Buna, am citit zile astea un articol aici (http://www.garbo.ro/articol/Sanatate/15775/anemia-feripriva-la-copiii-din-romania.html ) despre cat de multi copii au anemie in Romania. Am si eu un baietel de 7 ani, este clasa I si nu este el cel mai energic copil. Pana acum nu mi-am facut probleme, dar acum ma intreb daca cumva nu are deficienta de fier? Ar trebui sa-i fac niste analize si sa fiu mai atenta la ce ii dau de mancare? Voi ce mai stiti despre acest subiect? Multumesc! | ||
garbo_397639 Postat pe 19 Februarie 2014 11:15 |
||
---|---|---|
Si al meu are 8 ani,si ii dau toamna vitamine pentru copii,exista un sirop cu vitamine si fier,apoi are pofta mare de mancare,nu se imbolnaveste iarna,fac si pauza dupa o luna si nu ii dau zilnic... De asemenea nucile sunt foarte bune. apoi,vezi daca are probleme cu prietenii,la scoala,sau intreaba-l daca are alte probleme in sufletul lui mic.poate cineva la scoala il deranjeaza,etc. oricum,vitaminele,uleiul de peste,sunt cele mei bune. In special uleiul de peste,ajuta si memoria. poate i se pare prea greu la scoala,motivele lipsei de energie sunt multe,si oricum vitaminele sunt necesare. |
||
daniilia Postat pe 22 Februarie 2014 08:48 |
||
Nu-l pui sa faca sport ? Si nu-l duci la biserica sa se roage ? Danilo , nu te recunosc . | ||
|
||
Rotty Postat pe 22 Februarie 2014 08:54 |
||
fa-i intai analize si in functie de ce are deficitar ii completezi alimentatia intai si apoi ii dai suplimente !! numai medicul pediatru te ajuta cu sfaturi ;nu dupa ureche , iti pot recomanda cel putin 20 de suplimente care sa il ajute dar trebuie sa aiba o alimentatie corecta ! la varsta lui daca ii dai suplimente se poate aluneca usor dintr-o extrema in alta !alimentatia este cheia ! | ||
garbo_19362 Postat pe 22 Februarie 2014 12:28 |
||
Bineinteles ! Fa - i intai analizele si dupa aceea vezi ce carente are . Bineinteles totul sub stricta supraveghere a medicului de familie , a unui pediatru sau a unui medic internist . | ||
garbo102604 Postat pe 23 Februarie 2014 16:51 |
||
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Voi tine cont de ele. Multa sanatate! | ||
garbo_397639 Postat pe 27 Februarie 2014 13:01 |
||
vine primavara spanacul , urzicile, salata verde, ceapa verde sint excelente a acoperii necesarul de vitamine. si mai fa o plimbare la tara la bunici si ia gaini , oua crescute natural. incearca sa renunti la pastile sint ca sabia cu doua taisuri fac bine dar, si rau. | ||
lllorena Postat pe 9 Martie 2014 11:20 |
||
ei "spanac"! te da vantul jos din picioare cu 30 km la h'! o rata pe varza mai bine, de la mamaia din curte si o slibovita dimineata pe roua, ce oua?! alea, cresc colesterolu'si te trimite pe copca! Asa mami, lasa pastilele si mananca natural ca-i mai scump! |
||
pitiTa_ Postat pe 9 Martie 2014 12:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
depresie | 8 | De la: garbo_10735 17 Februarie 2013 00:31 |
o "galma" pe spatele bebelusului | 1 | De la: dinulaurentia 3 Februarie 2009 10:50 |
Probleme cu stomacul in urma unei gastroenterocolite | 12 | De la: MadalinaCristina 21 August 2016 14:58 |
|
||
Cum faci fata depresiei? | 92 | De la: garbo_387326 4 Mai 2015 13:04 |
Ce părere aveți despre esența de vindecare pe care Dr. Eric Pearl o împărtășește cu toată dragostea tuturor Oamenilor de pe Planeta. | 9 | De la: GHEORGHITA 1 Septembrie 2015 18:42 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn