Dragi utilizatori ,am intilnit o nativa din zodia berbecului,eu fiind peste si tare m-a mai suparat:).foarte orgolioasa si am fost prins in capcana ei:))trebuie de schimbat situatie invers si nu-mi vine nici o idee pe moment,poate ma ajuta cineva??? | ||
garbo_426781 Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:28 |
||
---|---|---|
Daca intentia ta e sa faci misto cu titlul asta caraghios, sa stii ca pe mine m-a amuzat (dar si intristat...) ! Poate ai vrut sa spui "EL PESTE OPINCI"... ? Altfel, nimeni de pe garbo nu cred ca a inteles "eu fiind peste" ! Peste ce esti... ? Peste zodia berbecului ? Tu erai baut peste 2-3 sticle de vin cand ai scris ce ai scris ? Si ne ceri noua ajutorul ca sa schimbi situatia ? Adica, daca inteleg eu bine, vrei sa fi sub zodia berbecului... sau cam asa ceva, nu ? Ok, o sa amestecam iar zodile si pe tine te asezam sub... sub zodia berbecului ! S-a facut coane, stai linistit ! A... si inca ceva... nu astepta degeaba sa-ti vina vreo idee, nu momentan si nu vesnic, nu ai nici o sansa sa primesti asa ceva... !!! |
||
barboneli Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:56 |
||
De la: garbo_426781, la data 2016-01-16 13:28:52Dragi utilizatori ,am intilnit o nativa din zodia berbecului,eu fiind peste si tare m-a mai suparat:).foarte orgolioasa si am fost prins in capcana ei:))trebuie de schimbat situatie invers si nu-mi vine nici o idee pe moment,poate ma ajuta cineva??? Tu fiind peşte,cauti,banuiesc, o naiva,nu nativa,din orice zodie,pentru a o exploata!? |
||
|
||
dana1975 Postat pe 7 Martie 2016 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu Pesti, el Gemeni | 6 | De la: georgytoto 7 Octombrie 2009 13:05 |
femeie scorpion si barbat rac | 1 | De la: noir1960 4 Iulie 2011 09:13 |
Eu sagetator , el scorpion | 15 | De la: pik_nik 26 Octombrie 2009 00:59 |
|
||
compatibilitate | 4 | De la: garbo029015 21 Iulie 2009 10:52 |
femeia balanta(sfarsitul zodiei) barbatul balanta(inceputul zodiei) | 1 | De la: meow 4 Septembrie 2009 15:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară