buna seara.. conteaza inaltimea intr o relatie??acm ceva timp am cunoscut un baiat,,doar ca. ii putin mai mic de statura decat mine. si sunt nehotarata in privinta asta .voi ce parere aveti. | ||
hermosa20 Postat pe 24 Aprilie 2014 02:07 |
||
---|---|---|
Eu am considerat tot timpul ca inaltimea celor doi conteaza pentru ca amandoi sa se simta bine in acea relatie, asa cum trebuie ca amandoi sa fie aproximativ la fel de frumosi (implicit de urati). Si varsta conteaza, sa nu fie o diferenta mare de ani intre ei, sa nu se simta ea ca si cum ar fi cu tatl ei sau cu fiul ei, nici el cu fiica lui sau cu mama lui... Nu conteaza averea, dar barbatii cu avere se uita doar la tineret ca prin hormonii de la ele sa mai intinereasca si ei si ca sa-si bata joc de ele aratandu-le ca ele sunt proaste, ei destepti si pot cumpara tinerele cu banii... | ||
garbo057515 Postat pe 24 Aprilie 2014 02:26 |
||
depinde de relatie. Intr-o relatie suficient de solida nu conteaza nimic, inaltimea cu atit mai putin. |
||
|
||
quasaria Postat pe 24 Aprilie 2014 05:44 |
||
doar inaltimea te deranjaza? ti-e rusine sa te afisezi alaturi de el in public? | ||
lllorena Postat pe 24 Aprilie 2014 05:58 |
||
De la: quasaria, la data 2014-04-24 05:44:41depinde de relatie. defineste-mi te rog si mie... ce e aia relatie suficient de solida ? ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 08:22 |
||
De la: hermosa20, la data 2014-04-24 02:07:04buna seara.. conteaza inaltimea intr o relatie??acm ceva timp am cunoscut un baiat,,doar ca. ii putin mai mic de statura decat mine. si sunt nehotarata in privinta asta .voi ce parere aveti. parerea mea e, ca daca o sa intrebi mereu intrebari din astea o sa ajungi la 68 de ani si tot nemaritata ramai !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 08:25 |
||
barbo... "suficient de solida" sint convinsa ca stii ce inseamna, da' nu inseamna ce crezi tu ca inseamna.... ![]() A fost clara "esplicatia"? ![]() |
||
quasaria Postat pe 24 Aprilie 2014 08:31 |
||
cat se poate de CLARa.... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 08:35 |
||
De la: hermosa20, la data 2014-04-24 02:07:04buna seara.. conteaza inaltimea intr o relatie??acm ceva timp am cunoscut un baiat,,doar ca. ii putin mai mic de statura decat mine. si sunt nehotarata in privinta asta .voi ce parere aveti. Io aş intra la apă. ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 24 Aprilie 2014 08:39 |
||
si de la capatul asta...tot asa se vede ziua de ieri, barbo. ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 24 Aprilie 2014 10:34 |
||
cred ! ![]() ![]() ok, probleme tehnice la garbo... stai un pic ca le rezolv eu. cafeaua o sa fie inca calda cand ma intorc.... stai ca aduc imediat o patura... sa nu racesti la poponetz ! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 11:04 |
||
intai am adus cafeaua... pe urma patura... http://img.garbo.ro/comunitate/photos/5/5/2/4952551.jpg mai ti minte unde e Moieciu ? e langa ala de sus... in caz ca ai uitat ! ![]() ![]() ![]() ![]() http://img.garbo.ro/comunitate/photos/6/5/2/4952561.jpg |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 11:22 |
||
http://img.carpati.org/cazare/refugii/ascutit.jpg Si am baut niste cafele atit de bune acolo! ![]() De fapt, ideea unei cafele ferbinti dupa ce se termina cosmaru' e tot ce m-a tinut in viata sa urc pina acolo, ... era iarna, si viscol, si noapte, si cu corzile de rapel dupa noi... . ![]() Cafeaua aia a ta e cam alba. ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 24 Aprilie 2014 11:50 |
||
nu, e cu laptic ! si putina spuma... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 12:04 |
||
De la: hermosa20, la data 2014-04-24 02:07:04buna seara.. conteaza inaltimea intr o relatie??acm ceva timp am cunoscut un baiat,,doar ca. ii putin mai mic de statura decat mine. si sunt nehotarata in privinta asta .voi ce parere aveti. Uite pentru mine conteaza, am eu asa piticul asta sa imi placa numai barbatii inalti, si numai de ei am avut parte, ma rog, numai cei inalti mi-au cazut cu tronc, si eu sunt inalta pentru o femeie, si de asta, dar am cunoscut barbati care erau mai scunzi ca mine si aveam tendinta sa ma port cu ei doar amical, deci la mine e treaba cu "piticul" de cand ma stiu .....dar cu toate astea nu a fost o problema pentru ca ne-am ales de la inceputuri ![]() Zi faina la toata lumea! |
||
edelweiss_3881 Postat pe 24 Aprilie 2014 12:06 |
||
de ce ai scos barbo musca?! ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 24 Aprilie 2014 12:20 |
||
mda... era si crocanta si vaduva... ca mai inainte plonjase el in cafea sa vada daca e destul de calda pentru soata lui... ! si era... era inca prea calda si la 100 de grade celsius... masculii isi pierd virilitatea, asa ca s-a sinucis !!! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 12:30 |
||
De la: edelweiss_3881, la data 2014-04-24 12:06:54De la: hermosa20, la data 2014-04-24 02:07:04buna seara.. conteaza inaltimea intr o relatie??acm ceva timp am cunoscut un baiat,,doar ca. ii putin mai mic de statura decat mine. si sunt nehotarata in privinta asta .voi ce parere aveti. deci eu, cu 168,3cm nu am nici o sansa la tine... ???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 12:34 |
