Ce stiti despre Colonhidroterapie? Am fost saptamana asta la o prietena, medic ( prietena de cafea si de familie) si mi-a recomandat pentru problemele mele de femeie ( balonare, constipatie, acne, mici eruptii) un gen de detoxifiere pe care nu l-am mai intalnit pe “piata” romaneasca: Colonhidroterapie. Inchipuiti-va ca nu stiam nimic despre asta…si am ramas cu gura cascata, dornica sa stiu. In doua cuvinte este un lavaj al colonului, o irigare profunda a colonului, o curatare a colonului. Ma gandesc sa incep acest tratament dupa ce in prealabil am avut si o discutie cu terapeuta de la Clinica Remedium. Este o clinica draguta in zona Nerva Traian. Mai nou am vazut ca si vedetele noastre sunt preocupate si chiar folosesc aceasta terapie. Voi ce parere aveti? |
||
manucristina23 Postat pe 13 Februarie 2015 12:26 |
||
---|---|---|
...Ca faci reclama la o clinica si la...clisma. | ||
Rotty Postat pe 13 Februarie 2015 12:32 |
||
De la: Rotty, la data 2015-02-13 12:32:34...Ca faci reclama la o clinica si la...clisma. |
||
|
||
garbo_167 Postat pe 20 Februarie 2015 21:28 |
||
Draga Cristina, cred ca inainte de a recurge la serviciile unei clinici ar fi bine, cu titlul de experiment, sa iti cumperi de la plafar seminte de in si seminte de psylium si timp de 2 saptamani sa iei dimineata pe stomacul gol cate o lingurita din fiecare, iar apoi 2 pahare de apa plata la temperatura camerei. Dupa 20 de minute poti lua micul dejun. Repeta si la ora 6 seara, apoi dupa 20 minute serveste cina. Daca este necesar inainte de culcare serveste ceva foarte usor, de preferat iaurt cu probiotice. De-a lungul zilei incearca sa ai tot timpul o sticluta cu apa la tine din care sa bei tot timpul cate putin. Daca in 2 saptamani nu vei observa nimic atunci apeleaza la procedurile clinicii. | ||
angel_forever Postat pe 5 Martie 2015 10:37 |
||
buna. eu am fost la Bodrum si am facut colonterapie. nu o recomanda nimanui | ||
andreea_ioana_anghelescu Postat pe 12 Martie 2015 15:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Menstruatie. | 5 | De la: MelissaMarr 30 Octombrie 2014 20:35 |
Hiperhidroza axilara | 1 | De la: garbo177851 28 Noiembrie 2010 22:46 |
O NOUA SURSA DE SANATATE SI FRUMUSETE! | 43 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 22:04 |
|
||
embolizarea uterina | 3 | De la: garbo215074 20 Martie 2012 16:29 |
despre medicamentul | 7 | De la: garbo243957 13 Iunie 2013 19:52 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn