatori daca, dupa citeva luni te-ai saturat de ea, ce faci pina la batrineti? traieste-ti viata frumos. va veni si a ta , la momentul potrivit. |
||
vivacedonna Postat pe 20 Ianuarie 2014 03:27 |
||
Da´ esti matinala nu gluma Viva ! No , atunci...neata . | ||
Rotty Postat pe 20 Ianuarie 2014 06:22 |
||
Gogu zice că pot căsca, timp de 6 secunde...nu mă cunosc pe mine. | ||
Axl_R Postat pe 20 Ianuarie 2014 08:22 |
||
batrinete, insomnii,.... buna dimineata |
||
vivacedonna Postat pe 20 Ianuarie 2014 08:59 |
||
"Eu am probleme sau ea e de vina pentru toate fazele care le face? Sfatuiti-ma si voi ce sa fac ca eu sincer m-am cam saturat :)" tu ai trait cu ea ceva timp, e normal sa o cunosti mai bine ! mie mi-a luat 2 ore sa citesc ce ai scris... nu, nu din cauza ta dar tot sunau telefoanele... dar tu ai suferit mai mult cu ea decat mine ! si eu m-am saturat de ea si asta numai din ce am citit la tine. problema insa, o ai tu ! si ea este ea ! asa ca.... vorba ta: ce-ti trebuie asa belea pe cap ? scapa de ea. succes ! |
||
barboneli Postat pe 20 Ianuarie 2014 10:11 |
||
de acord cu barbo (cind oare n-am fost eu de acord cu barbo? ) Si as adauga ca, in principiu, ar cam trebui sa scapi de orice femeie care iti da telefon sa iti spuna ca se duce sa isi cumpere tampoane. |
||
quasaria Postat pe 20 Ianuarie 2014 13:07 |
||
"garbo_395084 Postat pe 18 Ianuarie 2014, ora 12:17 Eu fac videochat si sunt baiat. Castig in jur de 4.000 lei pe perioada, adica la 2 saptamani, adica 8.000 lei pe luna. Au fost dati cand faceam 500 euro/seara, dar dupa cum am zis...au fost :)) nu mi-e rusine sa recunosc ca sunt la rubrica gay (sunt heterosexual sa nu credeti altceva). Nu e asa cum crede toata lumea ca trebuie sa stai numai cu ea sculata si etc. Am dat de gay care s-au indragostit de mine si nu voiau decat sa ma vada si sa chatuim. Sunt altii care au fel si fel de fantezii, altu se excita cand imi taiam unghiile =))) sunt penibili, dar asa imi castig eu existenta! Fac de acasa, intru la ce ora vreau ies la ce ora vreau fara sa ma duc la program la studio si asa mai departe." Q , poate ca de asta merge fata sa-si ia tampoane |
||
Rotty Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:10 |
||
Io (zic) merg să culeg flori şi atunci nu mai vrea să scape de mine. Ambalaju' contează. | ||
Axl_R Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:16 |
||
rotty, abia acum l-ai gasit? pai biatul are perspective, face videochat, dar nu e in stare sa-si controleze viitoare sotie.... dar sa ne spuna si fanteziile mai salbatice, nu doar alea cuminti |
||
vivacedonna Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:17 |
||
De la: vivacedonna, la data 2014-01-20 14:17:09rotty, abia acum l-ai gasit? Tu n-ai vazut ca i-am raspuns si s-o ofticat pe moi ? ...Acolo la video... |
||
Rotty Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:20 |
||
De la: Axl_R, la data 2014-01-20 14:16:56Io (zic) merg să culeg flori şi atunci nu mai vrea să scape de mine. Ambalaju' contează. Daca mai sunt si de alea de ceai , te iombeste dublu |
||
Rotty Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:22 |
||
Nu, că frunzele rămân pe limbă. Aici am aflat. |
||
Axl_R Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:24 |
||
well, eu i-as sugera sa ii spuna dnei care doreste sa fie admirata sa il astepte, ca el trebuie sa isi cumpere urgent hartie igienica. Si se intilnesc in scara. Ca n-are nevoie sa urce sus sa se kkc. | ||
quasaria Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:25 |
||
am vazut tot rotty-sor. ce crezi ca am facut eu azi noapte pe aici? am bantuit...ca uitam sa spun in ritmul asta baietas, pina la urma vei deveni tu insuti fetita |
||
vivacedonna Postat pe 20 Ianuarie 2014 14:27 |
||
nimeni nu-ti poate spune ce sa faci decat inima ........ inima ta, fireste:) la rece vorbind, gelozia e buna insa cu masura, ca mai orice in afara de iubire ca ii place sa fie admirata, e ok, ca se intalneste cu altul... altii... cand spune ca vrea sa va casatoriti miroase a '' putred'' concluzie: intreaba-ti inima, si daca ea spune ca iubirea ta pentru ea e mai presus decat tachinarile ei, atunci ....... suna clopotele de nunta daca ai insa cea mai mica indoiala, vorbeste cu ea , spune-i ce te deranjeaza, spune-i ce-ti doresti, vezi ce-si doreste, si apoi ai raspunsul |
||
duchess1 Postat pe 20 Ianuarie 2014 19:15 |
||
ps: sunt mama de baiat, asta i-as spune lui daca ar fi intr-o astfel de situatie |
||
duchess1 Postat pe 20 Ianuarie 2014 19:16 |
||
ms mult pentru raspuns duchess | ||
garbo_395084 Postat pe 20 Ianuarie 2014 21:28 |
||
sa lupti ca sa trasezi niste limite.Atunci cand are nervi si ceva o deranjeaza,sa nu mai tipe pana ii ies venele din cap,sa se exprime mai linistit. Ar fi bine daca i-ai scrie ce te deranjeaza,si cum te-ai simtit,si apoi sa faci o pauza de ea,ca sa aiba timp sa se gandeasca,si sa corecteze ce este nevoie,si sa ii ceri si ei sa scrie ce oderanjeaza la tine,fara sa invinuiti si acuzati,simplu sa exprimati,ce parere aveti si cum va simtiti,vis a vis de fiecare problema. Daca nu iei masuri,sa scrii,ca discutia acum nu e prea posibila,va iesi cearta,si daca nu faci si o mica pauza,relatia se va deteriora,pana se va destrama,pentru ca certurile,daca cei doi nu invata sa se exprime,in mod corect,obosesc relatia. Totul se rezolva,cu putia stradanie.Asa e in relatii,mai sunt certuri,mai sunt perioade rele,trebuie sa existe respect,fata de ce il deranjeaza pe celalalt,altfel ne simtim rau impreuna,in loc sa ne simtim bine,si asta bineinteles are efect asupra relatiei sexuale. |
||
daniilia Postat pe 9 Februarie 2014 09:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu stiu ce sa fac:| va rog ajutor rapid | 20 | De la: elodia 25 Aprilie 2010 19:22 |
Sunt mai bun, nu sunt mai bun... sunt mai bun? | 55 | De la: catharsis 23 Februarie 2015 07:58 |
relatie fara sex | 280 | De la: precizilla 18 Aprilie 2011 20:41 |
|
||
buna | 24 | De la: anaROBERT 2 Decembrie 2010 00:20 |
intrebare? | 36 | De la: garbo163126 17 Iulie 2010 18:46 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice