Buna, anul acesta sunt nasa si mi-a fost recomandat Talis l'atelier creatitf ca o buna alternativa pentru a gasi o rochie de ocazie, am inteles ca au croitorie proprie...Stie cineva ceva de ei? Aici puteti intra si voi pentru a va face o parere: http://talis.ro/evening/aphrodite-dress/ |
||
garbo_413231 Postat pe 23 Iunie 2015 16:34 |
||
---|---|---|
Nu cunosc firma in cauza, dar un singur lucru stiu sigur: nu oricine are forma corpului potrivita pentru astfel de modele. Iar la capitolul croitorie sper sa fie suficienti de buni sa faca o rochie sau un deux-pieces de mare gala pentru oricine, indiferent ca arata ca manechinul din poze sau are o silueta careia nu orice fel de model i se potriveste. Sunt unele care isi doresc sa capete o silueta "din foarfeca", ceea ce este foarte greu, mai ales daca are dificultati in a-si gasi haina potrivita in comert. Plus costurile pe masura. In ceea ce ma priveste m-am lamurit cu firmele acestea foarte faimoase. Cu atat mai mult cu cat nu sunt in necunostinta de cauza in domeniul croitoriei. | ||
angel_forever Postat pe 23 Iunie 2015 18:41 |
||
Iar reclama cumva? Sigur. Sint o gramada de astfel de firme, Nissa, Cristallini, Bien savy ( ca sa fie reclama completa) ca sa nu mai spun ca daca mergi la fostul COCOR gasesti la Agnes Toma o gramada , frumoase moderne iar daca nu-ti vin ti le modifica conform siluetei. |
||
|
||
Tommy_Boy Postat pe 24 Iunie 2015 09:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Comanda parfumuri online | 5 | De la: iqart 19 Decembrie 2009 21:01 |
shoes addicted | 3 | De la: Thor_again 20 Februarie 2011 19:24 |
la redoute fr | 1 | De la: garbo000871 24 Ianuarie 2010 13:46 |
|
||
cadouri de MOS | 63 | De la: iqart 19 Decembrie 2009 21:04 |
concurs | 1 | De la: szenilla35 16 August 2012 10:01 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice