Ce stiti despre Colonhidroterapie? Am fost saptamana asta la o prietena, medic ( prietena de cafea si de familie) si mi-a recomandat pentru problemele mele de femeie ( balonare, constipatie, acne, mici eruptii) un gen de detoxifiere pe care nu l-am mai intalnit pe “piata” romaneasca: Colonhidroterapie. Inchipuiti-va ca nu stiam nimic despre asta…si am ramas cu gura cascata, dornica sa stiu. In doua cuvinte este un lavaj al colonului, o irigare profunda a colonului, o curatare a colonului. Ma gandesc sa incep acest tratament dupa ce in prealabil am avut si o discutie cu terapeuta de la Clinica Remedium. Este o clinica draguta in zona Nerva Traian. Mai nou am vazut ca si vedetele noastre sunt preocupate si chiar folosesc aceasta terapie. Voi ce parere aveti? |
||
manucristina23 Postat pe 13 Februarie 2015 12:26 |
||
---|---|---|
...Ca faci reclama la o clinica si la...clisma. | ||
Rotty Postat pe 13 Februarie 2015 12:32 |
||
De la: Rotty, la data 2015-02-13 12:32:34...Ca faci reclama la o clinica si la...clisma. |
||
|
||
garbo_167 Postat pe 20 Februarie 2015 21:28 |
||
Draga Cristina, cred ca inainte de a recurge la serviciile unei clinici ar fi bine, cu titlul de experiment, sa iti cumperi de la plafar seminte de in si seminte de psylium si timp de 2 saptamani sa iei dimineata pe stomacul gol cate o lingurita din fiecare, iar apoi 2 pahare de apa plata la temperatura camerei. Dupa 20 de minute poti lua micul dejun. Repeta si la ora 6 seara, apoi dupa 20 minute serveste cina. Daca este necesar inainte de culcare serveste ceva foarte usor, de preferat iaurt cu probiotice. De-a lungul zilei incearca sa ai tot timpul o sticluta cu apa la tine din care sa bei tot timpul cate putin. Daca in 2 saptamani nu vei observa nimic atunci apeleaza la procedurile clinicii. | ||
angel_forever Postat pe 5 Martie 2015 10:37 |
||
buna. eu am fost la Bodrum si am facut colonterapie. nu o recomanda nimanui | ||
andreea_ioana_anghelescu Postat pe 12 Martie 2015 15:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VAGINOPLASTIA | 2 | De la: elle 27 August 2009 15:51 |
cosmetice organice | 1 | De la: gedilika77 21 Februarie 2009 19:37 |
Vand vitamina d3 injectabil si movicol pentru copii(junior) | 2 | De la: carmenst 20 Iunie 2011 14:08 |
|
||
Scanarea bio... te ajuta sa -ti evaluezi starea de sanatate | 2 | De la: liliana_b 27 Februarie 2009 21:32 |
Masaj terapeutic, anticelulitic si de relaxare | 6 | De la: AMELYY 12 Octombrie 2009 23:47 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice