AJUTOR!!!MA PARASIT SI NU MAI IMI POT REVENII...SIMT CA MA USUC PE ZI CE TRECE!!!

Fain om! Bucură te ca ai scăpat, nu il boci! Eu i-as rupe macar un picior!
Stii ce? Daca vrei sa iti schimbi viata, cred ca vei gasi in tine puterea si curaj de a o face, fie ca pleci de acolo, cauta ti de lucru oriunde, ar fi bine sa nu il vezi deloc, fie sa reusesti sa iti reiei viata si cu timpul sa te vindeci.Nu o sa fie usor, însă măcar esti constientă cat rau ti a facut.Imi pare rau ca nu ai prieteni, poate ai familie îns care sa te sustină. Intr un fel sau altu. iti doresc sa găsesti calea înspre bine si o viata frumoasa!

Schmetterling
Postat pe 26 Martie 2016 19:26
Ieși la suc cu fete de la munca, trăiește cum Îți place este viața ta, stresul te iîmbolnăvește șio ssadevii bolnava , te autodistrugi
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2016 19:27
Știi in tine se afla puterea trebuie sa te încurajezi singura,
dacă te descurajezi singura prin autosugestie devii slaba sși fără chef,
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2016 19:30
inca nu ma simt pregatita sa fac nimic imi este teama ca o sa ma catalogheze intr un mod urat daca ies la un suc cu o fata sau in alta parte
singura2016
Postat pe 26 Martie 2016 19:31
În viața mereu trebuie sa te iîncurajezi singura, și așa devii puternicasși plina de energie, trebuie mereu sa zici, eu pot sa fac ăsta, eu pot sa fac ăsta, începutul este greu pana te obișnuiești, dar dacă ești consecventa și te încurajezi mereu, peste toate treci și ești mereu curajoasa șiplina de energie,
Nu trebuie sa lașipe nimeni sa te descurajeze ,
ci tu trebuie mereu sa te încurajezi șisa ai grija de tine, stresul aafectează ssănătatea
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2016 19:33
http://devorbacutine.eu/ce-se-intampla-dupa-ce-te-ridici-din-cenusa-unei-relatii-toxice/

http://www.catchy.ro/dezintoxicarea-de-tine/86654

https://thediaryofadam.com/2016/01/31/mi-e-dor-de-tine-dar-mai-dor-mi-a-fost-de-mine/

http://www.catchy.ro/de-ce-sunt-barbatii-nesimtiti-pai-sa-ne-dumirim/87956
Crede-ma este plina lumea de barbati ca el si femei care iubesc prea mult. Poti sa scapi.
Coafeaza-te, vopseste-te, pune-ti ciorapi fini, tocuri inalte, fusta scurta si zambetul pe fata si mergi inainte. Nimeni nu respecta femeile disperate! Plangi, dar plangi singura, acasa la tine. Esti norocoasa daca scapi de el. Meriti mai mult. Vrei copii cu el? Va dura un an, doi, sa-ti revii din durere, dar merita. Pentru toata viata pe care o ai inainte. Ia pastile naturiste usoare antistres si gandeste-te la tine. Roaga-te la dumnezeu sa-ti redea linistea si bucuria sufleteasca. Mult si cu credinta, cat poti..
Succes!
Miafarow
Postat pe 26 Martie 2016 19:34
Pai ieși cu rudele tale, trebuie sa spui ceea ce te macină, poate o sa te susțină sufletește, și plus dacă nu mai ești cu el Îți ppoți trai viața cum vrei tu, plus sa iti cauți alt baiat, spunele rudelor tale, sa te susțină.
sustina,
multe femei nu spun de aceea bărbațiifac ce vor cu ele, dacă văd ca merge și nu li se impune nici o limita
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2016 19:35
sa va spun ce s a intamplat sapt trecuta;am ajuns la perfuzii din cauza nemancarii si mi a zis ca asa imi trebuie sa ma chinui!mi au ramas intiparite in cap vorbele lui in cap;il rugam tot eu sa mai dea o sansa acestei relatii si tipa cat putea ca nu ma mai suporta si ca nu mai vrea sa fie cu mn
singura2016
Postat pe 26 Martie 2016 19:38
va multumesc pt site uri ...la noapte am ce face si asa nu pot dormi:-) credinta in Dumnezeu o am,merg la biserica mi au citit si preoti in aceasta perioada pt linistire
singura2016
Postat pe 26 Martie 2016 19:41
De la: singura2016, la data 2016-03-26 19:19:37sincer eu tot mai trageam sperantele unei impacari doar de frica de a nu ramane singura..

Fatooo ! Pe ce lume traiesti ? Esti tanara, esti cu siguranta frumoasa, fii sigura ca nu o sa ramai singura. Stiam ca ai 25 de ani, intrebasem la modul ironic, ca vad ca nu te trezesti nicidecum. E mai bine cu unul care iti "inmoaie" oasele si fara nici o prietena ? Tu esti singura demult, doar te cramponezi in tampitul asta, caruia i-as muta falca, vorba lui Schmett.
Rotty
Pai nu te mai agata de el, eu zic sa mănânci sănătossa te pui pe picioare apoi sa ai puterea sa o iei de la capăt, băiatul ăsta are o răutate de diavol în el,
Foarte rau ca nu îți pasa deloc de tine,
ingerasulluptor1
Trebuie sa iti pese mai mult de tine,
bărbațimai sunt,
ingerasulluptor1
Postat pe 26 Martie 2016 19:44
aveti dreptate dar cred ca la mine este si sentmentul de vinovatie ca s a terminat relatia din cauza mea dupa cum zice el...eu care am facut atatea compromisuri pt el desi nu ar fi trebuit
singura2016
Postat pe 26 Martie 2016 19:54
Sper ca glumesti cand spui ca este vina ta! Ca daca nu glumesti cred ca iti bati joc de noi. De fapt nu de noi, de tine. Esti vinovata ca te bate?? Cred ca la tine este mult mai grava situatia, daca gandesti asa... Relatia? Ce relatie? Asta numesti tu relatie?? Scuza-ma, daca tu nu te respecti, nu poti cere respect. Daca nu te iubesti, nu poti oferi si nici sa pretinzi iubire de la altii. Singura responsabila pentru viata si fericirea ta esti tu, nu el. El nu are nici o responsabilitate fata de tine. TU ai aceasta responsabilitate.
Miafarow
Postat pe 26 Martie 2016 20:30
Va multumesc pt toate încurajarea pe care am primit o de la voi si sper ca de maine sa pot fi alta persoana...voi lupta si stiu ca voi reusi!
singura2016
Postat pe 26 Martie 2016 21:09
Clar ca vei reusi, in timp si cu multa vointa de a avea o viata liberă si frumoasă! Sa auzim de bine!
Schmetterling
Postat pe 27 Martie 2016 08:46

"... SIMT CA MA USUC PE ZI CE TRECE !!!"

Eu nu am decat un singur sfat, dar foarte important ! Ca sa nu te usuci de tot, te sfatuiesc sa bei multe lichid ca, apa, ceaiuri sau... suc daca iti place asa de mult !
barboneli
Postat pe 27 Martie 2016 09:22
De la: Rotty, la data 2016-03-26 18:49:18
De la: ingerasulluptor1, la data 2016-03-26 18:09:18Hai sa va povestesc eu de ce, pt ca eu am încercat sa vb deschis inteligent cu mai mulți bărbați când am fost intrun pelerinaj , și știți ce ce a spus,
A spus ca noi femeile nu trebuie sa gândim așa inteligent ci trebuie sa îi lăsăm pe barbati sa gândească pt noi,
haideti sa va mai în spun ceva, știți ca islamistii nu respecta europenii sau alte religii, pt ca sunt rai, ei spun ca europenii sunt lupi și transforma oile sadică femeile lor in ușuratice,

Usurel ingeritzo, ca ai trecut pe politica periculoasa in ziua de azi.

si uite asa devine tinta teroristilor
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 27 Martie 2016 11:16
Nuuu , ingerita e ferită de orice nenorocire.Ea are menirea de a conduce lumea pe calea cea buna, respectiv femeile spre iesirea de sub jugul bărbatilor răi, profitori etc.Cum, nu stiu,din timp ce,din punctul ei de vedere,nimic nu e bine.Dar,cu siguranta ne va arata calea!
Schmetterling
Postat pe 27 Martie 2016 11:30
De la: ingerasulluptor1, la data 2016-03-26 18:09:18Hai sa va povestesc eu de ce, pt ca eu am încercat sa vb deschis inteligent cu mai mulți bărbați când am fost intrun pelerinaj , și știți ce ce a spus,
A spus ca noi femeile nu trebuie sa gândim așa inteligent ci trebuie sa îi lăsăm pe barbati sa gândească pt noi,
haideti sa va mai în spun ceva, știți ca islamistii nu respecta europenii sau alte religii, pt ca sunt rai, ei spun ca europenii sunt lupi și transforma oile sadică femeile lor in ușuratice,

"A spus ca noi femeile nu trebuie sa gândim așa inteligent"

Eu cunosc o multime de femei foarte inteligente si care gandesc, evident, "asa inteligent"... ce n-am inteles eu din incalceala ta de propozitii si idei este: cum de tocmai tie ti-a spus acei "multi barbati" din pelerinaj, propozitia de mai sus ??? I s-a parut cumva ca tu gandesti "asa inteligent"... ? Si apropo de islamisti (si nu numai...) sunt unii din ei care chiar transforma oile in usuratice... !
barboneli
Postat pe 27 Martie 2016 20:08
Stai linistita e genul ala de persoana care arunca toata vina asupra celuilalt..iar tu esti putin slaba si ai picat in capcana lui. Esti tanara si nu ai cum sa ramai singura :)) Mai devreme sau mai tarziu vei iubi iar...ce viata ai fii avut cu el daca te tinea in casa si te mai si bumbacea. Erai animalul lui de companie te scoatea afara cand voia el...capul sus...la inceput e greu si zici ca nu vei mai putea iubi dar trece si o sa incepi sa te ocupi de tine si de sufletul tau. Momentan axeazate pe ceea ce iti place nu stiu facultatea sau serviciul.un hobby, ceva sa iti ocupe mintea. Iesi afara aranjeazate fii sexy si daca te intalnesti cu el sau ca prin minune se intoarce...nu face prostia sa te intorci la el...nu e asta drumul tau,nu inapoi...inainte..tot inainte baiatul ala e acolo...cel pe care il meriti.
Claudiu0295
Postat pe 27 Martie 2016 22:57
Draga mea,sunt atat de multi care se simt complexati din pricina esecurilor in viata,a educatiei precare pe care au primit-o,victime ale abuzurilor de catre parinti, incat, acestia, intotdeauna isi vor cauta parteneri slabi,meniti sa ia asupra lor responsabilitatea privind urmarile faptelor lor.Acest barbat,e doar unul dintre ei,barbat care in adancul sau,stie ca are nevoie de ajutor specializat,Cu alte cuvinte,chiar vrei sa pastrezi in viata ta un barbat instabil psihic? Asa iti imaginezi tu viata ta? Intotdeauna te va invinovatii pe tine pt fiecare greseala a sa.Cu siguranta nu esti prima sa victima.LASA-L SI FUGI CAT TE TIN PICIOARELE! Iti va distruge viata.Lasa-l in lumea lui si cauta sa-ti faci viata frumoasa asa cum stii tu.Te salut si iti doresc toate cele bune!
MiaMihaescu
Postat pe 27 Martie 2016 23:28
Asa este tot timpul m a invinovatit pe mine chiar si atunci cand m a inselat,spunand ca din vina mea a facut o!inca imi este greu sa trec peste,il visez noapte de noapte cum ma respinge si cum tipa la mine!este groaznic sa ma trezesc dimineata si sa plang de durerea p care o am in suflet.Mi am pierdut niste ani din viata si am facut foarte multe sacrificii pt el...ma doare ca ma lasat intr un moment care nu ma astepatam!
singura2016
Postat pe 28 Martie 2016 10:40
In ultima luna tind sa cred ca avea pe altcineva deoarece nu il mai multumea nimic la mine...ma critica pt orice si cauta sa se certe cu mn din orice motiv.Dupa fiecare cearta pleca seara de acasa si venea ori dimineata ori la ore foarte tarzii(2-3)...eu stand vizavi de el vedeam cand pleca cu masina si aveam nopti in care stateam la geam si plangeam pana se intorcea...
singura2016
Postat pe 28 Martie 2016 10:48
De la: singura2016, la data 2016-03-26 15:37:43buna ziua!sunt alexa si am 25 de ani.am avut o relatie de 6 ani cu un baiat care locuieste chiar langa mine,,il iubesc foarte mult...au fost greseli din amabele parti dar mai mult din a lui!Eram foarte mici cand a ainceput relatia noastra,el avea 17 ani eu 18,dupa aproximativ o luna au inceput bataile si geloziile din partea lui,dupa care mai tarziu a inceput sa ma insele cu alte fete!i am trecut cu vederea toate bataile si credeti ma ca au fot batai dure...cu pumni in cap,picioare in cap..imi taia hainele cand nu ii convenea cu ce ma imbracam si tot timpul trebuia sa fac ca el ca altfel riscam sa il supar si dadea in mine.Cu toate astea am devenit dependenta de el...acum 5 luni nu am mai suportat bataia care am luat o la serviciu de fata cu sefii mei desi nu era prima si am pus punct relatiei.am stat despartiti o luna jumate dupa in care fiecare am incercat sa iesim cu alta persoana.El a iesit cu o ala fata eu cu un alt baiat.Dupa o luna jumate ne am impacat hotarand sa nu ne reprosam nimic din ce am facut ambii...tin sa mentionez ca nu am avut relatii de nici un fel cu celalat baiat ci doar am iesit ca prieteni.Ne am impacat dupa care relatia noastra a continuat inca 5 luni dupa incident!Acum 3 saptamani s a despartit de mine pe motiv ca el nu poate concepe ca eu am iesit cu altcineva in perioada in care am stat despartiti....parca mi aluat tot aerul ,nu mai mananc de 3 saptamani nu dorm la serviciu nu ma mai duc ca plang tot timpul ce sa fac sa trec peste????
Sabrry
Postat pe 28 Martie 2016 11:31
"Soțiile, atașate de soți agresori

S-a demonstrat științific că Sindromul Stockholm apare mai mult la femei. Acestea sunt conștiente că vor continua să fie abuzate, însă nu pleacă de lângă agresor. Apare atașamentul față de cei care le fac rău. Manipularea nu mai vine aici din partea celuilalt, ci din partea victimei, care încearcă sa se convingă singură că de fapt așa este corect să procedeze. Paradoxal, victimele sunt cele care se întreabă cu ce greşesc şi cum se pot îndrepta, în timp ce agresorii împrăştie acuze şi caută vinovaţi oriunde altundeva, dar nu în propria persoană.

Scenariul poate avea doar mici variaţii: violenţa verbală este urmată de una fizică, moderată, iar ulterior de bătăi crunte. Apoi se instalează liniştea, când agresorul îşi copleşeşte victima cu vorbe frumoase şi promisiuni, care îi întăresc femeii dependenţa şi speranţa. Nu după mult timp, însă, lucrurile o iau de la capăt."

deci ai nevoie de un psiholog draga mea.
Sabrry
Postat pe 28 Martie 2016 11:34
Multumesc pt sfaturi...am momente cand ma intaresc singura dar pt foartr putin timp..nu reusesc sa inteleg cu ce am gresit eu...
singura2016
Postat pe 28 Martie 2016 12:03
O zi cat mai frumoasa!
Schmetterling
Postat pe 28 Martie 2016 13:03
De la: singura2016, la data 2016-03-28 12:03:24Multumesc pt sfaturi...am momente cand ma intaresc singura dar pt foartr putin timp..nu reusesc sa inteleg cu ce am gresit eu...

Intareste-te pentru ca de asta ai nevoie ! Iar in privinta la ce ai scris cu: "nu reusesc sa inteleg cu ce am gresit eu...", asa se intampla mereu si stii de ce ? Pentru ca se poate sa nu fi gresit cu nimic ! Poate doar cand l-ai ales pe el. Uita-l cat mai repede. Insa chestia cu statul langa el, n-o sa-ti ajute, din contra !
barboneli
Postat pe 28 Martie 2016 16:40
[email protected] sa vorbim acolo??
garbo_434692
Postat pe 10 Aprilie 2016 03:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:( 21 De la: tutankhamon 8 Noiembrie 2009 02:26
concurs-cel mai bun topic-aprilie 2010 62 De la: Achmed 31 August 2010 11:00
Viata dupa divort 336 De la: liaiedera 25 Martie 2010 17:26
M-am saturat de toate 3 De la: Eliza_andrea 10 Aprilie 2020 19:19
7ani jumate dusi pe apa sambetei 48 De la: garbo_384192 22 Noiembrie 2013 16:40