Buna ziua,am un copil de 2 anisori care prezinta o eruptie cutanata cu textura aspra,insotita de mancarime-pe partea inferioara a picioarelor.Se pare ca astazi s-a extins si pe partea de sus a picioarelor,pe unele portiuni.Tin sa precizez ca nu exista roseata sau vre-un fel de pustule.Orice sfat sau idee- despre ce poate fi,este binevenit.Va multumesc! P.S..Nu stiu cat de relevant este,dar copilul are aceste eruptii dupa ce a fost la munte ,unde a avut contact cu unele blanuri de animale. |
||
garbo_408487 Postat pe 11 Ianuarie 2015 11:18 |
||
---|---|---|
du-l la doctor,mai,sau scrie eruptii pe piele la google sa afli ce este,poate este alergie,poate avitaminoza,poate vreo ciuperca....oricum,iodul,solutia aia care pateaza maro,omora toti microbii,dra si usuca in acelasi timp,poate sa faca si rau....numai medicul poate zice,si dacanu poti,du-l la spital la urgente la copii,acolo este cineva intotdeauna.... | ||
daniilia Postat pe 22 Ianuarie 2015 07:01 |
||
De la: garbo_408487, la data 2015-01-11 11:18:31Buna ziua,am un copil de 2 anisori care prezinta o eruptie cutanata cu textura aspra,insotita de mancarime-pe partea inferioara a picioarelor.Se pare ca astazi s-a extins si pe partea de sus a picioarelor,pe unele portiuni.Tin sa precizez ca nu exista roseata sau vre-un fel de pustule.Orice sfat sau idee- despre ce poate fi,este binevenit.Va multumesc! |
||
|
||
garbo_19362 Postat pe 29 Ianuarie 2015 18:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tatici si analize | 3 | De la: alinakatt 11 August 2009 15:26 |
Dintisorii!!!! | 6 | De la: Gili 11 Decembrie 2009 15:31 |
diversificarea | 32 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:10 |
|
||
vand patut copil | 1 | De la: chelsaug 5 Februarie 2009 16:58 |
cat de mult sunt stimulati copii la cresa? | 15 | De la: a1_23 16 Mai 2013 13:46 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice