Buna ziua, M-am decis, intr-un final, sa fac niste cursuri de coafat (ma pasioneaza f mult si de mult timp ![]() ![]() Toate bune si frumoase...m-am decis..dar.."Dar unde sa le fac? La ce scoala/cursuri? ..am inceput sa caut pe net..sa ma interesez...sa ma informez...pe net?! o gramada de cursuri si scoli care mai de care.."StilistulTau", cursuri "Maraviglia", centre de formare profesionala...sunt in ceata...mai ales ca m-am apucat sa caut si pareri despre fiecare scoala/centru de cursuri...si sunt in ceata. Va rog mult sa ma ajutati cu parerile voastre : Daca ati urmat astfel de cursuri? Unde? Ce pret? La ce scoala? Materialele de practica erau incluse in pretul cursului? Profesorii/profesoarele sunt ok ? Ce-mi recomandati (scoala/centru de cursuri)? Precizez ca sunt din Bucuresti si aici ma intereseaza sa fac cursurile acestea de coafat. Va rog mult sa ma ajutati cu parerile / experientele voatre :) Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre ![]() |
||
Ciubota Postat pe 14 Aprilie 2014 14:18 |
||
---|---|---|
Personal nu am urmat asa un curs , dar l-am ajutat pe un nepot sa o faca. Nu in Bucuresti , ci in Cluj la "Foarfeca de aur". Sunt buni , iar doamna Mia , sefa te ajuta si cu cazarea intr-un camin studentzesc . A costat 2000 de euro , dar se invata meserie acolo. Cica aia fac frizurile pentru Balul Operei... ![]() Mult succes. ![]() |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 15:57 |
||
Multumesc frumos ![]() |
||
|
||
Ciubota Postat pe 14 Aprilie 2014 16:13 |
||
Cu placere. ![]() |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 16:18 |
||
Ciubota, eu zic sa cauti cursurile care se fac in ploae sau sub dus, astea sunt in trend. ![]() Pacat ca nu-ti pot da detalii de la mama natura:D Sau, ![]() |
||
pitiTa_ Postat pe 14 Aprilie 2014 17:18 |
||
Ce rea esti.... ![]() |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 19:49 |
||
mmda... si rea si coafata si ciubota si scorpie si numai sfantul ei ajutator o intelege ce mormaie ea acolo... dar asta e pitiTa sau cum si-a mai zis in atatea clone.... ! nu cred ca era asa si cand s-a nascut... mai ales ca atunci nu stia sa vorbeasca si nici sa gandeasca... si era tare dulce ! pacat ca n-a ramas asa la 1 an si 6 luni..... ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 14 Aprilie 2014 20:21 |
||
De la: Rotty, la data 2014-04-14 19:49:06Ce rea esti.... N-am vrut sa fiu ![]() ![]() Sa vezi cum o sa curga ofertele in "Ciubota", ca de sf. Nicolae!:) |
||
pitiTa_ Postat pe 14 Aprilie 2014 23:27 |
||
De la: barboneli, la data 2014-04-14 20:21:04 Vezi ce face evolutia, "iti incurca itele si-ti tulbura apele!" Numai partea cu "clonele" n-am inteles-o, ![]() |
||
pitiTa_ Postat pe 14 Aprilie 2014 23:34 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-04-14 23:27:42De la: Rotty, la data 2014-04-14 19:49:06Ce rea esti.... Radem noi , dar daca face fata cursul cu pricina , sa vezi ce o sa se umple "Ciubota" ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 15 Aprilie 2014 07:33 |
||
si, bravo ei! Daca i se potriveste "la calapod" o poarta in continuare, daca nu, o inlocueste cu o "cisma" |
||
pitiTa_ Postat pe 15 Aprilie 2014 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cursuri online web design, autocad, programare c++ la Centrul Doxis | 1 | De la: Andreea_Boroghina_1 21 Martie 2015 21:09 |
Asociatia Reiki Romania pentru Sanatate organizeaza cursuri | 10 | De la: eu_geminy 21 Noiembrie 2011 15:54 |
Seminar Gratuit | 1 | De la: Sic_Cogito 21 Iunie 2011 18:36 |
|
||
Grup dezvoltare personala prin PSIHODRAMA �Ma descopar si REDECID pentru mine� | 1 | De la: Psiho_Calatorie 24 Februarie 2012 15:13 |
NOU GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA: 17 NOV. 2011. | 1 | De la: CLINICAAQUAMARIN 20 Octombrie 2011 15:57 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an