Buna mamici, sunt noua pe aici si rog pe oricine a avut vreo experienta cu copilul sau in sfera ORL sa ma indrume spre un medic ORL-ist bun din Brasov. Fetita mea de 2 ani care a fost in colectivitate, a suferit o ruptura de timpan: iata traseul ei medical( poate a avut cineva aceeasi experienta si ma poate indruma): - otita medie bilaterala acuta(fara febra): am ajuns la spitalul pediatrie imediat dupa ce mi-am dat seama ca o doare urechea( plangea in somn dar nu-mi indica clar ce o doare).Tratament: 7 zile augumentin, nurofen si otocalm. - a fost OK, am retrimis-o la gradinita de unde am retras-o dupa 2 zile ptr. ca venise din nou infundata si sa evit scurgerea de secretii spre urechi. - la 10 zile de la incheierea tratamentului cu augumentin a inceput sa planga toata noaptea( fara alte simptome in acest interval de 10 zile) iar a doua zi i-a curs din ureche un lichid galben vascos(fara urme de sange)si durerea a cedat . am banuit ca infectia a perforat timpanul si asa a si fost; - a doua zi am ajuns la cabinet privat doctor Alice Mercas , s-a uitat doar cu otoscopul, mi-a confirmat( nu era sigura ce s-a intamplat incat a perforat timpanul si mi-a dat in continuare Zinnat cu picaturi de Betabioptal in ambele urechi si in aerosoli(10zile). - M-am intors acasa nemultumita de faptul ca nu i-a curatat urechea de puroi si nu i-a prelevat o proba ptr. a sti ce microb a provocat infectia ptr. a -mi prescrie antibiotic corect. Dupa 5 zile cu acest al doilea antibiotic, am fost la Cluj ptr. ca nu eram linistita ; deja timpanul vibra(adica fisura s-a inchis)si era in curs de vindecare. -evident ca am retras-o de la gradinita - dupa 2 luni acuma se plange din nou de aceeasi ureche undea fisurat prima data -suntem din Fagaras si nu mai am incredere in doctori. Voi ? Ceva recomandari? Multumesc |
garbo_422928 Postat pe 13 Decembrie 2015 15:55 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hepatect-imunoglobulina | 1 | De la: garbo_415662 22 Septembrie 2015 08:56 |
lamblia la bebe | 1 | De la: garbo087162 4 Mai 2011 15:53 |
CURSURI MISCARI DE BAZA ALE DANSULUI SPORTIV PENTRU COPII | 1 | De la: cursdans 14 Ianuarie 2011 15:56 |
|
||
alergie | 6 | De la: garbo184233 16 Mai 2012 19:31 |
Cat de periculosi sunt nitratii? | 1 | De la: Cosmina_75 9 Aprilie 2012 12:35 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice