Pt trafic pe Garbo și pt a ajuta lumea. Postați cu încredere! |
||
Axl_R Postat pe 13 Septembrie 2015 16:08 |
||
---|---|---|
De la: Axl_R, la data 2015-09-13 16:08:58Pt trafic pe Garbo și pt a ajuta lumea. Întâi, trebuie să te hotărăşti ce anume cauţi.... Apoi....poate te putem ajuta.... |
||
VasileDinNuc Postat pe 18 Septembrie 2015 21:23 |
||
Paiii... n-ai vazut ? Scrie clar, sot sau soata. A pus linia aia oblica si de aia poate te-a derutat, asa ca, ori sot ori soata ! Nu cred ca e pentru uz propriu... dar orice e posibil. De fapt a scris: pentru trafic pe Garbo sau pentru a ajuta lumea... ! Cum... ea stie. Tu cauta ceva material, poate o poti ajuta in sau la cautari... Macar acum nu mai cauta si soacra... asa ca o sa-ti fie mai usor s-o ajuti |
||
|
||
barboneli Postat pe 19 Septembrie 2015 17:12 |
||
Eu nu caut nica. Am vrut să fie un sg topic, pt cei/cele care caută. Cel din Anglia, a deschis deja vreo 2. |
||
Axl_R Postat pe 19 Septembrie 2015 20:57 |
||
De la: barboneli, la data 2015-09-19 17:12:29Paiii... n-ai vazut ? Scrie clar, sot sau soata. A pus linia aia oblica si de aia poate te-a derutat, asa ca, ori sot ori soata ! Exact, sau. Pân' s-o hotărî, aşteptăm.... |
||
VasileDinNuc Postat pe 19 Septembrie 2015 21:00 |
||
Măi, cei care stau în nuc, nu se uită și sus? Am răspuns deja. |
||
Axl_R Postat pe 19 Septembrie 2015 21:03 |
||
De la: Axl_R, la data 2015-09-13 16:08:58Pt trafic pe Garbo și pt a ajuta lumea. Wow!... Abia acum m-am prins si eu de ce mi se parea 'under citatul' cumva cam ... incongruent. Incongruent cu perso(a)na-litatea, desigur... . ...Carevasazica un 'not' si un 'anti' in plus! Inutili demersului antropologic, adica... |
||
garbo101426 Postat pe 23 Septembrie 2015 17:36 |
||
" Wow!... Abia acum m-am prins si eu de ce mi se parea 'under citatul' cumva cam ... incongruent. Incongruent cu perso(a)na-litatea, desigur... " " Incon" ... Cum ? Vorbeste romaneste ce mama -ului, ca ramane fata / baiatul "single"... |
||
Rotty Postat pe 23 Septembrie 2015 18:01 |
||
De la: Rotty, la data 2015-09-23 18:01:59 Am intzeles... Nu doare! ...Da' - sorry! - tot prostie se numeshte anal-fabetismul tau... |
||
garbo101426 Postat pe 23 Septembrie 2015 21:45 |
||
Ce ai cu analul meu ? Ca de voiai sa zici altceva, nu puneai liniuta aia . Perverso ce esti ! Te zic !... | ||
Rotty Postat pe 23 Septembrie 2015 21:55 |
||
Auzi Rotty... rottycel-ul tau a avut vreodata capuse ? Si cu ce le-ai tratat... sau ai facut sa dispara din jurul casei ? Poate incercam si pe aici cu praful sau spray-ul ala si aici pe garbo la 426... se pare ca e tare setoasa de sanje... ! Ne urmareste peste tot... |
||
barboneli Postat pe 23 Septembrie 2015 21:57 |
||
Am niste picaturi speciale, dar nu cred ca la 426 au vreun efect. Capusa e jucarie comparativ cu 426. | ||
Rotty Postat pe 23 Septembrie 2015 22:03 |
||
Mmda... si la capuse o fi valabila eugenia aia si s-au creat noi exemplare care stau in doua picioare... mai stii ! |
||
barboneli Postat pe 23 Septembrie 2015 22:09 |
||
Asta e mutanta in toata regula. Si cred ca stii ca e demult pe aici. Mai dispare, mai apare, se mai piteste..... | ||
Rotty Postat pe 23 Septembrie 2015 22:12 |
||
Daca o mai ignoram citeva zile, moare de ciuda sigur. Precis o sa se roage de noi in genunchi pt. o virgula macar sau un i acolo ca sa aiba ce rumega. Barbo, invazia capuselor se previne. O data instalate se indeparteaza mai greu. Problema este ca pe linga faptul ca arata oribil pot genera boli periculoase. Ca toti parazitii. |
||
Tommy_Boy Postat pe 23 Septembrie 2015 22:17 |
||
Bleah ! http://www.zooland.ro/data/Image/image/capusa-mare.jpg Sper sa nu visez asa ceva.... |
||
Rotty Postat pe 23 Septembrie 2015 22:27 |
||
Mai bine viseszi decat sa ai in realitate... ! Tommy are dreptate, acum e prea tarziu... si nu prea cred ca scapam de ea prin ignorare, eu as fi folosit-o la altceva. Daca tot nu scapam de ea, eu i-as cere sa-mi traduca sau sa-mi explice sensul sau ce vr'a sa zica fiecare din cuvintele alea noi (pentru mine cel putin...) pe care le scrie ca o mitraliera... ! Noi am mai avut parte de o plosnita o perioada de timp... n-am scapat de ea asa usor. Sper sa nu fie clona lui cealalta.... ! Ne-a sacait rau de tot, dar nu ne-a imbolnavit pe nici unul... slava Domnului ! |
||
barboneli Postat pe 23 Septembrie 2015 22:37 |
||
Mie imi sugereaza mai repede o musca din aia grasa verde care biziie suparator si de care scapi asa cum am mai spus doar cu pliciul. | ||
Tommy_Boy Postat pe 23 Septembrie 2015 22:39 |
||
Mmda... pliciul... dar pentru asta trebuie s-o ai pe sita de la fereastra sau pe pata de dulceata de pe masa... ! Si la maximum 84,5cm. de tine ! Asa de la distanta trebuie sa cautam altfel de plici... |
||
barboneli Postat pe 23 Septembrie 2015 22:44 |
||
De la: Rotty, la data 2015-09-23 21:55:23 Ce ai cu analul meu ? Ca de voiai sa zici altceva, nu puneai liniuta aia . Perverso ce esti ! Te zic !... In cazul celor cu prima lobotomie esuata e indicat sa le precizezi tot timpul care e un capat si care altul. E ca la rimele automodale: gura si curu... Da' cu euglenele bok-o-trofe nu esti sigur niciodata, asa ca e posibil ca ceea ce crezi tu ca ar rezulta din 'impartirea' asta, sa fie exact ... viceversa! . ...Intelegi?!? |
||
garbo101426 Postat pe 24 Septembrie 2015 20:27 |
||
Da Rotty, incep sa cred ca ai dreptate... seamana mult cu Pitita, mai ales la rautate. Dar la un moment dat parea ca se linisti-se si se putea discuta cu ea, chiar daca nu era de inteles in totalitate... ! In fine, asta e un forum liber asa ca orice musca, verde sau albastra, are dreptul sa-si depuna pe aici ouale... ! Eu n-o mai bag in seama si ma solidarizez cu Tommy... Vezi ca l-am obligat pe domnul ala... profesorul. sa-ti ceara scuze, a pus un citat de-al meu si s-a luat din greseala de polonicul tau... ! I-am aratat gafa, dar probabil ca nu are curajul si demnitatea sa-ti ceara scuze... |
||
barboneli Postat pe 24 Septembrie 2015 20:50 |
||
De la: Axl_R, la data 2015-09-19 21:03:02Măi, cei care stau în nuc, nu se uită și sus? Ce să vedem sus ? Este doar cerul albastru de vară, senin până la marginile pământului.... |
||
VasileDinNuc Postat pe 24 Septembrie 2015 21:12 |
||
De la: barboneli, la data 2015-09-24 20:50:36 Mai, non-apisule, asta a inteles euglena de tine? Ca profesorul Neamtu si-ar fi cerut scuze? De la cine, loaza internationala?? ...De la tine, neica nimeni in izmene?!?!? Si ca l-ai fi 'obligat' chiar tu, I.A.U. adica?!?... . Treaba e mai grava decit credeam... Bre, zeroule, tu ai idee c-ar trebui deja sa te gindesti pt. o programare la a doua, ca prima se pare ca e ratata si n-a rezolvat problema?... Cum care a doua??? A doua ... LOBOTOMIE, imbecilule! |
||
garbo101426 Postat pe 25 Septembrie 2015 00:05 |
||
De la: barboneli, la data 2015-09-24 20:50:36 Am observat mai adineaori, merci. La scuze nu ma astept, nu e capabil de asa ceva. Neata buna. |
||
Rotty Postat pe 25 Septembrie 2015 07:46 |
||
Ok... nici eu nu ma asteptam. Dar am vrut sa-i arat ca nu-i functioneaza profesoratul cum crede el... ! Stii, cand am explicat lui aia care a dat exemplu cu "Inchiriez camera... s.a.m.d.", el a crezut ca "duduia bucatareasa a scris asta" asa ca -s-a luat de tine in loc de mine. Mai, astia ar trebui sa-si ia pastilele inainte de incep o activitate cerebrala, ma mir ca acolo unde au fost internati nu i-a invatat chestia asta elementara... ! Altfel devin nocivi rau... Neata Rotty... hai la locul nostru, ti-am pragatit ceva buuun..... |
||
barboneli Postat pe 25 Septembrie 2015 08:16 |
||
De la: barboneli, la data 2015-09-25 08:16:46 Auzi la euglena: ...'locul nostru'?!? ...Aaa - haaa, am inteles in sfirsit cu e cu ... 'loisir'-ul lor suin: Aveti in preajma, carevasazica, o padure de fagi. ...Pentru JIR, desigur. . |
||
garbo101426 Postat pe 25 Septembrie 2015 12:00 |
||
Super tare! Voi nu aveti ce face de va "pierdeti " timpul cu raspunsuri |
||
michelina Postat pe 27 Septembrie 2015 00:12 |
||
Ok, neata... ! Ai dreptate, nu mi pierdem vremea. Am inteles apropoul. Ramane sa-mi spui acuma unde, la mine sau la tine acasa ? |
||
barboneli Postat pe 27 Septembrie 2015 06:50 |
||
Fursecuri, dulceață de nuci verzi, ceai...ce-mi dai? | ||
Axl_R Postat pe 27 Septembrie 2015 19:20 |
||
S-o sters postarea, care facea reclama la un alt forum. Cu ea/el vorbeam. |
||
Axl_R Postat pe 28 Septembrie 2015 17:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MARA BIANCA VA ROG UN VOT | 3 | De la: florena_florentina 12 Mai 2009 09:37 |
vand haine gravida mar 38-42 | 1 | De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26 |
Bebicii au crescut si nu mai au nevoie de o multime de lucruri. Sunt mamici interesate? | 1 | De la: madubody 5 Decembrie 2009 21:22 |
|
||
cabinet specializat copii 0-6 ani | 1 | De la: irinae 2 Octombrie 2009 12:14 |
HAINUTE PENTRU COPII DE FIRMA | 1 | De la: kidz000935 25 Mai 2009 12:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară