Va pup pe toate mamicile! A avut cineva copil cu probleme de vorbire? Alexut al meu are... si i s-a recomandat logopedie. el are aproape 5 ani si ma gandesc k e inca mic..dar totusi, ai mei mi-au spus k eu vorbeam bine la varsta aia. A mai fost cineva cu piticul la logopedie? Imi poate da mai multe detalii? |
||
DianaMO Postat pe 22 Mai 2015 18:44 |
||
---|---|---|
Nu , du-te la logoped daca esti mama constiincioasa . | ||
Rotty Postat pe 22 Mai 2015 19:08 |
||
Mergi la logoped k nu e de glumit! Eu iti recomand un cabinet de pe calea 13 Septembrie, Pediatrik, sigur micutului tau ii va placea atmosfera de acolo. AU o broscuta mare de care s-a indragostit Alinutza a mea :D | ||
|
||
garbo_412520 Postat pe 26 Mai 2015 13:31 |
||
De la: DianaMO, la data 2015-05-22 18:44:26Va pup pe toate mamicile! SE MERGE SI MAI DEVREME ,du-te cu incredere si fii receptiva la ce ti se spune acolo , si kinetoterapia sau psihoterapia pot fi utile ! succes ! |
||
garbo_19362 Postat pe 27 Mai 2015 15:12 |
||
Cu al doilea dintre copiii mei am avut asemenea probleme, era peltic si extraordinar de simpatic cum pronunta cuvintele. Consoanele p, b, t, d, erau interschimbabile dupa bunul lui plac. Nu l-am dus la logoped niciodata, dar il corectam eu tot timpul (ii spuneam sa pronunte sunetele s, ș, z, ț, j cu dintisorii strânși si nu cu limba intre dinti). S-a corectat pana la urma, dar si acum ca e mare radem de cuvintele lui de atunci. E drept ca a durat, dar am niste amintiri extraordinare. Nu stiu ce fel de probleme de vorbire are puiul tau, dar daca e doar peltic nu stiu daca sa faci prea mare caz. Daca te ocupi de el ,cu timpul se corecteaza. Daca e o alta problema ar fi bine sa apelezi la un logoped. | ||
angel_forever Postat pe 27 Mai 2015 16:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
problemele de sanatate pot fi remediate | 1 | De la: tehnologiejaponeza 16 Mai 2011 23:39 |
Probleme de sanatate ? Le rezolv natural si gratis ! Sau macar incerc ! | 4 | De la: tutankhamon 5 Septembrie 2009 01:03 |
Contribuie la alinarea durerii celor c�rora via�a li se stinge din ochi! | 1 | De la: selladeal 22 Martie 2012 09:57 |
|
||
in ce masura afecteaza sanatatea mentala a unui adult, jocul pe calculator? calculat | 26 | De la: Ciresica 13 Septembrie 2011 18:51 |
help | 3 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:47 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn