Buna, am si eu o problema cu al meu bebe si "ciusca" lui. Avem 9 luni jumate si pana acum nu am avut probleme, nu aveam de gand sa incep decalotarea ci sa las mama natura sa isi faca treaba asta pana cand i s-a inrost lui bebe preputul si am ajuns la doctor. Ni s-a spus ca e iritat si inceput de fimoza si ca ne da trimitere la chirurgie pt decalotare. O cunostinta ne-a speriat spunand ca al ei baiat a ajuns pe mana doctorilor si i-a facut putica franjuri la baietel si plangea ca o sa ii reproseze toata viata asa ca am decis o decalotare fortata. Zis si facut am mers la doctor si am facuto in 3 min gata( vai ce a plans mititelul:(( se uita la mine in ochi si cerea ajutor dar am zis ca scapam de ceva mai rau) . A zis sa ii facem MACAR o data pe sapt decalotarea la baita. 3 zile nu umblu la puta ca e sensibil si doare doar igiena locala. Dupa 3 zile am incercat eu dar nu coboara preputul peste tot glandul cum a facut doctorul decalotarea totala, s-a prins la loc?! Am tot incercat nu vad decat capatul/ varful glandului nu vrea sa se traga in jos deloc. Imi e sa nu fortez prea tare, citisem ca se da cu o crema cand se decaloteaza ca sa nu se prinda. Saracul e speriat ca il tin ca sa umblu la puta e suparat pe mine nu vreau sa imi chinui copilul, nu stiu cum sa procedez ce ma sfatuiti:( | ||
Relle_C Postat pe 5 Noiembrie 2014 22:58 |
||
---|---|---|
De ce nu-l circumcizi ? Ai scăpat apoi de toate grijile, plus că igiena o să fie mai bună mereu. | ||
VasileDinNuc Postat pe 17 Noiembrie 2014 10:52 |
||
De la: Relle_C, la data 2014-11-05 22:58:41Buna, am si eu o problema cu al meu bebe si "ciusca" lui. Avem 9 luni jumate si pana acum nu am avut probleme, nu aveam de gand sa incep decalotarea ci sa las mama natura sa isi faca treaba asta pana cand i s-a inrost lui bebe preputul si am ajuns la doctor. Ni s-a spus ca e iritat si inceput de fimoza si ca ne da trimitere la chirurgie pt decalotare. O cunostinta ne-a speriat spunand ca al ei baiat a ajuns pe mana doctorilor si i-a facut putica franjuri la baietel si plangea ca o sa ii reproseze toata viata asa ca am decis o decalotare fortata. Zis si facut am mers la doctor si am facuto in 3 min gata( vai ce a plans mititelul:(( se uita la mine in ochi si cerea ajutor dar am zis ca scapam de ceva mai rau) . A zis sa ii facem MACAR o data pe sapt decalotarea la baita. 3 zile nu umblu la puta ca e sensibil si doare doar igiena locala. Dupa 3 zile am incercat eu dar nu coboara preputul peste tot glandul cum a facut doctorul decalotarea totala, s-a prins la loc?! Am tot incercat nu vad decat capatul/ varful glandului nu vrea sa se traga in jos deloc. Imi e sa nu fortez prea tare, citisem ca se da cu o crema cand se decaloteaza ca sa nu se prinda. Saracul e speriat ca il tin ca sa umblu la puta e suparat pe mine nu vreau sa imi chinui copilul, nu stiu cum sa procedez ce ma sfatuiti:( DRAGA MAMICA , MERGI DIN NOU LA CONSULT LA MEDICUL CHIRURG el iti va spune in urma consultului ce se intampla acolo , nimeni altcineva nici chiar pediatrul , nu trebuie sa fii stresata de plansul micutului , ei uita foarte repede durerea , structura neuronala nu este bine definitivata !NU iti fie frica ca ii face rau chirurgul , e singurul responsabil si el trebuie sa il consulte !succes ! |
||
|
||
garbo_19362 Postat pe 17 Noiembrie 2014 13:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand hainute si accesorii copii | 1 | De la: haineieftinecopil 14 Iulie 2010 21:25 |
Probleme decalotare bebe | 3 | De la: Relle_C 17 Noiembrie 2014 13:05 |
scaun auto | 2 | De la: baby_alessya 22 Ianuarie 2010 01:36 |
|
||
Alaptare | 8 | De la: ana_pop 8 Ianuarie 2014 15:31 |
Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice | 2 | De la: adelaeu 5 Iunie 2013 17:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară