Buna, am citit zile astea un articol aici (http://www.garbo.ro/articol/Sanatate/15775/anemia-feripriva-la-copiii-din-romania.html ) despre cat de multi copii au anemie in Romania. Am si eu un baietel de 7 ani, este clasa I si nu este el cel mai energic copil. Pana acum nu mi-am facut probleme, dar acum ma intreb daca cumva nu are deficienta de fier? Ar trebui sa-i fac niste analize si sa fiu mai atenta la ce ii dau de mancare? Voi ce mai stiti despre acest subiect? Multumesc! | ||
garbo_397639 Postat pe 19 Februarie 2014 11:15 |
||
---|---|---|
Si al meu are 8 ani,si ii dau toamna vitamine pentru copii,exista un sirop cu vitamine si fier,apoi are pofta mare de mancare,nu se imbolnaveste iarna,fac si pauza dupa o luna si nu ii dau zilnic... De asemenea nucile sunt foarte bune. apoi,vezi daca are probleme cu prietenii,la scoala,sau intreaba-l daca are alte probleme in sufletul lui mic.poate cineva la scoala il deranjeaza,etc. oricum,vitaminele,uleiul de peste,sunt cele mei bune. In special uleiul de peste,ajuta si memoria. poate i se pare prea greu la scoala,motivele lipsei de energie sunt multe,si oricum vitaminele sunt necesare. |
||
daniilia Postat pe 22 Februarie 2014 08:48 |
||
Nu-l pui sa faca sport ? Si nu-l duci la biserica sa se roage ? Danilo , nu te recunosc . | ||
|
||
Rotty Postat pe 22 Februarie 2014 08:54 |
||
fa-i intai analize si in functie de ce are deficitar ii completezi alimentatia intai si apoi ii dai suplimente !! numai medicul pediatru te ajuta cu sfaturi ;nu dupa ureche , iti pot recomanda cel putin 20 de suplimente care sa il ajute dar trebuie sa aiba o alimentatie corecta ! la varsta lui daca ii dai suplimente se poate aluneca usor dintr-o extrema in alta !alimentatia este cheia ! | ||
garbo_19362 Postat pe 22 Februarie 2014 12:28 |
||
Bineinteles ! Fa - i intai analizele si dupa aceea vezi ce carente are . Bineinteles totul sub stricta supraveghere a medicului de familie , a unui pediatru sau a unui medic internist . | ||
garbo102604 Postat pe 23 Februarie 2014 16:51 |
||
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Voi tine cont de ele. Multa sanatate! | ||
garbo_397639 Postat pe 27 Februarie 2014 13:01 |
||
vine primavara spanacul , urzicile, salata verde, ceapa verde sint excelente a acoperii necesarul de vitamine. si mai fa o plimbare la tara la bunici si ia gaini , oua crescute natural. incearca sa renunti la pastile sint ca sabia cu doua taisuri fac bine dar, si rau. | ||
lllorena Postat pe 9 Martie 2014 11:20 |
||
ei "spanac"! te da vantul jos din picioare cu 30 km la h'! o rata pe varza mai bine, de la mamaia din curte si o slibovita dimineata pe roua, ce oua?! alea, cresc colesterolu'si te trimite pe copca! Asa mami, lasa pastilele si mananca natural ca-i mai scump! |
||
pitiTa_ Postat pe 9 Martie 2014 12:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rana pe col!!! V-ati confruntat cu asa ceva? | 3 | De la: garbo031466 26 Iulie 2009 22:33 |
RIENDOL- complement dietetica ajuta la prevenire cancerului | 2 | De la: Freya__ 1 Mai 2011 15:44 |
.Simona. | 2 | De la: eu_geminy 19 Ianuarie 2012 22:28 |
|
||
pregnyl | 1 | De la: gabimaghi 17 Iunie 2011 20:08 |
AM NEVOIE DE AJUTOR! | 1 | De la: riana65 27 August 2008 19:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară