In ianuarie 2015 Liv Hospital a deschis in Romania primul birou de opinie medicala gratuita pentru pacienti. Liv Hospital punand la dispozitie o serie de servicii, printre care : -A doua opinie medicala - gratuit -Programare consulatii in cadrul Liv Hospital Istanbul - gratuit -Transport aeroport – Liv Hospital Istanbul– aeroport – gratuit -Transport Hotel - Liv Hospital Istanbul- Hotel- gratuit -Translator pe toata perioada sederii in cadrul spitalului – gratuit -Serviciu de rezervare a camerelor de hotel in Istanbul la pret redus Mai multe detalii medicale puteti obtine accesand situl nostru http://www.liv-romania.ro/ La adresa de mail: [email protected] puteti trimite analizele dumneavoastra. |
||
garbo072620 Postat pe 5 Iunie 2015 17:55 |
||
---|---|---|
Eu as dori o informatie | ||
garbo_411677 Postat pe 13 Septembrie 2015 21:06 |
||
Simnt diabetica ,iau medicamente,doresc sa stiu daca este sau nu bine sa beau sucul de Kabucha,findca ciuperca din care se face ,contine zahar?Va multumesc. | ||
|
||
garbo_411677 Postat pe 13 Septembrie 2015 21:10 |
||
Uite ca iti raspund eu chiar daca nu sunt "Serviciu de rezervare a camerelor de hotel in Istanbul la pret redus" ! Ciuperca se hraneste cu zahar, deci tu pui in borcan ceai indulcit ca ciuperca sa poata trai si dezvolta. Ce bei tu acolo si crede-ma ca nu stiu de ce... nu prea mai are zahar pentru ca si ciuperca aia mare si urata, consuma din zahar. Oricum, ca sa poti afla mai sigur, masoara-ti glicemia (banuiesc ca esti in posesia unui glucometru...) imediat dupa ce bei din zeama aia. Daca capeti o glicemie ridicata, e bine sa nu mai bei din asa ceva, dar analiza asta sa fie nu in preajma unei mese, fie ea de dimineata, pranz sau seara. Adica, masoara-ti glicemia cam dupa 10 minute dupa ca ai baut din "sucul" ala. Atunci o sa sti cum stai. Din cate spui, inteleg ca suferi de diabet gradul II, deci l-ai capatat cand ai fost mai in varsta, acum esti si mai in varsta, dar bine ca ai grija de nivelul zaharului din sangele tau. |
||
barboneli Postat pe 13 Septembrie 2015 21:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Protezare sold | 1 | De la: garbo264464 16 Februarie 2012 10:25 |
a inceput campania Zepter international pentru sanatate si frumusete | 2 | De la: nazirra 16 August 2010 15:35 |
Consultanta gratuita psihologi | 1 | De la: Sic_Cogito 8 August 2011 19:03 |
|
||
stergere cu laser TATUAJ SPRANCENE | 5 | De la: LILO 18 Decembrie 2011 15:32 |
EXISTA SI TITULATURA DE MEDIC PSIHOLOG!!! | 277 | De la: Vlad_Emil_Oz_1 26 Noiembrie 2015 06:56 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn