Dragi utilizatori ,am intilnit o nativa din zodia berbecului,eu fiind peste si tare m-a mai suparat:).foarte orgolioasa si am fost prins in capcana ei:))trebuie de schimbat situatie invers si nu-mi vine nici o idee pe moment,poate ma ajuta cineva??? | ||
garbo_426781 Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:28 |
||
---|---|---|
Daca intentia ta e sa faci misto cu titlul asta caraghios, sa stii ca pe mine m-a amuzat (dar si intristat...) ! Poate ai vrut sa spui "EL PESTE OPINCI"... ? Altfel, nimeni de pe garbo nu cred ca a inteles "eu fiind peste" ! Peste ce esti... ? Peste zodia berbecului ? Tu erai baut peste 2-3 sticle de vin cand ai scris ce ai scris ? Si ne ceri noua ajutorul ca sa schimbi situatia ? Adica, daca inteleg eu bine, vrei sa fi sub zodia berbecului... sau cam asa ceva, nu ? Ok, o sa amestecam iar zodile si pe tine te asezam sub... sub zodia berbecului ! S-a facut coane, stai linistit ! A... si inca ceva... nu astepta degeaba sa-ti vina vreo idee, nu momentan si nu vesnic, nu ai nici o sansa sa primesti asa ceva... !!! |
||
barboneli Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:56 |
||
De la: garbo_426781, la data 2016-01-16 13:28:52Dragi utilizatori ,am intilnit o nativa din zodia berbecului,eu fiind peste si tare m-a mai suparat:).foarte orgolioasa si am fost prins in capcana ei:))trebuie de schimbat situatie invers si nu-mi vine nici o idee pe moment,poate ma ajuta cineva??? Tu fiind peşte,cauti,banuiesc, o naiva,nu nativa,din orice zodie,pentru a o exploata!? |
||
|
||
dana1975 Postat pe 7 Martie 2016 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
EU SAGETATOR, EL CAPRICORN! | 3 | De la: coka_pusha 30 August 2009 15:09 |
Femeia capricorn si barbatul leu... | 1 | De la: papadia67 10 Februarie 2009 06:36 |
Eu - Berbec, El - Scorpion | 23 | De la: garbo007015 12 Iulie 2009 15:26 |
|
||
el Pesti ea Taur | 18 | De la: Mariana_Paun_1 7 Februarie 2014 12:18 |
ea Caricorn el Taur...??crede-ti ca va fi ceva intre ei de viitor? | 1 | De la: cristina24 22 Aprilie 2010 20:52 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn