Va rog ajutati-ma ...am fost depistata cu HPV ,displazie nu stiu cum(nu inteleg prea bn --tradus din germana) sunt fff speriata de rezultat pt ca sunt gravida in sapt 25 (nu am intretinut contact sexual de la 20 sapt ) un tratament naturist daca stie careva fara sa afecteze copilu va rog...cu multumiri | ||
garbo_410225 Postat pe 16 Martie 2015 09:16 |
||
---|---|---|
Hallo graviduta cu Hpv...Nu te panica....ii produci doar stress bebelui. Cu HPV nu este afectata sarcina...doar tu trebuie sa mergi la control regulat.Gasesti multe informatii pe internet...sper ca te-ai documentat singura..Sanatate multa si nastere usoara... | ||
Jutka_40 Postat pe 18 Mai 2015 13:34 |
||
Citeste aicihttp://www.suntgravida.ro/sarcina/complicatii/hpv-si-sarcina-4327 | ||
|
||
Jutka_40 Postat pe 18 Mai 2015 14:03 |
||
Buna ziua.Un remediu natural foarte bun si util in displazie de col uterin si sau in infectia cu HPV este Imunitate cu 7 ciuperci care poate sa fie administrat in cure de 2-3 luni.Nu este indicat la femeile insarcinate sau care alapteaza.Pentru acestea se poate administra capsulele Noni si echinaceea si comprimatele Echinaceea cu propolis si vitamina C care se pot administra pe perioade mai scurte de 2 saptamani cu pauze de 1-2 saptamani intre cure.Cel mai indicat este un consult la un cabinet de fitoterapie pentru un tratament natural adecvat.Multa sanatate! | ||
Medic_Fares Postat pe 25 Iunie 2015 18:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sondaj :Terapii-naturiste.com intreaba | 2 | De la: Terapii_Naturiste 5 Ianuarie 2014 08:06 |
despre produsele naturale, ecologice de la Pronat | 1 | De la: garbo121758 29 Mai 2010 10:10 |
TRATAMENT NATURIST PENTRU CRESTEREA IMUNITATII. | 41 | De la: lonely_angel 22 Februarie 2018 17:08 |
|
||
nu skin si pharmanex | 0 | De la: 22 Iunie 2009 15:12 |
Ceaiuri si tincturi-pentru diferite afectiuni | 3 | De la: Rotty 29 Mai 2014 14:42 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară