Biserica a chinuit oameni care sau calugarit,,,au dus o viata inumana si chinuita s au muncit pt biserica sa ii faca burta mare lui papa sau la capul bisericii ortodoxe,,apoi le-au promis ca doar asa prin chin pot ajunge in rai...Pt mine sfintii au fost doar niste bieti oameni explotati de biserica si tratati inuman,cu paine si apa ca cica doar asa iti poate ierta Dumnezeu pacatele..Dar eu cred ca ei au vrut asa..Pt ca oameni prosti nu sunt,,nu pot intelege de ce sau lasat tratati asa doar pt a fii recunoscut sfinti sau a intra in istorie... Dar doar Dumnezeu poate fii Sfant..Oamenii pot fii doar curati cu inima si drepti.. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 11 Iunie 2014 23:36 |
||
---|---|---|
totul se limiteaza la biserica la lucrurile material..Ca un om care vrea sa fie copilul lui Dumnezeu trebuie sa renunte la lucrurile materiale...Pai oamenii trebuie sa munceasca si pt hrana materiala si pt cea spiritual.. Iisus nu nea spus sa ne deschidem inima preotilor..Pt ca ei nu sunt Dumnezeu...Iisus I-a facut Pui de naparci ipocriti ,, Iisus a vrut doar ca sa il accepam ca Fiul lui Dumnezeu si sa ne lasam mintea caluzita de El nu de preoti... Preotii daca ar fii fost drepti si calauziti de Duhul sfant pt ca Duhul lui Dumnezeu se afla doar intr-un om care il iubeste cu adevarat si nu iubeste banii asa cum iubesc preotii,,care ei vor sa ne dicteze si ceea ce sa gandim,,chiar adac este fals... Doar la Iisus si la Tatal ceresc trebuie sa te rogi,,,nu trebuie sa te rogi la amaratii de credinciosi care au dus o viata inumana pt ca asa le-a spus biserica ca doar asa ajung in rai...Si biserica zice ca ei au ajung in rai si stau dea dreapta tatalui.. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 11 Iunie 2014 23:46 |
||
Sfant a fost si Stefan cel mare recunoscut de biserica pt ca a dat bani,,,si becali a fost recunoscut sfant pt ca a dat bani...Si bietii calugari care au muncit pt biserica si ei au mancat doar piane si apar pt ca asa lea spus biserica ca poti ajunge in rai,,I-au tratat inuman pt ca cand ei traiau pe picior mare... si apoi pe oamenii care care le-a dat bani biserica I-a recunoscut ca sfinti si pune prostii de enoriasi inculti sa se roage la ei.. eu una nu am de gand sa ma rog la oameni..Ii compatimesc doar.. Eu ma rog doar la Tatal Ceresc si la iisus Hristos si il iubesc chiar daca El nu avem bani...Eu il iubesc pt ca doresc sa devin un om drept nu vreau bani nemunciti..Vreau doar sanatatte si liniste sufleteasca. |
||
|
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 11 Iunie 2014 23:53 |
||
Sfant a fost si Stefan cel mare recunoscut de biserica pt ca a dat bani,,,si becali a fost recunoscut sfant pt ca a dat bani...Si bietii calugari care au muncit pt biserica si ei au mancat doar piane si apar pt ca asa lea spus biserica ca poti ajunge in rai,,I-au tratat inuman pt ca cand ei traiau pe picior mare... si apoi pe oamenii care care le-a dat bani biserica I-a recunoscut ca sfinti si pune prostii de enoriasi inculti sa se roage la ei.. eu una nu am de gand sa ma rog la oameni..Ii compatimesc doar.. Eu ma rog doar la Tatal Ceresc si la iisus Hristos si il iubesc chiar daca El nu avem bani...Eu il iubesc pt ca doresc sa devin un om drept nu vreau bani nemunciti..Vreau doar sanatatte si liniste sufleteasca. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 11 Iunie 2014 23:53 |
||
De la: ingerasulcumintesiluptator, la data 2014-06-11 23:53:20Sfant a fost si Stefan cel mare recunoscut de biserica pt ca au dat bani,,,si becali a fost recunoscut sfant pt ca a dat bani...Si bietii calugari care au muncit pt biserica si ei au mancat doar paine si apar pt ca asa lea spus biserica ca poti ajunge in rai,,I-au tratat inuman pt ca cand ei traiau pe picior mare... |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 11 Iunie 2014 23:56 |
||
Draga ingeras, ma pui pe ginduri serios. Modul tau de exprimare este CATASTROFAL de-a dreptul, ceea ce ma face sa-mi inchipui ca esti ori foarte dar foarte tinar(a) sau nu esti roman(ca). Asta te-ar scuza atit in ceea ce priveste necunoasterea totala a gramaticii limbii romane dar si a istoriei acestei tari. Daca tu iti inchipui ca Stefan cel Mare si Sfint (asa cum ii ziceau oamenii inca din timpul vietii) a fost sanctificat de biserica ortodoxa doar pt. ca a dat bani, atunci te inseli amarnic si nu ai priceput nimic din ceea ce s-a intimpla acum aproape 600 ani. Voievodul moldovean a fost sanctificat pentru BATALIILE DE APARARE A TERITORIULUI SI A CREDINTEI STRAMOSESTI. A fost un om credincios (cu greseli si pacate omenesti) iar ca multumire pt. ajutorul dat de Cel de sus a ctitorit dupa fiecare batalie (ma rog aproape dupa fiecare) o biserica. Dar de Brancoveanu ce zici? ( si nu ma refer la bulevard ci la domnitorul Tarii Romanesti) Pe vremea lui gradul de dezvoltare si civilizatie al modovenilor s-a ridicat la nivelul celorlalte tari europene, si asta in perioada renasterii (daca sti ce inseamna asta). Asa ca draga ingeras inainte de a decide semidoct ca barbatii sint raul pe pamint si ca toti popii sint corupti fugi la o biblioteca si pune mina pe carte, invata sa te exprimi "citet" si pe urma mai vorbim ca altfel stric orzul pe giste, P.S. Ca sa-ti dai seama de gradul tau de incultura in materie am sa-ti spun ca primele"laboratoare" de cercetari in materie de medicina, astronomie, astologie , chimie si farmacie au aparut in biserici si minastiri inca de la fondarea acestora acum peste 1000 ani. Ca primele spitale pt. saraci unde oamenii erau ingrijiti GRATIS se numeau vasiliade si isi trag numele de la sf. Vasile cel Mare care a fost ia ghici tu scumpete mica si nestiutoare? PREOT. In zilele noastre, de parintele Tanase de la Valea Plopului care are in grija nu mai putin de 350 copii parasiti de parinti, fara sa primeasca cel mai mic ajutor din partea statului ( adica nici un banut de buget ) si numai cu ajutorul celorlalte biserici din tara si al enoriasilor, ai auzit? Sigur nu ca altfel poate judecai mai corect preotii pe care ii ocolesti cu obstinatie.Daca toata lumea ar judeca si ar proceda ca tine cei 350 copii ar fi fost pe strazi si in canale. Dar sint atiit de multe lucruri pe care nu le sti incit as pierde prea mult timp ca sa-ti povestesc si nu e cazul. Ai pus placa cu preotii OK dreptul tau dar nu ti-ai pus deloc problema daca ai sau nu dreptate. Conform logicii tale, toti doctorii sint corupti pt ca exista doctori care pretind bani, toti profesorii sint prosti, pt. ca exista profesori care nu sint in stare sa-si ia gradul si licee unde nici un absolvent nu ia BAC-ul, si toti romanii sint cersetori, hoti, criminali si violatori pt. ca exista conationali de-ai nostri care fac asemenea orori. P.P.S. ( inseamna post post scriptum nu ca m-am bilbiit) Becali este un exemplu de incult si bigot care crede ca mintuirea se cumpara cu bani. de regula biserica spune "sa nu stie stinga ta ce face dreapta ta", in traducere : cu dreapta dai pt saraci si trebue sa fi atit de discret (biserica spune smerit) incit sa nu te stie nimeni. In rest sanatate fericire si minte cit mai multa si mai bine mobilata si poate te lumineaza Cel de sus sa pui mina si sa citesti Biblia, e o lectura extrem de interesanta din punct de vedere istoric si stiintific asta daca nu esti un ingeras religios . |
||
Tommy_Boy Postat pe 12 Iunie 2014 19:52 |
||
De la: garbo235853, la data 2014-06-12 19:52:00Draga ingeras, ma pui pe ginduri serios. eu cred ca esti o incult(A),si obraznic(A).Ma rog cei obraznici sunt obisnuiti ca sa aiba ultimul cuvant sa ne conduca ei.. treaba lor cine crede in sfinti si preoti...Pt mine conteaza ca fie cinstiti cu mine si sa nu faca lucruri care ma afecteaza....Eu nu cred ca exista preoti cinstiti poate ca o sa imi schimb parerea cand o sa intalnesc vreo unul vreo baba frumoasa sau vreun popa cinstit... |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 12 Iunie 2014 21:36 |
||
eu cred ca esti o incult(A),si obraznic(A).Ma rog cei obraznici sunt obisnuiti ca sa aiba ultimul cuvant sa ne conduca ei.. treaba lor cine crede in sfinti si preoti...Pt mine conteaza ca fie cinstiti cu mine si sa nu faca lucruri care ma afecteaza....Eu nu cred ca exista preoti cinstiti poate ca o sa imi schimb parerea cand o sa intalnesc vreo unul vreo baba frumoasa sau vreun popa cinstit... nu trebuie sa raspund eu la intrebarile tale de 2 bani...Eu nu sunt profesoara unuor obraznici..Citeste si tu oricum nu intelegi nimica.. Si plus eu nu sunt religioasa...Eu sunt doar o credincioasa eu cred doar in Dumnezeu si in Iisus Hristos..nu cred in religie,in preoti sfinti si nici in biblie nu cred pt ca tot de biserica si de popi este scrisa... eu sunt doar o credincioasa care crede in Dumnezeu si Iisus care doreste sa fie un om drept si un copil al lui Dumnezeu...Doar un om drept poatesa se numeasca copilul lui Dumnezeu.si o credincioasa.. Eu sunt o credincioasa nu sunt o religioasa eu nu cred in religie si popi... Religia nu inseamna credinta ...Ci credinta inseamna incredere in Dumnezeu..Nu intelegi tu prea multe... |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 12 Iunie 2014 21:44 |
||
Mai ingeras m-am lamurit nu esti nici tinara si nici de alta nationalitate deci nu ai nici o scuza ca te exprimi ca un om cu patru clase facute la cuca macaii. Spor in bransa ca nu mai ai leac iar de acum incolo ignorare totala ca nu am cu cine discuta. P.S. ....si nu ai ambitie daca nu repeti mesajele de 7 ori ca e cifra magica si poate poate se intimpla o minune si cu tine. |
||
Tommy_Boy Postat pe 12 Iunie 2014 22:53 |
||
@Garbo_401523, sa o luam metodic: NU am afirmat niciodata ca stiu Biblia pe de rost si nu am spus citez din memorie. Memoria iti poate juca feste, crede-ma, si vorba latinului “verba volant, scripta manent” asa ca atunci cind am nevoie de citate le caut in Biblie ca sa le redau cu acuratete. Nu e nici o rusine sa faci copy paste din Biblie draga mea, chiar daca e Biblia on line. “4. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai de jos decat pamantul.” Si atunci de ce Dumnezeu il pune pe Moise sa ciopleasca cei doi heruvimi care in mod cert erau dupa chipul heruvimilor din ceruri, cind stia deja ca evreii erau inclinati spre idolatrie, doar isi facusera repede un idol cind Moise era pe munte pt. a primi tablele legilor? Unui drogat in perioada de dezintoxicare ii fluturi drogul pe la nas ca sa-l testezi daca se poate abtine sau il ti cit se poate d e mult departe de el pina dispare dependenta de tot ? Nu stia Dumnezeu ca oamenii pot exagera foarte usor si pot ajunge de la doua chipuri de ingeri sculptate si altele zugravite pe cort la idolatrie? Intrebarea mea a fost simpla dar ca de obicei voi martorii tineti intregi conferinte pe marginea unui subiect fara sa raspundeti concret la intrebare. 5. Sa nu te inchini inaintea lor si sa nu le slujesti; caci Eu, Domnul Dumnezeul tau, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea parintilor in copii, pana la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Ma urasc, Dupa cum ti-am mai precizat idolii sint reprezentari pagine ce nu tin de crestinism si care reprezinta FIINTE IMAGINARE, zeitatile antice grecesti, romane, egiptene, sumeriene, persane,incase s.a.m.d. au fost plasmuiri ale mintii omenesti si nu aveau nici o legatura cu Dumnezeu si Iisus Hristos. Icoanele reprezinta chipurile unor oameni care au existat cu adevarat, care si-au marturisit credinta in Dumnezeu, multi dintr-e ei intr-o perioada cind marturisirea credintei era sinonoma cu moartea in chinuri groaznice. Orice ortodox STIE dupa cum ti-am mai spus ce reprezinta icoana pt, ca de regula stie cine a fost sfintul respectiv si ce a facut si patimit cit a fost in viata. Omul acela e cinstit si nu lemnul icoanei dar asta nu vreti voi sa intelegeti. Cind un ortodox se inchina in fata unei icoane de regula spune in gind o rugaciune scurta adresata sfintului respectiv.Noi ortodocsii avem o legatura puternica cu cei trecuti dincolo, stim ca ne vom intilni dupa moarte asa ca de nu am purta un dialog cu ei prin rugaciune? Astea sint icoanele sfintilor, pe urma sint icoanele care reprezinta evenimentele importante din Biblie si care daca vrei sint ca niste poze care aduc aminte credinciosului de ceea ce s-a intimpla in trecutul foarte indepartat. Vezi tu ortodoxia e veche de aproape 2000 ani si este o credinta apostolica, pe romini i-a crestina sf. Apostol Andrei, iar pe vremea aceea erau foarte putini oameni stiutori de carte. Pentru a intelege mai bine,oamenii au inceput sa picteze peretii bisericilor cu scene din Biblie pt. mai buna intelegere a credinciosilor nestiutori de carte. Dar de fapt ar trebui sa intelegeti foarte bine aceste lucruri ca si in revistele voastre apare chipul lui Iisus Hristos sau ma rog al unui barbat care sugereaza ca ar fi aceasta persoana, deci ce faceti dragilor, pictati chipul Mintuitorului si incalcati porunca? Si apoi Dumnezeu ne si spune de ce sa nu ne inchinam idolilor, “pentru ca sint nefolositori” normal, daca sint fiinte imaginare nu au nici o putere. Faptul ca nu esti nici ortodoxa nici catolica imi explica de ce ii urasti atit de mult pe preoti, dar pastorii vostri sint fara pacat? Si apoi sa ne aducem aminte de Biblie scumpa ca tot va place voua sa citati din ea toata ziua, “Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura", (copy paste din Biblia on line ca mi-a fost mai la indemina si oricum nu puteam face copy paste din Biblia din biblioteca)ce ne facem aici ca i-ati cam judecat la gramada pe toti si mai mult, ati dat si verdictul si condamnarea pe viata, fara posibilitate de recurs si mai ales fara sa ascultati si inculpatul. Lasind Biblia la o parte, ce ma mira este ca judecati fara sa aveti habar, asa cum nu aveti habar ca Biblia pe care o tot citati atit a fost scrisa in varianta actuala in urma conciliului de la Niceea convocat de imparatul Constantin cel Mare si unde s-a hotarit forma actuala a Bibliei.Vezi tu tocmai de aia ii cinstim noi pe sfinti imparati Constantin si mama sa Elena pt. ca ne-a unit scrierile sfinte intr-o carte a cartilor pe care sa o citim si sa o citam mereu, dar asta probabil ca au uitat pastorii vostri sa va spuna. Si crede-ma ca toti cei prezenti acolo erau preoti, sf. Nicolae, sf. Spiridon , e.t.c. unul dintre cei prezenti era chiar episcopul Tomisului . Cele 10 porunci probabil ca ortodocsii si catolicii le stiu cu mult inantea voastra asa ca nu e cazul sa le mai discutam ca nici nu intrau in subiect. Apropo la noi in biserica nu se preda adevarul ca nu sintem la scoala ci se propovaduieste Biblia. Daca ai fi participat la o liturghie ortodoxa te-ai fi abtinut de la orice comentariu pe aceasta tema dar ca de obicei iar judecati in necunostinta de cauza. Pe Dumnezeu il cheama IHWH( care se pronunta Iahve nu Iehova) pt ca in antichitate evreii ca si musulmanii nu scriau cu vocale (pariez ca nu stiai asta) asa ca se scriau doar consoanele iar cel care citea trebuia sa stie unde sa puna vocalele. Din cauza asta au aparut destule erori in interpretarea Torei dar si a Coranului Asa ca s-a trecut mai tirziu, la scrierea cu vocale, Iar in Biblie Dumnezeu este numit in foarte multe feluri: Adonai, Elohim El-Elohe-Israel, El-Elion, Savaot dar tot marele si atotputernicul Dumnezeu ramine. Crezi ca daca tu ii spui Iehova si eu Dumnezeu tu esti mai credincioasa decit mine? OK, acelasi Dumnezeu ne va judeca si pe mine si pe tine si vom vedea ce urmeaza. Preotii nu pot dezlega pacatele? Waw, pai ce a spus Iisus apostolilor cind i-a trimis in lume? Luati duh sfint, carora le veti ierta pacatele iertate vor fi carora le veti tine, tinute vor fi. (fara ghilimele ca e din memorie si nu e exact) Harul preotiei se transmite ca acum 2000 de ani prin atingere si binecuvintare asa cum a facut Iisus in urma multor zile de rugaciune si post. Iar la spovedanie preotul spune” Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos, cu harul si cu indurarile iubirii Sale de oameni, sa te ierte pe tine fiule (numele celui ce s-a spovedit) si sa-ti lase tie toate pacatele. Si eu nevrednicul preot si duhovnic, cu puterea ce-mi este data, te iert si te dezleg de toate pacatele tale, in numele Tatalui si al Fiului si ai Sfantului Duh, Amin". Iisus si prin el Dumnezeu a dat si aceasta putere oamenilor dar nu oricui. Dar ca sa auzi formula de mai sus din gura preotului e cale lunga draga mea.. Cine nu s-a spovedit nicodata habar nu are de ce este vorba. Ca sa nu-ti mai spun ca in biserica ortodoxa au existat (si nu de mult) parinti cu un asemena har incit stiau dinaite ce pacate ai pe suflet. De ce l-as crede eu pe John Wyclif si nu pe parintele Arsenie Boca, sau Argatu sau Teofil Piriianu sau Galeriu sau Cleopa si iti mai dau cite nume vrei de preoti iubiti de oameni care au facut chiar si inchisoare comunista pt. credinta lor, unii dintre ei avind chiar darul vederii viitorului multe din cele prezise de parintele Arsenia Boca chiar intimplindu-se? Oamenii simpli pot interpreta ei insisi Biblia? Ma faci sa rid cu lacrimi, draga mea,exista pasaje din Biblie mai ales din NT atit de dogmatice incit chiar si unii preotii mai putini studiosi isi prind urechile si tu vrei ca un om simplu care nu prea a citi mult la viata lui sa interpreteze singur Biblia? Pai o sa avem 1000 de secte nu citeva ca acum. In pilda saracului Lazar si a bogatului nemilos ce ii spune Dumnezeu bogatului? Citeste si ai sa descoperi. Conform principiului tau ne putem si doftorici singuri ca ne apucam si citim tratatele de medicina si gata nu mai avem nevoie de doctori, ne cumparam manuale din comert invatam singuri acasa si numai avem nevoie de scoli si de profesori E o enormitate ce spune domnul acesta. Pina si apostoli care l-au insotit pe Iisus si au trait alaturi de El zi de zi au avut nevoie de indrumare si explicatii din partea Lui(sau vrei sa spui ca ei erau mai prosti decit noi). Inca odata citeste cu atentie postarea mea , nu am spus ca ai distorsionat Biblia ci ca ati dat chix cu prezicerea sfirsitului lumii, e cu totul si cu totul altceva. De cite ori am discutat cu un martor invariabil am ajuns la discutia despre sfirsitul lumii, e o obsesie pt. voi si te-am intrebat de ce. Daca poti sa-mi raspunzi simplu si concis bine, daca nu nu-mi jigni inteligenta si abtine-te.Daca recurgi iar la injurii la adresa tuturor preotilor acum ca ti-am spus ca printre ei au fost si traiesc inca oamnei torturati in inchisorile comuniste pt. credinta lor, mai bine te abti asta ca sa nu te faci de ris in fata oamenilor care stiu despre ce este vorba, si sa-ti etalezi inca odata nestiinta in domeniu si mai ales ura fata de preoti si pe care o inteleg, ei va stau in cale, ei va impiedica prin harul si stiinta lor sa extindeti cultul lui Iehova dupa cum va place. |
||
Tommy_Boy Postat pe 12 Iunie 2014 23:18 |
||
De la: garbo235853, la data 2014-06-12 22:53:50Mai ingeras m-am lamurit nu esti nici tinara si nici de alta nationalitate deci nu ai nici o scuza ca te exprimi ca un om cu patru clase facute la cuca macaii. eu cred ca tu nici macar doua clase nu ai pt ca oamenii care au facut o scoala nu vorbeste asa ca tine.. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 13 Iunie 2014 11:59 |
||
Autsch! | ||
Axl_R Postat pe 13 Iunie 2014 12:07 |
||
De la: garbo235853, la data 2014-06-12 23:18:37@Garbo_401523, sa o luam metodic: Iisus mai intai s-a aratat femeilor si barbatii cum cred femeile proaste nu le-a crezut..Apoi s-a aratat ucenicilor si le-a spus sa vesteasca ca Hristos a inviat si ca oamenii pot sa creada in el.. Duhul sfant in primeste doar acel om care il cauta pe Dumnezeu cu o inima sincera.Apoi oamenii stiu majoritatea ce este bine si ce este rau dar prefera sa persevereze in lucruri rele. Si si eu sunt ortodoxa dar eu nu las pe preoti sa gandeasca in locul meu.Eu citesc carti din toate religie si ma rog ca sa pot intelege ce inseamna sa fii un om cinstit. ce scrie in biblie sunt doar minciuni.. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 13 Iunie 2014 12:10 |
||
Iisus mai intai s-a aratat femeilor si barbatii cum cred femeile proaste nu le-a crezut..Apoi s-a aratat ucenicilor si le-a spus sa vesteasca ca Hristos a inviat si ca oamenii pot sa creada in el.. Duhul sfant in primeste doar acel om care il cauta pe Dumnezeu cu o inima sincera.Apoi oamenii stiu majoritatea ce este bine si ce este rau dar prefera sa persevereze in lucruri rele. Si si eu sunt ortodoxa dar eu nu las pe preoti sa gandeasca in locul meu.Eu citesc carti din toate religie si ma rog ca sa pot intelege ce inseamna sa fii un om cinstit. ce scrie in biblie sunt doar minciuni.. preotii sunt niste mincinosi la fel cum au fost si cand l-au rastignit pe Hristos tot asa sunt nu s-au schimbat deloc.. Cum sa vorbesti cu mortii,,si eu sunt ortodoxa dar eu nu vorbesc cu mortii eu vorbesc doar cu vii.doar nebunii pot vorbi cu mortii cred eu. apoi daca altii vor sa creada in ceea ce zic preotii care ei sunt interesati doar de banii oamenilor dar nu si de sufletele lor..pt ca daca ar fii fost tu poti fii un copil al lui Dumnezeu si fara sa ai nevoie de popa sa gandeasca in locul tau.care ala sigur gandeste in favoarea lui.. cum sa ajuti dar sa nu astepti nimica in schimb..ca asa gandesc hotii care nu vor sa ajute inapoi |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 13 Iunie 2014 12:16 |
||
preotii invata oamenii ca daca ajuti sa nu astepti nimica in schimb..Ca oamenii sa nu astepte ca biserica sa ii ajute cu ceva bani..Ca in spitale este o mizerie crunta si o infectie si lipsa mare..Dar biserica nu ajuta pt ca este o escroaca.. Cum era si in Sibiu o fata credincioasa sa dus la mai marele bisericii ca sa ii resolve nu stiu ce problema,,,si era si gravida cu burta mare si arhiepiscopul I-a zis ca fara 2,3 sute de euro nu discuta,,bisnitar.. biserica nu vrea sa ajute oamenii sa ajute spitalele unde este o mizerie crunta.. ebiserica este plina de escroci care invata oamenii ca daca ajuti nu trebuie sa astepti nimica in schimb,,pt ca oamenii sa nu astepte ajutor de la biserica ci doar sa dea.. prin escrocherie de aceea este si atata ura si cearta intre oameni,,pt ca preotii ii invata ca daca ei sunt ajutati nu trebuie sa astepte ajutor ci doar sa ajute si sa astepte sa ii ajute altii care si ei la randul lor sa nu astepte nimica in schimb. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 13 Iunie 2014 12:25 |
||
atunci cand ajuti pe cineva nici macar nu trebuie sa ii spui sa te ajute ci trebuie sa se simta el ..un om care vrea sa fie ajutat si accepta ajutorul cuiva si el trebuie sa fie responsabil si sa stie sa ajute inapoi fara sa I se spuna.din moment ce asteapta sa fie ajutat trebuie sa stie ca si la randul lui trebuie sa ajute.. cand biserica primeste bani nemunciti trebuie si ea sa dea la randul ei sa ajute oamenii nevoiasi..si spitalele |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 13 Iunie 2014 12:34 |
||
nu inseamna ca daca un om merge la biserica are calitati de om.. la biserica preotii nu te invata ce inseamna recunostinta,bunul simt,corectitudinea pt ca pe ei nu ii intereseaza asa ceva.. plus ca baietii nu asculta ei de preotii cacaciosi si mincinosi care asteapta toata lumea este un hot cu biserica si preotii in frunte.dar la barbate le convine situatia pt ca preotii ii ajuta pe barbate in relatiile cu femeile ca sa le fie supuse si slugi. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 15 Iunie 2014 14:28 |
||
De la: ingerasulcumintesiluptator, la data 2014-06-15 14:28:08nu inseamna ca daca un om merge la biserica are calitati de om.. |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 15 Iunie 2014 14:32 |
||
tu ai pus aici o intrebare la care nu iti poate raspunde nimeni pt ca asta ai vazut tu la tine, insa in alte orase,sate, in biserica nu vin decat fete tinere care nu se mai culca cu barbati sau doar femei...intradevar femeile vin mai des pentru ca au timp mai mult si sunt mai cu frica de Dumnezeu...eu cunosc o biserica unde vin mai multi barbati la slujba decat femei... | ||
s3x_ang3l Postat pe 23 Iunie 2014 09:28 |
||
pai barbatii nu asculta aberatiile preotilor curvari si hoti..care te invata sa ajuti dar sa nu astepti nimic in schimb.. oricum femeile care merg la biserica nu pot zice ca sunt cinstite,,recunoscatoare si drepte |
||
ingerasulcumintesiluptator Postat pe 24 Iunie 2014 23:14 |
||
Crestinii din ziua de azi sunt ca si preotii din ziua de azi: farisei,fanatici,egoisti,plini de obraznicie,plini de mandria prostului si obliga oamenii sa creada si sa asculte de Dumnezeu. Nu ma socheaza deloc raspunsurile obraznice si pline de mandria prostului primite de ingerasulcumintesiluptator. In ziua de azi si preotii care fac minuni sunt doar Hristosi mincinosi si farisei care pun oamenii sa faca tot si ei fac numai cei usor si simplu din propriile invataturi.Preotii din ziua de azi trebuie evitati.Mandria si fanatismul lor este ingrozitor.Indeparteaza oamenii de Dumnezeu asa cum au facut si fariseii. Referitor la atitudinea lor fata de femei: femeile sunt foarte judecate de biserca ortodoxa,iar barbatii sunt judecati uimitor de bland pentru pacatul curviei si adulter. Nu intentionez sa ma deranjez sa mai accesez aceasta pagina. Numai un om naiv are sta la discutie cu crestinii din ziua de azi. |
||
Rome_Rome_1 Postat pe 25 Iunie 2014 17:28 |
||
Barbatii sunt judecati uimitor de bland ori ce ar face,iar femeile sunt mereu indemnate numai la jertfa pana le da sangele pe nas. Femeilor le sunt refuzate pana si drepturile care le au de la Hristos si Sf Parinti,iar barbatilor li se tolereaza pacate grele:curvie din adolescenta,adulter in casnicie si maltratarea sotiei. Nu o sa auzi niciodata un preot care canoniseste o mama care invata dupa morala romaneasca: esti barbat,ti se iarta tot,femeia trebuie sa inchida ochii cand o inseli,femeia trebuie sa-ti ierte si sa-ti rabde rautatea etc.,dar daca o invata pe fata sa ii placa curvia si sa nu fie virgina preotul ii va scoate ochii si ii va spune ca l-a maniat pe Dumnezeu. Daca un barbat a gresit mult,peotul ortodox va da vina pe femeie sau va incerca sa musamalizeze pacatele barbatului,dar femeia care a gresit fata de barbat (adulter sau rautate) va fi mustrata si nu va primi iertare:rabda consecintele pacatelor tale. TOATE sunt intoarse in favoarea barbatului sau puse in capul femeie. Nu e de mirare ca curvia la barbati e ca sportul:un hobby si cel care nu-l practica e un babalau. |
||
Rome_Rome_1 Postat pe 25 Iunie 2014 18:17 |
||
Cei care au postat comentarii pentru ingerasulcumintesiluptator sunt dovada a decaderii crestinilor si cine sunt romanii:rai,grabnici sa judece,obraznici, increzuti,egoisti,se simt impliniti doar cand jignesc si profita etc. Nu este usor nici pentru un preot sa raspunda la intrebari despre Dumnezeu si de ce asa si nu asa,dar crestinii din ziua de azi se cred mari intelepti si foarte des sunt folositii de preotii cu har (sunt doar Hristosi mincinosi din ziua de azi,nu adevarati preoti cu har) sa fugareasca oamenii si sa-i oblige la credinta,la voile preotului si sa-i jignesca pe cei care nu ii pot converti la credina lor devenita de acum satanica.Bineinteles ca asemenea crestini sunt oameni rai,nu doar oameni naivi care cred in sfantul lor duhovnic.Sunt mai mult decat constienti ca ce fac ei e rautate pura. Inainte de aparitia acestor preoti minunati si inflorirea credintei in mod uimitor erau putini crestini si sfanti,dar adevarati. Acum sunt multi crestini si cei care sunt prea slabi in credinta sau necredinciosi sunt ademeniti la biserica (cu promisiuni false sau preotul impreuna cu crediniosii iti arata biserica si credinta asa cum ai vrea tu sa fie) apoi fugariti si amenintati daca nu vor sa ramana si sa fie credinciosi.Toate chipurile in numele lui Hristos si a dragostei de aproape. |
||
Rome_Rome_1 Postat pe 25 Iunie 2014 19:16 |
||
La comentariile mele vor posta aproape sigur o multime de crestini chinuiti de mandria prostului si obraznici peste masura.Vor incepe sigur cu insultele (ca asa ii sta bine crestinului) si apoi vor incerca disperat sa cada ei mari si tari ca orice prost mandru. | ||
Rome_Rome_1 Postat pe 25 Iunie 2014 19:41 |
||
Problema voastra a ateilor si/sau teistilor este ca vreti cu orice pret sa demonstrati ca toti cei care frecventeaza locasurile de cult sint ignoranti, prosti, rai, inculti s.a.m.d. Epitetele folosite de voi se inscriu in gama celor de mai sus.( or fi epitete de lauda cumva ?!?!) Daca vi se raspunde pe masura sariti imediat de fund in sus si spuneti ca ati fost jigniti si ca bine inteles de aici rezulta ca toti crestinii sint prosti, rai ...e.t.c. Draga mea, in rindul credinciosilor practicanti (indiferent de religie) sint oameni de stiinta, scriitori e.t.c. adica oameni cu un IQ care depaseste cu mult suma IQ-urilor tuturor care critica pe aici.( ...vezi limbajul folosit de ingeras, daca este al unui om cult si documentat inseamna ca nu mai inteleg eu cele doua notiuni) Problema este ca voi ii bagati pe toti in aceeasi oala. Un om inteligent, documentat, in primul rind STIE ca nu e asa, ca in orice padure exista si uscaciuni sint de accord dar de aici si pina la a sustine ca TOTI sint…. E o mare diferenta care e data de cultura, documentare in domeniu si cunoastere profunda a fenomenului. Voi luati un exeplu si il extrapolati la o intreaga categorie fara dovezi si fara argumente viabile . Treaba voastra dar, in aceste conditii ar cam trebui sa discutati numai intre voi cei destepti, inteligenti, buni, empatici, iubitori, culti, cititi si mai ales foarte documentati. Cu multa intelegere din partea unei crestine proaste , inculte si obraznice fara masura |
||
Tommy_Boy Postat pe 26 Iunie 2014 09:13 |
||
*53, tu esti "aia"? Ii trebuie un topic, numai al ei...fara s-o invadeze, contrazica, "devieze", deregleze nimeni bruiajul, si-l provoaca singur/a!=)) eu, nu-mi bat capu'! ziua buna! |
||
pitiTa_ Postat pe 26 Iunie 2014 09:23 |
||
i-ai cunoscut tu pe toti? tu nu furi niciodata nimic? |
||
garbo_348 Postat pe 18 Noiembrie 2014 15:38 |
||
Ai niste frustrari, se cunoaste de la o posta!!! Sunt f multi barbati, oameni de stiinta, cercetatori, psihologi, medici....etc, oameni foarte cultivati si cititi care frecventeaza biserica....tocmai pt ca sunt foarte destepti!! |
||
garbo_348 Postat pe 18 Noiembrie 2014 15:41 |
||
alt loc de dat cu capu...... | ||
jeje2011 Postat pe 18 Noiembrie 2014 18:57 |
||
Preotii fac din religie o afacere si se cearta si fac concurenta ca la piata.. sunt niste bisnitari preotii Sunt oameni care au o meserie,,sunt profesori doctori dar nu sunt cinstiti,,nu ca ar fii prosti,, |
||
Ingerasulluptor Postat pe 18 Noiembrie 2014 21:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
neincredere | 40 | De la: garbo115329_camy 21 Mai 2010 09:22 |
cum faci?stiti.......? | 35 | De la: estela 13 Iunie 2011 01:21 |
si barbatii atentioneaza...... | 23 | De la: ratuscaceaurata 9 Noiembrie 2011 00:58 |
|
||
procedura de azil politic | 2 | De la: quasaria 27 Iunie 2010 15:57 |
Ce credeti de CRISTI TABARA?ESTE VINOVAT? | 125 | De la: fleurdelis 5 Septembrie 2010 17:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară