Ce parere aveti ? |
||
ely_a Postat pe 31 Octombrie 2014 13:29 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 31 Octombrie 2014 14:44 |
||
Cât de adâncă-i fântâna? Sau o secat puțu'? ![]() |
||
|
||
Axl_R Postat pe 1 Noiembrie 2014 16:45 |
||
poate femeile fantoma? | ||
lllorena Postat pe 1 Noiembrie 2014 16:47 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Noiembrie 2014 17:38 |
||
„Femeie-fântână“: o sintagmă creată pentru a denumi femeile a căror plăcere sexuală se manifestă prin emiterea abundentă a unui lichid în momentul orgasmului. Jacques Salomé ne oferă posibilitatea de a cunoaşte câteva astfel de femei, care au avut curajul să i se confeseze şi au fost de acord ca mărturiile lor să fie incluse într‑o carte despre acest subiect sensibil. Prin cuvintele lor directe şi sincere, deseori pline de poezie, aceste femei, numite fântână sau sursă, ne dezvăluie realitatea lor, multă vreme respinsă sau considerată o invenţie. Uimire, ruşine, dificultate de a vorbi despre strania lor experienţă celor din jur, dar şi eliberare totală în relaţiile lor sentimentale, acceptare necondiţionată a trupului lor şi a plăcerii lui; mărturiile acestor femei destabilizează unul dintre ultimele subiecte tabu. Asumându-şi astfel sexualitatea şi revendicându-şi dreptul de a fi diferite, „femeile-fântână“ vorbesc în numele tuturor celor pentru care satisfacerea dorinţelor este şi în prezent aşezată pe un plan secundar, poate chiar reprimată, în numele pudorii, al unei reţineri sau al unei cenzuri personale. (di pi net) | ||
Miafarow Postat pe 1 Noiembrie 2014 17:51 |
||
Merci Mia ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Noiembrie 2014 18:57 |
||
De la: Miafarow, la data 2014-11-01 17:51:13„Femeie-fântână“: o sintagmă creată pentru a denumi femeile a căror plăcere sexuală se manifestă prin emiterea abundentă a unui lichid în momentul orgasmului. Jacques Salomé ne oferă posibilitatea de a cunoaşte câteva astfel de femei, care au avut curajul să i se confeseze şi au fost de acord ca mărturiile lor să fie incluse într‑o carte despre acest subiect sensibil. Prin cuvintele lor directe şi sincere, deseori pline de poezie, aceste femei, numite fântână sau sursă, ne dezvăluie realitatea lor, multă vreme respinsă sau considerată o invenţie. Uimire, ruşine, dificultate de a vorbi despre strania lor experienţă celor din jur, dar şi eliberare totală în relaţiile lor sentimentale, acceptare necondiţionată a trupului lor şi a plăcerii lui; mărturiile acestor femei destabilizează unul dintre ultimele subiecte tabu. Asumându-şi astfel sexualitatea şi revendicându-şi dreptul de a fi diferite, „femeile-fântână“ vorbesc în numele tuturor celor pentru care satisfacerea dorinţelor este şi în prezent aşezată pe un plan secundar, poate chiar reprimată, în numele pudorii, al unei reţineri sau al unei cenzuri personale. (di pi net) ![]() ![]() ![]() |
||
ely_a Postat pe 3 Noiembrie 2014 16:46 |
||
Am o prietena care se confrunta cu astfel de orgasme, si nu se dumireste ce i se intampla...daca ii este ok... | ||
ely_a Postat pe 3 Noiembrie 2014 16:48 |
||
Daca una de-asta da peste un barbat gheizer, apoi sa vezi belea; de fiecare data cand vor face amor, vecinii vor trebui sa sune la 112 din cauza de inundatie. | ||
Sassette Postat pe 3 Noiembrie 2014 18:15 |
||
![]() |
||
pitiTa_ Postat pe 3 Noiembrie 2014 19:01 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 3 Noiembrie 2014 20:08 |
||
![]() ![]() |
||
pitiTa_ Postat pe 3 Noiembrie 2014 22:54 |
||
Subiectul este serios si delicat totodata , asa ca va rog sa comentati la tema si nu sarcastic, daca stiti despre ce vorbim aici. |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 00:21 |
||
Subiect delicat. ![]() Și ce faci dacă nu vrem? Acum ai timp pt răspunsuri? |
||
Axl_R Postat pe 4 Noiembrie 2014 09:20 |
||
Buna Ely! Reactia mai bine zis " nereactia" cititorilor la intrebarea ta ma face sa apreciez de 2 ori pe cei care frecventeaza acest forum. Dupa cum vezi, oamenii nu-si dau cu parerea si nu judeca anumite lucruri, pe care nu le cunosc, nu au auzit, nu stiu ce inseamna. Ceea ce mie mi se pare de bun simt. Cum sa-ti dai cu parerea despre un subiect despre care ai citit pe net ce inseamna el? Ce parere poti sa ai? Ar fi simple speculatii, mai mult sau mai putin binevoitoare. Doar vezi ca la alte subiecte, raspunsurile curg: pro, contra, cu exemple, cu citate, cu pasiune, cu rautate, cu bunavointa... Pentru ca ei au trait intamplarile respective, au vazut, au fost alaturi de oameni care au patit ceva asemanator! As zice ![]() |
||
Miafarow Postat pe 4 Noiembrie 2014 11:48 |
||
De la: Axl_R, la data 2014-11-04 09:20:34Subiect delicat. Hello Axl_R! ![]() ![]() Mie mi se pare ca "ma tragi de urechi " ![]() |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 11:59 |
||
De la: Miafarow, la data 2014-11-04 11:48:44Buna Ely! Reactia mai bine zis " nereactia" cititorilor la intrebarea ta ma face sa apreciez de 2 ori pe cei care frecventeaza acest forum. Dupa cum vezi, oamenii nu-si dau cu parerea si nu judeca anumite lucruri, pe care nu le cunosc, nu au auzit, nu stiu ce inseamna. Ceea ce mie mi se pare de bun simt. Cum sa-ti dai cu parerea despre un subiect despre care ai citit pe net ce inseamna el? Ce parere poti sa ai? Ar fi simple speculatii, mai mult sau mai putin binevoitoare. Doar vezi ca la alte subiecte, raspunsurile curg: pro, contra, cu exemple, cu citate, cu pasiune, cu rautate, cu bunavointa... Pentru ca ei au trait intamplarile respective, au vazut, au fost alaturi de oameni care au patit ceva asemanator! Buna Mia ! Da ai dreptate, am citit pe un alt forum, unele pareri in legatura cu acest subiect, si de aceea am deschis aici, mi se parea mai familiar pe Garbo. Iti multumesc pentru completarile tale, intr-o maniera eleganta si pe intelesul tuturor ![]() ![]() |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 12:04 |
||
Ți se pare. Tu ai zis că n-ai timp pt răspunsuri, când nu erau pe placul tău. (Știi tu, mutatul cu El.) Acum decide-te, ai scris aici pt că ai o prietenă cu această pr, sau doar ai citit pe un alt forum. (Tot din lipsă de timp.) |
||
Axl_R Postat pe 4 Noiembrie 2014 12:43 |
||
De la: ely_a, la data 2014-10-31 13:29:54Ce parere aveti ? Neeee, m-am prins, tu esti colectionara de "pareri"! :D Ia zii, ce faci cu ele? ![]() |
||
pitiTa_ Postat pe 4 Noiembrie 2014 14:40 |
||
Eu am adus fantana , despre femei sa ziceti voi... http://i234.photobucket.com/albums/ee116/Vamplify/000e051Kk2M.gif ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 4 Noiembrie 2014 16:55 |
||
Mi(a) ![]() Ely_ vrei sa sperii ca sa iesi din criza de timp si sa intri in "aia de nervi?" ![]() N-ai sanse, ramai tot cu dej'tu-n gura! ![]() |
||
pitiTa_ Postat pe 4 Noiembrie 2014 17:13 |
||
Femeile -fantana ? sau ... femeile - gurite, ape potabile ? . | ||
Petrica_Bratan_1 Postat pe 4 Noiembrie 2014 19:37 |
||
De la: Miafarow, la data 2014-11-04 11:48:44Buna Ely! Reactia mai bine zis " nereactia" cititorilor la intrebarea ta ma face sa apreciez de 2 ori pe cei care frecventeaza acest forum. Dupa cum vezi, oamenii nu-si dau cu parerea si nu judeca anumite lucruri, pe care nu le cunosc, nu au auzit, nu stiu ce inseamna. Ceea ce mie mi se pare de bun simt. Cum sa-ti dai cu parerea despre un subiect despre care ai citit pe net ce inseamna el? Ce parere poti sa ai? Ar fi simple speculatii, mai mult sau mai putin binevoitoare. Doar vezi ca la alte subiecte, raspunsurile curg: pro, contra, cu exemple, cu citate, cu pasiune, cu rautate, cu bunavointa... Pentru ca ei au trait intamplarile respective, au vazut, au fost alaturi de oameni care au patit ceva asemanator! este interesant ...parerea mea ! |
||
garbo_19362 Postat pe 4 Noiembrie 2014 20:09 |
||
De la: Rotty, la data 2014-11-04 16:55:51Eu am adus fantana , despre femei sa ziceti voi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 23:49 |
||
De la: garbo_19362, la data 2014-11-04 20:09:27De la: Miafarow, la data 2014-11-04 11:48:44Buna Ely! Reactia mai bine zis " nereactia" cititorilor la intrebarea ta ma face sa apreciez de 2 ori pe cei care frecventeaza acest forum. Dupa cum vezi, oamenii nu-si dau cu parerea si nu judeca anumite lucruri, pe care nu le cunosc, nu au auzit, nu stiu ce inseamna. Ceea ce mie mi se pare de bun simt. Cum sa-ti dai cu parerea despre un subiect despre care ai citit pe net ce inseamna el? Ce parere poti sa ai? Ar fi simple speculatii, mai mult sau mai putin binevoitoare. Doar vezi ca la alte subiecte, raspunsurile curg: pro, contra, cu exemple, cu citate, cu pasiune, cu rautate, cu bunavointa... Pentru ca ei au trait intamplarile respective, au vazut, au fost alaturi de oameni care au patit ceva asemanator! ![]() |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 23:50 |
||
De la: Axl_R, la data 2014-11-04 12:43:31Ți se pare. Tu ai zis că n-ai timp pt răspunsuri, când nu erau pe placul tău. (Știi tu, mutatul cu El.) M-am decis ![]() ![]() si aia cu mutatul ![]() |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 23:52 |
||
De la: Petrica_Bratan_1, la data 2014-11-04 19:37:24Femeile -fantana ? sau ... femeile - gurite, ape potabile ? . Petrica detaliaza-ne si noua ![]() |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 23:54 |
||
De la: pitiTa_, la data 2014-11-04 17:13:33Mi(a) E vorba despre femeia -fantana- izvor si nu cu dej'tu ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ely_a Postat pe 4 Noiembrie 2014 23:57 |
||
Aaa. am inteles ![]() ![]() Hm! Viata insasi a femeii este un izvor nesecat, transpusa int-o curgere permanenta a apei: line(cand ii e bine ![]() Hai!Sa-si puna fiecare "camesa" in locu' potrivit si s-o gaseasca cand vrea s-o imbrace! Numai femeia are putu', barbatu' preputul(se stie) tu, nu stiai? Off, si cat conteaza CALITATEA ei!? ![]() Ziua buna dimineata! ely_ n-am nica si nici nu arat cu el! ![]() |
||
pitiTa_ Postat pe 5 Noiembrie 2014 09:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prietenul meu are probleme cu implicarea afectiva intr-o relatie | 26 | De la: garbo_433712 9 Octombrie 2016 11:41 |
de ce incepeti subiecte din astea de sex ..si apoi atacati? vrem si noi sa citim sa vedem ce vreti..nu de asta ati abordat subiectul? | 8 | De la: Sal_a_toi 24 Septembrie 2011 16:26 |
Un suflet zbuciumat! | 18 | De la: zefir 22 August 2010 23:21 |
|
||
credeti k relatia dintre un leu si o fecioara poate rezista mult timp?? | 41 | De la: KNIGHT_31 13 Decembrie 2010 01:04 |
Un pic de ajutor..ceva sfaturi | 14 | De la: daniilia 16 Ianuarie 2011 09:15 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9