||
well, depinde.... ![]() ![]() Si pentru cine se intreaba, discutam de cafele la INALTIME, daaa? Deci sintem foarte online, vorba lui barbo.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 24 Aprilie 2014 12:38 |
||
sansa de .... ce.....? ma ceri in casatorie??? ![]() ![]() pe garbo nu se vede inaltimea, maretia voastra Barbo voievod, de aia ma mai dau eu mare si rotunda cateodata, ca cica nu se vede ![]() |
||
edelweiss_3881 Postat pe 24 Aprilie 2014 12:38 |
||
De la: quasaria, la data 2014-04-24 12:38:05well, depinde.... da, foarte profund online... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 12:46 |
||
![]() Il aruncam in cafea. De la inaltime. Sa isi piarda virilitatea, si sa il sinucida nevasta.... ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 24 Aprilie 2014 12:49 |
||
De la: edelweiss_3881, la data 2014-04-24 12:38:45sansa de .... ce.....? ma ceri in casatorie??? pai daca apartineam unui trib de beduini vecini cu noi... te luam de nevasta si fara... cum ai zis....? a, da... ta-naaaaaaaaaaa.!!! mare, rotunda, inalta, ashchie... nu conteaza, tu esti pentru mine slabiciunea mea ! iaca... ma si repet... ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 12:50 |
||
De la: quasaria, la data 2014-04-24 12:49:35 mai... dar rea esti... !!! vrei sa lasi la nevasta si unul neviril si sinucis... te pomenesti ca si fara studii inalte acum.... !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Aprilie 2014 12:52 |
||
Da. Conteaza! Fii sigura de asta. Dragostea oarba va trece. Si daca tu de acum iti pui aceasta problema, imagineaza-ti cum o sa te simti peste cativa ani! Se spune ca cei predestinati , au trasaturi comune, se aseamana oarecum. Am cunoscut cupluri din acestea, unde femeia era mai inalta si mai solida decat barbatul. Nu era ceva prea placut la vedere si nici ei nu erau incantati sa iasa impreuna, sa se expuna in public. Deci.........sa mergi la o petrecere, sa iesi undeva......o viata intreaga, si tu sa ii sufli in varful capului? Sa nu poti purta un pantof cu toc, elegant? Si asta o viata intreaga? Nu va fi ceva prea placut. Crede-ma! Plus ca ironiile si comentariile altora le veti auzi mereu.Plus ca veti ajunge sa fiti complexati unul de celalalt. Deci............cauta-ti un partener pe masura ta! Parerea mea. | ||
garbo_5596 Postat pe 26 Aprilie 2014 08:49 |
||
Plus şi....... ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 26 Aprilie 2014 08:53 |
||
5596, tu iti alegi nevasta care sa le placa altora? ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 26 Aprilie 2014 09:07 |
||
Intr-o relatie totul conteaza! Deoarece calitatile/defectele fac parte integranta a personalitatii partenedului. Toate acestea trebuiesc volens-nolens comensurate si acceptate/respinse, in ce masurã, de asta va depinde puterea relatiei ! Insa toate astea sunt chestiuni pesronale si cam asa vor ramine pina la ... finele relatiei. | ||
Mys_Saly_1 Postat pe 26 Aprilie 2014 10:03 |
||
De la: Axl_R, la data 2014-04-26 08:53:17Plus şi....... da' tu de ce sari asa... ca tot n-ajungi nici macar la barbia mea... ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 26 Aprilie 2014 10:27 |
||
De la: garbo_5596, la data 2014-04-26 08:49:00Da. Conteaza! Fii sigura de asta. Dragostea oarba va trece. Si daca tu de acum iti pui aceasta problema, imagineaza-ti cum o sa te simti peste cativa ani! Se spune ca cei predestinati , au trasaturi comune, se aseamana oarecum. Am cunoscut cupluri din acestea, unde femeia era mai inalta si mai solida decat barbatul. Nu era ceva prea placut la vedere si nici ei nu erau incantati sa iasa impreuna, sa se expuna in public. Deci.........sa mergi la o petrecere, sa iesi undeva......o viata intreaga, si tu sa ii sufli in varful capului? Sa nu poti purta un pantof cu toc, elegant? Si asta o viata intreaga? Nu va fi ceva prea placut. Crede-ma! Plus ca ironiile si comentariile altora le veti auzi mereu.Plus ca veti ajunge sa fiti complexati unul de celalalt. Deci............cauta-ti un partener pe masura ta! Parerea mea. ok, asta e parerea ta ! legitim. dar eu n-am inteles ce e aia ca "dragostea oarba va trece"... ce, e :regimentul zece? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 26 Aprilie 2014 10:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
efectele minciunii sunt distructive.Minciuna este o forma comoda de rezolvare aparenta si temporara a problemelor | 42 | De la: elisabeta_boia 14 Noiembrie 2011 23:26 |
femeile au inceput sa bea ca tatii lor,,nu sa gateasca ca mama lor..Adica ca fetele iau ca exemple pe tatii lor | 27 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Octombrie 2010 10:01 |
Afemeiat? | 1 | De la: garbo099510 4 Martie 2010 02:48 |
|
||
aventura | 13 | De la: michelle_ 12 Iulie 2011 22:39 |
E ilegal sa scrii fictiune daca seamana cu realitatea? | 555 | De la: iasomia 3 Noiembrie 2011 17:14 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9