Buna ziua, M-am decis, intr-un final, sa fac niste cursuri de coafat (ma pasioneaza f mult si de mult timp ) dar pana acum nu am avut curaj..ambitie...nu stiu ce mi-a lipsit si de ce mi-a trebuit atata sa ma decid sa urmez niste cursuri pt a ma califica in domeniu si a invata la nivel de profesionist tot ce presupune "lucrul cu parul" ... Toate bune si frumoase...m-am decis..dar.."Dar unde sa le fac? La ce scoala/cursuri? ..am inceput sa caut pe net..sa ma interesez...sa ma informez...pe net?! o gramada de cursuri si scoli care mai de care.."StilistulTau", cursuri "Maraviglia", centre de formare profesionala...sunt in ceata...mai ales ca m-am apucat sa caut si pareri despre fiecare scoala/centru de cursuri...si sunt in ceata. Va rog mult sa ma ajutati cu parerile voastre : Daca ati urmat astfel de cursuri? Unde? Ce pret? La ce scoala? Materialele de practica erau incluse in pretul cursului? Profesorii/profesoarele sunt ok ? Ce-mi recomandati (scoala/centru de cursuri)? Precizez ca sunt din Bucuresti si aici ma intereseaza sa fac cursurile acestea de coafat. Va rog mult sa ma ajutati cu parerile / experientele voatre :) Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre |
||
Ciubota Postat pe 14 Aprilie 2014 14:18 |
||
---|---|---|
Personal nu am urmat asa un curs , dar l-am ajutat pe un nepot sa o faca. Nu in Bucuresti , ci in Cluj la "Foarfeca de aur". Sunt buni , iar doamna Mia , sefa te ajuta si cu cazarea intr-un camin studentzesc . A costat 2000 de euro , dar se invata meserie acolo. Cica aia fac frizurile pentru Balul Operei... Intra si tu pe gogu si mai vezi. Mult succes. |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 15:57 |
||
Multumesc frumos | ||
|
||
Ciubota Postat pe 14 Aprilie 2014 16:13 |
||
Cu placere. | ||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 16:18 |
||
Ciubota, eu zic sa cauti cursurile care se fac in ploae sau sub dus, astea sunt in trend. Pacat ca nu-ti pot da detalii de la mama natura:D Sau, incepe cu tine , te coafezi misto, faci poze si le pui pe fb. cu anuntul a ce te intereseaza, ai mai multe sanse sa-ti descoperi talentul decat sa inveti sa ai talent,.....doar tai cu foarfeca si Einstein, nu te vede...:) |
||
pitiTa_ Postat pe 14 Aprilie 2014 17:18 |
||
Ce rea esti.... | ||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 19:49 |
||
mmda... si rea si coafata si ciubota si scorpie si numai sfantul ei ajutator o intelege ce mormaie ea acolo... dar asta e pitiTa sau cum si-a mai zis in atatea clone.... ! nu cred ca era asa si cand s-a nascut... mai ales ca atunci nu stia sa vorbeasca si nici sa gandeasca... si era tare dulce ! pacat ca n-a ramas asa la 1 an si 6 luni..... |
||
barboneli Postat pe 14 Aprilie 2014 20:21 |
||
De la: Rotty, la data 2014-04-14 19:49:06Ce rea esti.... N-am vrut sa fiu ! Sa vezi cum o sa curga ofertele in "Ciubota", ca de sf. Nicolae!:) |
||
pitiTa_ Postat pe 14 Aprilie 2014 23:27 |
||
De la: barboneli, la data 2014-04-14 20:21:04 Vezi ce face evolutia, "iti incurca itele si-ti tulbura apele!" Numai partea cu "clonele" n-am inteles-o, mi-ai schimbat pampersii si ai ramas cu amintiri fr.?=)) |
||
pitiTa_ Postat pe 14 Aprilie 2014 23:34 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-04-14 23:27:42De la: Rotty, la data 2014-04-14 19:49:06Ce rea esti.... Radem noi , dar daca face fata cursul cu pricina , sa vezi ce o sa se umple "Ciubota" |
||
Rotty Postat pe 15 Aprilie 2014 07:33 |
||
si, bravo ei! Daca i se potriveste "la calapod" o poarta in continuare, daca nu, o inlocueste cu o "cisma" |
||
pitiTa_ Postat pe 15 Aprilie 2014 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FORMARE IN PSIHOTERAPIE ADLERIANA: IAN. 2011. | 1 | De la: CLINICAAQUAMARIN 15 Decembrie 2010 15:38 |
ABORDAREA ANXIETATII SI A ATACURILOR DE PANICA CU TEHNICI DE RELAXARE: 25 IUNIE 2011. | 1 | De la: CLINICAAQUAMARIN 6 Iunie 2011 14:52 |
ACTORSTART pentru actori,copii actori,fotomodele si nu numai. | 1 | De la: ActorStart 13 Octombrie 2009 10:59 |
|
||
Cursuri Sibiu - Infocenter Group | 1 | De la: garbo_414947 15 Septembrie 2015 13:48 |
ADEVERINTE PRACTICA DREPT | 1 | De la: meditatiidrept 16 Mai 2010 19:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară