Cum se simte el?

Ne-am despartit in 3 luni de 3 ori, cum pot face sa demonstrez ca totul a fost la nervi, nu ca asta imi doream cu adevartat si totul sa fie ok? Cum se simte el in situatia asta?
garbo_404691
Postat pe 28 Iulie 2014 13:00
691, daca v-ati despartit de 3 ori in 3 luni poate ar trebui sa te intrebi de ce - si tu cum te simti.
quasaria
Postat pe 28 Iulie 2014 13:04
Avea fata nervi Q . Acum i-au trecut.
Rotty
Postat pe 28 Iulie 2014 14:24
nu, acum a devenit submissive. Acum a devenit convinsa ca e DOAR problema ei, mai exact.
quasaria
Postat pe 28 Iulie 2014 14:34
Eu , ca fata buna ce sunt , o sa-l intreb cum se simte daca-l intalnesc.
Rotty
Postat pe 28 Iulie 2014 15:41

Schmetterling
Postat pe 28 Iulie 2014 15:56
De la: garbo_404691, la data 2014-07-28 13:00:45Ne-am despartit in 3 luni de 3 ori, cum pot face sa demonstrez ca totul a fost la nervi, nu ca asta imi doream cu adevartat si totul sa fie ok? Cum se simte el in situatia asta?

cred ca prost .... se simte prost; incearca si pune-te in locul lui cand ai nervi din afara si ti-i versi pe el ...
garbo_19362
Postat pe 28 Iulie 2014 19:25
691, daca in 3 luni "ai demonstrat la nervi", acum, calmeaza-te si
dovedeste-i cat esti de resemnata! O sa se simta mai decat iti inchipui tu, mai ales ca a aflat si cat esti de "culta"!
pitiTa_
Postat pe 28 Iulie 2014 23:07
din cauza lui Sau a ta?
vivacedonna
Postat pe 28 Iulie 2014 23:13
Viva, tu treci "in patru labe" si bea-ti laptele.....poate adormi!
pitiTa_
Postat pe 28 Iulie 2014 23:19
vivacedonna
Postat pe 28 Iulie 2014 23:53
sint o gramada de relatii sau pseudorelatii in care "el" se simte rau. Din cauza relatiei sau nu. Sau din cauza faptului ca trage de o femeie cu care nu compatibilizeaza suficient, pe care nu o respecta suficient, dar care are doua picioare si misca deci, teoretic, dupa mintea lui twisted, o poate transforma in ceea ce proiecteaza. Adica intr-un model utopic. Nu isi va aloca niciodata timpul sa cunoasca fiinta reala din fata lui. Nu va face decit sa sesizeze diferentele dintre ce esti si ce isi imagineaza el ca ar trebui sa fii: si, evident, sa te confinga ca esti "defecta". Si trebuie neaparat sa te schimbi. Neaparat!
Asa cum trebuie neaparat sa te infometezi ca sa corespunzi unor standarde idioate care ucid, asa cum trebuie neaparat sa iti tai nasul, sanii, buzele ca sa arate "conform normei", trebuie la fel de bine sa iti ciuntesti sufletul si sa taci cind domnul considera ca trebuie sa taci si sa suferi doar cind domnul considera ca trebuie sa suferi. Pentru ca altfel "el se simte rau". Si tu esti defecta. Nu el. Suna cunoscut?!

Pt informarea ta: nici o femeie, ABSOLUT nici o femeie nu face crize in mod absolut inutil out of the blue. Unele sint mai reactive, altele iau lucrurile mai lejer, dar daca ajungi la conflicte ceva nu merge. Ceva te face pe tine nefericita. Si aici nu exista "corect" sau "gresit" - exista doar lacrimi, in interior sau exterior. Ascunzi acest "ceva" sub pres sub presiunea ca, desigur, tu esti de vina. Incepe de acolo, de la ce te-a determinat sa spui pa!
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2014 00:17
Q, opreste.te UN pic. spui tu ceva aici Dar e din alta poveste.
Nu avem CE analiza aici. Ne.a spus o fraza si atit.
CE a facut.o sa puna punct? De CE s.a mai intors? ... CU CE a gresit el, CU CE a gresit ea?
Sa Mai intreb?
Oricum nu primim detalii
vivacedonna
Postat pe 29 Iulie 2014 01:15
viva, din alta poveste ti se pare tie.
Stiu foarte bine de ce am intrebat.
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2014 09:01

Asta-i pereche cu "bezna" mea !!!
Schmetterling
Postat pe 29 Iulie 2014 09:31
Rotty
Postat pe 29 Iulie 2014 09:32
AI dreptate trouble
vivacedonna
Postat pe 29 Iulie 2014 11:20
Schmetterling
Postat pe 29 Iulie 2014 11:31
Prima data am pus stop pt ca ma presa, imi dadea termene limita sa ma mut cu el (el era obisnuit sa locuiasca cu prietena - in relatiile anterioare). Ai mei nu erau de acord.
A doua oara mi s-a confirmat faptul ca timp de mai bine de o jumatate de an el locuia cu fosta prietena si eu eram doar "colega lui" - lucram impreuna.
A treia oara pentru ca mi-a luat pe toate partile sa ii spun ce am facut in perioada cand el nici nu ma baga in seama, i-am recunoscut, el nu mi-a zis nimic atunci, ca ar fi facut si altceva decat stiam. Eu trebuia sa lupt sa ne fie bine dupa toate astea, ne-am ciondanit prin mesaje, dar cand am vorbit ca oamenii care-i treaba de fapt, a recunoscut si el ce a mai facut in acea perioada, a fost totul ok, si mi-a parut rau in aceeasi discutie am regretat cele spuse....
garbo_404691
Postat pe 29 Iulie 2014 11:57
De ce ne-am despartit am scris mai sus, eu ma simt foarte nemultumita pt cele intamplate, dar stiu ca lucrurile astea nu ne-au ajutat.
garbo_404691
Postat pe 29 Iulie 2014 12:01
No apai da-l in amarul lui mai fato , ca nu-i de treaba...Cauta unu` mai de Doamne_ajuta.
Zi frumoasa .
Rotty
Postat pe 29 Iulie 2014 12:11
well, viva acum intelegi de ce am intrebat lucruri din "alta poveste"?
Mi se parea ceva cunoscut: "ma presa sa ma mut cu el"... "locuia cu fosta"....
Concluzia: cum se simte EL?
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2014 12:15

cat te tin picioarele!!! Aici e nevoie de un bec mai mare....
Schmetterling
Postat pe 29 Iulie 2014 12:27
vroia baiatul UN harem,
CE vreti CU el?
vivacedonna
Postat pe 29 Iulie 2014 12:29
691 - Nu, nemultumirile nu va ajuta. Dar nemultumirile nu or sa treaca. N-au cum sa treaca. Vor fi hranite de personajul respectiv zi si - mai ales - noapte. Iar nemultumirilor actuale li se vor adauga altele. Desigur, poti sa iti extinzi zona de toleranta dar poti sa o extinzi pina la punctul in care iti dai seama ca nu mai e nimic de facut, si atunci pagubele colaterale vor fi mult mai mari decit acum.
Iubirea - cea reala - nu e asa. O cauti unde nu exista. Deschide ochii bine si uita-te ce ai in fata ta. Nu ce visezi sa ai, nu ce speri sa ai: ci ce ai. In realitate.
Fa un exercitiu de obiectivitate si da sonorul la minim si deruleaza faptele, de cind l-ai cunoscut pina in momentul de fata. Nu vorbele. Doar faptele. Ce vezi? Ei, exact ce vezi - ala e adevarul. Gol golut.
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2014 12:35
Pai le vede, Dar nu prea.i vine sa le aplice,
Altfel nu Mai scria aici
vivacedonna
Postat pe 29 Iulie 2014 12:40
Lucrurile s-au transformat in bine, ne intelegem foarte bine cand suntem amandoi, e total altceva fata de atunci, fiecare am gresit si eu m-am intalnit cu altcineva in perioada aceea pt ca simteam ce face, i-am spus tot, acum suntem la zi cu toate, suntem la 0, am lasat toate deoparte, cel putin eu. El mai greu, si el vrea acum sa il recuceresc, ideea e ca eu nu pot decat sa fiu naturala. Nu pot face azi, maine, poimaine lucruri wow si raspoimaine sa nu le mai fac. Dar se pare ca nu e suficient. Nu stiu cum as putea fi altfel decat naturala?
garbo_404691
Postat pe 29 Iulie 2014 13:05
"si el vrea acum sa il recuceresc"

lol....
quasaria
Postat pe 29 Iulie 2014 13:15

A mai aparut o problema ! sau de fapt, mai multe Nu stiu ce asteptari are de la tine, insa daca nu te accepta asa cum esti...
Schmetterling
Postat pe 29 Iulie 2014 13:21
Eu vreau sa fac asta pt ca il iubesc, dar nu stiu ce si cum sa fac? :)
garbo_404691
Postat pe 29 Iulie 2014 13:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
moare cineva virgin 17 De la: preciouss 26 Septembrie 2009 19:38
ajutor.... 19 De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 04:58
sunt intr-o mare dilema... 8 De la: garbo027623 3 Februarie 2010 12:09
AS DORI CATEVA PARERI 42 De la: paloma 24 August 2009 15:55
de ce nu poate sa ma mai iubeasca 210 De la: garbo017014 2 Iulie 2011 11:26
Setari Cookie-uri