DE CE ESTE MAI INTERESANTA AMANTA DECAT SOTIA? Că este a doua alegere? Când te întorci acasă de la amantă, nu ar trebui să fii la fel de emoţionat că îţi vezi soţia? |
||
Estera77 Postat pe 12 Noiembrie 2015 21:41 |
||
---|---|---|
" Când te întorci acasă de la amantă, nu ar trebui să fii la fel de emoţionat că îţi vezi soţia?"![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 13 Noiembrie 2015 05:54 |
||
Eu am inteles intrebarea chiar daca nu e "spusa" bine... ! Si la inceput, tot din cauza ca e cam de dimineata... am inteles "Cand te intorci acasa de la armata, nu ar trebui sa fii la fel de emotionat ca iti vezi sotia ?" Dar dupa cafea, mi-am dat seama de greseala mea. Pai bine mai Estera... e mare diferenta intre amanta si sotie. Totusi. Gandeste-te la un scenariu cam asa: sotul tocmai se intoarce de la amanta, inca simtind caldura trupului si genele false gadilindu-i buricul, intra pe usa acasa si de ce dau ochii lui... de nevasta cu bigudiuri inca in par si cu o tigaie din fier in mana cu care are de gand sa i-o arunce in chelie... !!! Emotii are, cum sa nu, are emotii ca de data asta il nimereste... ! ![]() ![]() Si ce curiozitati ai si tu... ??? ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
barboneli Postat pe 13 Noiembrie 2015 07:54 |
||
Bravo, Barbo, cum tu ai inceput primul dupa replica lui Rotty, primul lucru care mi-a trecut prin minte inainte sa apuc a citi ce ai scris a fost "hai sa vedem daca Barbo va urma la "spovedanie" , eu fac pe duhovnicul" ![]() ![]() Draga Estera, normal ca amanta e mai interesanta, doar e ceva nou. Cu sotia este deja obisnuit. |
||
angel_forever Postat pe 13 Noiembrie 2015 12:28 |
||
![]() ![]() Ziua buna. ![]() |
||
Rotty Postat pe 13 Noiembrie 2015 12:49 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Schmetterling Postat pe 13 Noiembrie 2015 13:05 |
||
Are amanta ..ca sa fie sigur ca-i mai functioneaza vreju'...daca se poarta urat cu tine(tu esti sotia, presupun), zic sa-l lasi..cu amanta. | ||
Liana-Vlase Postat pe 13 Decembrie 2015 20:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
LA MULTI ANI! | 3 | De la: tutankhamon 5 Decembrie 2009 13:15 |
bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustare? | 5 | De la: anakin 8 Octombrie 2010 15:27 |
Sa traiesti in cusca altuia. | 174 | De la: michelle_ 21 Iunie 2011 21:08 |
|
||
ipocrizia | 63 | De la: sageataalbastra 16 Septembrie 2010 16:41 |
Cum il faci sa te sune dupa prima intalnire | 77 | De la: Axl_R 14 Decembrie 2012 13:11 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9