Dupa cum oamenii inteligenti stiu deja, psihoza ... auto-bucala a diareei verbale este doar reflexul psiho-somatic retrograd de refuz sub-constiental al propriei conditii de euglena pro-fund... ...'CONSTIPATA' INTELECTUAL ! |
||
garbo101426 Postat pe 22 Februarie 2016 10:42 |
||
---|---|---|
Barboneli a dat cele mai bune raspunsuri👍 | ||
garbo_14245 Postat pe 23 Februarie 2016 06:54 |
||
''Iar le manica kooruletzu'' ''Fac referire la cine trebuie, fii linistit... '' Deci... Un bărbat și o femeie, doar că s-o schimbat nr. ''Dupa diareea asta verbala ii trece omului cheful de orice.'' Puțin ajutor http://static.mivarom.ro/catalog/images/picatura.jpg Dacă nimeni nu te atunci bați din palme până |
||
|
||
Axl_R Postat pe 23 Februarie 2016 08:59 |
||
Da...nu am avut tmp sa mai intru sa citesc tot...am citit acum! N am deschis acest topic la misto! Si nici despre masturbare nu e! Vad ca multi se cred "destepti" si vorbesc la misto! A spus cineva ca poate am deschis topicul si ca ma masturbez citind postarile....ai o minte bolnava,,,nu sunt asa de psihopat! Altcineva m-a felicitat pt perioada asta fara "actiune" dar zicea ca nu o considera totala pt ca ma masturbez...ee...crede-ma ca nu poti rezista fara nimic! Si oricum nu prefer masturbarea pt ca mi-e si mie dor de alte chestii! De exemplu niste sarutari...sau sa fac sex oral unei femei,sau sa mi se faca,,,sunt multe,nu trebuie sa ejaculezi si gata te simti bine! | ||
garbo_430294 Postat pe 23 Februarie 2016 09:35 |
||
De la: garbo_430294, la data 2016-02-12 15:45:51Buna ziua! As vrea sa stiu si eu ce parere aveti de absinenta?Eu sunt barbat,..si de 2 ani jumate nu am facut nimic...!Exista probleme din aceasta cauza?mai este cineva in situatii similare?absinenta este involuntara...nu voluntara! Ca esti barbat,m-ai convins,insa pentru a elucia misterul,avem nevoie si de varsta ta exacta.poate ai intrat la andropauza,poate te paşte impotenta...sau ,de ce nu,am putea vorbi si de orientarea ta sexuala. |
||
dana1975 Postat pe 9 Martie 2016 11:06 |
||
inprimul rand se spune Abstinenta,in al doilea rand e devreme ca sa spui ca esti abstinent ,abstinenta inseamna lipsa oricarei activitati sexuale chiar si masturbarea e o forma de sex.Cred ca ai nevoie sa mergi la un psihiatru sa iti tratezi depresia .Si problema nu e masturbarea care e ceva firesc si sanatos in vremuri in care esti adult tanar ,problema e izolarea care in cel mai fericit caz vine din depresie .Si da ,cica la barbati penisul nefolosit se atrofiaza ...nu stiu cat adevar e in asta ,pentru ca nu sunt barbat ,am citit pe net.Cat despre teoria secolului 19 ca cei care se masturbeaza ajung sa innebuneasca e o teorie perimata ,intre timp psihiatria a evoluat . | ||
mbincotan Postat pe 14 Martie 2016 00:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce fel de persoane sunteti? | 36 | De la: dor72 8 Iunie 2011 16:24 |
anticonceptionalele si alte medicamente | 6 | De la: caitlin 28 Februarie 2012 16:04 |
Nu stiu ce sa fac! | 24 | De la: eagle_1507 1 Aprilie 2015 06:32 |
|
||
cel mai umilitor lucru... | 25 | De la: Alexa_alexutza 2 Ianuarie 2017 10:40 |
Vreau un sfat >:) cum sa dau o lectie unui baiat :D | 168 | De la: blondina_X 8 Mai 2010 14:08 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice