Va pup pe toate mamicile! A avut cineva copil cu probleme de vorbire? Alexut al meu are... si i s-a recomandat logopedie. el are aproape 5 ani si ma gandesc k e inca mic..dar totusi, ai mei mi-au spus k eu vorbeam bine la varsta aia. A mai fost cineva cu piticul la logopedie? Imi poate da mai multe detalii? |
||
DianaMO Postat pe 22 Mai 2015 18:44 |
||
---|---|---|
Nu , du-te la logoped daca esti mama constiincioasa . | ||
Rotty Postat pe 22 Mai 2015 19:08 |
||
Mergi la logoped k nu e de glumit! Eu iti recomand un cabinet de pe calea 13 Septembrie, Pediatrik, sigur micutului tau ii va placea atmosfera de acolo. AU o broscuta mare de care s-a indragostit Alinutza a mea :D | ||
|
||
garbo_412520 Postat pe 26 Mai 2015 13:31 |
||
De la: DianaMO, la data 2015-05-22 18:44:26Va pup pe toate mamicile! SE MERGE SI MAI DEVREME ,du-te cu incredere si fii receptiva la ce ti se spune acolo , si kinetoterapia sau psihoterapia pot fi utile ! succes ! |
||
garbo_19362 Postat pe 27 Mai 2015 15:12 |
||
Cu al doilea dintre copiii mei am avut asemenea probleme, era peltic si extraordinar de simpatic cum pronunta cuvintele. Consoanele p, b, t, d, erau interschimbabile dupa bunul lui plac. Nu l-am dus la logoped niciodata, dar il corectam eu tot timpul (ii spuneam sa pronunte sunetele s, ș, z, ț, j cu dintisorii strânși si nu cu limba intre dinti). S-a corectat pana la urma, dar si acum ca e mare radem de cuvintele lui de atunci. E drept ca a durat, dar am niste amintiri extraordinare. Nu stiu ce fel de probleme de vorbire are puiul tau, dar daca e doar peltic nu stiu daca sa faci prea mare caz. Daca te ocupi de el ,cu timpul se corecteaza. Daca e o alta problema ar fi bine sa apelezi la un logoped. | ||
angel_forever Postat pe 27 Mai 2015 16:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum credeti ca ar trebui sa ne comportam cu un copil hipersensibil?Cum sa-l educam pentru a-l face mai puternic? | 17 | De la: garbo_11426 18 Aprilie 2013 21:45 |
Produse care distrug ciupercile ??? Stie cineva ??? | 6 | De la: eu_geminy 29 Ianuarie 2012 00:53 |
Hiperhidroza axilara | 1 | De la: garbo177851 28 Noiembrie 2010 22:46 |
|
||
Dureri de cap si oboseala ochilor | 25 | De la: garbo_446242 20 Aprilie 2017 10:03 |
rigevidon !!! | 3 | De la: simonaroxana24 30 Octombrie 2014 20:04 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri