Cata dreptate ai, Axl_R! | ||
garbo_387286 Postat pe 3 Februarie 2014 19:25 |
||
---|---|---|
86, de ce nu ai spus asa de la inceput? Tu nu vrei razbunare sufleteasca, ci dreptate .Dupa legile morale si umane.Vrei sa plateasca pentru copilul lui un acoperis deasupra capului,nu sa suporti singura ratele? Sau vrei un partaj corect pentru fosta locuinta in care ai investit baneste si sufleteste si de care se bucura alta acum? Spune corect lucrurile, pentru ca daca ai da mai multe amanunte, ,,viperele,, astea ar deveni brusc prietenele tale. Ai prezentat trunchiat povestea si mai ales ai folosit cuvinte mari apropo de sentimente cand de fapt acele cuvinte caracterizau frustrari legate de o situatie financiara precara. Am fost in situatia ta,i-am lasat o intreaga casa in care investisem, pe care o luasem impreuna, si am ingropat acolo, in pasul doi dupa partaj, toate frustrarile, dar e adevarat ca eu am avut unde sta cu copilul meu fara sa mai dau bani din greu (aveam o casa a mea de dinainte de casatorie ). Cred ca e groaznic pentru tine sa stii ca iei de la gura fetitei sa platesti rata la o noua casa ,in timp ce in casa facuta cu el -dorita,gandita,visata,conceputa pentru copilul VOSTRU - sta acum o alta. Stiu ca nu se compara cu situatia mea, Eu am pus punct la un intreg trecut ,l-am scos de tot din viata mea si mai ales din sufletul meu si am luat-o ca de la zero. Aveam o piatra pe care sa ma sprijin- casa si un zambet de soare inainte - copilul. Daca ai povesti concret ce doresti sa reechilibreze el in vietile voastre-ale copilului si a ta - poate nu s-ar mai arunca aici cu pietre. Fa-ti un pustiu de bine si explica-ne clar situatia ta si ce ti-ai dori de la el,poate venim cu sfaturi practice, unele dintre noi avem ceva experienta prin tribunale,partaje,emotii distructive postdivort,sfaturi de parinti unici, etc. |
||
garbo_5053 Postat pe 4 Februarie 2014 11:19 |
||
De acord cu pitita |
||
|
||
liane Postat pe 7 Februarie 2014 10:17 |
||
Zau Liane ? | ||
Rotty Postat pe 7 Februarie 2014 11:25 |
||
Draga noastra, cel putin eu nu inteleg deloc situatia... Ne spui ca a plecat, deci in alta casa, iar tu ai ramas intr-un apartament cu 3 camere cu fetita, si la care trebuie sa achiti ratele. Am inteles bine pana aici? Dar, tot tu spui ca vrei partaj si ca acolo unde sta cu actuala lui sotie este munca ta, adica casa pentru care tu ai muncit. Eu asta am inteles. Deci pana la urma, unde stai, ce rate achiti, care este povara? Ce partaj vrei? Unde este munca ta? Ce razbunare vrei? Eu cred ca el a plecat in alta parte langa femeia de care s-a indragostit si nu sta in casa voastra sau in munca ta, iar tu ai ramas in apartamentul cu 3 camere insa conditia a fost tu sa achiti ratele in continuare. Te rog sa ne spui clar situatia, ca sa stim ce sa te sfatuim. Si eu am trecut prin greutati, insa am plecat cu durere in suflet am lasat tot in urma, m-am mutat in chirie si apoi mi-am luat casa mea si imi achit singura ratele. Si daca vrei sa stii nu sunt maritata asa cum banuiesti, insa nu ma plang si tin capul sus, si sa stii un lucru am cea mai mare satisfactie ca am parasit un bou care nu ma respecta si ma insela cu fosta sotie de care cica era divortat. Eeee, ce mai zici acum? Asa ca ai grija de copil si de tine, restul sunt alegerile noastre..... |
||
garbo091780 Postat pe 7 Februarie 2014 12:49 |
||
iti recomand o vrajitoare; icishia in zona (com. prabusirea jud. olt) ie cunoscuta sub denumirea de ''moartea matarangilor". daca-i duci aleia izmenele (purtate 1 saptamana!) ale fostului si-i dai 2-3 gaini il face pi ala neom. ca cand ii vine a f*te ii moare imidiat mataranga. lasa icishia un nr. di telefon sitz arangiez trampa cu vrajitoarea. ps daca iesti tinerica si fasneatza ne putem vidia si noi doi...in buduar sa te razbuni pi aia: fostu si zdreantza lui. hai, ce zici ? |
||
adi27 Postat pe 8 Februarie 2014 10:41 |
||
ai terminat cu alea din primarie? | ||
pitiTa_ Postat pe 8 Februarie 2014 12:38 |
||
ce este in interesul tau? sa arati generozitate si bunatate. Esti deja razbunata prin existenta copilului.Crezi ca pe ea nu o sa o arda pe suflet,gandindu-se ca veti avea o relatie din cauza copilului vostru,care va uneste pentru totdeuna? este intre ei,pana vor avea copiii lor. Apoi ,va exista intotdeauna comparatia/.....acum relatia lor este la inceput,toate defectele se trec cu vederea,dar dupa aparitia unui copil,cand vor foi obositi si stresati,vor exista schimbari....jumatate din cei divortati,se intorc la prima sotie,zic statisticile avocatilor..... Nu le doresc raul.,imi pare rau mai ales pentru copil,el sufera mai mult ca voi doi,dar esti razbunata,chiar daca nu vei face absolut nimic. Orice suferinta trece....chiar si cea din iubire....toti am trecut prin asta,,nimeni nu scapa....de dragul copilului,incearca sa iti vindeci sufletul,si sa ai dupa un timp de pauza absoluta,o relatie cat normala,cu el. Pauza ,nu te gandi la el,nu il intalni,ca sa te poti vindeca. Cand iti vine el in minte,gaseste o ocupatie imediat,ori cu copilul,ori muzica,ori orice iti distrage atentia. Acum este proaspata suferinta,si orice despartire trece prin aceleasi faze: 1 furia,si dorinta de razbunare.2 negarea. 3 acceptarea 4 incepem sa inaintam gasim altul ori ne imbunatatim pe noi ca oameni,ca infatisare. Nu cred ca iti foloseste tie la ceva razbunarea...crezi ca te vei simti mai bine?Sa zica el.am facut bine ca m-am despartit? mai bine lasa sa regrete,si lasa timp,ca sa se poata intoarce in genunchi la tine. |
||
daniilia Postat pe 9 Februarie 2014 09:27 |
||
Nu rezolvi nimic cu razbunarea, dimpotriva iti vei face rau. Va trece mult timp pana vei fi 'razbunata', insa atunci nu vei simti nicio satisfactie. Iti va fi doar indiferent, si te vei intreba de ce ai irosit atata timp si energie pentru cineva care nu a meritat osteneala. Iti spun asta din proprie experienta. Ai un copil, si ar trebui sa-ti canalizezi atentia si forta asupra lui. |
||
zara28 Postat pe 9 Februarie 2014 11:19 |
||
De la: garbo_387286, la data 2014-01-30 16:27:12Vreau sa ma razbun pe fostul si pe cea care l-a luat de langa mine. De ce? Pentru ca a lasat in urma lacrimi, suferinta si un copil. Ma conduc dupa principiul"ochi pt ochi si dinte pt dinte". Multumesc anticipat pentru sugestii! Rautaciosii si cei care nu cunosc suferinta sa se abtina![/quote |
||
zack Postat pe 9 Februarie 2014 12:24 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-02-08 12:38:53ai terminat cu alea din primarie? m-au terminat alea pe mine! ca mi-o dat una ceva...infectie(s-o bata d-zeu!) ca m-am tarat fo 7 zile la doctor pt. injectii. sa te fereasca dumnezeu de asa ceva; cand ma pisham ma tzineam de pom asa ma durea. sa moara mama. |
||
adi27 Postat pe 9 Februarie 2014 18:19 |
||
De la: lorycica30, la data 2014-02-01 08:42:39Roaga-te sa-l uiti pe el si suferinta care ti-a provocat-o si intr-o zi o sa-ti dai seama ca nu mai inseamna nimic pentru tine. Canalizeaza-ti energia sa-ti cresti copilul in dragoste si armonie. Dumnezeu ti-a pregatit ceva mai bun. E un barbat slab daca a renuntat la familie, nu te merita! Fii puternica draga mea!!! cui sa se roage ? crezi chiar ca ajuta ? stiu ca exista expresia asta: "cui pe cui se scoate, dar ramane gaura... !" auzi la tine... sa se roage sa-l uite... !!!! ce simplu rezolva unii lucrurile ? pac, cateva matanii... aprinzi 4-5 lumanari.. te rogi un pic, nu stiu cui, si gata ! mai bine in timpul asta croseteaza ceva. zau ! uitati ce am gasit undeva. ca eu nu-s baiat destept si atunci caut...: "Cel ce se straduie sa se razbune isi pastreaza ranile deschise." cum au zis o multime deja ce si cum sa faci sau sa nu faci... ma refer la finta razbunatoare care a deschis topicul... eu sunt mic ca sa mai adaug ceva ! da... poate a ajutat si ce mi-a bubuit mintea mea de copil zbuciumat !!!! |
||
barboneli Postat pe 9 Februarie 2014 18:22 |
||
De la: adi27, la data 2014-02-09 18:19:17De la: pitiTa_, la data 2014-02-08 12:38:53ai terminat cu alea din primarie? mi-a placut cum ai scris... ! dar unde bate de obicei Dzeu. ? la funr, o scatoalca dupa ceafa sau o palma pe obraz ? sa nu-mi spui ca-i da un pumn in plex... ca nu te cred !!! |
||
barboneli Postat pe 9 Februarie 2014 18:24 |
||
nu-i a buna! ia-ti si tu un "balon, asa, de salvare"in caz ca esti solicitat, eviti sa te doara couru sau in.... |
||
pitiTa_ Postat pe 9 Februarie 2014 18:26 |
||
nu gasesc unul pe masura mea... |
||
adi27 Postat pe 10 Februarie 2014 16:42 |
||
De la: adi27, la data 2014-02-10 16:42:43nu gasesc unul pe masura mea... ei, mai pune si tu ceva pina il umpli ... niste hartie, ceva, cum pun aia la incaltaminte sa nu le lase....:-))) |
||
quasaria Postat pe 10 Februarie 2014 17:20 |
||
sau niste sanuri...prelungesc durata de viata :))))) | ||
Eugenia_ Postat pe 10 Februarie 2014 17:57 |
||
lauda-ma gura ca iti dau friptura ! doar asa se simte el bine !...... | ||
garbo_19362 Postat pe 10 Februarie 2014 18:12 |
||
de ce crezi ca se lauda? Poate ca se plinge, bietul om! A gasit aici un forum plin ochi de personaje empatice, unde are parte de toata compasiunea si intelegerea! | ||
quasaria Postat pe 10 Februarie 2014 18:18 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-02-08 12:38:53ai terminat cu alea din primarie? numai pe alea cu budoar... ! |
||
barboneli Postat pe 10 Februarie 2014 18:26 |
||
Trec prin asa. ceva si eu Afla-i adresa , si cand este cu ea acasa , pune pe un copil sa sune la usa si lasa-i un buchet de flori ca si cand l-ar primi de la un admirator, si scrie-i si un biletel de iubire semnat cu un nume de barbat; repeta aceasta situatie; afla-i telefonul si trimite-i mesaje de iubire; plateste pe un tip -cunoscut -sa-ti faca un seviciu -sa declare ca el este respectivul care o iubeste cu pasiune si sa-i ceara o intalnire - si sa le faci poze pentru ca sa le trimiti lui -afla-i adresa de email....ca sa vorbeasca cu presupusul iubit - care sa para mult mai bogat ca sotul tau -trebuie sa introduci cearta intre ei...... te va costa ceva bani si trebuie sa gasesti persoana care sa accepte acest lucru, sau alta idee, cand este cu ea, gaseste o fata frumoasa pe care s-o platesti si care sa joace teatru o perioada ca-l iubeste si ca vrea sa fie cu el, dupa care sa-i trimiteti tipei poze cu el si tipe ....gelozie |
||
garbo_387070 Postat pe 11 Februarie 2014 17:13 |
||
mah fetito, da' tu esti bolnava rau cu capu'...sa orbesc! si o inveti si pe codobatura ailalta sa faca ca tine. pentru u nenorocit de matz, atata tevatura...fetelor e plina lumea de baietzi cu matz...trebe doar sa intindeti mana...si daca se intareste...hatz ! e al vostru. |
||
adi27 Postat pe 12 Februarie 2014 20:55 |
||
7070 , ai vazut prea multe filme fato . | ||
Rotty Postat pe 12 Februarie 2014 21:01 |
||
Am facut si eu pe cineva sa sufere f rau si am si fost facut sa sufar,si crede-ma ca tremura pipota-n mine sa ma razbun! Aveam chiar un soi de orgasm cand visam cum sa ma razbun,sa fac rau(si crede-ma puteam face rau la greu) ! Asta de data recenta! Da nici cui am facut rau nu s-a razbunat si nici eu! Stii de ce...una peste alta ,ne-o luam inapoi!Asa ca stai linistit(a) ca roata nu-i ca rombu...raul se deconteaza...da tatutzu.cam asa sta treaba | ||
garbo094832 Postat pe 16 Februarie 2014 16:40 |
||
stii la ce m-am gandit? ia-l pe tip cu ligu ligu.... pune-i mana pe scula sa-l incalzesti, poate ii faci si o scurta m*uie...si cand i-o fi lumea mai draga trage-i fato 2 pumni in coaie sa sara scantei. sa vezi cum o sa faca ca ursu cand il musca de outze ursoaica...si gata razbunarea !!! sa moara mama de no sa-ti placa. te pupicesc cu siguranta ca si barboneli si roty si quasaria si garbo etc o sa juiseze de satisfactie si bucurie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
adi27 Postat pe 17 Februarie 2014 17:20 |
||
Da, sunt convinsa! Esti dezgustator!!! Ai impresia ca totul pe lumea asta se rezuma la sex! Fericirea poate fi gasita in lucrurile simple......de exemplu, sa admiri frumusetea unui apus de soare!!!......Si nu te mai baga singur in seama pe aici!!! | ||
garbo_387286 Postat pe 17 Februarie 2014 20:28 |
||
Nu are rost sa consumi energie pentru razbunare. Cea mai buna "razbunare" este sa fii fericita si realizata fara el. | ||
garbo329482 Postat pe 18 Februarie 2014 12:50 |
||
De la: adi27, la data 2014-02-12 20:55:56mah fetito, da' tu esti bolnava rau cu capu'...sa orbesc! adi mami, :))) ai fi vazut tu si "baietzi fara matz," de zici? alea cu mana intinsa si beliti nu capata, asculta "baba", stie ea ce zice!:D |
||
pitiTa_ Postat pe 18 Februarie 2014 13:57 |
||
De la: garbo_387286, la data 2014-02-17 20:28:31Da, sunt convinsa! Esti dezgustator!!! Ai impresia ca totul pe lumea asta se rezuma la sex! Fericirea poate fi gasita in lucrurile simple......de exemplu, sa admiri frumusetea unui apus de soare!!!......Si nu te mai baga singur in seama pe aici!!! de ce te superi mami draga, evident ca si mie imi place sa admir apusul de soare...undeva pe o plaja pustie,,,cu delfinasi care spumega apa albastra in zare...si gangurit de pitulici si plescait de lilieci uriasi prin frunzele de palmier, baobab, maslini si arbori de fructul iubirii...si eu sa fiu acolo cu iubita mea (una dintre ele, ma rog...) goi cu ne-a facut mama dar neaparat ...cu... dansa intransa...pricepu-si fata draga... |
||
adi27 Postat pe 18 Februarie 2014 15:43 |
||
De la: adi27, la data 2014-02-18 15:43:26De la: garbo_387286, la data 2014-02-17 20:28:31Da, sunt convinsa! Esti dezgustator!!! Ai impresia ca totul pe lumea asta se rezuma la sex! Fericirea poate fi gasita in lucrurile simple......de exemplu, sa admiri frumusetea unui apus de soare!!!......Si nu te mai baga singur in seama pe aici!!! |
||
garbo_387286 Postat pe 18 Februarie 2014 19:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum v-ati petrece ultimii 2 ani din viata? | 6 | De la: bluelight 10 Noiembrie 2009 21:32 |
ma cauta ex-ul... sa-l flituiesc sau sa/i dau apa la moara? | 51 | De la: mia79x 7 Iulie 2009 14:40 |
buna | 3 | De la: garbo_414110 8 Martie 2019 02:39 |
|
||
a fii sef bun,nu inseamna sa gandesti pt alti oamenii ci doar ca sa ii ajuti sa se descurce singuri. | 26 | De la: ingerasulcumintesiluptator 3 Mai 2014 23:03 |
vreau sa uit | 55 | De la: Luna_in_capricorn 23 Octombrie 2011 19:42 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară