Am ramas surprinsa auzind o povestioara, mai bine spus o situatie prin care trece o buna prietena. Vreau sa va impartasesc si sa aflu mai multe opinii in cazul in care ma voi confrunta vreodata cu o astfel de situatie. Fata este intr-o relatie de 2 ani cu un barbat divortat, care are si un copil, insa nu din casatorie ci dintr-o relatie din tinerete. Toate bune si frumoase...... Cei 2 s-au cunoscut pe net, s-au intalnit, s-au placut si de atunci sunt impreuna. Din primele luni fata a observat ca el sta mult pe net si intr-un final a aflat ca.............. vorbea cu o femeie pe care o cunostea dinainte sa se cunoasca ei . Femeia este casatorita si are de asemenea un copil, desi se lauda ca sotul ei o lasa libera sa vorbeasca cu cine vrea, cand vrea Mai mult chiar, prietena mea a surprins de mai multe ori niste mesaje de genul emoticoanelor trimise dimineata sau e-mail-uri indraznete in care ii reproseaza ca nu ii mai trimite mesaje, ca nu o suna si ca nu intelege de ce pentru ca sotul ei nu ii interzice, din contra, o lasa sa faca ce vrea. Ca atunci cand vorbesc la tel si nu e acasa se da zmeu iar cand este acasa este tinut in lesa de catre prietena mea. Acest lucru nu este adevarat, fata este si ea destul de intelegatoare si nu il cicaleste, desi i-a povestit ca stie totul despre conversatiile lui si i-a spus ca trebuie sa inceteze pentru binele relatiei lor. Si el a recunoscut ca vorbea cu acea femeie la tel si pe net, dar jura ca nu are o relatie si intr-adevar prietena mea sustine acet lucru deoarece spune ca mai tot timpul sunt impreuna si nu ar avea cand. As vrea sa cunosc mai multe pareri, ce credeti, este ceva intre barbatul divortat si femeia casatorita sau e doar o fatada? Mie mi se pare ca acea femeie este nesatula si foarte periculoasa, dar si el este de-a dreptul magar. Voi cum ati proceda, ce sfat sa ii dau astfel incat sa n-o ranesc si mai tare? |
||
garbo_407215 Postat pe 19 Noiembrie 2014 17:17 |
||
---|---|---|
E de a dreptul pur si simplu ce zici tu! Daca privesti din afară,imposibil sa nu stii ce sa o sfatuiesti pe prietena ta! Suspecta sau nu,fizica sau nu,mister are o alta relatie,punct,pe care,culmea ,nici nu se oboseste sa o ascundă respect pauză,iubirea o lăsăm pentru alte filme! Concluzia o va trage prietena ta,sper cât de curând! Nici tu nu prea vezi bine pădurea de copaci,asa ca,mai bine nu o sfătui nimic! Eu îi doresc ochilor cât mai curând si sa gaseasca solutia cea mai buna pentru linistea si fericirea sa! |
||
Schmetterling Postat pe 19 Noiembrie 2014 19:46 |
||
un om care este cu tine , e cu tine ..., daca e cu fundul intre doua luntre inseamna ca nu ii ajunge ce are acasa si de aici intrebarea:_merita asa o relatie , sau merita mai mult de atat !??/ | ||
|
||
garbo_19362 Postat pe 30 Noiembrie 2014 16:49 |
||
Pe net sau nu, are o alta relatie! Punct. Si cu ea a inceput tot pe net, nu? Faptul ca in cazul lor s-a ajuns la o relatie si in viata reala nu cumva ii suna un clopotel?. De ce nu ar ajunge si cu cealalta la o relatie in viata reala, la un moment dat? | ||
ioana_v09 Postat pe 8 Decembrie 2014 12:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un pas inainte, doi inapoi..!! | 13 | De la: garbo_408349 5 Februarie 2015 21:38 |
dragoste in trei,dar nu toti trei odata | 198 | De la: sunsset 30 Iunie 2011 22:30 |
Buna. | 29 | De la: Thor_again 17 Iulie 2011 22:28 |
|
||
Ajutati-ma va rog.e urgent | 137 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:37 |
daca sotia nu mai are chef de sex | 627 | De la: garbo002010 14 Martie 2012 11:23 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice