Buna,baiatul meu a inceput sa se balbaie,dupa o perioada stresanta.Venea invatatoarea acasa,si zicea,pentru ca e super destept,face cu el in plus mult.O prietena mi-a spus ca in curand,va sfarsi povestea asta rau,ca baiatul nu va mai vrea deloc sa invete,si a avut dreptate,intr-o zi a izbucnit in plans,si a zis ca nu mai poate,sa faca cu doamna,si m-a rugat sa fac eu cu el temele. O saptamana nu a vrut sa atinga nici o carte,nici povesti,apoi ince incet si-a revenit,facem impreuna temele,dar a ramas cu un balbait la inceput de propozitie. Luni voi merge la logoterapeut,am citit mult,dar sunt cam ingrijorata. V-ati confruntat cu asa ceva?Si eu cand aveam vreo sase ani,m-am balbait....tata mi-a spus sa vorbesc pe silabe,si mi-am revenit.La Costi nu a dat mari rezultate,asta. |
daniilia Postat pe 13 Decembrie 2014 07:38 |
---|
De la: daniilia, la data 2014-12-13 07:38:15 Buna,baiatul meu a inceput sa se balbaie,dupa o perioada stresanta.Venea invatatoarea acasa,si zicea,pentru ca e super destept,face cu el in plus mult.O prietena mi-a spus ca in curand,va sfarsi povestea asta rau,ca baiatul nu va mai vrea deloc sa invete,si a avut dreptate,intr-o zi a izbucnit in plans,si a zis ca nu mai poate,sa faca cu doamna,si m-a rugat sa fac eu cu el temele. Un soc emotional poate determina o astfel de reactie , trebuie dus la un logoped dar discutat serios si cu un psihoterapeut , nu este grav dar nici de neglijat!ia masuri urgente !!!!!!!!! |
garbo_19362 Postat pe 27 Decembrie 2014 12:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dieta in timpul alaptarii | 3 | De la: deleriumank 16 Decembrie 2014 14:58 |
Dieta balerina sau cea disociata? | 39 | De la: garbo_411301 23 Aprilie 2017 17:59 |
KG. IN PLUS? | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 19:37 |
|
||
Oare reusesc sa slabesc acasa cu programul prezentat de Kudika? | 1 | De la: ralustef82 6 Februarie 2009 09:15 |
slabire sanatoasa | 15 | De la: mioara2010 26 Aprilie 2013 15:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară