Si eu credeam ca doar nu auzi bine... dar se pare ca nici nu intelegi ! Nu stiu de ce acceptiune mormai tu aici... dar nu ai dreptate. Vesnic ? In nici un caz, vesnica e prostia. Si vrei sa stii ceva... si rautatea e ! Ca tot suntem la bunul tau topic. Iremediabil ? Pai nici de pleonasm n-ai auzit se pare daca tot vorbesti numai cu oglinda. Daca tot ai scris vesnic... normal nu mai trebuia sa adaugi iremediabil. Asta daca ne luam dupa acceptiunea lui Dl. Dex.: "IREMEDIÁBIL1 adv. În mod definitiv; pentru totdeauna." Pa si pusi... |
||
barboneli Postat pe 15 Martie 2016 20:04 |
||
---|---|---|
De la 842: "Nu suntem aceeasi persoana. Daca ai fi urmarit cel putin topicul asta, te lamureai. Doamne..." Se poate, nu stiu precis, atunci in tot cazul, semanati... ! Asta am observat mai de mult, nu acum. Ce inseamna "cel putin topicul asta" ??? Pai de unde stiu sau cred ca stiu ca suntei una si aceasi persoana sau clona celeilalte... ? Am mai urmarit si alte topice, pe care, din pacate 426 si 842 se bagau cu forta si le stricau cu vocabularul si rautatea lor. Daca tot zici ca nu sunteti una si aceasi persoana... ! Iar topicul asta l-am urmarit, mai mult ce au scris altii... ca tu pui acelasi disc cu injurile tale. Toti suntem rai si mizerabili, numai tu sau voi, sunteti perfectiunea intruchipata. Bine ca macar nu va stiu chipurile.... adica mutrele ! |
||
barboneli Postat pe 15 Martie 2016 20:15 |
||
De la: garbo_842, la data 2016-03-15 19:59:12De la: barboneli, la data 2016-03-15 19:21:20De la: garbo101426, la data 2016-03-15 18:46:44De la: garbo_842, la data 2016-03-15 17:44:07 @842, nu te mai formaliza sa invoci ... divinitatea. Jegurile tot jeguri ramin oricita civilitate ai avea... ...Pur si simplu asa sint astia, atita ii duce. Doar pe unii, desigur... Cu tablele lui Moise intr-o mina si cu ... funia 'bunatatii' fluturind in cealalta... Nimic anormal: ...reactii de popor oprimat, chinuit si luat la shuturi prea multa vreme. Iar traumele lasa urme caracteriale, e dovedit stiintific... Si, dupa cum stii, iudaismul sta chiar la baza crestinismului, nu? Asa ca nu te astepta si la prerogativele aferente ultimului... Iar nesimtitei crisalide nici nu merita sa-i dau atentie. Nu lovesc animalele, copii si femeile. Din principu... 'Comunitatea' astora e chiar ontopic! Si e exact aidoma celei din vorbele lui Aristotel: "...prietenia intre oameni rai devine o comunitate in rele." Restul... ...eterna. |
||
|
||
garbo101426 Postat pe 15 Martie 2016 20:44 |
||
Oare cum ai putea sa convingi in viata de toate zilele un dobitoc ca 'iremediabil' origineaza din franceza unde inseamna doar ... 'care nu se poate remedia/repara', 'fara leac'?!? Si ca 'vesnic' inseamna doar ... 'perpetuu/permanent/etern'?!? Cit de timpit sa fie cineva care nu-si poate folosi propriul caputz ca sa discrimineze corect in context intre cei doi termeni?!? Asa ca, 'eminentza', chiar ca pa si pu... ...la toata lumea! P.S.: Recunosc, am vazut la viata mea idioti de toate natiile, chiar si evrei. Da' va asigur ca nu erau analfabeti cu totul, stiau macar sa citeasca... |
||
garbo101426 Postat pe 15 Martie 2016 21:27 |
||
De la: barboneli, la data 2016-03-15 13:10:28 |
||
Deliaaa Postat pe 15 Martie 2016 23:18 |
||
Am raspuns a aceasta ora tarzie din lipsa timpului la ore mai normale, si in ciuda invectivelor pe care le-am citi aici, care nu isi au rostul si nici efectul scontat banuiesc. Cat de ziditor am scris, nu stiu. Tot ce stiu, e ca daca am sa mai citesc invective la adresa oricui, o sa orbesc iremediabil cand o sa vad postarile unui anumit user. Ca e pierdere sau nu, nu conteaza, conteaza starea mea de spirit. |
||
Deliaaa Postat pe 15 Martie 2016 23:32 |
||
De la: garbo101426, la data 2016-03-15 20:44:27De la: garbo_842, la data 2016-03-15 19:59:12De la: barboneli, la data 2016-03-15 19:21:20De la: garbo101426, la data 2016-03-15 18:46:44De la: garbo_842, la data 2016-03-15 17:44:07 Distinctia facuta, ca nu suntem aceeasi persoana, n-are NIMIC peiorativ. ,dimpotriva. Doar ca ma deranjeaza stupiditatea, de a nu observa chestii evidente, cum ar fi faptul ca nu ai de ce sa intrebi si sa-ti raspunzi, sub numele altui user. |
||
pinkrainbow Postat pe 16 Martie 2016 11:50 |
||
De la: barboneli, la data 2016-03-15 20:15:24 N-am spus de nimeni de pe forum ca este "rau si mizerabil", pt ca nu am cum sa ma pronunt, ce am postat a fost un mod de abordare a topicului... Perfect nu-i nimeni(ma includ) pt. ca prea putini sunt capabili de iubire, toleranta si intelepciune Probabil asa te simti tu, rau, cel putin rautatile si ironiile se cam tin "lant". |
||
pinkrainbow Postat pe 16 Martie 2016 12:04 |
||
De la: garbo_842, la data 2016-03-14 08:06:49Egoismul este rautate. Poti fi indiferent si din multe alte motive. Esti absorbit de propria suferinta, de propriile teluri, de propria fercire mai pe scurt de propriile trairi. Nu mai vezi, nu mai auzi nimic in jur. Unii sunt asa toata viata, nu o perioada. Oamenii de stiinta de exemplu, multi nu vad si nu aud decat lucruri legate de stiintele lor. Ceea ce vrei tu sa spui ca e rautate e de fapt lipsa de educatie civica. Oamenii traiesc in colectivitate, dar de multe ori, avantajele de care ar trebui sa se bucure in aceasta colectivitate sunt umbrite de dezavantajele generate de lipsa lor de educatie si spirit etic, civic, de fair-play, de echipa. |
||
Deliaaa Postat pe 16 Martie 2016 14:03 |
||
Tu spuneai ca rautatea e "activa, reactioneaza". Sunt convinsa ca si rautatea pasiva (indiferenta) e un aspect la fel de negativ. ....Mai ales ca rautatea doar prin impunere legala si civica se poate corecta... iar comparatia cu oamenii de stiinta n-are nici un sens. Suntem rai dupa cum considera fiecare, de asta si suntem departe de bunatate. Si dicutia asta chiar plictiseste, atunci cand ne place doar sa vorbim de amorul artei, si n-avem nimic a spune. |
||
pinkrainbow Postat pe 16 Martie 2016 15:26 |
||
"Nimic anormal: ...reactii de popor oprimat, chinuit si luat la shuturi prea multa vreme. Iar traumele lasa urme caracteriale, e dovedit stiintific..." nop. Ce bine ar fi sa fie doar traumele si nu "traumatizarea" deseori innascuta.... |
||
pinkrainbow Postat pe 16 Martie 2016 15:49 |
||
De la: garbo_842, la data 2016-03-16 15:49:45 Generalizind incercam sa nu alunec si eu pe aceeasi 'panta'... In fond e atit de usor sa devii tu insuti ... rau doar raspunzind la 'provocari'. ...Native, ai dreptate. |
||
garbo101426 Postat pe 16 Martie 2016 16:44 |
||
De la: garbo101426, la data 2016-03-15 21:27:54Oare cum ai putea sa convingi in viata de toate zilele un dobitoc ca 'iremediabil' origineaza din franceza unde inseamna doar ... 'care nu se poate remedia/repara', 'fara leac'?!? Ca tot te-ai luat de caputzul meu, tin sa te anunt personal si in mod patriotic, ca ca nici caputza ta nu sfaraie ca lumea cand trebuie. De exemplu atunci cand mai facut indirect idiot sau analfabet cu totul... deci eu nefin printre cei care macar stiuau sa citeasca, ma intreb de ce in idiotenia ta mai imi scrii aici ? Si asa, find analfabet cu totul si evreu pe deasupra, intru in categoria de analfabet, iar vecinul meu m-a lamurit ca de fapt numai un idiot fie el de orice gen, poate sa-mi scrie ceva oriunde si pe orice forum. Dar stai linistita, tot vecinul mi-a citit ce ai scris, a mormait: "asta e nebuna de legat...!", l-am linistit ca nu esti periculoasa doar ai o gura spurcata si mi-a spus vocal bucal din gura, despre ce e vorba... |
||
barboneli Postat pe 16 Martie 2016 19:46 |
||
Interesant ca topicul asta a fost postat ca un ex. intelectual, care in fond nu rezolva absolut nimic. Scriem, unii mai sumar, altii mai "inspirat" despre ce ar trebui sa fie bunatatea, desi fi de ajuns sa ne raportam unii la altii macar cu bun simt, adica ceea ce se invoca idilic aici si in realitate e un cuvant gol. ...Cred ca nici macar D-zeu nu ne cere sa ne sacrificam pt. oameni care, desi nu ofera decat arareori bucurie, si tot ce pot da se rezuma la haos, lipsa de echitate si nefericire, vor totul ca si cum ar fi dreptul celui mai cretin, intorc situatii nenorocite in favoarea lor si nu-i niciodata destul. |
||
pinkrainbow Postat pe 17 Martie 2016 13:14 |
||
De la: garbo_842, la data 2016-03-17 13:14:07 |
||
garbo101426 Postat pe 17 Martie 2016 13:32 |
||
Idiotii au cu totii deosebitul 'talent' natural, propriu doar lor, de a considera ca atunci cind aduci vorba despre o idiotenie crasa - oricare ar fi ea, la modul general si indiferent care-i idiotul de-a formulat-o -, e ca si cum te-ai lua de insusi ... ...idiotul primordial! Adica de tata-idiotilor, de un fel de primus inter pares idiotum sau chiar de regele idiotilor. Sau de fiecare idiot in parte pe scara filogenetica. ...In jos. Asta ca si cum timpul ar fi infinit si chiar ai si avea ragazul necesar sa-i explici in parte, fiecarui dobitoc inconstient si-al dracului, ce si cum... Asa cum am mai spus, grea boala nemernicia asta. ...Adica rautatea + prostia. De la un simplu, benign si cred necesar exercitiu intelectual, vb. lui @842, s-a ajuns iarasi - prin mereu acelasi 'vector' erisic - la stiuta pervertire a subiectului propus, la manipularea mizerabila si macularea grobiana a intregului spatiu de discutie... Incultura, lipsa de educatie si de bun simtz aproape ca trec neobservate in contextul prezentat. Iar bunatatea chiar devine un fel de sora sarmana a ... rautatii insasi! |
||
garbo101426 Postat pe 17 Martie 2016 14:12 |
||
De la: garbo101426, la data 2016-03-17 14:12:47Idiotii au cu totii deosebitul 'talent' natural, propriu doar lor, de a considera ca atunci cind aduci vorba despre o idiotenie crasa - oricare ar fi ea, la modul general si indiferent care-i idiotul de-a formulat-o -, e ca si cum te-ai lua de insusi ... E mai putin probabil sa definim idiotenia dupa caracteristicile idiotului primordial unic sau cel putin, biunivoc ... si care ar fi dobitocul care sa poata lua cu succes distanta de insasi natura lui, alcatuind o analiza acurata? In ceea ce priveste manipularea, din ce spui tu, nu-i asa ca are, nu doar pare a avea, efectele stiute la cei scontati, si in spatiul careia "concludenta'', indiferent de topic, pare un soi de circ imanent? |
||
pinkrainbow Postat pe 17 Martie 2016 16:28 |
||
Chiar asa, bine punctat: ...Dementza dezgustatoare a imanentului circ! Ma tem insa ca unii or sa creada lucrul asta ca fiind chiar okey, daca nu si ... cool. Mai ales datorita unei posibile apropieri fortate de ... conceptele filozofiei kantiene! Nu ca m-as teme ca astia ar sti cite ceva despre 'constructia lumii in si prin cunoastere', da' la cite prostie crasa si desteptaciune 'sublima' de mahala debordeaza pe-aici, chiar nu-i exclus ca unii dintre cititorii astora sa se simta ... solidari emotional/umoral cu 'demersurile' lor cotidiene. Ca-n ... majoritatea djuvariana: ..."Prosti, da' multi!" Si dupa cum stim bolile infectioase au nevoie doar de un ... sistem imunitar slabit sau pervertit/indus in eroare. In definitiv, ratiunea si inteligentza se situeaza sigur la polul opus religiei siii ... prostiei. Si asta pt. ca oricit de minunata si deee ... imanenta ar fi, garantat 100% ca mintea omului nu e si ... prozelita! Adjectival, desigur... Bref, Dumnezeu, sau macar conceptul de dumnezeire, e mort in astia chiar dinainte de a se naste! Asa ca de unde atita bunatate?!? |
||
garbo101426 Postat pe 17 Martie 2016 18:19 |
||
De la: garbo101426, la data 2016-03-17 18:19:21Chiar asa, bine punctat: Se pare ca n-ai inteles... Concepte pe care le-a enuntat...? Prostia asta de mahala eu n-o vad on topic, da' daca-i musai sa apara pe undeva, pune semn de carte... or fi mai cu mot ai lui Djuvara si mai ofertanti, macar atributiv. |
||
pinkrainbow Postat pe 17 Martie 2016 18:39 |
||
Religiile vor oameni inculti bărbaților lea convenit mentalitatea bisericii pt ca era în favoarea bărbaților, femeia sa le fie supusa și sluga, doar nu erau prosti sa schimbe ceva, nici acum nu vor, vor ca sa mergem iînainte tot așa vreo 2000 de ani |
||
ingerasulluptor1 Postat pe 19 Martie 2016 16:24 |
||
De la: ingerasulluptor1, la data 2016-03-19 16:24:16Religiile vor oameni inculti bărbaților lea convenit mentalitatea bisericii pt ca era în favoarea bărbaților, femeia sa le fie supusa și sluga, doar nu erau prosti sa schimbe ceva, nici acum nu vor, vor ca sa mergem iînainte tot așa vreo 2000 de ani Ce-are ... coada vacii cu stampila prefecturii?!? |
||
garbo101426 Postat pe 21 Martie 2016 10:13 |
||
Nici in clin, nici in mineca. Dar Ingerita are o problema cu religia si barbatii care "e toti" niste rai si nesimtiti si le exploateaza pe bietele femei. |
||
Tommy_Boy Postat pe 21 Martie 2016 18:08 |
||
De la: Tommy_Boy, la data 2016-03-21 18:08:28Nici in clin, nici in mineca. Mda, ma rog. Fiecare cu idiosincraziile lui... Mie mi se pare ca mult mai frecvent ar fi ... taman invers! M-as bucura insa daca ai face si niste consideratii ... ontopic, Tomitza. Stiu ca poti... |
||
garbo101426 Postat pe 22 Martie 2016 08:33 |
||
"Tomitza." !!! Ptiu, ptiu Tomitza.... sa nu fie de ochi !!! Mi-e sa nu te deoache tipa asta 426.... ai grija ! |
||
barboneli Postat pe 22 Martie 2016 09:04 |
||
@426, eu am tot putut dar tu ne-ai cam parasit in aceasta discutie. Daca n-ar fi fost ceilalti nu mai discutam deloc. Ca initiator si gazda, mi se pare correct sa fi fost mai activa, asa, s-a cam fumat subiectul in lipsa ta. |
||
Tommy_Boy Postat pe 22 Martie 2016 12:42 |
||
De la: barboneli, la data 2016-03-22 09:04:00 Nop Barbo, ca nici eu nu am fost usa de biserica. |
||
Tommy_Boy Postat pe 22 Martie 2016 12:43 |
||
Pai eu una cred ca la femei la place sa fie exploatate de barbati, pt ca tac și fac și ele, apoi bărbații și alte femei mai în vârstă le învață pe femeile tinere sa fie rele unele cu altele ca barbatii sa le ppoată domina, și bărbații sunt egoiști unii cu alții, uite ce fac liderii tarii, dar la răutăți cum ar fii sa domine femeia sunt foarte uniți, țin unii cu alții, dar femeile nu sunt unite nici intruncaz fel nici măcar sa îi domine ele pe bărbații și sa devină ei slugile femeii, |
||
Ingerasulluptor Postat pe 22 Martie 2016 13:37 |
||
Dacă femeile nu pot. Fii Unite la lucruri constructive, măcar sa fie Unite sa îi domine ele pe bărbații și ei sa fie sslugile noastre și sa fie supuși femeii, bărbații sa fie cățeii noștride companie , oricum nu sunt deștepți, pt ca uite ce fac liderii barbati cu ei, ei nu se ajuta, la fel putem și jnoi femeile sa fim Unite sa îi dominam pe barbati și ei sa devină cățeii noștri slugile noastre, de ce nu putem și noi sa facem așa, și sa îi facem pe barbati sa nu tina unii cu alții și sa îi dominam sa devină ei slugi și supusi | ||
Ingerasulluptor Postat pe 22 Martie 2016 13:40 |
||
De la: Tommy_Boy, la data 2016-03-22 12:42:06@426, eu am tot putut dar tu ne-ai cam parasit in aceasta discutie. N-am parasit citusi de putin discutia, da' mie mi se pare mult mai corect si de mai bun simtz ca initiatorul topicului sa se implice cit mai putin, lasind celorlalti larghetzea sa se desfasoare neincorsetati de eventualele subiectivisme ale ... 'proprietarului'. La alte subiecte, deschise de altii, cu mare placere intotdeauna! Si, in plus, n-am vrut sa raspund chiar 'provocarilor' oricarui dobitoc: ...Eu am o educatie ceva mai 'rigida', care-mi spune ca nu-i chiar ... kasher sa dai replica pe masura mitocaniei si nesimtzirii oricarui dobitoc care-ti intra in 'casa' plin de noroi pe opinci, duhnind a trascau si brinza de proasta calitate si cu gura-i putzind aaaaa... |
||
garbo101426 Postat pe 22 Martie 2016 13:50 |
||
Daca pina si cele mai bune, oneste si nebelicoase intentii pot fi maculate cu atita usuratate, lipsa de caracter si rautate pura de catre vorbele unora, am preferat mai bine sa tin taman aici un ... low profile. Asta nu impiedica insa pe absolut nimeni sa vina cu propriile consideratii si ginduri despre cum am putea incerca (teoretic macar) sa ne ... up-gradam firea atit de schizoida... Si am deplina convingere ca un asemenea subiect nu poate fi ... 'fumat' vreodata! Pina la ubermensch-ul nietzsche-nian mai avem inca ... citeva umanitatzi de parcurs! |
||
garbo101426 Postat pe 22 Martie 2016 14:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
... | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:35 |
Fetelor nu lasati barbatii sa traiasca pe spinarea voastra!! | 61 | De la: garbo055472 1 Ianuarie 2013 19:07 |
de ce se compara oamenii intre ei? | 4 | De la: garbo_2175 23 Mai 2012 13:53 |
|
||
LA MULTI ANI SI UN AN 2013 CU SANATATE SI NUMAI BUCURII ! | 9 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:43 |
orgoliul sau dragostea??? | 29 | De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară