Ai mare dreptate BUCURA si eu cred asa . Si bunica avea dreptate mult , :"razbunarea e arma prostului !" |
||
garbo_392853 Postat pe 2 Februarie 2014 13:14 |
||
---|---|---|
Da' invers? Prietena mea cea mai buna are o relatie cu un individ casatorit cu una care de la bun inceput l-a vrut pt. anumite avantaje materiale si statutul sau social, superior ei. Nevasta-sa, o femeie fara bun simt si educatie arata ca un mutant cu toate smacurile pe care si le pune pe fata si tratamentele la coafor, ii face crize cand nu sunt bani pentru mofturile ei costisitoare, il trateaza ca pe un nimic si il ameninta cu divortul. El, idiotul sigur o iubeste de vreme ce nu divorteaza pentru prietena mea, care il iubeste ca proasta si il mai si crede ca motivul pentru care nu se desparte este copilul. Mie mi se pare naiva(si i-am spus de f multe ori sa-l lase) si el porc , voi ce credeti? | ||
pinkrainbow Postat pe 2 Februarie 2014 13:46 |
||
"Prietena ta"sau tu personal? Intr-o relatie de casnicie se instaleaza acea "chimie" care uneori face bine alteori nu suficient. La fel se intampla si intr-o relatie pasagera. Cazul "prietenei tale" e lipsa de orientare dpmdv sau interesul materialist de-al satisface pe el ca barbat si obtinerea de beneficii. Vazand de partea cealalta femeia care ii este si sotie totodata normal ca n-o s-o priveasca cu ochi buni si o sa vrea tot mai mult prietena, aici ma refer la instinctul animalic al fiinte umane. Rezultatul nu-i unul placut privit la modul general si legea compensatie isi ia partea in timp.Nu trebuie sa sperie pe nimeni lucrul asta gandindu-ne la partea buna a unei relatii fie ea si pasagera deoarece exista si exceptii. Fenomenele pot fi explicate mai clar abia dupa alegerea de viitor a fiecaruia, ce orientare are si cu cine poate merge mai departe in relatia de cuplu cunoscandu-se pe sine.Cert este ca astfel de fenomene chimice sunt tot mai vizibile si efectele impuse fortat asupra omului in general sunt dezastruoase. |
||
|
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 14:43 |
||
Citeste atent, spuneam ca mi se pare un porc, cum sa fiu eu in situatia asta?Am familie si nu m-as incurca cu barbati profitori.Si nu-i vorba ca o vede rau "amanta", dar ea chiar este cu mult deasupra sotiei. Din pacate pentru prietena mea ea este indragostita de individ si nu se pune problema sa fie avantaje materiale pentru ea, de fapt ea il ajuta financiar. Cum s-o fac sa renunte? | ||
pinkrainbow Postat pe 2 Februarie 2014 15:12 |
||
De la: garbo_842, la data 2014-02-02 15:12:18Citeste atent, spuneam ca mi se pare un porc, cum sa fiu eu in situatia asta?Am familie si nu m-as incurca cu barbati profitori.Si nu-i vorba ca o vede rau "amanta", dar ea chiar este cu mult deasupra sotiei. Din pacate pentru prietena mea ea este indragostita de individ si nu se pune problema sa fie avantaje materiale pentru ea, de fapt ea il ajuta financiar. Cum s-o fac sa renunte? io fi placand sa stea mai mult deasupra(din pacate), ce sa zic?! sau s-a plans"porcul" ce ii place de o lasa deasupra mai mult. Si la ce sa renunte, la a nu-l mai ajuta ? Care-i rolul tau in "poveste" si cum de esti la curent cu toate, vrei sa le strici ploile sau sa se scurga "apa" la tine? |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 15:23 |
||
Sa renunte, sa nu-i mai dea un sfantz, sa-i dea sutul in cour. Ca sa-ti raspund la toate intrebarile, nu vreau sa scurga "apa" la mine ca sunt bine merci, mamica si sotie fericita ceea ce-ti doresc si tie, cu studii beton la universitati p-afara, in domeniul ingineriei si n-as suporta pe langa mine un bou sa ma joace ca la "alba neagra" | ||
pinkrainbow Postat pe 2 Februarie 2014 15:58 |
||
De la: garbo_387286, la data 2014-01-30 18:35:45Este foarte greu sa o iei de la capat de unul singur. Vreau sa se prabuseasca lumea ei asa cum s+a prabusit a mea. Ea are totul si eu......port pe umeri o povara .... Nu+ti pare rau ca florile nu+s pentru tine_ Si cam care ar fi povara??? |
||
Isis45 Postat pe 2 Februarie 2014 16:47 |
||
De la: garbo_842, la data 2014-02-02 15:58:51Sa renunte, sa nu-i mai dea un sfantz, sa-i dea sutul in cour. Ca sa-ti raspund la toate intrebarile, nu vreau sa scurga "apa" la mine ca sunt bine merci, mamica si sotie fericita ceea ce-ti doresc si tie, cu studii beton la universitati p-afara, in domeniul ingineriei" off! diferenta asta "de la parter pana la etaj" e derutanta, inginereste are probleme cu mansarda si-i trebuie reparatii de urgenta. "betonul" ii prinde bine in caz ca nu-i de lemn Tanase! Cu "alba neagra" se rezolva daca ai toata cireada, altfel, da peste taur. |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 17:05 |
||
De la: metisben, la data 2014-02-01 02:51:57Trist e ceea ce citesc...! , ptr ca sunt sigura ca ai scris sub imperiul suferintei aceste randuri, te rog, te implor, sa le uiti, si sa te gandesti numai la copilul pe care il ai, facut din dragoste, nascut ptr ca tu l-ai dorit si pe care trebuie sa-l educi in dragoste, nu ura, ptr cel care ii e tata biologic. Nu uita ca vina in despartiri se imparte in 2, daca esti corecta, adica tu si el.Apoi dragoste cu forta nu se poate! Sa spunem ca te vei razbuna; rezultatul nu e altul decat ura,ura,ura si nimic alceva care sa te faca sa te simti mai bine.Daca e sa citez biblic ceva, eu spun:Cine arunca cu piatra in mine, eu voi arunca cu piine; si crede-ma satisfactia va fi imensa, ptr ca deabia atunci isi va da seama ce a pierdut. A fii rau poate oricine, a fii Om, aici e problema:), nu poate oricine. Alege binele, si vei culege, ptr tine si copil, numai bine. Sa nu alegi a fi o oaie dintr-o turma fara minte, alege sa fii ciobanita stanei. Stiu ca e greu, dar timpul le rezolva pe toate si vei vedea ca in timp, vei rade si-ti v-a fi rusine, de gandurile pe care le ai acum. Asteapta vindecarea.., vine greu,dar vine. |
||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:28 |
||
Multumesc pentru cuvintele calde! Au trecut 5 ani de cand incerc sa iert si sa uit. Nu reusesc! | ||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:29 |
||
De la: garbo273075, la data 2014-02-01 03:11:31Daca ai demnitate nu te razbunu , te porti ca o doamna. Nimeni nu pleaca de acasa de bine. Daca nu ai femeia potrivita, puternica te duci si o cauti in alta parte. Cand aveti un barbat nu il respectati , nu va mai aranjati , nu mai tineti la silueta, credeti ca va apartinesi . Este normal sa-si caute o doamna care se respecta si care il respecta. Nu dati vina numai pe barbati. Intrebati-va unde ati gresit si nu mai repetati greseala.Dupa nastere nu faceti nimic sa dati kg acumulate in timpul sarcinii. Totul este un efort nu vreti sa il faceti va pierdeti barbatii. Nu utati ca gelozia si cicaleala sau sa o injuri pe mama lui nu face decat sa-l determini sa plece de langa voi. |
||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:31 |
||
Tu de unde stii cu exactitate ca i-am injurat mama? Sau ca am fost geloasa? Am rugat rautaciosii sa se abtina! | ||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:32 |
||
De la: garbo273075, la data 2014-02-01 08:42:37Se poate sa nu fi fost o pesoana buna, poate abia acum a gasit o pesoana buna, dupa cum scrie numai bunatate nu emana . |
||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:33 |
||
Te inseli , draga mea! Intotdeauna i-am vorbit frumos copilului despre tatal lui. Dar se poate numi tata un barbat care nu vine sa-l vada si nu-i trimite pensie alimentara? Are serviciu, casa, masina.....si un suflet rece ca gheata! | ||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:37 |
||
De la: barboneli, la data 2014-02-01 08:30:50 |
||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:39 |
||
Pardon g-273075, ce spuneai cu kg? Astea mai suple sunt doamne si cele mai plinute sunt ce? Barbatii au si ei dreptul la independenta la fel ca si femeile, ce merge se pastreaza ce nu merge se schimba, ca la "service auto"PUNCT! contraziceti-ma argumentat! |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 17:41 |
||
"Sarutul dulce al razbunarii"......este o metafora........Oricum, multumesc , are sens ceea ce spui....dar dupa tot ceea ce a facut eu consider ca merita o palma de la viata! | ||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:42 |
||
De la: garbo158226, la data 2014-02-01 11:51:54Esti prima vinovata ca nu ai stiut sa iti respecti sotu(din orgoliu sau din prostie) l-ai aruncat in bratele altei femei de intors nu se va mai intoarce ca esti rautacioasa si razbunatoare. |
||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:44 |
||
N-am cerut un sfat de la un barbat! Oricum, nu stiti decat sa profitati de femei.....Vreti banii lor si apoi le aruncati cu cinism la cosul de gunoi! Si sunt rea pt ca vreau sa ma razbun? Dar el ...este bun pentru ca a abandonat un copil de doi ani? | ||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 17:48 |
||
De la: garbo_387286, la data 2014-02-02 17:42:54"Sarutul dulce al razbunarii"......este o metafora........Oricum, multumesc , are sens ceea ce spui....dar dupa tot ceea ce a facut eu consider ca merita o palma de la viata! O s-o primeasca la timpul potrivit , nu-ti face griji, tu focuseaza-te pe viata ta personala si copilul din dotare si vei trece peste greu cu greu dar o sa fii fericita in final. El, sa fie doar o umbra in gandurile tale findca n-o sa-l poti uita niciodata, nimic mai mult, fie ca ti-a facut numai rau sau si bine. Intamplarile fac legile vietii iar noi, le modelam dupa alegerile personale. |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 17:56 |
||
Mai femeie dar tu chiar esti proasta? De ce te bagi in seama aiurea?Imi starnesti mila, nu credeam sa intalnesc asa prosti pe site | ||
pinkrainbow Postat pe 2 Februarie 2014 18:18 |
||
De la: garbo_842, la data 2014-02-02 18:18:42Mai femeie dar tu chiar esti proasta? De ce te bagi in seama aiurea?Imi starnesti mila, nu credeadm sa intalnesc asa prosti pe site |
||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 18:37 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-02-02 17:56:59De la: garbo_387286, la data 2014-02-02 17:42:54"Sarutul dulce al razbunarii"......este o metafora........Oricum, multumesc , are sens ceea ce spui....dar dupa tot ceea ce a facut eu consider ca merita o palma de la viata! |
||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 18:41 |
||
De la: garbo_842, la data 2014-02-02 18:18:42Mai femeie dar tu chiar esti proasta? De ce te bagi in seama aiurea?Imi starnesti mila, nu credeam sa intalnesc asa prosti pe site tuto, spitalul 9 se cheama Bgdasar, tu sari gardu sa nu te prinda! |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 18:46 |
||
Poate ca tocmai dificultatile ne fac sa fim mai puternici si fiecare intamplare din viata noastra inseamna o lectie din care mai invatam ceva. De exemplu, cei care cunosc suferinta si stiu ce grea este singuratatea au incercat, prin cuvinte calde sa ma faca sa inteleg ....ca razbunarea nu este buna. Ceilalti.....care probabil au totul s-au grabit sa arunce cu pietre! Pentru ei.....cu toate ca nu ma cunosc!!!....sunt rea, cicalitoare, proasta, razbunatoare, grasa si neingrijita......Pentru aceasta categorie...nu este suficent ca un om are sufletul facut bucati........trebuie sa-l loveasca si sa-l vada ingenunchiat! Si mai ales, nu se gandesc ...oare ce ar spune..intr-o situatie similara? Cand simti ca mergi pe nisipuri miscatoare si totul se naruie in jurul tau, cand iti vezi copilul abandonat de cel care ii este tata, cand nu primesti niciun ajutor din partea celui pe care l-ai iubit, ajutat, sustinut.cu caldura si cu multa iubire ...chiar nu ai voie sa spui ceea ce gandesti intr-un moment de deznadejde?.........Sunt un om bun......chiar daca am dorit cateva minute dintr-o viata sa ma razbun pe un om de nimic!!! " Anii mei tineri au sunat a cantec dar am trecut pe langa ei cu dragostea de mana si am ramas cu mana intinsa ca a regelui Lear!" | ||
garbo_387286 Postat pe 2 Februarie 2014 18:57 |
||
Tocmai aici ii problema, la "gandire", nu gandesc si nu vor gandi in veci, ii mai usor pt. ei sa li se dea mura-n gura sa se lase manipulati, sa se supuna decat sa gandeasca si sa se ghideze, exprime, traiasca dupa propria gandire insa de judecat stramb pe motiv ca stau "drept" nu-i intrece nici olimpici. "Retrageti" mana caci vremurile alea au apus de mult si nu-si mai amintesc nici ce mananca de pe o zi pe alta darmite la astfel de suflete.Astea-s vremurile pe care le traim si nu uita, din putinul tau sa dai si la altii! Tot ce-i bun pt. tine! |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 19:18 |
||
"Tocmai aici ii problema, la "gandire", nu gandesc si nu vor gandi in veci, ii mai usor pt. ei sa li se dea mura-n gura sa se lase manipulati, sa se supuna decat sa gandeasca si sa se ghideze, exprime, traiasca dupa propria gandire insa de judecat stramb pe motiv ca stau "drept" nu-i intrece nici olimpici. "Retrageti" mana caci vremurile alea au apus de mult si nu-si mai amintesc nici ce mananca de pe o zi pe alta darmite la astfel de suflete.Astea-s vremurile pe care le traim si nu uita, din putinul tau sa dai si la altii! Tot ce-i bun pt. tine!" Cred ca esti dusa, n-are nici o logica ce spui |
||
pinkrainbow Postat pe 2 Februarie 2014 20:31 |
||
De la: garbo_842, la data 2014-02-02 20:31:58"Tocmai aici ii problema, la "gandire", nu gandesc si nu vor gandi si tu fatata! logica o gasesti la mentorul tau sau pe traseu! |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 20:42 |
||
Sa nu poti sa scrii o propozitie fara sa bati campii cu dume de doi lei si tot ce spui sa para halucinatii, da,pt asta trebuie sa fii nascut, nu fatat | ||
pinkrainbow Postat pe 2 Februarie 2014 20:59 |
||
De la: garbo_842, la data 2014-02-02 20:59:17Sa nu poti sa scrii o propozitie fara sa bati campii cu dume de doi lei si tot ce spui sa para halucinatii, da,pt asta trebuie sa fii nascut, nu fatat dune, toan-to! n-au pret doar cantitate |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Februarie 2014 21:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prea gelos...sau...??? | 66 | De la: ladyDY 16 Martie 2010 19:39 |
Vrea sa ramanem amici | 27 | De la: garbo267384 2 Ianuarie 2013 10:06 |
Din ciclul "un fleac m-au ciuruit" -de mortibus nihil | 3 | De la: Sassette 18 Iunie 2013 15:10 |
|
||
La munca !!! | 45 | De la: nazirra 2 Mai 2010 21:39 |
nu stiu ce sa fac..... | 29 | De la: dor72_ 28 Decembrie 2011 20:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară