Recomandari in ajutorul parintilor pentru prevenirea unghiilor incarnate la copii . Parintii pot preveni o problema comuna si dureroasa precum unghiile incarnate la copii urmand cateva sfaturi simple. Cauzele frecvente incarnarii unghiilor sunt : pantofii stransi , sosete stranse , mostenirea genetica ( tendinta de curbura ) , precum si taierea unghiilor intr-un mod necorespunzator… in cele mai multe cazuri . In timp , unghiile crescute in carne pot duce la infectii . “ Mai bine sa prevenim decat sa tratam “ ! ^Invatati copiii cum sa isi taie unghiile de la picioare in mod corespunzator. Unghiile de la picioare trebuie taiate in linie cat mai dreapta folosind o forfecuta ( exclus unghiera) si sa nu fie taiate prea scurt . Colturile nu se taie , doar se rotunjesc putin cu pila dand forma degetului . ^Asigurati-va ca pantofii se potrivesc si nu strang piciorul . Latimea pantofilor este mai importanta decat lungimea . ^In cazul in care apare o unghie dureroasa , puteti reduce inflamatia prin inmuierea piciorului in apa la temperatura camerei . ^Apelati la serviciile unei pedichiuriste cu experienta sau cereti ajutor medical. ^Nu incercati dvs sa sapati sub unghie. ^Interventia chirurgicala este o obtiune dar este dureroasa si din pacate de cele mai multe ori are efect de recidiva. ^Alternativa interventiei chirurgicale este tehnica 3TO Spange, nedureroasa, prin aplicarea unor sarmulite pe unghie, similare aparatului dentar, care invata unghia sa creasca normal si natural . Aplicarea este fara durere si este recomandata copiilor deoarece unghiile lor se incarneaza frecvent in urma taierii incorecte sau presiunii incaltamintelor. |
||
garbo_426356 Postat pe 12 Ianuarie 2016 15:04 |
||
---|---|---|
Buna..si fetita mea are o astfel de problema...bineinteles din cauza taierii necorespunzatoare a unghiilor. .. | ||
marylukiana Postat pe 4 Martie 2016 08:42 |
||
Vorbe mari de la oameni şi mai mari: "Cred în reîncarnare." (unghia) "Eu am început rozându-mi unghiile." (Venus din Milo) |
||
|
||
barboneli Postat pe 4 Martie 2016 13:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carucior chipolino format din 2 componente | 1 | De la: garbo163783 25 Iulie 2010 11:51 |
realizez carti personalizate pentru copii | 1 | De la: xenna 11 Octombrie 2009 16:09 |
curatenia | 1 | De la: ruschita 27 Martie 2008 16:52 |
|
||
Hainute de bebe la preturi modice 1-9 lei | 1 | De la: adelaeu 23 Iunie 2010 18:30 |
mor de nervi din cauza mustelor... help | 1 | De la: ale_micutza 6 Iulie 2009 15:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară