Va pup pe toate mamicile! A avut cineva copil cu probleme de vorbire? Alexut al meu are... si i s-a recomandat logopedie. el are aproape 5 ani si ma gandesc k e inca mic..dar totusi, ai mei mi-au spus k eu vorbeam bine la varsta aia. A mai fost cineva cu piticul la logopedie? Imi poate da mai multe detalii? |
||
DianaMO Postat pe 22 Mai 2015 18:44 |
||
---|---|---|
Nu , du-te la logoped daca esti mama constiincioasa . | ||
Rotty Postat pe 22 Mai 2015 19:08 |
||
Mergi la logoped k nu e de glumit! Eu iti recomand un cabinet de pe calea 13 Septembrie, Pediatrik, sigur micutului tau ii va placea atmosfera de acolo. AU o broscuta mare de care s-a indragostit Alinutza a mea :D | ||
|
||
garbo_412520 Postat pe 26 Mai 2015 13:31 |
||
De la: DianaMO, la data 2015-05-22 18:44:26Va pup pe toate mamicile! SE MERGE SI MAI DEVREME ,du-te cu incredere si fii receptiva la ce ti se spune acolo , si kinetoterapia sau psihoterapia pot fi utile ! succes ! |
||
garbo_19362 Postat pe 27 Mai 2015 15:12 |
||
Cu al doilea dintre copiii mei am avut asemenea probleme, era peltic si extraordinar de simpatic cum pronunta cuvintele. Consoanele p, b, t, d, erau interschimbabile dupa bunul lui plac. Nu l-am dus la logoped niciodata, dar il corectam eu tot timpul (ii spuneam sa pronunte sunetele s, ș, z, ț, j cu dintisorii strânși si nu cu limba intre dinti). S-a corectat pana la urma, dar si acum ca e mare radem de cuvintele lui de atunci. E drept ca a durat, dar am niste amintiri extraordinare. Nu stiu ce fel de probleme de vorbire are puiul tau, dar daca e doar peltic nu stiu daca sa faci prea mare caz. Daca te ocupi de el ,cu timpul se corecteaza. Daca e o alta problema ar fi bine sa apelezi la un logoped. | ||
angel_forever Postat pe 27 Mai 2015 16:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Copilas cu probleme de vorbire :( | 5 | De la: DianaMO 27 Mai 2015 16:01 |
hepatita C - o boala grava sau un virus pe care il porti si poti trai normal? | 26 | De la: Nicool 18 Iunie 2018 20:06 |
Emigrarea si depresia | 94 | De la: mugure_alb 23 Octombrie 2014 14:05 |
|
||
Injectii cu gentamicina!!! | 13 | De la: Horvat_Claudia_1 18 Iulie 2017 21:14 |
.Simona. | 2 | De la: eu_geminy 19 Ianuarie 2012 22:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară