O supa crema de morcovi,o lasagna cu spanac,pt seara o salata cu spanac si feta,iar desert o prajitura cu lamiie si mac este light si merge cu ceai super bine. | ||
menajera Postat pe 10 Mai 2014 09:57 |
||
---|---|---|
Astazi fac curcan la cuptor cu cartofi dulci si salata iar la desert inghetata de capsuni cu capsuni proaspete :) | ||
anamariapop Postat pe 10 Mai 2014 10:35 |
||
De la: garbo_400684, la data 2014-05-10 09:32:27Buna! m-ai facut curios sa aflu si eu ce e aia "gulas tiganeasc", asa ca am intrat pe google si youtube sa aflu minunea. si am aflat ! mersi pentru idee ! am gasit cea mai buna explicatie data de cel mai bun explicist in ale gulasului tiganesc, din intreaga lume !!! asa explicatii precise in cantitatile ingredientelor, modul si tehnica de gatit a gulasului tiganesc, timpul gatitului, etc. nu am mai intalnit in viata mea. gata... stiu exact din ce si cum se face gulasul tiganesc !!! va rog urmariti si voi filmul, chiar de 2 ori daca e nevoie, ca sa intelegeti si mai bine ce si cum... de la acest original idiot tigan care macar s-a lasat filmat ca sa aduca lumii o reteta si un gulas gatit in cinstea unui mort !!!! http://youtu.be/mVqgAMOOlUc |
||
|
||
barboneli Postat pe 10 Mai 2014 12:01 |
||
Mie mi-a placut cainele. De soba moderna nici nu mai zic. | ||
Rotty Postat pe 10 Mai 2014 12:36 |
||
da, soba isi face treaba... ce mai, cainele a zbughit-o cand a inteles situatia ca tipul nu glumeste cu palinca lui... chiar daca era in detrimentul retetei... dar eu tot n-am aflat cum se prepara gulasul asta tiganesc ! stiu cine a murit... unde e sarbatoare, cum o chama pe Pfiranda de adevaratelea, cum o cheama pe sora-sa si unde se duce ... pana si ce zi era si varsta lui.... dar sa fac gulas tiganesc, nu stiu !!!! Help... !!! |
||
barboneli Postat pe 10 Mai 2014 12:48 |
||
M-ai facut si pe mine curioasa Barbo , asa ca m-am pus pe cautat. Reteta nu am gasit (cum ma si asteptam ) , doar o scurta remarca , ca spre deosebire de gulasul unguresc , stiut de toata lumea , in gulasul tiganesc adaoga organe de porc si diferite legume. Deci o sa iasa o tiganeala in toata regula. | ||
Rotty Postat pe 10 Mai 2014 13:00 |
||
mmda... noroc cu Vartej ala, sa-l ierte cine-o vrea... asa a iesit in lexiconul limbii romane si al bucatelor gatite in romania... "Gulasul Tiganesc"... !!! ca nu era deja foarte multa tiganeala si pana acum ! pacat de vestitul si onoratul nume de mancare: Gulas ! |
||
barboneli Postat pe 10 Mai 2014 13:31 |
||
De la: barboneli, la data 2014-05-10 12:01:52De la: garbo_400684, la data 2014-05-10 09:32:27Buna! |
||
garbo_19362 Postat pe 10 Mai 2014 17:58 |
||
am facut ciorba de perisoare , chiftelute si spanac . | ||
lllorena Postat pe 11 Mai 2014 05:59 |
||
BRAVO TIE , eu fac astazi ciuperci gratinate ,supa crema de pui su smantana si desert am o jumate de pepene , cica e olandez... | ||
garbo_19362 Postat pe 11 Mai 2014 12:31 |
||
Au aparut pepenii...???? Eu sunt inebunita dupa capsuni zilele astea ! | ||
garbo_392853 Postat pe 12 Mai 2014 11:41 |
||
bravo tie si mie imi plac capsunile ... fac musaca cu ciuperci si cartofi + carne de vitel ! | ||
garbo_19362 Postat pe 12 Mai 2014 13:42 |
||
O ZI SENINA , astazi dragilor gatim pui, supa cu taietei de casa si o ciulama cu ciuperci , pui si smantana ...+ mamaliguta ! | ||
garbo_19362 Postat pe 15 Mai 2014 12:40 |
||
azi e zi de peste deci bors si dorada la cuptor pe pat de legume , nu lipseste mamaliga , e gata la ora doua , va invit ! | ||
garbo_19362 Postat pe 16 Mai 2014 08:11 |
||
Io vin numai daca ai dorada din Israel. Am auzit ca de acolo provin cele mai bune dorade. Si....numai daca imi faci si inimioarele sotate. | ||
Rotty Postat pe 16 Mai 2014 08:18 |
||
De la: Rotty, la data 2014-05-16 08:18:15Io vin numai daca ai dorada din Israel. Am auzit ca de acolo provin cele mai bune dorade. Si....numai daca imi faci si inimioarele sotate. |
||
garbo_19362 Postat pe 16 Mai 2014 20:35 |
||
De la: garbo_19362, la data 2014-05-16 20:35:37cu mare drag iti fac , nu am dorada din Israel , dar poate asa ma invita dragalasul nostru chef sa vizitez locurile acele la care visez , pe acolo nu am ajuns , am fost in BALI daca vrei iti povestesc odata ... la o cana de vin , cu drag GDe la: Rotty, la data 2014-05-16 08:18:15Io vin numai daca ai dorada din Israel. Am auzit ca de acolo provin cele mai bune dorade. Si....numai daca imi faci si inimioarele sotate. |
||
garbo_19362 Postat pe 16 Mai 2014 20:39 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=wONHJq8oIPU | ||
garbo_19362 Postat pe 16 Mai 2014 20:40 |
||
Deci o sa-mi povestesti la iarna , ca doar atunci se serveste vinul la cana. | ||
Rotty Postat pe 17 Mai 2014 05:36 |
||
la 5 deja bei ? | ||
_Isis_ Postat pe 17 Mai 2014 08:28 |
||
SUPA DE CONOPIDA SI FRIPTURA DE MIE3L CU CARTOFI NATUR... | ||
garbo319709 Postat pe 18 Mai 2014 16:18 |
||
CA DESERT .... CLATITE CU URDA | ||
garbo319709 Postat pe 18 Mai 2014 16:19 |
||
super !felicitari ! | ||
garbo_19362 Postat pe 18 Mai 2014 16:46 |
||
gata supa de galusti, pilaful l-am asortat cu ostopel de pui si salata de varza. | ||
lllorena Postat pe 18 Mai 2014 17:12 |
||
Eu as o manca salata de varza noua, cu lamaie, mult marar piper si putina ciusca verde iute ....din gradina ! zi frumoasa ! | ||
garbo_19362 Postat pe 18 Mai 2014 17:45 |
||
Seara buna! Uite asa m-ai facut tu,Gabi,sa gugalesc ca sa aflu ce-i aia ciusca! Si am fost destul de mirata pt ca habar n-am avut ca ardeiului iute i se mai spune si asa. Daca ajung la emisiunea lui Iantu si o sa-mi cada o astfel de intrebare, multumita tie am sa stiu! |
||
bucura Postat pe 18 Mai 2014 20:33 |
||
dar suberec stii ce este ...???apropos de IANTU , a pus o intrebare despre simigerii si ce se serveste acolo !IN Constanta sunt multe simigerii unde se servesc covrigi dobrogeni calzi si cu iaurt de oaie adevarat , sau braga .... | ||
garbo_19362 Postat pe 18 Mai 2014 22:34 |
||
Seara buna, Gabi! De suberek stiu si imi si place. Sunt grozavi covrigii din simigeriile constantene, ca si placintele dobrogene pe care le cumpar intotdeauna din acelasi loc cand merg la mare. Iaurt de oaie n-am mai vazut de mult pe acolo, probabil ca n-am stiut unde sa caut. Uite ca mi se facu pofta si inghit in sec. In cursul saptamanii nu am timp si nici dorinta de a face, dar in weekend cred ca fac suberek si niste sarmale in foi de vita noua, dar tot la tanti Teca le duc la impachetat, sa-i fac lui Barbo in ciuda.:)) |
||
bucura Postat pe 19 Mai 2014 22:24 |
||
Ce-i ala suberek ? | ||
Rotty Postat pe 19 Mai 2014 22:28 |
||
CEVA BUN ..http://www.youtube.com/watch?v=KVsmOr5UZ48 | ||
garbo_19362 Postat pe 20 Mai 2014 17:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau retete dietetice | 43 | De la: miryam 3 Martie 2010 09:10 |
Alimentatia bolnavilor de guta - alimente permise | 8 | De la: delly001942 6 Martie 2010 03:24 |
Dieta "Sacred Heart" | 4 | De la: Grazzia 24 August 2009 22:10 |
|
||
Retete_pentru_masina_de _paine | 37 | De la: Alecu 10 Aprilie 2010 21:10 |
salata de cartofi cu sos de iaurt | 1 | De la: simona_for_you_2006 12 Decembrie 2009 18:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice