Mi s-a recomandat de la un magazin naturist siropul cu fructoza Mami si bebe Biosept produs de Fares pentru fetita mea de 3 ani si 5 luni care este racita . Deoarece produsul din cate am inteles este parte a unei game recent introduse pe piata as dori sa cunosc si alte pareri legate de el . A mai fost incercat pentru copii lor si de alte mamici ? A dat rezultate in tratarea racelii in cazul copiilor de 3 – 4 ani ? Multumesc |
garbo_408493 Postat pe 19 Februarie 2015 10:10 |
---|
Inainte de a incerca orice siropuri pe copiii mei eu prefer sa incep cu ceva mai indemana si mult mai folositor: de 3 ori pe zi aerosol cu ser fiziologic sau inhalatii cu ceai de musetel, in functie de tuse. Acestea elibereaza caile respiratorii de mucoasa ce s-a adunat acolo si de cele mai multe ori problema este rezolvata. Daca dupa doua zile va incepe tusea productiva inseamna ca totul merge spre bine, fiindca elimina secretiile adunate in caile respiratorii. Bineinteles nu se intrerupe aerosolul de 3 ori pe zi. Daca apare febra e mai bine consultat un medic care poate afla daca nu cumva problema este mai adanca (viroza sau inceput de pneumonie). |
angel_forever Postat pe 5 Martie 2015 10:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce părere aveți despre esența de vindecare pe care Dr. Eric Pearl o împărtășește cu toată dragostea tuturor Oamenilor de pe Planeta. | 9 | De la: GHEORGHITA 1 Septembrie 2015 18:42 |
ce poate fi??? | 7 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:40 |
Cum faci fata depresiei? | 92 | De la: garbo_387326 4 Mai 2015 13:04 |
|
||
Heelp me :( | 6 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:48 |
ochelari cu lentile anti-aburire | 9 | De la: Carmen_09 12 Septembrie 2012 17:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice