Buna. Nici nu stiu cum sa incep...s-ar putea sa am o sarcina oprita din evolutie :( doctorul nu este sigur peste o saptamana trebuie sa ma intorc la control...la eco totul pare normal chiar si corpul galben de sarcina arata bine doar ca sarcina este in urma cu 2 saptamani, in loc de 7 saptamani cat ar trebui arata de 5. Mentionez ca eu nu am ciclul regulat deci dupa parerea doctorului ar putea fi o sarcina tarzie dint-ro ovulatie intarziata. Ultimul ciclu mi-a venit la 38 zile, in 23 noi. 2015 deci as fi putut avea o ovulatie mai tarzie.Sangerari nu am avut deloc, sanii ma dor ingrozitor si s-au dublat :p am si ameteli si greturi putin, deci simptomele le am, doctorul zice ca asta e de bine.Ce ma deranjeaza sunt durerile destul de tari pe care le am la ovar :( si faptul ca in ultima perioada am fost foarte stresata,obosita si cu nervii la pamant... Intrebarea mea este cum arata o sarcina oprita in evolutie la ecografie? a mai fost cineva in situatia mea?? Sunt foarte speriata :( incerc sa ma linistesc dar sincer imi este foarte frica de ce voi vedea peste o saptamana la ecografie :( Imi doresc foarte mult acest copilas, mai am o fetita de 4 ani si ea isi doreste foarte mult un fratior .Multumesc mult pentru raspunsuri. |
Marii19 Postat pe 18 Ianuarie 2016 10:27 |
---|
„Maica iubita,Sf Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna Nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost luata da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si Elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Iti multumim Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite. Amin!” Apoi de 9 ori se spune ” Bucura-te Marie” „Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei Si binecuvantat este rodul pantecelui tau Isus Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu Roaga-te pentru noi pacatosii Aacum si in ceasul mortii noastre. Amin!” Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand, aprinzand o lumanare alba. In a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte- una de bani si 2 imposibile-ele se vor indeplini chiar daca nu iti vine sa crezi. Sa va fie de ajutor! |
garbo_427946 Postat pe 26 Ianuarie 2016 22:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SCUZE!!! | 1 | De la: marirai 9 August 2009 21:20 |
mamica pentru a doua oara | 3 | De la: monaduca 4 Decembrie 2009 20:41 |
recomndati-mi un doctor bun | 137 | De la: alexandradrag 27 Martie 2019 16:34 |
|
||
oare sunt insarcinata? | 3 | De la: alexxa 18 Februarie 2009 22:01 |
sarcina si diabetul | 1 | De la: andreea79 27 Februarie 2012 20:01 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice