cum ma incurajez eu.care nr v-a placut?

Vaaiiiii! Si Iadul si Raiul sunt si pe pamant si, apoi, pe unde or mai fi! Si-apoi, la Rai parca i se mai zice Gradina lui Dumnezeu... si ca-i mare, si ca multi i-au sarit gardul! Asa e!
Teoria ta nu e ciudata, e ilogica, iar ce accepti tu ca adevar, e treaba ta.Insa, macar intr-un aspect al vietii, incearca sa fii coerenta si cumva logica!
Schmetterling
Postat pe 15 Iulie 2015 13:02
Poti sa uita Fluturas. Auzi colo...coerenta...logica...
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2015 14:59
Eu inca sper... Mai bine ma las!
Schmetterling
Postat pe 15 Iulie 2015 15:41
Cred intr-adevar ca eu gresesc, folosesc unele cuvinte pentru ca nu am altele. Animalele traiesc in Rai, (sau scuze in Gradina Edenului).nu inseamna ca Raiul e locul unde traiesc animalele. Si mai cred ca nu o sa intelegeti nimic si ca m-am bagat degeaba in vorba nefiind in stare sa explic ce vreau sa spun.
Raiul si iadul nu sunt locuri asa cum e Franta, poftim. In Rai si in iad merg, sau zboara in fine, ajung sufletele.
Deliaaa
Postat pe 15 Iulie 2015 16:09
Asta e concluzia mea, vazand reactia voastra. Nu am timp cand vreau eu si nu stiu de ce va grabiti atata sa primiti raspunsuri logice. Nu se inchide garbo.
Deliaaa
Postat pe 15 Iulie 2015 16:16

Stai linistita, nimeni nu da cu parul aici... ! Intradevar, un raspuns logic... daca se poate gasi logica in cea ce discutam, rai, iad, Adam... etc., e de preferat... hai sa zicem ca, pana sambata ai destul timp sa ne oferi un raspuns mai bun, mai logic, mai sus.... ? Si nu intra in presiune... fa-o cand ai timp si chef !
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2015 17:12
De la: delada, la data 2015-07-15 16:16:00Asta e concluzia mea, vazand reactia voastra. Nu am timp cand vreau eu si nu stiu de ce va grabiti atata sa primiti raspunsuri logice. Nu se inchide garbo.

Asta m-a dat pe spate...

http://40.media.tumblr.com/12ec71efedf32a1f1edc1cc7a374d2d8/tumblr_mqrkquRPCX1s3sb88o1_500.jpg

Rotty
Postat pe 15 Iulie 2015 17:35
Ok!
Deliaaa
Postat pe 15 Iulie 2015 18:03
Astept cu interes ziua de sâmbătă!
Schmetterling
Postat pe 15 Iulie 2015 20:03
Salutare la toata lumea, mai ales celor trei care asteapta cu interes sa evalueze tema mea de casa.
Trebuie sa spun ca nu am absolut nici o motivatie ca sa expun aici teoria mea, si nici sa imi valideze cineva coerenta sau logica. Pe de alta parte, ieri am aflat ca o sa plec mai devreme acasa, chiar foarte curand si am destule de aranjat.
Multumesc pentru termenul generos, in alte conditii ar fi fost o tema buna pentru a imi tine mintea ocupata. Numai bine.
Deliaaa
Postat pe 16 Iulie 2015 09:56
Delada, prima data, spor la pregatiri, sa ajungi cu bine acasa, sa-ti revezi familia si sper sa-ti rezolvi problemele.

Imi pare rau ca n-ai reusit sa surprinzi nota amuzanta a raspunsurilor noastre.Tu, pe alocuri de lasi dusa de logoree si nu gandesti ceea ce scrii, de aici si raspunsurile noastre putin sarcastice.Nu astept, cel putin eu sa te evaluez si, sincer nu ma intereseaza teoriile nimanui, fiecare filosofeaza asa cum poate.Pe mine m-ai binedispus cu unele dintre teoriile tale, restul aspectelor din ele, le las pe seama ta, sa le imbunatatesti.
Mult succes si o viata mai linistita iti doresc!
Schmetterling
Postat pe 16 Iulie 2015 10:15
Fluturas , mi-ai luat vorba din varful degetzelelor. Deci , subscriu.
Delada , toate cele bune si sa ai grija de tine.
Rotty
Postat pe 16 Iulie 2015 10:22
Erata: nu mai am nici o motivatie.
Poate, altadata, cand si daca acest subiect va fi discutat, si eu voi fi mai odihnita o voi face.
Deliaaa
Postat pe 16 Iulie 2015 10:23
Multumesc si voua la fel!
Deliaaa
Postat pe 16 Iulie 2015 11:38
Am terminat de facut bagajele. Da, aveti dreptate, tot asta am inteles si prima oara. Numai ca eu nu scriam pentru cursivitate, logica sau coerenta. Ci exprimam ce simteam.

Deliaaa
Postat pe 16 Iulie 2015 21:58
Si chiar daca ma supar in aparenta, criticile sunt intotdeauna bine venite. Criticile constructiv, depinde cum sunt spuse. Apelative si insulte, chiar daca exprima parerea voastra, sunt cam jignitoare. Oricum, am spus, eu nu tin supararea. Sper sa va citesc sanatoasa. O seara buna!
Deliaaa
Postat pe 16 Iulie 2015 22:09
Aici ai spus un lucru mare, draga Delada. Daca poti sa nu tii suparare pe nimeni scutesti multe frustrari inutile. Tine-o tot asa, chiar daca nu intotdeauna vezi soarele din cauza norilor.
angel_forever
Postat pe 23 Iulie 2015 17:56
Suparare nu tin, dar nu uit. E sunt cam bruneta, daca toate zilele ar fi cu soare as deveni invizibila noaptea. Astea sunt zilele, cu soare sau fara, trec, din pacate.
Deliaaa
Postat pe 23 Iulie 2015 19:31
Nu stiu daca merita sa iti incarci memoria. Eu ma stradui sa nu o fac. Nu merita sa ma tot gandesc la ce a fost .
angel_forever
Postat pe 23 Iulie 2015 21:37
Nu este bine sa ții supărare dar este bine sa îi dai o lecție celui care tea supărat spre exemplu îl ignori, pt ca dacă taci și îi întorci și ceilalț obraz Îți va da din ce în ce mai tare.
trebuie sa ignori pe cine te indispune și nu te mai gândi în trecut ci doar sa știi sa te ferești pe viitor de persoanele care te indispun.
ingerasulluptor1
Postat pe 24 Iulie 2015 17:52
Eu zic ca dacă te gândești la răzbunare iti în încarci m intra cu emoții negative care te macină pe dinăuntru. Nu trebuie sa dorești rrăul nimănui, cine te indispune, dar o lecție constructiva merita sa fie înțepați la momentul potrivit sa vadă și ei cum este.daca eștiprea bun tțise urca iîncap.
ingerasulluptor1
Postat pe 24 Iulie 2015 17:55
Mie îmi place sa îi înțep cconstructiv pe cei needucati
ingerasulluptor1
Postat pe 24 Iulie 2015 17:58
Cand spun iert dar nu uit, ma refer la suparari mari, si care raman acolo, chiar daca le-ai iertat. In nici un caz nu am o lista de suparari, sau de persoane. Sunt departe de a fi perfecta si cel mai mare critic a fost si mai este cateodata mama mea. Mai rau decat ea nu poate nimeni sa critice, daca se hotaraste sa o faca.
Nu imi incarc memoria si nici nu ma concentrez pe lucruri suparatoare.
Imi doresc bine pentru mine si in aceeasi masura pentru ceilalti. Multumesc de sfaturi ingerasluptator. Sper sa avem toti parte de liniste.
Deliaaa
Postat pe 24 Iulie 2015 20:18
Te referi la cei apropiați, eu zic ca atunci când cineva greseste fata de tine in n familie , prinzi un moment sșiiîi spui liniștit ceea te dderanjează, dacă mama ta te critica pe un ton dur șiautoritar iîi poțispune, ddacă nu se potoleșteun timp nu iîi mai povesti nimic, cea mai importanta este comunicarea , dacăcineva insista sa ffacă ceva ce nu îțiplace iîi spui pe un ton calm și hotărât sa se ppotolească. Știi chestia aăsta cu intorsului IV celorlalț obraz o sa țise dea din ce ce mai tare, pt ca unii nu au limita, nici sa tot sa ții în tine și apoi sa răbufnește nu este bine, nu trebuie sa te tot stress zi de ce îți spune unul și altul, ci stăpânești furia și caută momentul sa spui ceea te deranjează fără sa iti pierzi calmul.atunci când dai în liber emoțiilor devii slab și nu mai gândeșticorect,
ingerasulluptor1
Postat pe 25 Iulie 2015 16:05
Este bine sa comunici sa spui ceea ce tu simți, dar sa fii atenta la ton, pt ca tonul face muzica.plus nu este bine sa locuiești cu părinții ei au alta mentalitate învechită ca trebuiesa faci ce zice popa nu ce face popa.

Dacă iîți vezi mama din când în când, dar sa locuiești cu ei nu este ușor, pt ca mai ales femeile critica de îndoaievor sa faci lucrurile aașa Cum sunt obișnuite cu ele, netinand condițiilede obiceiurile ccelorlalți,
ar trebuie sa nu stai cu ea, și dacă nu stai atunci poți sa îispui ce te dderanjează, pt ca dacă ii ai tot permis sa te critice, so fii învățataașa, dar este bine sa îi spui cum gândești tu dar este bine sa nu locuieșticu ei.
ingerasulluptor1
Postat pe 25 Iulie 2015 16:11
Multumesc ingerasluptator. Ai foarte mare dreptate. Eu am fost un om calm mult timp, si intr-adevar se pare ca nu mai sunt si ma las prada momentului. Tu de fapt stii multe vad. Despre viata si cum sa abordezi situatiile.
Deliaaa
Postat pe 25 Iulie 2015 22:25
De la: delada, la data 2015-07-25 22:25:05Multumesc ingerasluptator. Ai foarte mare dreptate. Eu am fost un om calm mult timp, si intr-adevar se pare ca nu mai sunt si ma las prada momentului. Tu de fapt stii multe vad. Despre viata si cum sa abordezi situatiile.

... Sorry , da-i musai sa
Rotty
Postat pe 26 Iulie 2015 00:30
Eu tot nu stiu ce inseamna chipurile mov care sar. Ceilalti rad, dar ei? Sumt furiosi,? S-au inrosit de atata ras?
Deliaaa
Postat pe 26 Iulie 2015 00:55
S-au "inrosit" de ....s-au mai bine lasa... e sarcasm , doar sarcasm Delada. De ce nu dormi la ora asta ? Daca imi e permis sa intreb...
Rotty
Postat pe 26 Iulie 2015 01:12
Nu pot dormi. Fara un motiv anume. De data asta,nu ma ferresc de,ceva sau de cineva.Ma duc la culcare.
Deliaaa
Postat pe 26 Iulie 2015 02:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce se intampla cu mine? ce pot sa fac? 17 De la: moniq_ 29 Iunie 2010 22:20
Probleme de familie - sotia tatalui meu 5 De la: CoKNeZa 6 Iulie 2012 15:12
fiti blanzi, am 2 copii si vreau sa fie bine 14 De la: garbo_9309 11 Decembrie 2012 21:25
o ALTFEL de relatie pe internet 44 De la: garbo_384506 8 Noiembrie 2013 21:49
astrologie/ iubire 2 De la: KNIGHT_31 29 Septembrie 2010 02:30
Setari Cookie-uri