Recomandari in ajutorul parintilor pentru prevenirea unghiilor incarnate la copii . Parintii pot preveni o problema comuna si dureroasa precum unghiile incarnate la copii urmand cateva sfaturi simple. Cauzele frecvente incarnarii unghiilor sunt : pantofii stransi , sosete stranse , mostenirea genetica ( tendinta de curbura ) , precum si taierea unghiilor intr-un mod necorespunzator… in cele mai multe cazuri . In timp , unghiile crescute in carne pot duce la infectii . “ Mai bine sa prevenim decat sa tratam “ ! ^Invatati copiii cum sa isi taie unghiile de la picioare in mod corespunzator. Unghiile de la picioare trebuie taiate in linie cat mai dreapta folosind o forfecuta ( exclus unghiera) si sa nu fie taiate prea scurt . Colturile nu se taie , doar se rotunjesc putin cu pila dand forma degetului . ^Asigurati-va ca pantofii se potrivesc si nu strang piciorul . Latimea pantofilor este mai importanta decat lungimea . ^In cazul in care apare o unghie dureroasa , puteti reduce inflamatia prin inmuierea piciorului in apa la temperatura camerei . ^Apelati la serviciile unei pedichiuriste cu experienta sau cereti ajutor medical. ^Nu incercati dvs sa sapati sub unghie. ^Interventia chirurgicala este o obtiune dar este dureroasa si din pacate de cele mai multe ori are efect de recidiva. ^Alternativa interventiei chirurgicale este tehnica 3TO Spange, nedureroasa, prin aplicarea unor sarmulite pe unghie, similare aparatului dentar, care invata unghia sa creasca normal si natural . Aplicarea este fara durere si este recomandata copiilor deoarece unghiile lor se incarneaza frecvent in urma taierii incorecte sau presiunii incaltamintelor. |
||
garbo_426356 Postat pe 12 Ianuarie 2016 15:04 |
||
---|---|---|
Buna..si fetita mea are o astfel de problema...bineinteles din cauza taierii necorespunzatoare a unghiilor. .. ![]() |
||
marylukiana Postat pe 4 Martie 2016 08:42 |
||
Vorbe mari de la oameni şi mai mari: "Cred în reîncarnare." (unghia) "Eu am început rozându-mi unghiile." (Venus din Milo) |
||
|
||
barboneli Postat pe 4 Martie 2016 13:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58 |
vand carucior 3 roti,220lei | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
surubeste, mestereste si pe mami inebuneste! | 2 | De la: pinicuta 3 Aprilie 2009 14:34 |
|
||
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 19 Iunie 2009 15:56 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 17 Iunie 2009 14:50 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9