De la: Celtic_Frost, la data 2014-12-10 09:01:04LOL ! Ce ? Nu e aşa, Celtic ? Zi şi tu acuma.... |
||
VasileDinNuc Postat pe 10 Decembrie 2014 12:25 |
||
---|---|---|
De la: Celtic_Frost, la data 2014-12-10 09:01:04LOL ! Ce ? Nu e aşa, Celtic ? Zi şi tu acuma.... |
||
VasileDinNuc Postat pe 10 Decembrie 2014 12:25 |
||
De la: VasileDinNuc, la data 2014-12-10 08:52:27De la: garbo_406810, la data 2014-12-10 00:16:53Da miar trebui unul care sa mă bata și sa vb doar ce vrea el, sa îmi fure sii banii și sa îmimai fac și mâncare, barbat roman nu îmi trebuie nici intruncaz De ce nu îți iei tu o aarabica eu nu cred în religie |
||
|
||
Ingerasulluptor Postat pe 12 Decembrie 2014 20:19 |
||
De la: VasileDinNuc, la data 2014-12-10 08:52:27De la: garbo_406810, la data 2014-12-10 00:16:53Da miar trebui unul care sa mă bata și sa vb doar ce vrea el, sa îmi fure sii banii și sa îmimai fac și mâncare, barbat roman nu îmi trebuie nici intruncaz nici ele nu merg pe drumul drept poate de aceea sunt tratate astfel.asa au fost și femeile bătrâne ortodoxe după bani, de ce nu iîți iei tu o aarabicasunt ca babele ddupăbani ascultatoare |
||
Ingerasulluptor Postat pe 12 Decembrie 2014 20:24 |
||
Eu nu sunt disperata după bani ca sa fiu supusa la barbat, | ||
Ingerasulluptor Postat pe 12 Decembrie 2014 20:27 |
||
De la: VasileDinNuc, la data 2014-12-10 09:03:01De la: garbo_406810, la data 2014-12-10 00:21:49barbati care sa te ajute sa înveți ceva bun fără bani sau fără sex nu exista. așa crezi tu ca toți sunt rai, pt ca vezi lumea prin ochii tai |
||
Ingerasulluptor Postat pe 12 Decembrie 2014 20:30 |
||
Știi eu nu am nimic cu oamenii care vor sa facă greșeli. Sa facă greșeli dar sa tragă consecințele singuri nu sa arunce problemele în spatele altora. |
||
Ingerasulluptor Postat pe 12 Decembrie 2014 21:44 |
||
Nu sunt rele,nu trebuie sa identificam raspunsurile cuiva,cu acel cuiva.... Azi ai o parere,apoi citesti raspunsurile celorlalti,si constientizezi ca au dreptate sau nu au.... Toate parerile sunt folositoare,indiferent daca sunt corecte sau nu,ne ajuta mai bine sa ne dam seama.....si eu am patit sa scriu niste raspunsuri de mi-era rusine.....si am luat exact ceea ce am oferit... |
||
daniilia Postat pe 14 Decembrie 2014 06:05 |
||
Pt 810 ar fi bun un chinez ca nu cere prea mult...bani nu vrea...sex nu are...deci e cel mai potrivit pt ea...parerea mea | ||
jeje2011 Postat pe 14 Decembrie 2014 12:02 |
||
De la: jeje2011, la data 2014-12-14 12:02:55Pt 810 ar fi bun un chinez ca nu cere prea mult...bani nu vrea...sex nu are...deci e cel mai potrivit pt ea...parerea mea Pai pe mine ma intereseaza banii mei munciti sa nu mii fure altii,dar nu ma intereseaza banii altora . Din partea mea un om poate sa greseasca sa faca ce vrea,numai ca eu nu vreau sa ii preiau eu consecintele greselilor lui.fiecare sa traga consecintele greselilor lui. |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 17:04 |
||
De la: jeje2011, la data 2014-12-14 12:02:55Pt 810 ar fi bun un chinez ca nu cere prea mult...bani nu vrea...sex nu are...deci e cel mai potrivit pt ea...parerea mea Pai pe mine ma intereseaza banii mei munciti sa nu mii fure altii,dar nu ma intereseaza banii altora . Din partea mea un om poate sa greseasca sa faca ce vrea,numai ca eu nu vreau sa ii preiau eu consecintele greselilor lui.fiecare sa traga consecintele greselilor lui. |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 17:04 |
||
Numai ca ce nu imiplace mie la oameni,pt ca ei vor sa greseasca dar vor ca altii sa preia consecintele greselilor lui. Sa aiba fiecare ceea ce vrea,de ce sa trag eu consecintele la greselile altora |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 17:06 |
||
Eu vreau doar ca nimeni sa nu imi fure banii mei munciti,pt ca nu mai primesc nimic mocca decabd nu ma mai culc cu barbati.nici macar un suc sau o plimbare cu masuna.mocca. Asa ca eu muncesc la fel vreau ca si altii sa munceasca pt banii lor.la fel cum si eu muncesc pt banii mei pt ca din cer nu primesc nimica oricat as sta cu gura cascata |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 17:11 |
||
De la: garbo_406810, la data 2014-12-14 17:11:10Eu vreau doar ca nimeni sa nu imi fure banii mei munciti,pt ca nu mai primesc nimic mocca decabd nu ma mai culc cu barbati.nici macar un suc sau o plimbare cu masuna.mocca. |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 17:12 |
||
Inainte eram mai darnica pt ca si eu mai primeam cadouri si eu dadeam tot cadouri. Dar de cand nu ma mai culc cu barbati pt ca eu nu mai primesc nici macar un suc gratis,sau o plimbare gratis. Asa ca am ales sa muncesc u ma culc cu barbati si nici eu nu mai dau nimic gratis pt ca nici eu nu primesc nimic gratis si eu trebuie sa muncesc pt bani,si la fel pot si alti. Adica eu sa fiu mai fraiera sa muncersc si sa dau la altii care ei nici macar un suc gratis nu imi dau pt ca nu ma culc cu ei.eu nu vreau sa profit de corpul nimanui a nici unui barbat din contra ei sunt niste disperati si dupa sex,si dupa banii la fetele care muncesc. Doar nu mam facut fata cinstita ca sa ma prosteasca hotii, |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 17:19 |
||
Bărbații nu dau nimic gratis la femei, nici măcarun suc. Atunci de ce sa dea femeile.pt ca ele tac mereu în familie |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 21:12 |
||
Bărbații nu dau nimic gratis la femei, nici măcarun suc. Atunci de ce sa dea femeile.pt ca ele tac mereu în familie |
||
Ingerasulluptor Postat pe 14 Decembrie 2014 21:12 |
||
De la: garbo_406810, la data 2014-12-14 21:12:14Bărbații nu dau nimic gratis la femei, nici măcarun suc Ce alegere bună ai făcut ! Fără bărbaţi nu vei putea avea copii, oricît spui tu că ei nu-ţi dau nimic gratis, aşa că, foarte bine, asta este cea mai bună alegere pe care o puteai face. Rămîi singură, nu furată de hoţii ăştia ! |
||
VasileDinNuc Postat pe 15 Decembrie 2014 10:35 |
||
O sa. Îmiggăsesc eu vreun barbatla care ssa mă atragă și fizic și sufletește, pt ca dacă o sa vadă barbatul cât îmieste dde drag o sa mă lase sa îi spăl creierul. mai sunt și bărbați cumsecade numai ca sunt influențabili de oamenii rai. de ce sa stau singura ce crezi ca eu mă păstrez pur tine |
||
Ingerasulluptor Postat pe 15 Decembrie 2014 13:46 |
||
O sa găsesc eu un barbat care stie ce vrea, eu nu ma păstrez pt nici unul dintre voi nm | ||
Ingerasulluptor Postat pe 15 Decembrie 2014 13:50 |
||
De la: VasileDinNuc, la data 2014-12-15 10:35:57De la: garbo_406810, la data 2014-12-14 21:12:14Bărbații nu dau nimic gratis la femei, nici măcarun suc pai decât copiii făcuți cu un hot, mai bine fara copii. poți face însămânțare artificiala cu tatăl necunoscut așa poți educa copii Cum vrei bani sa ai sa nu lucrezi prea mult |
||
Ingerasulluptor Postat pe 15 Decembrie 2014 14:00 |
||
Cind citesc ce ai scris ,ma duce gindul la o alta persoana .....Ingerasul luptator, si care era la fel de inversunata pe barbati ,ca tine. Scrii cu multa ura ,nu-ti inteleg motivele ,prea multa nefericire,prea multe rani ?Si totusi vreau sa-ti spun ca in aceasta viata ,invingatoare este iubirea si iertarea.Tie iti plac lucrurile urite?,nu cred ,de ce ai sufletul atit de saracit.si vorbele atit de aspre? NIci banii ,nici luxul nu pot compensa lipsa dragostei si stii de ce? Pentru ca dragostea o pastrezi in suflet ,iar banii se risipesc.Nimeni nu este perfect pe lumea asta ,dar sa ajungem la jigniri ,cind nu ne cunoastem,la cuvinte grele si urite mi se pare foarte urit. A nu ride de greselile altora ,si a nu te situa deasupra celorlalti ,este calitatea ta de om bun,care te defineste in aceasta viata! Numai bine ! Sa aveti parte de Sarbatori fericite,zimbete si fericire la masa si in casa !!. Pupici Dani ,nici nu stii cita dreptate ai |
||
fengari Postat pe 15 Decembrie 2014 19:11 |
||
Depinde ce înțelegi prin. A fii om bun Omul bun este corect și la fel așteaptă ssi el corectitudine |
||
Ingerasulluptor Postat pe 15 Decembrie 2014 20:25 |
||
De la: fengari, la data 2014-12-15 19:11:28Cind citesc ce ai scris ,ma duce gindul la o alta persoana .....Ingerasul luptator, si care era la fel de inversunata pe barbati ,ca tine. Scrii cu multa ura ,nu-ti inteleg motivele ,prea multa nefericire,prea multe rani ?Si totusi vreau sa-ti spun ca in aceasta viata ,invingatoare este iubirea si iertarea.Tie iti plac lucrurile urite?,nu cred ,de ce ai sufletul atit de saracit.si vorbele atit de aspre? NIci banii ,nici luxul nu pot compensa lipsa dragostei si stii de ce? Pentru ca dragostea o pastrezi in suflet ,iar banii se risipesc.Nimeni nu este perfect pe lumea asta ,dar sa ajungem la jigniri ,cind nu ne cunoastem,la cuvinte grele si urite mi se pare foarte urit. oamenii buni sunt corecți și exigențicu eîn și cu altii |
||
Ingerasulluptor Postat pe 15 Decembrie 2014 20:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna ziua | 1 | De la: maxalina 22 August 2012 20:51 |
Topicul pentru "iertaciuni" ! | 20 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 23:10 |
dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu) | 4101 | De la: alfheim 29 Aprilie 2017 13:51 |
|
||
Despre actul sexual | 11 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:09 |
FACI BANI DE ACASA | 19 | De la: elisabeta_boia 3 Octombrie 2011 14:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară