Ploua! Mama natura isi face treaba, luati exemplu'! Spor si ziua buna dimineata! Off! nu stiu "cine-i zidu'" si cine 'i floarea... imi raspunzi, cumva? |
||
pitiTa_ Postat pe 24 Octombrie 2014 10:54 |
||
---|---|---|
Azi, la bank cu "racheta": -buna ziua, am venit! - vad! ---------- -cititi va rog, formularele care mi le-ati cerut in urma cu doua luni pt. ca sa recurgeti la inchiderea contului fals!:( -:( :( si... chiar vreti sa-l inchideti? -Da! -pe ce motiv? ..-oh! cred ca asta-i proasta, nu se face...:( ------------- -haideti sa simplificam putin procedura, se poate? - nu se poate. :( - si, ce-i de facut? - iul, aug, sept. oct. nov. dec(i)...asteptati pana la anu'! :D -zau? pot sa merg la alta bank? -desigur, peste tot este la fel...doar daca schimbati "parcul" o sa fiti surprinsa! Multumesc respectuos, mai astept 3 luni, sper sa primesc notificarea la noua adresa, conform cu originalul!:( |
||
pitiTa_ Postat pe 27 Octombrie 2014 17:18 |
||
Cui ii place vanatoarea, urmarirea mai palpitanta, poti fi luat oricand la tinta la randul tau! | ||
|
||
pitiTa_ Postat pe 2 Noiembrie 2014 09:59 |
||
N-am ras O fi prea devreme ? Neata. |
||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2014 10:18 |
||
acum poti...;))? Eu am pus scai, stii ce bine sta inchis? Trec si azi prin "scaieti si mai culeg" vreo doi, rezerva ii buna, nu se stie... neata! |
||
pitiTa_ Postat pe 2 Noiembrie 2014 10:34 |
||
Dupa ce-mi gat ceaiul , sigur o sa mearga . Nu-i ceai de scai. | ||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2014 11:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PSIHOLOGIE COPII SI ADULTI | 1 | De la: garbo185480 9 Februarie 2011 03:42 |
Greturi la 2 luni! | 13 | De la: garbo_381376 28 Septembrie 2013 15:38 |
dimensiunea embrionului | 3 | De la: pinicuta 5 Noiembrie 2009 13:23 |
|
||
Ce faceti inainte de a va gandi sa faceti un copil ? | 68 | De la: garbo_19362 5 Decembrie 2013 18:45 |
Mamica in luna Iunie | 3 | De la: anacs 24 Februarie 2010 23:35 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural