Buna. Toata povestea vine de la o discutie cu un prieten comun care mi-a povestit destule chestii legate de munca, job si printre care si cateva lucruri legate de prietenul meu (l-a cam jignit, l-a cam facut tampit, bou). Am vorbit apoi cu prietenul meu si i-am spus despre vorbele auzite. Intr-o discutie urmatoare pe care au avut-o ei doi, al meu prieten i-a spus ceva de genu:" ce mai, pai eu sunt bou, ce eu stiu sa fac chestiile astea?!". Pare asa ciudat ca i-a spus. Acum ma gandesc cum pare oare fata de prietenul acesta comun; sa ti se spuna ceva ce tu ai discutat cu altcineva, e nasol. Nu trebuia prietenul meu sa nu-i spuna nimic. In felul asta m-a pus pe mine intr-o situatie nasoala. voi ce spuneti ? |
||
viata_mea_faina Postat pe 26 Iunie 2016 07:40 |
||
---|---|---|
Noi spunem ca esti mult prea ... nesimtzita si timpita din moment ce crezi - duminica dimineatza la ora 07:40 - ca toti userii de pe-aici sint chiar atit de ... idiotzi pe cit isi imagineaza o ... imbecila ca tine! Enjoy?!? P.S. Vezi ca de regula duminica incep pe la 09:00 ... slujbele pe la biserici. Pe la orele 12 sau 13, cind se termina, stai de vorba cu preotul si spune-i si lui ce tocmai ne-ai ... baliverne-risit noua pe-aici. Sa ne ... 'impartasesti' apoi si noua ce ti-a zis omul lui Dumnezeu ... in teritoriu! ...Sintem tare curioase... |
||
garbo101426 Postat pe 26 Iunie 2016 08:50 |
||
Eu nu spun nimic pentru ca n-am inteles nimic din ce si cum ai scris ! Nici sensul intrebarii nu ma duce nicaieri... ! Daca si la o discutie penibila si puerila se deschide un topic... eu imi iau traista si plec de aici... |
||
|
||
barboneli Postat pe 26 Iunie 2016 08:52 |
||
De la: barboneli, la data 2016-06-26 08:52:49 Buna dimi, @barbo... Sa-ti dau ceva ... de-ale gurii sa ai si tu in traista aia pt. drumul lung pe care-l ai de facut? Sau treci tu singurel pe la ... crishma binecunoscuta si te aprovizioneaza fetele, dragele de ele, cu tot ce-ai nevoie la asemenea 'incercare'?!? Vezi ai grija macar sa-ti pui pe cap o palarioara, ca nu mai ai 20 de ani si pe zaduful asta risti - Doamne fereste! - sa-ti crape vreo vena! Oricum, drum bun si ... cale batuta! Acu', daca tot te-arati asa de dimineatza atit de intrigat si de nemultumit de calitatea topicelor, de ce nu esti tu barbat de barbat - si inteligent pe deasupra, nu? -, cit sa deschizi chiar tu un topic, mai de Doamne-ajuta?!? Iar daca o sa fie unul serios si interesant, atunci promit sa fac si eu comentarii frumoase, sanatoase, ne-artzagoase si ne-malitzioase si cu cit mai multa ... valoare adaugata! Fara ironii, mistocareli sau grobianisme... Parol! |
||
garbo101426 Postat pe 26 Iunie 2016 09:27 |
||
Daca nu zicea nimik i si batea joc in continuare de el ! Tu cu cine tii ? Daca tii la el tine pana la capat ! Cum rade de el poate rade si de tine ! Personajul trebui inlaturat ,,,,,oricine deranjeaza , nu face parte din viata mea , asa trebui sa gandesti,,,ignor total !!! | ||
Adrian101 Postat pe 25 August 2016 16:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mai merita salvata aceasta relatie? | 19 | De la: diana_ionela 8 August 2012 21:17 |
MITOCANIE | 39 | De la: garbo_392853 11 Ianuarie 2014 00:35 |
un sfat? | 23 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 02:24 |
|
||
Ce sunt visele,va place sa visati ,si cand ati avut cel mai frumos vis??? | 10 | De la: LoveVelvet 5 Octombrie 2012 15:08 |
vreau un sfat | 8 | De la: Elena_Onofrei_1 14 Iunie 2017 23:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice