Buna, am si eu o problema cu al meu bebe si "ciusca" lui. Avem 9 luni jumate si pana acum nu am avut probleme, nu aveam de gand sa incep decalotarea ci sa las mama natura sa isi faca treaba asta pana cand i s-a inrost lui bebe preputul si am ajuns la doctor. Ni s-a spus ca e iritat si inceput de fimoza si ca ne da trimitere la chirurgie pt decalotare. O cunostinta ne-a speriat spunand ca al ei baiat a ajuns pe mana doctorilor si i-a facut putica franjuri la baietel si plangea ca o sa ii reproseze toata viata asa ca am decis o decalotare fortata. Zis si facut am mers la doctor si am facuto in 3 min gata( vai ce a plans mititelul:(( se uita la mine in ochi si cerea ajutor dar am zis ca scapam de ceva mai rau) . A zis sa ii facem MACAR o data pe sapt decalotarea la baita. 3 zile nu umblu la puta ca e sensibil si doare doar igiena locala. Dupa 3 zile am incercat eu dar nu coboara preputul peste tot glandul cum a facut doctorul decalotarea totala, s-a prins la loc?! Am tot incercat nu vad decat capatul/ varful glandului nu vrea sa se traga in jos deloc. Imi e sa nu fortez prea tare, citisem ca se da cu o crema cand se decaloteaza ca sa nu se prinda. Saracul e speriat ca il tin ca sa umblu la puta e suparat pe mine nu vreau sa imi chinui copilul, nu stiu cum sa procedez ce ma sfatuiti:( | ||
Relle_C Postat pe 5 Noiembrie 2014 22:58 |
||
---|---|---|
De ce nu-l circumcizi ? Ai scăpat apoi de toate grijile, plus că igiena o să fie mai bună mereu. | ||
VasileDinNuc Postat pe 17 Noiembrie 2014 10:52 |
||
De la: Relle_C, la data 2014-11-05 22:58:41Buna, am si eu o problema cu al meu bebe si "ciusca" lui. Avem 9 luni jumate si pana acum nu am avut probleme, nu aveam de gand sa incep decalotarea ci sa las mama natura sa isi faca treaba asta pana cand i s-a inrost lui bebe preputul si am ajuns la doctor. Ni s-a spus ca e iritat si inceput de fimoza si ca ne da trimitere la chirurgie pt decalotare. O cunostinta ne-a speriat spunand ca al ei baiat a ajuns pe mana doctorilor si i-a facut putica franjuri la baietel si plangea ca o sa ii reproseze toata viata asa ca am decis o decalotare fortata. Zis si facut am mers la doctor si am facuto in 3 min gata( vai ce a plans mititelul:(( se uita la mine in ochi si cerea ajutor dar am zis ca scapam de ceva mai rau) . A zis sa ii facem MACAR o data pe sapt decalotarea la baita. 3 zile nu umblu la puta ca e sensibil si doare doar igiena locala. Dupa 3 zile am incercat eu dar nu coboara preputul peste tot glandul cum a facut doctorul decalotarea totala, s-a prins la loc?! Am tot incercat nu vad decat capatul/ varful glandului nu vrea sa se traga in jos deloc. Imi e sa nu fortez prea tare, citisem ca se da cu o crema cand se decaloteaza ca sa nu se prinda. Saracul e speriat ca il tin ca sa umblu la puta e suparat pe mine nu vreau sa imi chinui copilul, nu stiu cum sa procedez ce ma sfatuiti:( DRAGA MAMICA , MERGI DIN NOU LA CONSULT LA MEDICUL CHIRURG el iti va spune in urma consultului ce se intampla acolo , nimeni altcineva nici chiar pediatrul , nu trebuie sa fii stresata de plansul micutului , ei uita foarte repede durerea , structura neuronala nu este bine definitivata !NU iti fie frica ca ii face rau chirurgul , e singurul responsabil si el trebuie sa il consulte !succes ! |
||
|
||
garbo_19362 Postat pe 17 Noiembrie 2014 13:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
retete pt bebelusi constipati | 12 | De la: ramonabruneta 4 Iunie 2015 17:02 |
Hainute de bebe 0-12 luni la preturi modice 1-9 lei | 4 | De la: adelaeu 5 Iulie 2012 15:14 |
Lapte praf Humana la cele mai mici preturi! Livrare gratuita ! | 1 | De la: garbo210472 25 Iunie 2011 11:37 |
|
||
Ce produs folositi pentru baia copilului? | 8 | De la: andreeaiovici 12 Februarie 2014 19:50 |
oprirea lactatiei | 6 | De la: garbo_14496 17 Iulie 2013 23:20 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9