Detoxifierea organismului are multiple beneficii pentru organsim in general si pentru starea noastra de sanatate.Este o metoda de revigorare si purificare.O cura completa implica realizarea unei diete si a anumitor suplimente alimentare pe o perioada de 2-3 luni.Aceste cure se recomanda sa fie realizata de 2 ori pe an, primavara si toamna.Exista si variante mai scurte de 2 zile, pentru cei care nu pot realiza o cura completa, care se realizeaza sistematic in fiecare saptamana, de obicei in weekend.In aceasta perioada se consuma ceaiuri, infuzii sau macerate din plante medicinale cu rol detoxifiant : Organism purificat, Silueta perfecta purificare si drenaj, cele din trusa Daphne-Purificare si drenaj, Curatarea colonului, Curatarea sangelui.Pentru efecte mai intense se asociaza complexele din plante medicinale Organism Sanatos, care stimuleaza si imunitatea, Curatarea colonului sau Curatarea organismului.In a 2-a luna se poate realiza detoxifierea ficatului cu complexul Curatarea ficatului iar in luna a 3-a, detoxifierea sangelui cu complexul Curatarea sangelui. | ||
Medic_Fares Postat pe 25 Martie 2014 16:05 |
||
---|---|---|
interesant | ||
garbo_19362 Postat pe 29 Martie 2014 14:33 |
||
Fares , m-ai zapacit de tot. Deci , io ce cumpar ? Si in ce ordine le iau ? Stiu ca intrii doar sa faci reclama , dar ai putea fi amabila sa-mi explici ? oricum am drum pe la pravalia voastra , dar vreau sa stiu ce si cum.... | ||
|
||
Rotty Postat pe 29 Martie 2014 18:38 |
||
Cred ca nici el nu stie ce a vrut sa scrie s-au sa dea reletii binefacatoare. Sa gasit in treaba sa-l vada lumea pe GARBO ca stie ceva tratamente. | ||
garbo_379527 Postat pe 31 Octombrie 2017 09:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mierea | 9 | De la: cristina78 21 Martie 2010 15:30 |
Alimentatie vegana in functie de grupa sangvina | 1 | De la: monic_mtne 16 Noiembrie 2011 13:44 |
Fara medicamente! | 5 | De la: AdrianaStoleru 25 Septembrie 2012 13:02 |
|
||
tratamente naturiste pentru tiroida | 2 | De la: virginiabrl 18 Septembrie 2010 19:32 |
Mushroom-appreciation!!! | 8 | De la: Ciresica 25 Iulie 2013 19:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară