Buna, am niste probleme. Vroiam sa va intreb daca stiti vreo vrajitoare la care a-ti apelat si va ajutat! Vreau sa imi dati numele vrajitoarei care va ajutat si nu a fost falsa, va rog nu radeti. Chiar am nevioe, mare nevoie!! Am cautat si pe net, nu-mi dati nume de pe net, vreau cineva care chiar v-a ajutat si e de incredere..Si cam cat a costat | ||
garbo_431210 Postat pe 23 August 2016 18:41 |
||
---|---|---|
e una super tare in insulele galapagos. o cheama turtle si face vraji in carapace. pretul este corect, il calculeaza in functie de fluxurile viitoare de beneficii discount-at la NPV cu un DF de 10%. Eu am fost foarte multumit. Mi-a zis ca o sa mor la 83 de ani cu lumanare la cap. M-a costat 100,378 dolari australieni. dar jur ca merita! am mare incredere si informatia este de real folos! | ||
londonwalk Postat pe 23 August 2016 21:05 |
||
De la: londonwalk, la data 2016-08-23 21:05:26e una super tare in insulele galapagos. o cheama turtle si face vraji in carapace. pretul este corect, il calculeaza in functie de fluxurile viitoare de beneficii discount-at la NPV cu un DF de 10%. Eu am fost foarte multumit. Mi-a zis ca o sa mor la 83 de ani cu lumanare la cap. M-a costat 100,378 dolari australieni. dar jur ca merita! am mare incredere si informatia este de real folos! |
||
|
||
garbo101426 Postat pe 24 August 2016 09:49 |
||
Nu am auzit de nimeni de incredere, niciodata pana acum, sa fii fost ajutat realmente de o vrajitoare!!!! E plin peste tot de povesti cu escrocherile lor | ||
maria_79 Postat pe 28 Septembrie 2016 12:57 |
||
Mereu m-am intrebat, ce-o fi in capul celoor care apeleaza la tot felul de mame omida sau regine ale magiei "albe"(!?!?) toate semianalfabete? Oamenii astia traiesc in secolul XXI sau pe la 1600 ? Ii dau banii afara din casa sau s-au gindit sa sponsorizeze cu larghete inselaciunea? 210, orice problema are solutie, cu rabdare si tenacitate o rezolvi, de ce sa apelezi la o impostoare care dupa ce te va usura de bani (si nu putini) te va lasa cu fundul in balta? |
||
Tommy_Boy Postat pe 2 Octombrie 2016 10:10 |
||
" Vreau sa imi dati numele vrajitoarei care va ajutat si nu a fost falsa," Tu crezi ca toata lumea traieste in lumea bazmelor ? Incearca (vorba lui Tommy) prin 1600, ca poate acolo gasesti una de treaba. Ai grija ca pe la 1700 vrajitoarele erau foarte vanate si arse pe rug. |
||
Rotty Postat pe 2 Octombrie 2016 10:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fetelor spuneti-va parerea va rog:* | 3 | De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:07 |
Batman1/Irina/Om sincer sau cum naiba s`o mai fi chemand! | 272 | De la: quasaria 3 Martie 2010 00:47 |
sunt foarte competitiva | 19 | De la: garbo_1322 24 Mai 2012 21:52 |
|
||
SOUND EAGLES suna corect gramatical ? | 1 | De la: MadMax 30 Decembrie 2011 03:12 |
droguri...ajutor | 12 | De la: quasaria 9 Octombrie 2010 21:47 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice